Setari Cookie-uri

Pozitia din somn tradeaza sexualitatea

Faptul ca pozitia in care dormim releva unele aspecte ale personalitatii noastre nu mai este demult o noutate. Insa te-ai gandit sa folosesti aceste aspecte pentru a ajunge sa iti cunosti mai bine partenerul si a impulsiona relatia voastra?

Faptul ca pozitia in care dormim releva unele aspecte ale personalitatii noastre nu mai este demult o noutate. Insa te-ai gandit sa folosesti aceste aspecte pentru a ajunge sa iti cunosti mai bine partenerul si a impulsiona relatia voastra?

Daca nu stii inca in ce pozitie prefara iubitul tau sa doarma poate ca ar fi momentul sa descoperi. Poate ca pana acum nu ai acordat atentie, dar de acum sigur vei fi atenta la acest aspect. Si daca ai somnul mult prea profound, de ce sa nu il intrebi direct care este pozitia lui preferata? Atunci cand doarme vreau sa spun, dar se poate extinde discutia in mod evident.

Desigur ca nu ii poti pune imediat o eticheta, acestea sunt generalitati ale celor mai frecvent intalnite pozitii din timpul somnului. Insa asa cum personalitatea omului nu poate sa fie inscrisa in limite bine trasate, datorita unicitatii omului, asa si aceste pozitii sunt nuantate si diversificate. Insa pornind de la general se ajunge la particular.

Intins pe spate

Aceasta pozitie denota optimism si siguranta, incredere in sine. Este un barbat potent si activ din punct de vedere sexual. Ii place viata, accepta provocarile, iubeste frumosul. Este posibil sa fie usor narcisist si implicit egoist. Este capabil sa faca o femeie sa se simta bine, dar cum in general este obisnuit sa obtina ceea ce isi doreste datorita atitudinii de “eu pot orice” se prea poate ca de multe ori sa te lase pe tine sa faci toata treaba. Si chiar daca nu o face, si-ar dori de multe ori sa faca asta pentru ca este un barbat destul de comod. Pentru el latura sexuala a unei relatii este foarte importanta, cauta satisfactia.

Cu cat aceasta pozitie este mai deschisa, adica isi tine si bratele deschise, picioarele departate si acopera mult spatiu, cu atat mai deschis catre placerile vietii este acest barbat, un exuberant si un barbat foarte generos din punct de vedere material.

Pozitia fetusului

Barbatul care doarme in pozitite de fetus este mai degraba dominat de latura afectiva, emotiv si usor imatur. Este romantic, de multe ori poate sa surprinda in mod placut insa fiind dominat de emotii sa nu va surprinda daca va mai avea si izbucniri de gelozie inexplicabile pentru voi. De multe ori fascinant, este un barbat creativ (de unde si capacitatea lui de a surprinde) si cu inclinatii artistice. De aceea ii cam lipseste simtul practic si pentru a reusi are nevoie sa se implice afectiv in ceea ce face sau necesita sustinerea unei persoane mature.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.