Setari Cookie-uri

Horoscop floral

Toate stim ce animal din zodiacul chinezesc suntem sau carui arbore ii corespunde perioada in care ne-am nascut. Zodiacul floral ne prezinta o noua varianta de horoscop, deoarece nu este necesar anul sau luna, ci doar ziua in care v-ati nascut.

Toate stim ce animal din zodiacul chinezesc suntem sau carui arbore ii corespunde perioada in care ne-am nascut. Zodiacul florar ne prezinta o noua varianta de horoscop, deoarece nu este necesar anul sau luna, ci doar ziua in care v-ati nascut.

Floarea soarelui: 1, 10, 19, 28
Trasatura definitorie: Generozitatea
Compatibilitati: Bujorul, Albastreaua, Orhideea

La fel ca si floarea care guverneaza aceste zile, nativul florii-soarelui simte in permanenta nevoia de a se afla in centrul atentiei, de a fi admirata si apreciata. Este o fire dinamica, energica, care ii molipseste pe cei din jur cu entuziasmul sau. Are spirit de aventura, dar evita situatiile periculoase sau fara iesire. Cel mai mare defect al sau este impulsivitatea, iar uneori se poate transforma intr-un adevarat tiran. Este o fire luptatoare, care nu cedeaza in fata greutatilor, reusind sa duca la bun sfarsit orice isi pune in gand.
In dragoste, ii place sa domine si va avea mereu alaturi un partener care ii este inferior. Desi si-ar dori un barbat puternic, nu accepta sa predea fraiele pentru mult timp.

horoscop floral Bujorul: 2, 11, 20, 29
Trasatura definitorie: Pasiunea
Compatibilitati: Bujorul, Albastreaua, Orhideea, Macul si Margareta

Bujorul traieste pentru a iubi si a fi iubit. Pentru acest nativ, sa duca o viata fara dragoste este de neinchipuit. In tinerete, este o fire nestatornicam, dar odata maturizat emotional, se implica total. Fire pasionala, are tendinta de a-si sufoca partenrul cu atata iubire si tandrete. Este gelos si posesiv, mmotiv pentru care cei care ii sunt alaturi, nu vor avea o existenta usoara.

Se enerveaza repede, iar rabdarea nu este o calitate care ii poate fi atribuita. Din aceasta cauza, ar tendinta de a-I jigni pe cei din jur.

Bujorul este foarte atasat de parinti si se va desprinde de acestia doar pentru a-si intemeia propria familie.

O calitate ce poate fi apreciata la bujor este perseverenta de care da dovada atunci cand isi propune ceva.

Papucul doamnei: 3, 12, 21, 30
Trasatura definitorie: Instabilitatea
Compatibilitati: Macul, Trandafirul, Papucul doamnei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.