Setari Cookie-uri

Cum saruta fiecare zodie?

Sarutul este foarte important intr-o relatie, asadar zodiacul sarutului te ajuta sa afli ce zodie este iubitul tau dupa felul in care saruta.

CAPRICORN

Nativele din Capricorn adora flirtul, actiune pe care o practica intr-un mod natural si nonsalant. De aceea si saruturile sale sunt relaxate si indelungi. Armonia este esentiala pentru Capricorn care va face tot posibilul pentru a fi pe aceeasi lungime de unda cu partererul sau. Nativele acestei zodii se pierd uneori in saruturile pasionale cu care reusesc sa suceasca mintile iubitului.

VARSATOR

Nativele din Varsator adora aventura si ajunge in patul cuiva doar daca ii este stimulata imaginatia. Pentru ca adora sa vada tot ce se intampla in jurul sau, Varsatorului nu ii place sa inchida ochii cand saruta. Ii place sa detina controlul, saruturile sale fiind salbatice si umede. Saruturile pasionale sunt de ajuns pentru a fi pregatita pentru o partida de sex, plina de senzatii unice.

PESTI

Nativele din Pesti sunt cele mai romantice fiinte din zodiac. Sarutul care le face sa isi piarda mintile este cel frantuzesc, care le trezeste de fiecare data senzatii tulburatoare. Saruturile sale devin pasionale si extreme de senzuale, deoarece in dragoste le place sa ofere totul. Pestii nu se grabesc niciodata cand saruta, fiind adeptele unui sarut pe indelete, de lunga durata.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.