Setari Cookie-uri

20 lucruri de facut intr-o viata

Stau uneori seara, in pat si am impresia ca am fost scoasa de pe scena vietii, ca un impostor mi-a luat locul si imi traieste viata in timp ce eu stau in casa si ma uit la peretii goi. Stiu ca ar trebui sa schimb ceva, sa imi fac viata mai palpitanta, plina de adrenalina

10 Alege sa iti protejezi sanatatea si lasa-te de fumat! Va fi dificil la inceput, dar dupa ce ai trecut de perioada critica, nu vei mai dori sa pui niciodata gura pe tigari!

11 Doneaza sange! Poti salva o viata prin gestul tau!

o viata 12 One night stand iti suna cunoscut? Chiar daca esti pudica, incearca o data in viata o astfel de aventura!

13 Sari cu parasuta sau fa bungee-jumping! Cei care au incercat deja spun ca adrenalina acelor momente intrece orice partida de sex.

14 Salveaza o viata sau schimba, in bine, cursul vietii unui prieten aflat la ananghie. Infiaza un copil sau ofera-te sa ii ghidezi cei mai importanti pasi in viata.

15 Viziteaza un orfelinat sau un azil de batrani. Asculta-le povestile si vei vedea ca asa zisele tragedii din viata ta palesc si par lipsite de sens.

16 Scrie o scrisoare de dragoste si trimite-i-o prin posta iubitului tau.

17 Mergi la un concert al unui artist renumit (Madonna, Celine Dion, Rolling Stones, Beyonce) in afara tarii. Desi investitia este mai mare, vei vedea ca vei avea parte de un show extraordinar, pe care il vei tine minte toata viata.

18 Ia-ti iubitul de mana si cinati intr-un restaurant luxos.

19 Participa la o actiune ecologica

20 Petrece-ti noaptea pe un varf de munte si trezeste-te la timp pentru a privi rasaritul!

Un articol de Roxana Pitic




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.