Setari Cookie-uri

Solduri, Coapse si Decolteuri Celebre: Top 10 Vedete cu Forme

E stabilit: Hollywood-ul e dominat de celebritati slabe, celebritati pe carea numarul 55 pe cantar le determina sa inceapa diete drastice pe termen nelimitat. Dar chiar daca 95% din actrite se chinuie sa-si pastreze siluetele adolescentine, mai exista si cateva vedete care prefera sa isi poarte cu mandrie formele feminine.

E stabilit: Hollywood-ul e dominat de celebritati slabe, celebritati pe care numarul 55 pe cantar le determina sa inceapa diete drastice pe termen nelimitat. Dar chiar daca 95% din actrite se chinuie sa-si pastreze siluetele adolescentine, mai exista si cateva vedete care prefera sa isi poarte cu mandrie formele feminine.

Care sunt vedetele care isi pun cel mai bine in valoare soldurile, coapsele si decolteurile? Care sunt cele mai hot celebritati cu forme de la Hollywood?

10. La 158 cm si 50 kilograme, Shakira nu se incadreaza in trendul “super skinny”, promovat de majoritatea vedetelor de la Hollywood, iar acest fapt o incanta, mai ales ca are soldurile si coapsele feminine de partea ei, solduri si coapse despre care nu se rusineaza sa cante (”Hips Don’t Lie”) sau cu care nu se rusineaza sa danseze senzual si salbatic.

Desi Shakira se poate mandri cu un fundunlet nelipsit din topurile de profil (mai ales ca acelasi funduet e “vinovat” pentru aparitiile ei in topurile de tip “Cele mai sexy vedete”), cantareata recunoaste ca nu este la fel de mandra si de celelalte forme ale ei: “Sa ai sani mici poate fi un handicap pentru o femeie. Dar, in final, realizezi ca nu e atat de important, cand ai pe cineva care te iubeste.” Pentru poza cu formele Shakirei, click aici!

9. America Ferrera - America, care poarta marimea 42-44 la haine, nu e numai protagonista din cunoscututl serial “Betty cea urata din New York” – e si acrita din filmul sugestiv intitulat: ”Femeile adevarate au forme”. Intrebata despre corpul ei, America a declarat: “Mi se pare amuzant cand oamenii spun ca Jessica Alba sau Eva Longoria sunt femei cu forme. Sa fim seriosi, nu sunt femei cu forme. Eu sunt!”

“Cateodata ma duc la sala si chiar incerc si cateodata pur si simplu nu ma duc. Chiar daca as vrea sa fiu anorexica, nu as putea. Dupa cateva ore, as zice “Au trecut patru ore! Acum hraniti-ma!””, a spus America intr-un interviu. Pentru Pentru poza cu formele lui America, click aici!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.