Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitati ideale intre zodii

Specialistii site-ului astrology-online.com au descoperit cele mai bune compatibilitati intre zodii si totodata ne-au oferit niste sfaturi pentru o deplina armonie. Iata ce ne-au prezis:

Specialistii site-ului astrology-online.com au descoperit cele mai bune compatibilitati intre zodii si totodata ne-au oferit niste sfaturi pentru o deplina armonie. Iata ce ne-au prezis:

BERBEC:

- LEU - Aceasta este de obicei o foarte buna combinatie, ambii parteneri fiind emotionali. Cei doi parteneri ar trebui sa se lase reciproc sa fie in centrul atentiei.
- SAGETATOR – Ambii adora libertatea si sunt meniti unul altuia pe termen lung sau chiar pe viata.
- GEMENI – Trebuie sa treaca peste anumite diferente in viata sexuala, iar Berbecul va fi cel ce va aduce deseori Geamanul cu picioarele pe pamant.
- VARSATOR – Este necesara o atitudine constructiva din partea ambilor parteneri.

TAUR:

- FECIOARA – Pentru o combinatie buna, pentru semne dornice de succes si securitate materiala, Fecioara ar trebui sa se abtina de la critici.
- CAPRICORN – O combinatie foarte buna bazata pe intelegere mutuala, simt practic dar si nevoia de flatare.
- RAC - Poate rezulta o casnicie buna, insa Taurul trebuie sa tina minte ca Racul este foarte sensibil.
- PESTI –Ambii parteneri impartasesc gustul pentru frumusete si finete si astfel poate rezulta o combinatie deosebita. Atentie insa la emotii.

GEMENI:

- BALANTA – O combinatie foarte stimulata, unde partenerii se completeaza, comunica excelent si unde exista sanse mari de o casnicie fericita.
- VARSATOR – Intre cei doi exista o foarte buna compatibilitate insa Gemenii trebuie sa inteleaga firea solitara a Varsatorului si sa-i accepte momentele in care cauta siguratatea.
- BERBEC - Trebuie sa treaca peste anumite diferente in viata sexuala, iar Berbecul va fi cel ce va aduce deseori Geamanul cu picioarele pe pamant.
- LEU - Leul va intelege ca Geamanul nu va fi mereu alaturi sa-i acorde atentia dupa care tanjeste. Geamanul va trebui sa inteleaga nevoia Leului de a cuceri lumea, dar intr-un final aceasta este o combinatie buna de aer si foc.

RAC :

- SCORPION – Ambii parteneri fiind manati de emotii, combinatia poate fi deosebit de constructiva sau din contra, destructiva. Tot ce trebuie sa faca partenerii este sa coopereze pentru un ideal comun.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc