Setari Cookie-uri

Numerologie: cifra destinului si culorile norocoase

Numerologia este o stiinta ezoterica ce te poate indruma astfel incat sa aduci schimbari pozitive in viata ta, din toate punctele de vedere, pe cand cromoterapia este o stiinta ce studiaza efectele fizice, mentale si emotionale ale culorilor asupra oamenilor ce se inconjoara cu diferite culori. Cifra destinului, pe care o poti calcula cu ajutorul unei tehnici numerologice prezentate mai jos, iti arata, printre altele, si care sunt culorile tale norocoase, la care este bine sa apelezi atunci cand vrei sa te incarci cu energie pozitiva pura.

Numerologia este o stiinta ezoterica ce te poate indruma astfel incat sa aduci schimbari pozitive in viata ta, din toate punctele de vedere, iar cromoterapia este o stiinta ce studiaza efectele fizice, mentale si emotionale ale culorilor asupra oamenilor ce sunt inconjurati de diferite nuante. Cifra destinului, pe care o poti calcula cu ajutorul unei tehnici numerologice prezentate mai jos, iti arata, pe langa trasaturile tale de personalitate, si care sunt culorile tale norocoase, la care este bine sa apelezi atunci cand vrei sa te incarci cu energie pozitiva pura.



Cum se calculeaza cifra destinului?

Procedeul este relativ simplu: trebuie sa aduni cifrele ce formeaza data ta de nastere, pana cand obtii un singur numar de la 1 la 9. Sa spunem ca esti nascuta pe 15 decembrie 1981 – atunci vei face 1+5 (ziua nasterii) + 1+2 (luna nasterii) + 1+9+8+1 = 28.

Pentru a obtine un singur numar cuprins intre 1 si 9 din acesta, aduni 2+8=10, iar cifra destinului este 1+0, deci 1.

Citește și:

Personalitatea si culorile tale norocoase in functie de cifra destinului

Cifra destinului 1: Cifra destinului 1 simbolizeaza inceputul si puritatea, indemnandu-te sa demarezi mereu proiecte si actiuni noi. Esti o fire foarte energica si optimista si ai o vointa puternica. Esti creativa, orientata catre rezultate concrete, originala, avand un mare potential pentru succes. Poti excela ca femeie de afaceri sau in cariere legate de afaceri.

Culorile tale norocoase sunt cele calde, in special auriu, portocaliu si galben, intrucat aceste culori aduc energie pozitiva persoanelor cu cifra destinului 1, imbunatatindu-le continuu creativitatea.

Cifra destinului 2: Numarul de destin 2 reflecta o capacitate tacita de a rationa, de a judeca si nevoia constanta de a face planuri. Semnificatia spirituala a cifrei destinului 2 mai arata si conexiunile pe care le creezi cu ceilalti, parteneriatele si comunicarea, indepartand ezitarile si indemnandu-te sa te aliezi cu cei care iti seamana si iti impartasesc idealurile. Ai o personalitate caracterizata prin diplomatie, subtilitate, rabdare, sinceritate, fiind o fire foarte iubitoare si deschisa. Intuitia ta este deosebita. Daca iti orientezi profesia catre o cariera de arhitect, cantareata, profesoara sau angajata a unei ambasade, vei merge pe o cale buna.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.