Setari Cookie-uri

Premiile Garbo: Cel mai prost amant

Vrei sa castigi geanta visurilor tale? O dam in schimbul unui amant de cosmar. Participa la concurs si convinge-ne ca tu ai avut cel mai prost partener in pat.

Colegii nostri de la Garbo au copt un concurs de zile mari:

Vrei sa castigi geanta visurilor tale? O dam in schimbul unui amant de cosmar. Participa la concurs si convinge-ne ca tu ai avut cel mai prost partener in pat.

Garbo da startul unei competitii mai putin conventionale. Premiem cel mai haios mesaj legat de experiente sexuale cu un partener nepriceput. Crezi ca ai avut cel mai prost amant? “Lauda-te” pe forumul Garbo si noi iti dam premiu de consolare o geanta realizata conform indicatiilor tale. Atentie! Vor fi luate in considerare numai mesajele postate in topicul Premiile Garbo: Cel mai prost amant de pe forumul Garbo.

Nu vrem sa aflam numele persoanei pe care o nominalizezi, nu vrem poze, vrem doar sa ne spui de consideri tu ca ar merita titlul de cel mai prost amant. Concursul se desfasoara in perioada 29 octombrie – 7 noiembrie 2008. Noi vom alege cele mai haioase 10 mesaje si in functie de voturile voastre, stabilim cine este cititoarea care a avut cel mai prost amant.

Citește și:

Intrucat termenul amant este adeseori folosit in acelasi context cu verbul a “insela”, vom folosi definitia din Dictionarul explicativ al limbii romane:

AMÁNT, -Ă, amanţi, -te, s.m. şi f. Persoană care întreţine relaţii de dragoste cu o persoană de alt sex fără a fi căsătorit cu aceasta; (pop.) iubit, ibovnic (cf Dex ’98)

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.