Setari Cookie-uri

Astrologie: Secretul succesului in functie de zodie

Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti Asul din maneca cu care poti sa castigi?

GEMENI

Atuul tau principal: Adaptabilitatea!

Esti foarte adaptabil la orice mediu de viata si la orice situatie intampinata. Viata este in permanenta schimbare si tu faci fata la suisuri, coborasuri si la nou. Aceasta adaptabilitate nu este deloc de neglijat caci speciile care raman in viata sunt cele care se adapteaza conditiilor noi. Abilitatile de comunicare te ajuta in relatiile cu publicul, dar si in negocieri. Esti mereu la curent cu tot ceea ce este nou si dai dovada de rapiditate. Acesta calitate te ajuta sa gasesti oportunitati in mediul inconjurator si sa le prinzi din zbor.

Un mare avantaj al tau este ca stii sa faci mai multe lucruri deodata, ba chiar iti place sa fii prins in cat mai multe actiuni.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa poti face mai multe lucruri simultan, poate chiar doua profesii in acelasi timp. Sa poti sa inveti lucruri noi si sa nu te plictisesti de ceea ce faci. Sa poti calatori.

RAC

Atuul tau principal: Tenacitatea!

Avantajul tau este aceea intuitie care te ghideaza prin viata mereu pe drumul cel bun. Esti capabil sa iti asculti emotiile si intuitia si de aceea stii mereu ce sa faci, „simti” afacerile profitabile si deciziile bune. Lucrul pe care tu il consideri ferm ca este al tau de acela o sa tii cu dintii. Un Rac prefera sa isi piarda clestile decat sa renunte la obiectul pe care l-a prins. Atuul tau este ca odata ce ai ajuns tu la concluzia ca acel lucru ti se cuvine, indiferent ca este vorba de pozitie sociala, un loc de munca, persoana iubita sau orice alta ambitie personala, nu te mai poate nimic opri. Trebuie doar sa fii convins in adancul tau ca vrei cu adevarat acel lucru.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa ai o rezerva de bani care sa iti asigure linistea zilei de maine si de anul viitor, sa ai stabilitate profesionala precum si sa iti realizezi ambitiile profesionale!

LEU

Atuul tau principal: Sarmul!

Esti o persoana placuta, iradiezi optimism si te stii impune in mod natural. Acest lucru face ca sa ti se deschida multe usi, deoarece sarmul tau te fac agreat. Stii sa iti impui propriile idei ceea ce te face un bun conducator. Creativitatea si pasiunea pentru munca ta sunt calitati pentru care esti foarte apreciat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc