Setari Cookie-uri

Egoistul vine pe 6 septembrie la Palat !

Cererea mare a publicului pentru spectacolul Egoistul de Jean Anouilh a facut ca piesa sa revina inca de la inceputul toamnei pe scenele capitalei, spre deliciul adevaratilor iubitori de arta si ai celor ce doresc sa il revada pe Radu Beligan in aceasta reprezentatie de exceptie intr-un rol unic interpretat. Cu sute de reprezentatii la activ, sustinute cu casa inchisa, piesa de teatru revine pe scena Palatului National al Copiilor, in data de 6 septembrie, incepand cu ora 19.30. Noua punere in scena in regia maestrului Radu Beligan, reprezinta cu siguranta o sursa de relaxare si buna dispozitie pentru toti cei care vor opta pentru o seara in care umorul exploziv este garantat.

Cererea mare a publicului pentru spectacolul “Egoistul” de Jean Anouilh a facut ca piesa sa revina inca de la inceputul toamnei pe scenele capitalei, spre deliciul adevaratilor iubitori de arta si ai celor ce doresc sa il revada pe Radu Beligan in aceasta reprezentatie de exceptie intr-un rol unic interpretat. Cu sute de reprezentatii la activ, sustinute cu casa inchisa, piesa de teatru revine pe scena Palatului National al Copiilor, in data de 6 septembrie, incepand cu ora 19.30. Noua punere in scena in regia maestrului Radu Beligan, reprezinta cu siguranta o sursa de relaxare si buna dispozitie pentru toti cei care vor opta pentru o seara in care umorul exploziv este garantat.

Pe langa Radu Beligan – maestrul scenei teatrale romanesti, prezent si in postura de actor, distributia « adaposteste » artisti de calibru, precum : Damian Crasmaru, Silviu Biris, Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu si Lamia Beligan.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.