Setari Cookie-uri

Firma ajunge si in Romania!

Firma/The Firm continua povestea lui Mitchell McDeere si a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film si roman omonim. Din ipostaza de tanar asociat, Mitch a distrus Bendini, Lambert & Locke, o prestigioasa firma de avocatura din Memphis ce lucra pentru mafia din Chicago. Iar viata lui n-a mai fost la fel.

Echipa formata din producatorul executiv Lukas Reiter (Boston Legal, Law & Order, The Practice) si celebrul romancier John Grisham aduce in fata publicului un serial inspirat de bestseller-ul international Firma / The Firm publicat in Romania la editura Rao. Firma este primul serial original comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat in toate teritoriile si este produs de eOne, in asociere cu SPT Networks si Paramount Pictures.

Premiera internationala pe canalele AXN din intreaga lume: duminica, 19 februarie, de la ora 21:00, iar din 29 februarie serialul va putea fi urmarit in fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Josh Lucas/ Mitch McDeere Firma/The Firm continua povestea lui Mitchell McDeere si a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film si roman omonim. Din ipostaza de tanar asociat, Mitch a distrus Bendini, Lambert & Locke, o prestigioasa firma de avocatura din Memphis ce lucra pentru mafia din Chicago. Iar viata lui n-a mai fost la fel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.