Setari Cookie-uri

Top 10 carti deocheate pe care TREBUIE sa le citesti!

Sunt carti pe care le citim aproape pe ascuns. Dar le citim. Pe care le comentam cu un cerc restrans de prietene. Care ne raman in minte si ne fac sa ne intrebam daca suntem normale. Si alteori sa exclamam in gand "Doamne, cat suntem de normale!". Iata un top cu cele mai bune asemenea 10 carti care ne-au incitat gandurile in ultimii ani. Lista ramane, evident, deschisa pentru completarile voastre!

Locul 9: Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze
O carte care se anunta buna buna dar m-a dezamagit tare tare. Iata cateva randuri care te-ar putea incita. Nu te lasa insa pacalita. Nu toata cartea se ridica la nivelul lor.
"Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine."
Belle de Jour
"Primul lucru pe care trebuie sa-l stiti este faptul ca sunt o curva. Si n-o spun cu superficialitate. Al doilea lucru e faptul ca locuiesc in Londra. Nu e un oras ieftin. Ca majoritatea prietenilor mei, m-am mutat aici, dupa universitate, cu speranta de a-mi gasi o slujba. Daca nu una bine platita, macar una interesanta sau populata exclusiv de barbati chipesi si buni de insuratoare. Dar astfel de posturi sunt rare pe pamant.
Prostitutia inseamna o munca permanenta, dar nu solicitanta. Cunosc o multime de oameni. E drept, aproape toti sunt barbati, iar pe cei mai multi dintre ei n-o sa-i revad niciodata."
Belle de Jour
Titlu carte: Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze
Autor carte: Belle de Jour
Editura: Trei
Colectia: Eroscop
Categoria cartii: Literatura erotica
Titlu original al cartii: The Intimate Adventures of a London Call Girl
Carte tradusa tradusa de: Constantin Dumitru Palcus
Disponibila pe ishop.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.