Setari Cookie-uri

Film: Cand un barbat iubeste o femeie

La inceputul lunii femeilor, avem ocazia sa revedem - acum, pe DVD - filmul Cand un barbat iubeste o femeie, o poveste de dragoste memorabila, cu Meg Ryan si Andy Garcia in rolurile principale. Pelicula prezinta drama unei familii dezbinate de alcool, in care un barbat iremediabil indragostit de cele 600 de zambete diferite ale sotiei lui incearca s-o elibereze de viciul care le-a distrus relatia.

La inceputul lunii femeilor, avem ocazia sa revedem - acum, pe DVD - filmul “Cand un barbat iubeste o femeie”, o poveste de dragoste memorabila, cu Meg Ryan si Andy Garcia in rolurile principale. Pelicula prezinta drama unei familii dezbinate de alcool, in care un barbat iremediabil indragostit de cele “600 de zambete diferite” ale sotiei lui incearca s-o elibereze de viciul care le-a distrus relatia.

Alice (Meg Ryan) si Michael (Andy Garcia) par insasi personificarea fericirii: se iubesc ca in prima zi, au doua fetite superbe si o viata lipsita de griji materiale. Ce si-ar mai putea dori? Pana cand un accident scoate la iveala ca Alice este dependenta de alcool si o determina sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare. Tratamentul le da speranta ca totul va reveni la normal, insa Alice revine mai schimbata decat plecase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.