Setari Cookie-uri

7 filme clasice pentru o seara intre fete

Pregatiti popcornul, batistele si pijamalele fiindca v-am facut un program de zile mai si notpi lungi. Nu veti reusi sa vedeti toate filmele propuse de noi intr-o singura noapte asa ca va propunem cateva zile intregi de petreceri in pijama!

O viata Minunata

Cele mai indragite vedete de la Hollywood fac echipa cu regizorul preferat al Americii pentru a crea unul dintre cele mai iubite filme din lume!

O viata minunata este supremul film care va face sa va simtiti bine ! Memorabilul James Stewart joaca rolul lui George Bailey, omul care primeste cel mai frumos cadou de Craciun dintre toate. Cu o distributie absolut minunata, din care mai fac parte Donna Reed si Lionel Barrymore, aceasta poveste optimista de Craciun este regizata de nemuritorul Frank Capra si va ramane pentru totdeauna unul dintre filmele preferate ale fanilor si criticilor, deopotriva.

Dragoste ciudata

Trei tineri – Martha, Walter si Sam – raman legati pentru totdeauna de un secret cumplit. Dupa ani de zile, Martha (Stanwick) si Walter (Douglas) sunt casatoriti. Ea este femeie de afaceri bogata si de succes; el este un procuror districtual ambitios si cunoscut. Dar cand Sam (Helfin) reapare pe neasteptate in orasul si in viata lor, incep sa se acumuleze tensiuni. Oare s-a intors pur si simplu pentru a le face o vizita sau vrea sa fie platit pentru a pastra in continuare acel secret ingrozitor ? Lizabeth Scott este o fata cu probleme, care se trezeste atrasa in viata lui Sam – si in relatia misterioasa pe care o are acesta cu Martha si Walter. Dragostea nu moare niciodata... nici macar atunci cand este o Dragoste Ciudata.

Vacanta la Roma

“Vacanta la Roma” a fost nominalizat la zece Premii Oscar, iar Audrey Hepburn a cucerit un Oscar pentru rolul unei printese moderne, care se razvrateste impotriva obligatiilor sale regale si exploreaza Roma pe cont propriu. Ea il cunoaste pe Gregory Peck, un ziarist american care, dornic sa puna mana pe un articol in exclusivitate, se preface ca nu ii cunoaste adevarata identitate. Dar planul lui este dat peste cap, caci cei doi se indragostesc. Eddie Albert contribuie la incarcatura de umor a filmului, in rolul prietenului si cameramanului lipsit de griji al lui Peck. in regia plina de stil a lui William Wyler, aceasta comedie romantica va ramane unul dintre cele mai savuroase filme ale tuturor timpurilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.