Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Ne aflam la inca un final de saptamana si imediat se apropie weekend-ul mult asteptat.

Ne aflam la inca un final de saptamana si imediat se apropie weekend-ul mult asteptat. Se anunta cateva zile pline de muzica si teatru, asa ca poti sa alegi linistita ce iti doresti sa faci! Nu mai poti sa spui ca vrei sa stai in pat invelita in plapuma pentru ca afara e cald si nu e nevoie sa te imbraci cu multe straturi de haine. Asa ca pune ceva comod si sexy pe tine, aranjeaza-ta si mergi sa dansezi, sa canti sau sa urmaresti o piesa buna de teatru! Distractie Placuta!


Joi 22 Martie

1) UNGHI TRIUNGHI # 4 - JUJU & JORDASH LIVE / KHIDJA & DREAMREC


Rusu si Flore (aka Khidja) au doi invitati speciali la editia nr. 4 a party-ului UNGHI TRIUNGHI : JUJU & JORDASH.

J&J live inseamna multe drum machines, cateva delay-uri, un Juno 60, un synth rusesc, poate un vocoder si mult flair.

Asa cum v-ati obisnuit Dreamrec vine sa completeze vizual live mix-urile marca Khidja.

Juju & Jordash s-au intalnit cu vreo 10 ani in urma in Haifa, Israel. Contextul in care s-au imprietenit au fost performance-urile saptamanale gen be-bop jams, unde cei doi s-au aflat pe aceeasi scena - Juju AKA Gal Aner la chiara si Jordash AKA Jordan Czamanski la pian. Prin anii ”90, ei compuneau si interpretau jazz, pe timpul zilei si experimentau si se jucau cu muzica electronica tarziu in noapte.

via RA

Intrare: 10 Ron
ora 23.00 @CONTROL

2) Piesa de Teatru "Camerista"
dupa Hermann Broch

Pret bilete: 23 lei, 10 lei

Dupa o povestire de Hermann Broch, scriitor austriac propus la Premiul Nobel pentru literatura, Camerista este un spectacol despre patima, placerile si durerea unei iubiri interzise dintre o camerista si un nobil care incalca bariera diferentelor de casta. Mai frumoasa, mai inteligenta, mai puternica si mai senzuala decat stapana sa, Zerline a trait in folosul celei pe care a slujit-o, dar si in locul ei, numai ca a facut-o cu mult mai bine.

Privind inapoi, singura ei avere este un trecut chinuitor din care scoate la suprafata, pe rand, frustrari si biruinte, resentimente si pacatele capitale de care se crede vinovata: invidia, orgoliul, desfraul. Un one-woman-show al unei mari actrite, un personaj de un tragism tulburator prin strigatul cu care incearca sa-si aline setea de razbunare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.