Setari Cookie-uri

Revelion retro, disco si fun

Va intrebati cum s-a distrat lumea de Revelion prin Capitala? Eu am fost in Bubbles, la petrecerea tematica Bonnie & Clyde, dar ma rodea curiozitatea sa aflu cum s-au materializat planurile marete, promovate cu tam-tam-ul de rigoare, din palatele Bucurestiului: pe scurt, se pare ca la Palatul Universul n-a fost lume nici cat sa umple un subsol de club, daramite o coscogeamite sala, in timp ce Palatul Ghica a dat pe dinafara de musterii, si in noaptea cu pricina, dar continuand si dupa crapatul zilei, la after-party.

In Silver Church, la balul mascat, petrecaretii s-au deghizat in proportie de 80%, dupa un raport ochiometric, iar costumatiile au fost la inaltimea unei ocazii care se iveste doar o data pe an. Nu in ultimul rand, din Control au rasunat melodiile alternative cu lipici la clientii obisnuiti ai locului, care s-au adunat ca-n familie sa dantuiasca pana-n zori. In fine, despre cum s-au petrecut festivitatile de An Nou in clubul Bubbles pot vorbi in deplina cunostinta de cauza!

Realizat de Ioanina

Party-ul de Revlion din Bubbles a pornit de la un concept, si un dress-code aferent, inedite. La “Bonnie si Clyde” erai invitat sa te costumezi retro, rock’n roll, sau intr-o maniera cat mai asemanatoare cu cei doi criminali faimosi, ca sa inaugurezi noul an cu stil... stil bomba-stic! Bonnie Parker si Clyde Barrow au fost niste raufacatori notorii care au captivat atentia Americii in “epoca inamicului public”, adica la inceputurile anilor ’30, cand Crahul economiei inversuna populatia impotriva guvernului si o sensibiliza cu privire la crimele anti-institutionale.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.