Setari Cookie-uri

Astrologie: Unde iti poti intalni sufletul pereche in functie de zodie?

Unele anturaje si medii in care iti petreci mult timp nu iti pot oferi mai nimic in materie de dragoste, pentru ca pur si simplu, barbatii respectivi nu sunt cei cu care vei fi tu vreodata pe aceeasi lungime de unda. Sugestiile de mai jos sunt cu scop pur orientativ, exceptii putand sa existe intotdeauna. Inspira-te si gaseste-ti jumatatea perfecta. Citeste si la zodia in care se afla ascendentul tau pentru o mai mare acuratete.

Rac:

Nativele Rac sunt romantice si sensibile. Ele simt repede cand un barbat este sufletul lor pereche. Din pacate, pot fi amagite de barbatii cu care leaga relatii pe internet sau la distanta, deoarece sensibilitatea lor nu detecteaza corect semnalele la distanta. Este recomandat sa se increada doar in dragostea care se leaga cu un barbat din mediul lor. Acest barbat are un suflet de artist si il pot gasi la un curs de dans de societate, la dansuri populare, poate fi pictor sau sa scrie poezii. Nativele Rac isi mai pot intalni sufletul pereche la teatru, la evenimente culturale, la bazinul de inot.

Leu:

Leoaicele sunt predestinate sa se casatoreasca cu barbati deosebiti, remarcati in societate. Isi pot intalni sufletul pereche la petrecerile organizate la firma lor, la lansarile de carte, la aniversari, nunti, botezuri. Este indicat sa ocoleasca locurile mediocre si sa iasa cu prietenele la restaurantele selecte, la cluburile renumite, deoarece nu isi vor intalni perechea in locuri saracacioase. O nativa Leu trebuie sa capteze atentia celui mai vanat barbat din mediul respectiv si este indicat sa aiba mare grija la modul in care arata si se imbraca.

Fecioara:

Nativele Fecioara sunt inteligente si pline de naturalete. Sufletul lor pereche este un barbat destept, cult si dedicat muncii sale. Adesea nativele Fecioara isi intalnesc perechea in mediul lor profesional: acesta fiind ori coleg ori superior ierarhic. Totodata, il pot intalni daca fac un curs de perfectionare intr-un domeniu sau merg la conferintele de specialitate. Chiar daca munca lor nu necesita o pregatire continua, a merge la un curs nou sau la un workshop, o conferinta le aduce in general si norocul de a-si gasi sufletul pereche. Fecioarele stiu mereu sa lege discutii inteligente.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc