maro= rosu+galben+negru

Comentarii pe articolul "Ce spun culorile despre personalitatea ta"

Marishk
Trimis de Marishk la 25 Februarie 2008, ora 07:47
numai ca in interpretare are calitatile celor doua culori: rosu si galben. pentru cea care a scris primul comentariu: in ce parte a articolului ai vazut tu ca se afirma citez"galben=gelozie"? se spune ca: "tipul egoist sau cel cu inclinatii pentru metafizica prefera galbenul". mai este amintita si la extravertiti, apoi la galben: "Contrar credintelor populare, in care galbenul este asociat cu gelozia, din punct de vedere psihologic, aceasta culoare exprima in general spontaneitatea..." Ce nu-ti este clar?
 
silvia_g
Trimis de silvia_g la 25 Februarie 2008, ora 11:08
Rosu + galben = portocaliu
 
andraveronika
Trimis de andraveronika la 25 Februarie 2008, ora 12:05
MARO se obtine din ROSU + NEGRU!
ROSU + GALBEN = PORTOCALIU. Intr-adevar Portocaliu in combinatie cu negru da o nuanta de maro-galbui, DAR nu asa se obtine culoarea maro!!!
 
PrincessBuBu
Trimis de PrincessBuBu la 25 Februarie 2008, ora 12:46
hm...... Marishk are dreptate in tot ceea ce a spus... galbenul chir nu semnifica gelozia. In arta galbenul in totdeauna va semnifica spontanietatea, veselia. Poate ca dupa gandirea populara galbenul reprezinta gelozia... dar v-ati pus vreodata intrebarea " De ce este soarele galben-portocaliu?? " VA POT ASIGURA CA EL NU ESTE GELOS PE NIMENI SI NIMENI NU ESTE GELOS PE EL !!! Nu sunteti sanatoase. Fiti mai atente la micile detalii. Iar pt _andraveronika_ Rosu+Galben+Negru nu da o noanta de maro spre galbui..... este maro pur si poti incerca si tu daca te indoiesti de cei ce o fac zi de zi ;)

 
mihaela255
Trimis de mihaela255 la 25 Februarie 2008, ora 18:03
hey little princessBuBu,da tu chiar ai probleme cand citesti,ce a zis fata asta rau???MARO se obtine din ROSU + NEGRU! ROSU + GALBEN = PORTOCALIU. Intr-adevar Portocaliu in combinatie cu negru da o nuanta de maro-galbui, DAR nu asa se obtine culoarea maro!!!.....MAI STRESATA MAI ESTI
Dupa ce ca este un articol de kkt,te mai dai si tu mare,si nici nu stii sa citesti,sau te-a luat ifosele de creatoare .

 
ANGEL30
Trimis de ANGEL30 la 25 Februarie 2008, ora 19:41
RELE MAI SUNTEM NOI, FEMEILE! CUM NE-OR SUPORTA BARBATII, SARACII, DACA NICI NOI, INTRE NOI, NU NE SUPORTAM????
 
Ina88
Trimis de Ina88 la 26 Februarie 2008, ora 01:14
vai Princessbubule e tare aia cu soarele:))) deci nu mai pot:))) =))) cik soarele sa fie gelos si cineva gelos pe soare:))cine tu, luna?:)) cum poti spune asa ceva? hai k esti buna rau:))) si in psihologie draga, galbenul chiar inseamna gelozie! ia o carte de psiho si vezi ce scrie.
 
wildparfume
Trimis de wildparfume la 26 Februarie 2008, ora 07:20
Serios, in care carte de psihologie, pentru ca eu am luat, si nu am vazut asta. Stiam ca galbenul are o semnificatie pozitiva, iar gelozia, draga mea, reprezinta o stare afectiva negativa.
 
Miku
Trimis de Miku la 27 Februarie 2008, ora 06:57
rosu+verde=maron . negru si alb sunt bazele, nu se considera culori. Rosu, galben si albastru sunt culorile principale, din ele poti obtine orice culoare iti pofteste inima, rosu+galben=portocaliu, Galben+albastru=verde, rosu+albastru=violet, griurile colorate le poti obtine din combinarea lor. Negru si alb sunt folosite pentru a inchide/griza sau a deschide o culoare, se obtin nuante sau griuri colorate. rosu+negru= grena in nici un caz maron.

 
Ina88
Trimis de Ina88 la 03 Martie 2008, ora 23:28
Galbenul este asociat cu posesia, gelozia, optimismul și înțelepciunea, fiind asociat elementului pământ. Este o culoare veselă, luminoasă și stimulatoare, ce activează mentalul. Folosit în zugrăveală, poate da viață celor mai întunecate camere. De obicei, fiind o culoare care stimulează, se poate folosi în camerele de studiu sau în locurile unde se desfășoară activități creative. Totuși, nu folosiți prea mult galben pentru că poate provoca dureri de cap.
 
VVV
Trimis de VVV la 07 Martie 2008, ora 23:23
maro=rosu+verde,oameni buni!si daca mie imi plac mai toate culorile, mai putin violet ce pot sa spun despre mine?