hipnoza

Comentarii pe articolul "Totul despre tainele hipnozei"

viviuta
Trimis de viviuta la 10 Martie 2008, ora 03:06
vreau sa stiu daca e adevarat ca prin hipnoza de pot invata limbi strainesi unde, cum si cat costa acest "tratament"
 
madutza_3m
Trimis de madutza_3m la 10 Martie 2008, ora 04:19
nu cred dar daca afli dai un mass pe kudika:P
si as vrea sa fie atat de simplu dar pana atunci ma rezum la metoda clasica ''burta pe carte'' si ca sa fac un analog...la 10 imi vine cheful de invatat,la 9 deschid carte,la 8 ma apuc de citit....la 1 deja fac exercitii de cateva ore:P
pup si spor la invatat
 
mariana_streche
Trimis de mariana_streche la 10 Martie 2008, ora 18:13
sunt din BUCURESTI si m-ar interesa foarte tare daca ma poate ajuta cineva cu niste date de contact al unui cabinet unde se pot realiza aceste sedinte de hipnoza, am suferit un "accident" nu stiu de ce fel, in urma caruia am ajuns la spital in coma de gradul 4, in care am stat timp de o saptamana, timp in care medicii au spus familiei ca nu am nici o sansa de supravietuire, decat daca Dumnezeu va face vreo Minune, lucru prea putin posibil sa se intample si daca se va intampla acea minune, sa supravietuiesc nu voi fi altceva decat o leguma pentru ca aparatele nu inregistrau nici un fel de activitate cerebrala si ei erau convinsi ca creierul meu este mort. Acum sunt bine "sanatoasa", dar sufar de amnezie partiala, nu stiu ce mi s-a intamplat in acea seara. As vrea sa stiu daca exista riscuri sa fac hipnoza, si daca am sanse sa-mi aduc aminte in timpul sedintelor ca am fost victima unei tentative de crima. MULTUMESC mult pentru eventualele raspunsuri .
 
mariana_streche
Trimis de mariana_streche la 10 Martie 2008, ora 18:29
Toti psihiatrii sau psihologii cu care am vorbit pana acum au refuzat sa-mi spuna unde sau cine poate face aceste sedinte de hipnoza incercand sa-mi sugereze ca nu este bine sa incerc, fara sa-mi explice ce riscuri sunt sa retraiesc acea seara. Nu stiu ce se poate intampla, imi aduc aminte numai in timpul sedintei de hipnoza sau si dupa ce ma trezesc din transa, si le este frica de reactia mea cand voi afla adevarul, sa nu fac un soc ? Nimeni nu are curajul sa-mi explice verde in fata care ar fi riscurile la care m-as supune. Singurii care ar fi dispusi sa ma supuna la o astfel de experianta sunt cei de la POLITIA CAPITALEI, dar acolo mi-e frica pentru ca pe ei nu ii intereseaza decat sa-si rezolve cazul, nu le pasa ce se intampla cu mine pe urma, daca imi pun sanatatea psihica in pericol.
 
Trimis de la 13 Martie 2008, ora 15:51
Draga Mariana, nu-ti amintesti, pt ca mintea ta NU VREA sa-si aminteasca! A fost ceva groaznic, cu siguranta, dar oare ai vrea sa-ti amintesti asa ceva?.... Spun, pana la urma, sa-ti aduci aminte nu garanteaza si vindecarea...Ci poate vei fi si mai traumatizata decat acum. Inteleg, n-ai cum sa nu te intrebi ce ti s-a intamplat, dar stai linistita. Vorbeste seara cu Inconstientul tau. Si intreaba-l : Spune-mi ce mi s-a intamplat! S-ar putea sa n-ai nici un raspuns. Daca visezi f urat s-ar putea sa fie tocmai raspunsul tau despre ce ti-ar fi cel mai teama ca ti s-a intamplat, dar sa nu fie asta. Mai bine intreaba-l : CUM E MAI BINE, SA UIT SAU SA-MI AMINTESC?... Vezi la ce te gandesti dimineata cand te trezesti. Acela e raspunsul. Oricum, pt cineva din afara, raspunsul cred ca e sa uiti.
 
AncaZuzu
Trimis de AncaZuzu la 04 August 2009, ora 00:34
Am si eu o intrebare si poate ma poate ajuta cineva cu o sugestie. Vreau sa-l ajut pe prietenul meu sa renunte la fumat insa nu are suficienta vointa. uitandu-ma la tv am aflat cum ca prin hipnoza se poate renunta la acest viciu . Stie cineva ceva despre acest lucru si ma poate indruma catre o persoana sau o clinica, ceva de genul. Vreau sa mai precizez faptul ca sunt din Timisoara.