produse pentru par ondulat

Comentarii pe articolul "Onduleuri... fierbinti!"

blonde_helene
Trimis de blonde_helene la 29 Octombrie 2008, ora 08:33
Eu am parul ondulat natural. In ultimul timp, gasesc din ce in ce mai greu balsam si sampon potrivit pentru par ondulat, care sa defineasca cat mai bine buclele. Voi ce folositi? Foloseam intr-o vreme un balsam de la Nivea pentru par ondulat, dar a disparut de pe piata.
 
dey22
Trimis de dey22 la 29 Octombrie 2008, ora 09:28
Si eu am parul ondulat natural dar nu folosesc nimic pt a definii mai mult buclele, al meu sta fara nimic...sunt foarte norocoasa...ce sa mai zic ca ii si foarte des :))
 
rovenit28
Trimis de rovenit28 la 29 Octombrie 2008, ora 10:51
Ai incercat produsele de la LR?Sunt extraordinare,create si folosite de catre Udo Waltz,stilistul divelor...
 
roxannaa
Trimis de roxannaa la 29 Octombrie 2008, ora 10:51
si eu am parul ondulat si folosesc gama pt par ondulat de la matrix: sampon, balsam, masca si un gel-spray si sunt foarte incantata de ele si nici nu sunt foarte costisitoare. Produsele nu se gasesc in comert, se distribuie doar in saloane.
 
diana_princessa
Trimis de diana_princessa la 29 Octombrie 2008, ora 19:51
bine, bine, voi sunteti alea norocoase cu parul cretz sau ondulat, dar noi fetele cu parul foarte fin si drept de la mama natura ce facem? cretz nu sta numai cu permanent dar nu mai risc la asa ceva. am parul foarte des chiar daca e drept dar nu sta cretz sub nici o forma. help :((
 
pucca22
Trimis de pucca22 la 29 Octombrie 2008, ora 20:37
awww u ai parul drept shi foarte des!!!!se vede treaba ca e adevarata zicala'fiecare tanjeste dupa ceea ce nu are'.si eu am parul ondulat natural(nu foarte des ce-i drept)si as da orice sa fie drept:((
 
diana_princessa
Trimis de diana_princessa la 29 Octombrie 2008, ora 21:39
adevarata zicala asta dar .... asta e ... nu ne multumim cu ce avem, totdeauna vrem mai mult sau altceva decat avem noi

 
corina
Trimis de corina la 31 Octombrie 2008, ora 17:09
Si eu am parul cret natural si folosesc balsam de la Garnier si ma inteleg foarte bine cu el.
Fetelor cu parul drept si des nu va mai doriti sa-l aveti cretz ca nu stiti ce inseamna asta :)
 
sincera
Trimis de sincera la 01 Noiembrie 2008, ora 02:40
cele mai bune si cu raport calitate/pret foarte bun sunt produsele de la PanteneProV pentru par cret ;) eu le folosesc ...cand vreau sa-l las sa stea asa cum este natural ...cret! ...dar in ultimul timp mi-l indrept

 
mirelaturcu
Trimis de mirelaturcu la 19 Noiembrie 2008, ora 14:46
nimeni vad ca nu intreaba despre aceste bigudiuri calde; o fac eu; deci, de unde putem cumpara aceste minunatii, fiindca pe unde am cautat nu exista asa ceva; mentionez ca sunt din Timisoara.
 
Creatsa
Trimis de Creatsa la 05 Decembrie 2008, ora 01:50
@blonde_helene: si eu am parul cret natural si am cam ac problema. Am incercat toate sampoanele si am ramas la Tigi (sunt produse profesionale). Pretul e super ok. Eu folosesc sampon+balsam+curl amplifier si arata f bine parul. Le gasesti aici http://www.charm.ro/catalog/product/view/id/5001/s/tigi-catwalk-curls-rock-shampoo-conditioner-tween-duo/category/145/
 
Lyonee
Trimis de Lyonee la 27 Februarie 2009, ora 14:33
nici eu nu am mai gasit nici sunsilk, nici nivea si nici macar pantene pt par cret. tocmai azi am cautat prin magazine si farmacii, si nimic..... chiar nu mai sunt?!?!
 
creatzacreatza
Trimis de creatzacreatza la 12 August 2009, ora 10:12
Sunsilk foloseam si eu si chiar imi facea niste bucle superbe.Am cautat si eu peste tot si verde nu mai este.
Am intrebat peste tot de sampon ptr par cret si nu mi-au dat decat ptr netezire.Nici nu stiu ce sa mai folosesc.Acum caut pe net poate dau comanda de sunsilk sau ceva.De la Pantene ptr par cret ati folosit?