oua prepelita

Comentarii pe articolul "Cura de slabire cu oua de prepelita"

SEAGAL
Trimis de SEAGAL la 11 Octombrie 2006, ora 08:33
Este adevarat ca oul de prepelita are proprietati terapeutice recunoscute dar care este de fapt reteta de slabire cu oua de prepelita. Nu cred ca slabesti daca bei dimineata 5 oua pe stomacul gol si mananci in timpul zilei normal inclusiv paine. Poate dati info mai complete pe subiect si nu prezentare generala. Multumesc
 
roxanastanciulescu
Trimis de roxanastanciulescu la 11 Octombrie 2006, ora 11:31
asta daca mai poti manca ceva in ziua respectiva dupa ce ai baut 5 oua crude ;)
 
mgmh
Trimis de mgmh la 11 Octombrie 2006, ora 12:58
Si eu sunt foarte interesata de cura propriu-zisa de slabire. Am incercat destul de variate retete, insa nici una nu m-a multumit pe deplin. O cura de slabire cu ajutorul acetor oua cred ca este si benefica organismului si poate da si rezultate mai bune fara sa fiu privata de atatea bunatati. Astept si eu reteta curei de slabire.
 
puisor1
Trimis de puisor1 la 11 Octombrie 2006, ora 16:01
stiam ca prin ouale de gaina consumate crude se transmite salmonela. nu este valabil si in cazul acestor oua??
 
puisor1
Trimis de puisor1 la 11 Octombrie 2006, ora 16:01
stiam ca prin ouale de gaina consumate crude se transmite salmonela. nu este valabil si in cazul acestor oua??
 
alis_manea
Trimis de alis_manea la 12 Octombrie 2006, ora 21:11
ma intereseaza si pe mine cura de slabire cu oua de prepelita.
 
Trimis de la 16 Octombrie 2006, ora 11:48
Nu cred ca este vorba de detalierea unei cure "anume" care sa fie pe baza de oua de prepelita. Autorul articolului a preluat informatia de pe alt site si oricat de bune ar fi aceste oua nu cred ca are rost sa asteptati informatii concrete despre cum si cat se consuma ele. Eventual in cadrul dietei dvs obisnuite introduceti si oua de prepelita si mia reduceti din alimentele .. daunatoare. va urez o zi buna!
 
SEAGAL
Trimis de SEAGAL la 16 Octombrie 2006, ora 16:17
Va multumesc pentru raspuns dar aici nu este vorba de alimente daunatoare. Se stie ca proprietatea principala a oului de prepelita este bogatul sau continut de proteine. In unele cazuri este indicat iar in alte nu. De aceea intrebam strict cum slabesti daca bei oua de prepelita. Cred ca nu vom primi niciodata raspuns pentru ca problema se pune cu totul altfel.