cum se foloseste vibratorul?

Comentarii pe articolul "4 tehnici de masturbare: Tu pe care o alegi?"

flameus
Trimis de flameus la 12 August 2011, ora 10:12
ce stie el sa faca?

 
Arutzu28
Trimis de Arutzu28 la 12 August 2011, ora 17:03
Sa consume bateriile? :)))
 
flameus
Trimis de flameus la 12 August 2011, ora 20:45
Draga mea!asi fi vrut sa inteleg daca poate sa inlocuiasca natura! si chiar sunt curios ce stie el sa faca in plus,inafara de dimensiune...???????
 
annieanne
Trimis de annieanne la 16 August 2011, ora 15:18
flameus Draga cumpara unul si incearca din propria experinta poti intelege mai bine .Ahhahah ce rea sunt azi . Numai de bine
 
izabella_sm
Trimis de izabella_sm la 16 August 2011, ora 23:03
eu ,,,am un sex shop la mine in dormitor si nu imi e rusine sa recunosc :))) nu sunt nici actrita porno nici prostituata ,,, asa k lasati-va acasa parerile meschine,,, de ce exista lesbience ? pt k pot inlocui acea parte dura a barbatului ,,,stiti vb aia "pt un carnat , iei tot porcul " exista fel de fel de jucarii , nu toate iti pot aduce aceias placere ,,,dar fiecare e bun la ceva ,,, in primul rand , punctul G este mai usor de atins de ceva .,,,stramb ,,, poti ajunge la orgasm prin ceva drept ,,,un penis adevarat sau unul de silicon,,, dar mult mai usor cand e atins acel punct ,,,nu e ok cand iubitul are penisul stramb, pt k schimband pozitia poti nimeri sa se frece de un "perete" care sa deranjeze ... EU am orgasm cu iubitul ,,dar,,,cand ma masturbez cu jucariile ajung in fix 2 minute cronometrate, pe cand in barbat dk termina la propriu in 5 minute tu nu ai apucat sa simti mare lucru ,,, asa k voi continua cu un banc "de ce se marita femeile ? pt k un vibrator nu ii poate alimenta contul " :)))

 
ionela_alina2002
Trimis de ionela_alina2002 la 18 August 2011, ora 13:14
=)) =)) buuun bancul....apropo de intrebarile de mai sus, eu un am vazut niciunul in realitate, daramite sa il folosesc..imi place mai muuuuuult "natural"...asa ca nu pot sa imi dau vreo parere despre cum ar fi mai bine...;;)

 
marco918
Trimis de marco918 la 19 August 2011, ora 17:01
... izabelllo ... ne-ai terminat cu ''arsenalul'' tau ... :-))) ... ai grija fato sa nu iti sparga dintii vreo chestie din aia ... :-))) ... altceva mai stii sa faci in viata ? ... :-))) ... cind ai deschis ultima oara o carte ... ai grija la raspunsul de jos ca ramii clienta la duracel ...

La ce e mai usor sa renunti: la vin sau la femei?
Depinde de vechime.

 
flameus
Trimis de flameus la 19 August 2011, ora 23:57
Uite ca o singura femeie a avut curajul sa explice ceva, si se gasesc ”pudibonzii”sa comenteze rautacios. Asta e un motiv pentru care nu se poate discuta si cu o anume seriozitate pe forumuri. Cui i se pare subiectul desuet sa nu-l ia in seama...Titlul e f.clar , de ce-l mai deschizi daca nu te intereseaza?
 
izabella_sm
Trimis de izabella_sm la 27 August 2011, ora 14:00
marco este un personaj omniprezent in majoritatea topicurilor,,,dar din pacate nu pt a face un comentariu asupra articolului ci pt ai comenta si ridiculariza pe altii,,,, sunt intrebata de "EL" daca am mai pus mana pe vreo carte ??? well.,.. tot la acest articol ,,,primul comentariu "inca un articol evoluat " este inceput de el,,,, ii puteti vedea acolo nivelul de educatie , inteligenta si respect fata de altii ....
 
flameus
Trimis de flameus la 27 August 2011, ora 17:47
izabella ! nu treb sa-ti faci griji pentru niste omuleti carora le place doar sa se bage in seama...de obicei astia nu spun nimic,probabil sunt niste frustrati ...eu iti multumesc pentru comentariu !