muream cate putin in fiecare zi

Comentarii pe articolul "Ce nu ti-am spus niciodata"

000000000000000000000000
Trimis de 000000000000000000000000 la 29 Mai 2007, ora 07:43
Este posibil atunci când te îndrăgostești (și de obicei se declanșează sentimentul fără să te întrebe)..să nu ți se răspundă cu aceeași intensitate. Intervin întrebările mute: unde am greșit?. De fapt nu-i nici o greșeală.. ai numai senzația..nu ești iubit. Această nemulțumire îți dă senzația că mori puțin ..câte puțin în fiecare zi. Dacă mai ai un strop de putere să începi să separi... treptat îți revii. Rămân totuși urmele .. cu timpul dispar și ele.
 
lief
Trimis de lief la 29 Mai 2007, ora 09:53
da,dar vezi tu,deja urmele de pe revista au tot ramas :),ca mai toate articolele din ultimu timp abordeaza deznadejde si negativism in privinta vietii
 
aursului_henriette
Trimis de aursului_henriette la 29 Mai 2007, ora 10:21
citind replicile tuturor asupra articolului am zambit gandindu-ma ce bine stim noi sa criticam pe altii... ia sa vad pe oricare punandu-si amprenta asupra unui articol si considerandu-l bun sa il afisezi dar bineinteles sa nu iti asumi criticile daca se poate, eu zic ca este o picatura de curaj expunerea unei idei bune sau rele...si da fratilor pe langa ca dragostea este si visare si frumos ca orice lucru/sentiment frumos are si partea lui neagra/negativa, chiar daca negam prin faptul ca comentam aceste articole pe langa ce este deja evident vedem ca defapt ne descarcam si noi de niste ganduri si idei pe care le avem...asa este atunci cand te indragostesti uiti de tine dai totul fara sa astepti nimic in schimb dar te bucuri cu intesitate maxima daca primesti mai mult decat te astepti sau reversul cum a spus si "colega/ul" sa nu ti se raspunda cu aceeasi intensitate...Autoarea articolului macar, chiar daca nu isi da seama, a facut primul pas spre vindecare, i-a dat drumul doar dorindu-i sa ii fie bine..eu ca sa zic dupa 6 ani de casnicie si dupa inca un an de divort m-am trezit ca de sf C-tin sa ii zic intr-o scrisoare ca mi-e dor de el desi el este cel care m-a ranit eu iacata ca inca nu pot sa zic sa faci bine si sa faci totul sa fie asa
 
Trimis de la 29 Mai 2007, ora 11:07
De-acord cu aursului_henriette. Hai sa catalogam mai putin si sa cautam sa ne apropiem cu intelegere de oamenii care trec prin astfel de momente. It's only human!
 
PETRE_ELENA
Trimis de PETRE_ELENA la 29 Mai 2007, ora 13:34
Articolul este scris cu sensibilitate.Desi nu ne place sa rscunoastem,in fiecare din noi exsista si putin romantism,care ne face mai sesibile fata de cei de langa noi,si mai feminine.Daca s-ar aborda teme legate numai de realitatile zilnice care de multe ori ne lovesc si ne ranesc,viata nu ar mai fi asa frumoasa.Deci cititi si visati cu ochii deschisi.