Setari Cookie-uri

epilatul inghinal

Buna fetelor!
Cum as putea sa scap de acele 'bubite' mici de la baza firului de par?Dupa ce ma epilez inghinal cu ceara este totul ok,ma pot duce la plaja...dar dupa aprox.o saptamana..incepe sa imi creasca din fire si o data cu el imi apar niste bubite foarte inestetice(asta ca zona cu fire de par depaseste marginea slipului :(( )
cristinutza012000
Postat pe 12 Decembrie 2007 14:42
cristinutza012000, acele "bubite" apar ptr k atunci ar fi momentul in care firul de par ar trebui sa depaseasca epiderma ( sa iasa in afara pielii).daca acest lucru nu se intampla, firul va creste intai in interior, favorizand astfel micile "bubite" care pot fi cateodata si infectioase (mici basicute albe iesite la suprafata pielii). incearca sa te ungi cu crema de galbenele, dupa baie sau dus,in toata perioada intre epilare si aparitia primelor semne de crestere a firelor de par, insa nu exagera! mai poti folosi si spalaturi sau tamponari cu ceai de musetel-insa acesta iti va folosi doar ca un dezinfectant si usor antiiinflamator...cel putin la mine da rezultate!
monik_peltik
Postat pe 15 Decembrie 2007 00:18
buna fetelor, ce faci cand nu suporti epilatul inghinal cu ceara, pt mine e dureros am incercat insa nu ma pot obisnui, ce e drept nu m-a inzestrat natura cu "mult" insa m-am cam saturat ca la 2-3 zile sa dau cu crema, de lama nici nu poate fi vorba( decat in situatii de urgenta :P). Ce alte variante pot alege?
teya
Postat pe 15 Decembrie 2007 10:57
nici eu nu suport ceara..e un adevarat iad pt mine!
oana81
Postat pe 17 Decembrie 2007 20:59
si pt mine e dezastruos...fffffff dureros,dar si crema si lama trebuie sa ma epilez f des si uneori ma si irit!crema de galbenele se poate folosi si dupa lama sau crema?(monik_peltik)sau alte metode...laserul cred..daca ne tine buzunarul...
lydia23
Postat pe 19 Decembrie 2007 12:34
eu folosesc aparatul electric, si eu am fost inzestrata cu ...prea mult, dar cu timpul, dupa mai multe epilari, s-a rarit, este mai subtire si nu mai "iese" asa de des. "Frumusetea costa, presupune sacrificii" altfel, Yeti apare la tot pasul
emiliarodica
Postat pe 21 Decembrie 2007 21:24
dupa ce am citit ce ati spus voi..ma consider o norocoasa...natura nu m-a prea inzestrat.folosesc lama,parul nu s-a indesit..

Postat pe 25 Decembrie 2007 11:13
eu ma torturez cu un aparat electric...ideea e sa o faci regular si cu timpul te vei obisnui(adica in cativa ani:p)
lacry24
Postat pe 28 Decembrie 2007 23:49
:) crema! nu suport ceara. e prea mult pt mine. o crema buna de epilat, si e OK. am amintirea neplacuta a unei creme "la oferta" din carrefour, pret supermic, care mi-a mancat zilele. nici nu vreau sa-mi amintesc.
irish05
Postat pe 29 Decembrie 2007 16:17
si eu am probleme cu durerea. m-am facut o data cu ceara si mi-au dat lacrimile de durere de atunci numai cu crema sau cu lama.faza nasoala este ca nu creste tot o data. de ce trebuie sa suferim ata pt a fi frumoase si binenteles tine si de igiena.

Postat pe 29 Decembrie 2007 21:08
Eu folosesc un aparat electric si este adevarat dupa ceva timp te obisnuiesti cu durerea. Asa suntem noi femeile vrem tot timpul sa fim frumoase dar asta costa cam mult:D. Dupa epilat cu aparatul electric imi apar si mie multe "bulinute" care sunt inestetice si inca nu stiu cum sa scap de ele. Cu ceara nu pot sa m-a epilez iar crema am folosit odata si nu mi-a fost buna.
Elissa131
Postat pe 5 Ianuarie 2008 16:45
vad ca multe dintre noi fol aparatul electric dar dupa un timp lung in care am fol alama s-a indesit cam tare si firul este gros cred ca ar fi o adevarata tortura...oare nu exista ceva care sa amorteasca locul in timpul epilarii?cred ca cer prea mult...dar pana va aparea asa ceva cred ca raman la lama sau crema...cred ca dc s-ar epila si barbatii k noi sa vada senzatia ar spune despre noi k suntem masochiste :)))
lydia23
Postat pe 7 Ianuarie 2008 10:30
Fetelor....epilere definitiva....asta e solutia! scumpa dar merita.zSincer daca as avea banii .....nu mai aveam probleme!Folosesc un aparat ....of doamne...Eva ce folosea?

Postat pe 7 Ianuarie 2008 18:57
Buna fetele,nici eu nu suport ceara,am ales crema.Am incercat mai multe firme si pana la urma Elmiplant este foarte buna,accesibila ca pret si eficienta.Dupa folosesc crema bepanten pt.copii,catifeleaza pielea si nu apar iritatii dupa epilat.Va pup.
marilu60
Postat pe 7 Ianuarie 2008 21:14
pentru cele care nu suporta durerea epilatului cu ceara sau aparat am auzit ca exista ceva spray anestezic zonal, amorteste te dai si amorteste zona respectiva, ceva de genul ca la dentist, mai multe nu stiu despre el ca abia azi am aflat si eu, pret, cat timp dureaza,consecinte sau in ce zone poate fi folosit nu stiu, o sa intreb la farmacie sau ma documentez pe net...va zic mai multe cand aflu ceva .
anna_november
Postat pe 16 Ianuarie 2008 23:47
noroc k nu am mult .Ceara dupa parerea mea este cea mai indicata pt zona inghinala , suferi un pic si cateva saptamani nu mai ai probleme . Oricum lama nu mi se pare o solutie bune pt k sunt sanse f mari sa te iriti si sa arate chiar mai rau decat inainte...Crema e buna si ea dar frele de par apar imediat .Fiecare apeleaza la metodele care o satisfac cel mai mult asa k .....
alexana2010
Postat pe 17 Ianuarie 2008 15:06
si mie mi`a fost foarte greu la inceput..daaaar..ceara :D dada...e cel mai bine...la prima sendintza am crezut k voi avea nevoie d anestezie totala...dar cu rabdare...va obisnuiti..si emult mai bine si mai igienic...si eu am incercat cu ceara...dar dupa un timp a inceput sa ma irite...si nu suportam sentimentu firelor d par care apareau ca niste spini :D

Postat pe 17 Ianuarie 2008 23:27
salut fetelor,eu folosesc de vre-o 3 ani ceara.nu pot sa-mi provoc singura durere si de aceasta merg la un salon...fac procedura 1 data in luna,si folosesc spray cu ledocaina-un anestezic local care este foarte eficient...dar fiti atente faceti un test la ledocaina,deoarece sunt persoane alergice la aceasta substanta medicamentoasa.ceea ce tine de asa numitele bubite-eu folosesc crema pu copii nou nascuti cu continut de musetel si desigur imediat dupa epilat folosesc talcul....succese..

Postat pe 8 Februarie 2008 20:11
buna fetelor eu folosesc ceara pt epilat si ma epilez singura .e adevarat ca prima data am fost la un salon si pot sa zic ca a fost groaznic de dureros in timp m-am obisnuit cu durerea .dupa epilat eu folosesc pudra de talc si ulei pt bebelusi
larisamaria82
Postat pe 10 Februarie 2008 15:12
Buna fetelor! M-am epilat cu ceara la un salon timp de un an de zile, dar numai pe picioare(epilat lung fara inghinal). N-am mai suportat ceara, cu toate ca ma facea foarte bine. Mi-am cumparat un epilator pe care il folosesc o data la 2 saptamani pentru maini si picoare pana la genunchi. Pentru restul folosesc crema Farmec si pot sa zic ca e Ok.

Postat pe 10 Februarie 2008 16:09
Eu...prefer ceara si salonul...chiar daca nu prea suport durerea, am noroc ca tipa care ma face imi e prietena si la lasa sa ma manifest in voie...adica in loc sa tip de durere, fac tot felul de comentarii...:D....ce sa fac...trebuie sa fac ceva sa uit de durere...;))
alecsutza5
Postat pe 11 Februarie 2008 10:31
hm..din cate stiu..crema se foloseste numai pt parul ceva m lung..nu?!asa..ca nu vad cum ar fi cea mai buna solutie?si dupa crema a 2 a..a 3 a zi..nu e din nou in floare?!?!?ceara rules..si nu mi se pare atat de dureroasa..dar..deh!
tiubrra
Postat pe 11 Februarie 2008 13:45
fetelor...dupa cate am citit aici (nu vreau sa par pesimista) sunt o ghinionista :((.dupa ce ca ,,am mult" mai e si des...nu suport epilatorul sau ceara(am incercat de mai multe ori) asadar ramane lama(pana cand voi avea bani pentru o epilare definitiva).nu am probleme...mari... doar ca trebuie sa o folosesc saptamanal.asta e ...ma intreb doar ce o sa ma fac pe la 40-50 de ani cand nu o sa mai am chef de asa ceva...

Postat pe 11 Februarie 2008 16:25
Daca te duci la un salon unde sa fi sigura de faptul ca ceara este de unica.+ ca dupa epilat trebuie sa te dea cu solutii dezinfectante.

Postat pe 26 Februarie 2008 17:35
epilare definitiva in zona inghinala?....eu zic k e o zona cam sensibila pt asa ceva.....nush acuma ar trebui sa intreb mai intai un specialist...dak se poate,.. sau nu...pt k si p mine ma incanta ideea!
claudia88
Postat pe 28 Februarie 2008 11:43
scuze, claudia nu ma refeream numai la eplilatul in zona inghinala(ptr epilate definitiva).nici nu m-am gandit ca nu ar fi posibil...nu stiu.

Postat pe 28 Februarie 2008 18:00
Pentru Cristinutza ,acelasi lucru pateam si eu dupa un epilat inghinal si ce de produse de dupa epilat nu am incercat.Cineva a zis de crema de galbenele este buna pt.foarte multe dar la asa ceva nu da rezultate ,ca si pudra si etc.Cosmeticiana mea a venit cu un sfat pe care l-am urmat si de atunci nu mai am nicio problema sper sa-ti fie de folos.FAra bikini din plastic ( adica licra,elastan etc)numai din bumbac.Sunt 4 ani de atunci si nu am mai facut nicio iritatie dupa epilat.Si alt sfat nu te spala in acea zona decat dupa 24 de ore de la epilare.Incearca si mai vb.
adyna_alexandru
Postat pe 29 Februarie 2008 13:34
Buna...Timp de 2 ani am folosit epilatorul.Prima data m-am facut pt ca o auzisem pe una din prietenele mele ca se face, iar eu voinica am zis "ea poate,iar eu nu?".A fost durere,am crezut ca ajung la vecina de la 4,dar dupa aceea m-am obisnuit.Acum folosesc ceara,pentru mine e ok,singura problema e ca trebuie sa stai sa creasca firul de par pentru a putea si "jumulit"(mama mea spune ca epilatul ce ceara e jumulit)de ceara.si cred ca am sa apelez la epilarea definitiva,nu doar inghinal.Bafta :)

Postat pe 4 Martie 2008 21:30
Buna.
Eu mi-am cumparat ceara de la magazin si cand sa o incerc am vazut ca era prea moale, nu se intarea si ramanea lipicioasa pielea. Si pe langa asta nu mi-ar fi smuls nici un fir. Ce se pune in ea sa devina mai tare? Sa se intareasca... N-as vrea sa o arunc.
10X

Postat pe 11 Martie 2008 09:46
eu ma fac cu ceara anghinal iar pe picioare cu epilatorul i rest nu stiu nimic dar pt acele bubite ceai de musetel sa va spalati si nu mai apare
draghici_lm
Postat pe 13 Martie 2008 22:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
epilare...pt mare:)) 7 De la: ronna20 1 Iunie 2010 22:08
am nevoie de o cosmeticiana buna in timisoara..ajutati maaaaaa!!!! 2 De la: kudika513739 20 Mai 2012 23:51
PRIMA EPILARE INGHINALA......CU CEARA 10 De la: kudika514482 20 Ianuarie 2015 14:02
help pls 8 De la: Raluca_SA 21 Octombrie 2009 00:36
Albirea zonei inghinale s-a gandit cineva? 17 De la: kudika226898 8 Septembrie 2010 16:57