Setari Cookie-uri

noduli la san

Salut fetelor,eu is noua pe aici, am descoperit ac forum cautand niste informatii despre acest subiect;din nefericire ma incadrez si eu in ac discutie((.
Acum 3 ani, in urma unui examen ecografic mi s a descop mai multi noduli mici la ambii sani;nu am urmat nici un tratament decat atat:faceam dusuri cu apa cat mai fierbinte,compresii f calde si atat;trebuia sa im icumpar un unguient dar nu l am gasit nicaieri(nu ma aflam si nici nu ma aflu in tara);apoi dupa vreo 6 luni parca am fost la control(ecografie) si fericirea mea!! am scapat,nu mai aveam urma de chist.
Acum v reo 3 sapt am avut niste dureri ingrozitoare de sani;am fost ieri si mi am facut o eco sina patanie((( am 2 noduli la sanul drept:unul de 6mm si altul de 3,3mm;doctorita mi a zis sa nu imi fac griji,sunt pe baza de stres,asa mi a zis si cica primul tratament e alungareastresului;si m a reprogramat pe 11iulie sa vada daca au mai crescut sa mi le extraga.
Azi am citit undeva ca nu i o pb mare cu ac chisturi dar netratati,daca cresc pot deveni maligni.Acu nu stiu cat de repede mai alung stresul;pe de alta parte am citit ca e mai bine sa nu fie extrasi acu ce naiba sa mai cred..sper sa imi treaca cum mi au trecut si ceilalti.
ieseanca24
Postat pe 20 Iunie 2008 21:32
fetelor nu pot decat sa va sfatuiesc sa nu va culcati pe o ureche si sa mergeti sa va faceti controalele la timp:ecografii,mamografii si tot ce va recomanda medicul!eu,ca o inconstienta, am neglijat,ba din lipsa de timp,ba din lipsa de bani si iata ca ,anul trecut in ianuarie am fost diagnosticata cu cancer la san si a trebuit sa ma operez,sa fac chimioterapie,radioterapie,etc...si nu pot sa va descriu prin ce stari am trecut!in afara faptului ca mi s-a scos sanul drept (in aprilie anul trecut) in august mi s-au scos si ovarele...pentru a preveni extinderea acestei boli parsive!si de aici,alta belea!...bufeuri,dureri de cap ,etc...am postat acest comentariu sa va impartasesc din experienta mea trista si sa va spun,inca odata: nu neglijati controalele,mergeti la medic!amazoanele,adica femeile razboinice,care isi taiau un san pentru a putea trage cu arcul au trait de mult,in vechime...acum femeile cu un singur san sunt femei mutilate...si fizic si psihic! eu am noroc ca am un baietel de zece ani ,pe care il cresc singura si numai gandul la el si la D.zeu m-au ajutat sa depasesc clipele cumplite prin care am trecut...si speranta ca D.zeu ma va lasa sa-mi vad si eu copilul cum creste!
yyoana_62
Postat pe 26 Iunie 2008 09:30
Buna fetelor! Eu sunt Ina, si am chisturi la ambii sani. I-am descoperit in februarie. Medicul mi-a dat Mastoprofen gel sa ma ung pe sani si niste pastile. Nu mai ma dor decat f. rar (mai mult la axila). Am luat si vitamina E, 10 zile. La al doilea control mi s-a spus sa merg la Fundeni pentru un control amanuntit (markeri), dar nu am ajuns acolo pana acum.
Imediat ce am aflat de chisturi am cautat pe net mastoza fibochistica. Sunt fel si fel de pareri, unele m-au speriat, dar medicul mi-a zis sa nu-mi fac griji. Pe net eram sfatuite sa mancam morcovi, legume crude si sa nu bem cafea. Doctorita a zis ca nu are nici o legatura cafeaua.
Inca ceva si inchei. Eu nu am luat niciodata anticonceptionale (am avut noroc si am folosit doar prezervativul), dar viata mea sexuala e varza. Cam 7-8 luni pe an sunt singura, iar cand cunosc pe cineva nu reusesc sa raman cu el prea mult timp. Poate ca din cauza asta am probleme.Sexul e si un medicament, nu-i asa?
In fine, sper ca raspunsul meu sa va ajute si sa va faceti bine.Pa!
TR3056151
Postat pe 8 Iulie 2008 13:37
1) Cafeaua are legatura cu mastoza fibrochistica DAR numai pt. persoanele ce au intoleranta la methylxantina
2) Trebuie ca fiecare din pers. afectate de noduli la san sa-si puna problema DE CE au aparut ! Nu poti trata un lucru daca nu intelegi de unde-l ai ! Nodulii la san sunt expresia unor dezechilibre hormonale (hiperestrogenism, dez.prolactina,LH etc) SAU expresia unei intoxicari cu xenoestrogeni / metale grele. Fiecare are nevoie de un diagnostic integrativ in urma caruia sa cunoasca cauza (-ele) pentru a o putea trata. Imi pare rau sa va spun dar operatia nu rezolva nimic in cazul unui dezechilibru endocrin - acesta se va perpetua si va genera probleme (noduli, tumori, chisturi) si in alta parte (uter, ovare etc). Fiecare persoana (mai ales cele care iau anticonc) trebuie sa mearga la un medic care sa le indice:
(a) hormonii dezechilibrati
(b) tipul dezechilibrului endocrin (de secretie, de receptie, de transmisie, metabolic)
(c) cauza dezechilibrului, stresorii si reactia organismului (Seyle, Reckweg).
Abia dupa ce se cunosc toate acestea se trece la tratament. NU se recomanda nimic "dupa ureche" ! Nici macar Progestogel deoarece:
1) exista pers. care NU au nevoie de progesteron suplimentar - de ex. cele cu mastoza det. de nivelul prolactinei sau de xenoestrogeni
2) hormonii sintetici cresc riscul de malignizare
CONCLUZIE: Calea spre sanatate este lunga, NU se poate sari nici o etapa (mai ales prima: diagnosticul integrativ) si numai cine vrea cu adevarat sa fie sanatoasa va gasi puterea sa o parcurga pana la capat.
dusa
Postat pe 14 Iulie 2008 17:57
mda, am citit tot ce-ati scris voi.Din pacate pt mine e prea tarziu.Am trecut prin 3 operatii la san si una pt castrarea mecanica(am scos ovarele).Ma simt bine acum, de fapt nu m-am simtit rau niciodata, nu am avut niciun fel de durere, doar ca-mi curgea sange din san. Am facut o operatie si-am scos un sector din san acum 7 ani, cu biopsie buna, dar a recidivat acum cateva luni si am ajuns de unde am plecat doar ca biopsia nu mai era la fel.Am facut masectomie totala.Greu, f greu de luat o astfel de decizie cu viata ta, cu corpul tau, dar...asta-i viata.ma straduiesc sa ma comport ca si cand nimic nu s-a intamplat, dar...doar DUMNEZEU stie ce este in inima mea.Aveti idee ce doare mai rau decat boala cu care lupti??? INDIFERENTA CELOR DIN JURUL TAU. VA SARUT CU DRAGOSTE SI AS FI ONORATA DACA CINEVA MI-AR ADRESA CATEVA CUVINTE. AM NEVOIE DE VOI. VA MULTUMESC
200777
Postat pe 19 Iulie 2008 12:16
UN SFAT, DACA-MI PERMITETI. NU ASTEPTATI SA TREACA SI NU FACETI TRATAMENT DUPA SFATURILE ALTOR PERSOANE.MERGETI LA MEDIC, DOAR EL VA POATE SPUNE CE TREBUIE FACUT. MULTA SANATATE VA DORESC
200777
Postat pe 19 Iulie 2008 12:30
nu am mai scris de mult timp....eu, cu tratamentul pe care il iau de jumate de an, ma simt mai bine in sfarsit, nu mai am dureri de san decat rar.
Va recomand sa mergeti la prof dr Constantin Dumitrache de la Parhon, bucuresti, este f bun. numai ca tb sa va faceti programare cu vreo 3 luni inainte pt ca are f multi pacienti.
cel mai bine e sa nu-i operati, pt ca pot recidiva,ci mai degraba sa-i tratati.
si nu luati anticonceptionale.
mult succes
iddoll
Postat pe 20 Iulie 2008 01:20
Buna fetelor! ma bucur capot sa va scriu si eu..vreau sa va intreb dak din cate stiti voi fumatul are vreo legatura cu nodulii la san?Mi-am facut un control anul trecut mi-a gasit niste noduli mici la ambii sani si mi-a zis doctorita sa ma las de fumat. nu am mai fost la control si nici nu m-am lasat de fumat.Ar trebui sa ma duc sa mai fac un control?
madallina
Postat pe 20 Iulie 2008 03:08
Imi pare rau ca ai trecut prin acele cumplite incercari, sper sa reusesti psihic sa-ti revii, iar in rest sa ai sanatate!
Daca vrei sa mai vb scrie-mi te rog!
ilona6411
Postat pe 20 Iulie 2008 09:04
draga mea, si eu sunt femeie si pot sa-mi imaginezi o astfel de boala. nu mai sta si cauta in continuare un medic, nu te lasa prada la unu si la altu, nui lasa sa faca teste pe boala TA. nu stiu ce sa zic, in ce oras ai fost la medic(sau medici)? de exemplu am o prietena din prahova si stiu ca s-a operat de nodul la san in ploiesti PH. din cate am inteles se simte bine la acelasi doctor s-a operat si soacra ei de nu stiu ce chestie in zona uterului si ea se simte bine. ce pot sa-ti spun ca as vrea sa tinem legatura eu o sa le contactez pe aceste femei sa-mi dea mai multe detalii: ex. cum se cheama spitalu cum se numeste acel medic smd. aaaaa si ce vreau eu sa te mai intreb , chiar niciun medic nu ti-a recomandat ca ar fi bine sa te operezi de asa ceva? ce naiba iti da sau ti-a dat atatea medicamente, pt ce? ce rezolutie au aceste medicamente la asa o boala?! daca esti intresata de ceea eu am scris putem tine legatura prin mess. ID-ul meu marius_nina2007. PS. ai incredere-n D-zeu si roagata si roagate si roagate.
ninocik
Postat pe 20 Iulie 2008 10:28
draga mea, cu durere-n suflet am citit prin ce tragedie ai trecut!(si inca mai treci) si eu sunt mama, si stiu fffff bn ce inseamna sa ctresti un copil singura sa te zbati pt el din toate puterile care ti-au mai ramas de la acea boala. ce pot sa-ti spun e ca D-zeu o sa-ti dea putere in continuare pt tine si pt copilul tau. fi tare, fi puternica pt acest copil, el are o mare nevoie de tine mai ales la varsta asta. cu mult drag nina.
ninocik
Postat pe 20 Iulie 2008 10:49
si eu am mastoza fibro-chistica .Am descoperit acum 3 luni .Ma durea unul dintre sani ingrozitor,imi amortea inclusiv bratul.Am fost la un medic senolog si trebuie sa fac un tratament cu Femicur,Vagostabil si Mg cu vit. B.Sunt pe baza de plante.Sunt foarte speriata.
stylisimo
Postat pe 20 Iulie 2008 10:57
d-na nici nu stiu cum sa incep cand aud si aud numai de nenorociri destea! ati incercat sa va mai consulte si alt(ti) medici? sa stica ca tare mult ma infioara cand citesc si aud de astfel de chesti chiar di gura unor prietene ale mele. sunt in 6 luni gravida si deje sunt speriata de ceea ce-mi spun medicii. ( si vreau sa adaug, ca nu am mers la un singur medic) bine ca la mine nu e vb de vreo problema la sani ci despre sarcina. pe vremea lu CEASCA ati vazut ca erau atatea boli, nu eram asa lasati in voia sortii, tot ce cred e ca din eurile aste nenorocite ni se trage noua femeilor atatea si atatea. stiti in totdeauna m-am intrebat de ce in pare parte numai femeile sunt afectate de astfel de boli nenorocite???? si tot de la femei se asteapta ca-n viata sa faca mai multe decat barbatu. pacat de noi ca nu suntem mult mai mult protejate de lege exact cum e in afara tarii noastre pacat si mare pacat. D-zeu fie cu dv. d-na si toate femeiile in astfel de situatii si nu numai.
ninocik
Postat pe 20 Iulie 2008 11:23
De la: ninocik, la data 2008-07-20 10:28:45draga mea, si eu sunt femeie si pot sa-mi imaginezi o astfel de boala. nu mai sta si cauta in continuare un medic, nu te lasa prada la unu si la altu, nui lasa sa faca teste pe boala TA. nu stiu ce sa zic, in ce oras ai fost la medic(sau medici)? de exemplu am o prietena din prahova si stiu ca s-a operat de nodul la san in ploiesti PH. din cate am inteles se simte bine la acelasi doctor s-a operat si soacra ei de nu stiu ce chestie in zona uterului si ea se simte bine. ce pot sa-ti spun ca as vrea sa tinem legatura eu o sa le contactez pe aceste femei sa-mi dea mai multe detalii: ex. cum se cheama spitalu cum se numeste acel medic smd. aaaaa si ce vreau eu sa te mai intreb , chiar niciun medic nu ti-a recomandat ca ar fi bine sa te operezi de asa ceva? ce naiba iti da sau ti-a dat atatea medicamente, pt ce? ce rezolutie au aceste medicamente la asa o boala?! daca esti intresata de ceea eu am scris putem tine legatura prin mess. ID-ul meu marius_nina2007. PS. ai incredere-n D-zeu si roagata si roagate si roagate.
ninocik
Postat pe 20 Iulie 2008 11:24
De la: ninocik, la data 2008-07-20 10:49:22draga mea, cu durere-n suflet am citit prin ce tragedie ai trecut!(si inca mai treci) si eu sunt mama, si stiu fffff bn ce inseamna sa ctresti un copil singura sa te zbati pt el din toate puterile care ti-au mai ramas de la acea boala. ce pot sa-ti spun e ca D-zeu o sa-ti dea putere in continuare pt tine si pt copilul tau. fi tare, fi puternica pt acest copil, el are o mare nevoie de tine mai ales la varsta asta. cu mult drag nina.
ninocik
Postat pe 20 Iulie 2008 11:24
De la: ninocik, la data 2008-07-20 11:24:26
De la: ninocik, la data 2008-07-20 10:49:22draga mea, cu durere-n suflet am citit prin ce tragedie ai trecut!(si inca mai treci) si eu sunt mama, si stiu fffff bn ce inseamna sa ctresti un copil singura sa te zbati pt el din toate puterile care ti-au mai ramas de la acea boala. ce pot sa-ti spun e ca D-zeu o sa-ti dea putere in continuare pt tine si pt copilul tau. fi tare, fi puternica pt acest copil, el are o mare nevoie de tine mai ales la varsta asta. cu mult drag nina.
ninocik
Postat pe 20 Iulie 2008 11:24
Mama mea a avut noduli la san si s-a tratat la Bucuresti la Fundeni la doctoru Radu Florin.Ea spune k e multumita de el si k a fost un medic bun in sensul k i-a explicat ce urmeaza sa i se faca(a fost operata si i s-au scos numai nodulii,nu si sanul).In legatura cu noduli dak sunt benigni sau maligni:acest lucru poate fi stabilit NUMAI in urma unei analize facute la tesutu respectiv.Adica te duce pe masa de operatie,te taie,scoate tesut de acolo,il trimite la analize,acestea se fac pe loc si dak e malign scoate sanul cu totul;nu inchide operatia si-ti zice sa mai vii asa peste o luna sa-l scoata.Nu vreau sa te sperii!
Mult curaj si sa te ajute Dumnezeu!
ghicicine
Postat pe 20 Iulie 2008 11:53
Incearca sa faci cateva sedinte de bioenergie;Iti recomand bioenergoterapeutul Tiberiu Molnar. Are cabinet in Bucuresti in piata Domenii .SUCCES!
elenaadina
Postat pe 20 Iulie 2008 12:57
salut!Si eu in urma unui consult de rutina la serviciu prin care am fost obligate sa ne facem si o mamografie si o ecografie mamara am fost diagnosticata cu chisturi la sanul drept si nodul de 3.6 mm la sanul stang.Problema este ca nu ma doare nimic decat daca ma apasa cu aparatul acela de la ecografie.Initial am crezut ca inebunesc la auzul vestii ca am nodul la san dar mi-am impus sa uit acest lucru sau mai degraba sa nu ma mai gandesc la el si sa consider ca sunt o persoana foarte sanatoasa.Si psihicul joaca un rol important
Ulterior am consultat un medic endocrinolog care in urma analizelor speciale efectuate dpdv endocrin mi-a spus sa stau linistita si sa urmez cu mastodynon iar peste 4 luni sa repet ecografia.Acum astept
criss_pana
Postat pe 20 Iulie 2008 13:01
Nu iti fa griji ,in primul rand e important sa fii cat mai linistita,recent am descoperit si eu un nodul la san.,dar s a retras de la sine..iar o explicatie posibila poate fi si faptul ca sunt vegetariana de 11 ani... asa zicea doctorita... poate ar trebui sa renunti si tu la carne,, macar un timp.. si liniste si pace..:)
queenfeline
Postat pe 20 Iulie 2008 20:32
Biopsia NU este singura cale de identificare a riscului de cancer. Mai exista si disp. de electro-medicina de tipul SCIO sau Ondamed care fac ac. lucru (si in plus iti dau tone de informatii despre xenoestrogeni, hormoni dezechilibrati, minerale, vitamine etc) Cred ca lucrurile trebuie luate in etape: trebuie inceput cu analize "soft" de tipul analizei spectrale sau EDS, si abia in cazurile cu riscuri mari trecut la mamografie/biopsie.
Exista o legatura stabilita statistic intre noduli si fumat, deoarece tigara contine cadmiu, arsenic, fenoli si alte subst. "mortale".
Sunt o multime de factori ce cauzeaza sau agraveaza boala fibrochistica a sanului,de multi nu ne putem feri - este insa FOARTE important sa stim cum reactioneaza organismul nostru la aceste agresiuni (scarile Seyle si Reckeweg) pentru a ne putea stabili riscurile si a ne decide asupra caii pe care vrem sa o urmam.
dusa
Postat pe 21 Iulie 2008 11:05
buna eu sunt noua in grupul vostru dar am si eu o problema , am de 8ani un nodul la san nu este dureros am dat nastere intre timp la doi copilasi minunati si mi sa spus ca am un fibroadenom care trebuie extirpat, dar eu am mers si in germania la medic si am facut o mamografie zic eu performanta la care doctorul respectiv nu a stiut ce sa imi zica decat ca trebuie facuta o biopsie ca sa poata sa isi dea seama de ce este vorba insa aceasta costa f mult 1000 euro o biopsie asa ca am sa fac in tara . voi ce parere aveti . nu ma doare il am la sanul stang atat nu am mai multi si nu este dureros decat acum 4 ani am facut o infectie care mi a trecut cu multa gheata pus la san si cu augmentin si inca un medicament dar nu mai stiu cum se numea.va rog daca aveti amanunte sau recomandari va rog sa imi raspundeti si mie
va multumesc mult pa pe curand. ca si doamna de mai sus france totul se zice ca porneste de la creier de cum gandesti si e bine ca intotdeauna sa gabdesti pozitiv pa
bambinuta
Postat pe 22 Iulie 2008 23:05
BUNA SI EU AM FOST DIAGNOSTICATA CU MASTOZA FIBROCHISTICA IAR MEDICUL MIA DAT MASTOPROFEN SI NISTE PASTILE CARE SE RECOMANDA PT OPRIREA LACTATEI LA CELE CE ALAPTEAZA SI DE LA CARE MI SE FACEA RAU DUPA 12DE ORA .LE LUAM CRED 10ZILELUNA TIMP DE 3 LUNI ,IAR IN PARALEL LUAM GEL DE ALOE SI INCA CEVA PE BAZA DE ALOE .ASTEA PE BAZA ARAU DE LA F.L.P[FOREVER LIVING PRODUCTION] SANT PRODUSE NTURISTE CE SE VAND NUMAI PRIN DISTRIBUITORI .EU AM VREO 3 ANI DE ATUNCI SI NU AM MAI AVUT PROBLEME CU SANII .SI FERRESTETE SA FACI TOPLES .MULTA SANATATE
iriana1973
Postat pe 23 Iulie 2008 23:08
buna am citit mesajul tau iriana nu stiu daca te ai referit special la mine dar iti multumesc si te rog daca poti sa fii mai explicita in legatura cu ce ai avut tu si la ce medic ai fost de unde pot sa fac rost de aceste med. naturiste de care zici tu, eu am un fibroadenom la sanul stang din anul 2000 am facut controale periodic nu sa marit nu sa micsorat decat f putin acum la un cinsult in germania la mamografie mi a zis ca sa marit f putin ma gandesc din pricina alaptatului , pt ca acum 2 luni am incetat sa mai alaptez copilul, si ina pieptul nu si arevenit la forma initiala asa ca te rog daca poti sa mai scrii inca odata mai cu lux de amanunte dac poti si vrei ca sa ma pot ghida si eu , daca este cazul dupa tine , multumesc mult , astept raspunsul tau.pa
bambinuta
Postat pe 25 Iulie 2008 00:54
draga doamna sau domnisoara 200777 nu disperati, eu sunt noua in acest forum si sunt si eu intr o situatie asemanatoare nu ca a dumneavoastra dar este legat de aceasta, am lasat si eu un mesaj aici cu problema mea poate mai sunt si altele ca mine si ne putem sfatui in aceasta probema, in fine, mai nou am aflat si de la tv de la o doamna si de la un alt forum ca totul depinde in mare masura de felul in care gandesti te ajuta f mult sa gandesti pozitiv chiar daca problema prin care treci este grava eu inca nu stiu sigur ce am si nu ma gandesc nici un pic ca ar putea fii ceva care nu se poate rezolva , am doi copilasi si un sot pentru care trebuie sa traiesc si sa merg inainte asa ca eu personal va sfatuiesc sa mergeti ininte si sa ganditi intotdeauna pozitiv si sa va faceti viata cat mai placuta atat dumneavoastra cat si celor din jur este cel mai important sa nu va dati batuta , tinem legatura macar pt cateva sfaturi si de ce nu incurajari , pe curand si sa auzim numai de bine pa.
bambinuta
Postat pe 25 Iulie 2008 01:05
ti am scris mai jos ceva daca te intereseaza parerea mea te salut si mai vorbim pe curand pa.
bambinuta
Postat pe 25 Iulie 2008 01:09
Buna! Eu sunt Ina si am mai scris despre mastoza fibrochistica. E f util mesajul de la Dusa, si vreau sa o rog sa-mi recomande un medic la care sa ma duc pentru a face toate acele analize. E vorba de un specialist endocrinolog, nu-i asa?
Fetelor, am o intrebare. Acum cateva luni spuneau pe la televizor ca nu e bine sa folosim deodorante solide deoarece contin Aluminiu, si acesta ar dauna sanatatii. Stie cineva amanunte? Eu am citit etichetele de la mai multe marci de deodorante si toate contin Aluminiu. Stiu ca pe la firmele naturiste sunt deodorante care sunt mai bune, dar nu am folosit. De la firma Forever imi spunea cineva ca deodorantele lor permit eliminarea transpiratiei, dar nu mirosi urat. Din pacate am pierdut legatura cu distribuitorul.
In legatura cu mastoza fibrochistica, sa va spun cum fac eu. Noaptea imi dau cu Mastoprofen (recomandat de medic) iar cand am timp liber ziua ma ung cu alifie de galbenele si apoi aplic o compresa cu bitter suedez. Sau imi aplic varza zdrobita pe sani. Am auzit ca dau rezultate.
Sper ca sfaturile mele sa va fie de ajutor. O zi buna.
TR3056151
Postat pe 25 Iulie 2008 20:18
Iriana, medicamentele care le-ai luat(cele care se recomanda pt oprirea lactatie) se numesc Brocriptin? Eu iau brocriptin si am observat un efect(advers) ciudat: mi se infunda nasul la 1-2 ore dupa ce iau pastiluta. Am citit in prospect si nu se mentioneaza nimic despre asta. Am facut si teste. Intr-o seara nu am luat si nu am mai patit asa. I s-a mai intamplat cuiva?
elvy27
Postat pe 26 Iulie 2008 22:42
Pentru TR3056151 - daca esti interesata de diagnosticul integrativ - pot sa-ti recomand un medic endocrinolog, dar contacteaza-ma dupa 1 sept pe mail personal
dusa
Postat pe 28 Iulie 2008 09:54
Buna, fetelor!
Cand am descoperit aparitia unui nodul la sanul stang nu m-am alarmat. Dimpotriva, am lasat timpul sa treaca...La o internare de rutina am vorbit cu medicul si despre asta. A chemat oncologul, mai ales ca erau si alte motive sa se creada ca e vorba de o forma maligna- ombilicarea mamelonului, secretie la presare... In cateva ore am facut si mamografia si ecografia si citologia secretiei...Concluzia - trebuie scos!
Asa ca am ajuns la Fundeni, la domnul doctor Blidaru, pe care ti-l recomand cu foarte multa caldura. Din fericire, ambele examene- si extemporaneul ( analiza ,,pe loc''), si biopsia la parafina) au indicat o tumora benigna. Sunt 3 ani de atunci si n-a recidivat, ma simt foarte bine...
Am avut cunostinte , insa, care n-au tinut seama de sfatul medicului si nici de al celor care au trecut deja prin asa ceva...Din pacate...drumul a fost ireversibil...
Ca sa iti poata spune cineva daca e o tumora benigna sau maligna trebuie sa treci printr-o serie de examinari amanuntite- ecografii, mamografii, punctii...
Sfatul meu este ca, in cazul aparitiei unor astfel de formatiuni sa va prezentati de urgenta la un medic . Cel mai indicat este, bineinteles, oncologul. Domnul doctor Blidaru este privit de pacientele sale ca un inger...Stiu ca avea consultatii martea si vinerea dimineata la Spitalul Fundeni, dar cred ca se poate afla acest lucru cu un singur telefon...
Va doresc sanatate si nu uitati o lectie pe care ar trebui sa o invatam cu totii- putin mai multa grija si bunavointa ne poate absolvi de multe clipe de tristete...

Postat pe 28 Iulie 2008 09:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
reduceri pentru pensionari si studenti la interventii stomatologice 1 De la: eley 22 Iulie 2011 13:15
Dureri menstruale groaznice!!! 9 De la: freakbabe 23 Aprilie 2010 21:17
Raceala 20 De la: guru_ion 6 Decembrie 2011 17:42
tije metalice-se detecteaza???/help 10 De la: manu08 30 Iunie 2009 13:26
gingii sensibile 6 De la: lil_miss_sunshine 24 Ianuarie 2011 16:18