Setari Cookie-uri

creme anticelulitice

spunetzi sh mie o crema k sa skap d aripioare:D:D:D
rozulina
Postat pe 2 Septembrie 2008 15:42
eu am folosit crema ,gel si sapun pt celulita am ramas uimita .au avut un efect extraordinar.
lalylaly
Postat pe 6 Septembrie 2008 15:11
eu am gasit alta solutie, am o maseuza care face masaj la domiciuliu si nu e ft scump dar mult mai relaxant si rezultatele s-au vazut imediat
rennatta
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:07
crema anticelulitica de la FAVISAN este EXCELENTA!!!!!!Ideal ar fi sa mergeti la un cabinet care au termosaune sau tunel cu inflarosii,10cm in talie in 3 saptamani va pare interesant...???????.bafta!!!!!!
cristinelss
Postat pe 24 Septembrie 2008 22:05
cea mai buna crema anticelulitica pe care am folosit-o pana acum este de la bruno vassari si este practic crema care ma si ajutat sa scap de celulita.sincer chiar sunt creme profesioniste pentru ca sunt folosite in saloane.eu de la bruno vassari folosesc:P

Postat pe 3 Octombrie 2008 21:23
buna.postari noi pe www.hainutecool.blogspot.com.have a look
_madalina_alexandra_
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:55
Incearca Polisher dulce ptr corp din Gama de lux Refan (cod 6263) .intra pe www.cosmag.ro
cosmeticsuper
Postat pe 18 Ianuarie 2009 21:41
Folositi produse anticluilitice din Gama d elux Refan .Intrati pe www.cosmag.ro
cosmeticsuper
Postat pe 18 Ianuarie 2009 21:43
De la: lauria, la data 2008-06-02 13:13:54ati incercat vreo astfel de crema? vad ca au invadat piata, avem de la garnier, de la nivea, de la lineance, avon,oriflame, elmiplant, vichy etc. daca ati folosit ceva ,a dat roade si vi s-a mai diminuat aspectul de coaja de portocala, va rog sa-mi spuneti ce produs folositi!
eu am incercat de la elmiplant si de la tis dar....deocamdata nimic :(
astept pareri si recomandari! pupis


am folosit crema de la vichy....si sincer ca rezultat nu am obtinut o diminuare evidenta a celulitei...dar aspectul pieli s-a schimbat e mult mai catifelata...nu se simnte asa tare coaja de portocala:P
babe02
Postat pe 18 Ianuarie 2009 22:54
S.C. ANDREI COLLAGEN SRL
Mun. IASI,B-dul STEFAN CEL MARE SI
SFINT,nr.5,bl.A1-2,sc.B,et.8,ap.4
Tel.0332448180; 0770492583
J 22/2671/2008; CUI: 224422282
E-mail: andreidan51@gmail.com
Retail Pret: 195,00 RON

PUR COLLAGEN tip II
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, adistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
ierdnamad
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:16
SI EU PANA ACUM VREO SAPTAMANA ERAM INTENS PREOCUPATA DE ACEASTA PROBLEMA IN AM GASIT SOLUTIA!(CEL PUTIN PENTRU MINE).M-AM APUCAT DE SALA IN INAINTE MA DAU CU CREMA ANTICELULITICA DE LA ELMIPLANT , STAU LA SALA CIRCA 1h SI PUTIN INSA DUPA CE TERMIN STAU VREO 3 MIN LA VIBROMASAJ .AM FOST SI LA SAUNA CU INFRAROSII O DATA . POT SPUNE CA CELULITA MEA S-A DIMINUAT CONSIDERABIL , POT SPUNE LA JUMATATE .
mihaela_1985
Postat pe 10 Februarie 2009 11:32
incearca salonul butterfly studio.ai o crema termo anticelulitica cadou la un abonament de masaj, incearca si sigur nu vei regreta 0213149755
andreya_andrey
Postat pe 12 Februarie 2009 08:28
Crema de la Revitol e cea mai buna. Intra pe www.revitol.ro sa comanzi si tu!
alexandraprecub
Postat pe 26 Februarie 2009 11:49
Fetelor eu am incercat o un gel de la nivea care se numeste goodbye cellulite(nu stiu daca am scris corect),inainte de a incepe tratamentul m-am masurat,la terminarea tubului adica peste 9 zile m-am masurat din nou si aveam cu 2 cm mai putin la solduri,fese,pulpa si genunchi!Acum incerca supliform de la plafar pentru ca am auzit numai lucruri bune despre acest gel si am sa va spun ce rezultate am avut.

Postat pe 20 Martie 2009 11:11
Eu am auzit de un ulei de paprika, ca ar da rezultate foarte bune.stie cineva despre el?
Dorina1
Postat pe 20 Martie 2009 16:09
buna fetelor
vreau sa incerc crema anticelulitica de la nivea good-bye cellulite,dar vreau niste pareri din partea voastra,se merita?
mersi
albynutza
Postat pe 23 Martie 2009 10:23
De la: albynutza, la data 2009-03-23 10:23:11buna fetelor
vreau sa incerc crema anticelulitica de la nivea good-bye cellulite,dar vreau niste pareri din partea voastra,se merita?
mersi


Buna,poate nu ai citit commentul meu vis-a-vis de crema de la nivea,eu am incercat-o,m-am dat zilnic cu ea,am terminat-o in 9 zile si m-a ajutat,am mai putin cu 2 cm.Acum depinde de la persoana la persoana,cata celulita ai,in ce stadiu........etc,sper sa-ti fie buna!

Postat pe 23 Martie 2009 16:19
Gelul anticelulitic pentru drenaj de la Elmiplant.....n-as fi crezut ca e atat de eficient....stiu multe femei care il folosesc si-s multumite de el....il recomand
arianne_35
Postat pe 23 Martie 2009 20:23
Buna seara! Eu am folosit de la vichi si nici un rezultat
panselutza10
Postat pe 23 Martie 2009 21:10
poate va ajuta asta www.esteticaplus.ro :)
panselutza10
Postat pe 23 Martie 2009 21:13
buna fetele....in urma miilor de articole p kre leam citit p net mam decis sa folosesc si eu o crema anticelulitica..deoarece sunt putin sceptica in legatura cu acestea am optat pt una bunicica si mai ieftina...Am ales de la Elmiplant Cellulight si inca o crema tot de la elmiplant una verde cu alb este intro cutie alb cu verde...si ma dau cu ele in fiekre zi..cu Cellulight dimineata iar cu cealalta seara...ma masez singura timp de 10 minute si dupa ma masez cu un aparat de masaj....am inceput de pe 14....sa vedem rezultatele...oricum pielea este mult mai catifelata mai neteda..dupa 3 zile...sa vedem rezultatul..voi reveni cu vesti:D
alexandra_alexutza
Postat pe 16 Februarie 2010 10:50
vreau sa va spun ca eu am primt de la prietenul meu o crema foaret buna. nu stiu de unde a luat-o dar se numeste revicel si a costat vreo 20 si ceva de lei, am inceput sa mi fac masaj cu ea de vreo doua saptamanai si parca simt ca pielea e mai fina. am mai incercat si eu goodbye celulite dar fara succes, in fine... va tin la curent cu rezultatele
crina_nicolescu
Postat pe 23 Februarie 2010 21:30
Eu folosesc crema de la Bruno Vassari - Celluli Firm, si chiar da rezultate vizibile!
SandraP_
Postat pe 29 Noiembrie 2011 19:02
Buna fetele, am intrat pe acest forum cu scopul de a ajuta si alte fete care vor sa scape de celulita. Va recomand: lotiunea exfolianta cu mesteacan de la Weleda. Am inceput sa folosesc aceasta lotiune tot la recomandarea unei prietene si sincer, acum n-as putea sa o inlocuiesc cu cu nici o alta lotiune exfolianta. Perlele fine din ceara de albine stimuleaza microcirculatia prin masaj, activand metabolismul celular si sporind capacitatea naturala de regenerare a pielii. Pielea devine mai catifelata si mai neteda. Pup
ramonagh
Postat pe 25 Iunie 2012 14:41
Solduri traznet si picioare frumoase

Sculpteaza-ti silueta in fiecare zi !

http://nutritiezilnica.ro/index.php?route=product/category&path=85_86_107_108
sorinporojan
Postat pe 16 Iulie 2012 09:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
20 de proceduri ptr un corp armonios si sanatos 1 De la: Vanda_Jianu_1 18 August 2012 14:22
Tratamente testate pentru diminuarea celulitei 192 De la: kudika013041 4 Noiembrie 2014 16:57
SALON COAFOR,cele m MICI PRETURI!!!!! 2 De la: metal 13 Februarie 2009 13:19
PRODUSE PROFESIONALE LA PRETURI F BUNE ONLINE 2 De la: nasty_kat2004 10 Martie 2009 18:34
EPILARE 1 De la: MONICH_78 10 Septembrie 2009 20:12