Setari Cookie-uri

problema de slabit...fara solutie?


Am folosit si eu diferite metode de slabire , am luat herbalife,am luat slimball,am luat crom si lista mai poate continua am tinut regimul disociat si pe cel de 13 zile dar rezultatele nu au fost cele promise , nu am pus la loc dublu cum am mai auzit .....dar de pastila chinezeasca nu ma ating.
Cu asemenea reactii fie ele si de mica durata nu pot sa cred ca nu se poate intampla in timp ceva rau .
Am facut si electrostimulare s-a cunoscut ceva dar trebuia sa tin un regim mai sever.
Sincera sa fiu am ajuns la varsta(40) la care mai intai stau si gandesc mai bine inainte de a face ceva.Pentru mine a slabii,acum,tine mai mult de sanatate.
Slabesc ff greu si dupa atatea incercari ultima metoda pe care am adoptat-o este urmatoarea:
- nu mananc mai mult de 2 felii de paine/zi
- friptura la gratar ,salata (verde,varza,rosii,castraveti...)cantitate dubla fata de friptura ,cu amestec mexican
- in general mancarea gatita fara prajeala
- nu manac seara decat un fel de mancare (ori ciorbita cata vrei,ori felul 2 cat vrei)incerc sa nu trec de ora 20.
Si nu in ultimul rand am reactivat bicicleta la care fac minim 15min/seara cel mai mult am facut 60 de min.
Asta de 2 luni si tot ce pot sa spun ca se vede putin ..poate ca asa voi avea rezultate in timp nu stiu .
VA PUP SI MULT SUCCES !
gaby68
Postat pe 17 Noiembrie 2008 12:36
daca mie mi-ai atras atentia ...nu confund nimic...o prietena foarte buna care e asistenta mi-a spus ca anul trecut sau acu 2 ani nu mai tin minte exact,o asistenta foarte tanara a murit din cauza acestor pastile...de ce?...a pocnit inima in ea...nu am vrut sa va spun ca sa nu va sperii,dar aceste pastile luate fara un consult sunt periculoase...si nu numai reductil...ganditi-va logic cum e sa slabesti 5 kg int-o sapt...nu se intampla asta, daca nu mananci nimic 7 zile, dar se intampla cu aceste pastile...nu va intrebati oare ce se intampla in organism?
diana_md
Postat pe 17 Noiembrie 2008 18:26
Mai sincera sa fiu nu cred :( ca din cauza Reductilului se putea asa ceva.Cu siguranta la medico-legal, autopsie se putea afla ce a patit.Dar un organism sanatos nu avea cum sa pateasca asa ceva! Acest medicament iti inhiba foamea...dar ea daca nu manca nimic..nu e vina medicamentului.
Stiti cum sta treaba?Daca ia cineva un astfel de "adjuvant" pt slabire si nu ii inhiba foamea spune "ce prostie si am dat o gramada de bani pe el"; daca ii inhiba foamea si uita sa manance tot medicamentul e vinovat, evident!!
jaqueline29
Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:53
ei asa au zis ,ca din cauza medicam ca i-a atacat inima...acu nu stiu ce sa zic...si eu am probleme cu cateva kg in plus,dar mi-e teama de cand mi-a zis asistenta ce mi-a zis:)
eu zic ca daca ar fi asa de usor cu cateva pastile sa sabesti si fara repercusiuni ,ar fi toata lumea slaba si frumoasa nu?
nu stiu ce sa zic...
diana_md
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:25
Diana sunt total de acord cu tine!! Daca ar fi minunate aceste pastile..am fi toate modele.Dar eu cred si altceva: simpla idee ca iei o pastila de slabit te face poate sa mananci mai putin, sa te abtii de la o cioco mare, etc.Deci poate fi efectul Placebo.Daaaar sunt si pastile care intr-adevar iti stopeaza pofta de mancare si mai consuma si ele din stratul "nedorit":P
Principala insa ramane vointa! Vorba aia "daca vrei poti"
pupici:)
jaqueline29
Postat pe 21 Noiembrie 2008 10:17
buna dimineata tuturor; absolut intamplator am citit ce ati scris; eu lucrez in domeniu si va pot da cateva sfaturi, mai ales ca stiu cu ce va confruntati, si eu eram la fel cu 5 ani in urma, mancam f dezordonat, saream peste masa de seara(ziceam ca asa mai slabesc), micul dejun era f subtire, miscarea extrem de putina (stateam la calculator 10-12 ore pe zi si beam peste 1l de cafea la filtru tare). Rezultatul a fost in scurt timp 10kg surplus de greutate, nenumarate probleme de sanatate, constipatie, oboseala si nervozitate permanente.

Salvearea mea a fost o dieta care m-a ajutat sa ma disciplinez si a devenit un mod de viata de atunci. Treziti-va, nu exista pastila minune, nu exista regimuri magice cu care sa slabesti si sa ramai asa toata viata, trebuie sa faceti eforturi sa adoptati un regim de viata sanatos, cateva din principiile acestuia pot fi:

1. 3 mese pe zi(nu sariti peste micul dejun si nici peste masa de seara), cele 3 mese trebuie sa fie echilibrate si sa respecte neaparat necesarul organismului vostru de calorii si mai ales proteine (regimurile prezentate prin reviste sunt per ansamblu ok pt o dieta de aprox 1200-1500kcal/zi, dar sunt f sarace dpdv al cantitatii de proteine, max 75g/zi, ceea ce duce la pierderea masei musculare, nu a tesutului adipos!!)
2. respectati prin orice metode vreti regimul hidric de 2,5l de apa plata pe zi( daca nu va place apa ca atare, puteti bea ceaiuri de plante, nu ceai negru sau verde)
3. faceti miscare cel putin 30-40 min de 3 ori pe saptamana ( aerobic, organizat, dans, plimbare, mers pe munte, orice, numai miscare sa fie)
4. renuntati cat mai repede la obiceiurile daunatoare (alcool, fumat, supraalimentare, etc)
5. diminuati stresul si odihniti-va suficient (cel putin 6-7 ore pe noapte)

Nu uitati, suntem ceea ce mancam, deci calitatea alimentelor e cruciala, consumati cu prioritate alimente propaspete, fructe si legume variate, din toate cele 7 grupe de culori, carne slaba, evitati prajelile, excesul de sare, zahar si grasimi. Din pacate alimentatia noastra e din ce in ce mai saraca in principii nutritive, iar nutritionistii recomanda suplimentarea alimentatiei cu ceea numim generic 'suplimenti de nutritie': multivitamine pt o nutritie completa si accelerarea metabolismului, acizi grasi Omega-3 pt protectia inimii si a sist cardiovascular, antioxidanti pt intarirea sist imunitar si protectia organismului impotriva poluarii si stresului, concentrate pe baza de fibre vegetale si aloe vera pt o buna digestie si evitarea constipatiei si lista poate continua.

In final, nu uitati ca organismul are o putere uimitoare de a se regenera, trebuie doar sa ne asiguram ca primeste combustibil de cea mai buna calitate printr-o nutritie corecta.

Pentru cei interesati de materiale informative specifice si recomandari concrete, personalizate pt necesitatile fiecarui organism, in aceasta perioada organizam la cabinetele noastre din Bucuresti, Iasi, Constanta si Braila evaluari de sanatate (gratuit!)
Detalii puteti primi copletand formularul de contact pe site-ul www.e-wellness.ro

Multa sanatate va doresc!

Postat pe 26 Noiembrie 2008 08:48
CINE ARE INTERESUL SA VANDA VA VA SPUNE TOT CE VRETI SA AUZITI.AVETI GRIJA SA NU AJUNGETI IN SPITALE.MAMA A AJUNS DE LA 107 KG LA 75 DIN IUNIE.E O PERIOADA MARE DAR NU SI-A PUS SANATATEA IN PERICOL CU NIMIC.CHIAR SE SIMTE FOARTE BINE.A LUAT slemol.SE GASESTE LA PLAFAR.SUCCES
iulia0005
Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:05
poti sa imi dai si mie reteta ta de slabit prin e-mail te rog frumos .... n3b0on1ka4u@yahoo.com pooop
Mishka_Maya
Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:19
cum se numesc pastilele???uite id-ul meu...boboo_jungleparty....pls..vreau sa stiu si eu
bubutzu
Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:23
aha ..hai ca am citit destule despre pastilele astea...m-am dus si la farmacie azi...si...aia s-a uitat cu niste ochi-patrati la mine:))mi-era si aiurea...habar n-avea...de unde pot luam capsula de slabit....pastila chinezeasca sau pilula nu mai stiu cum...minune???
bubutzu
Postat pe 26 Noiembrie 2008 17:05
De la: ARRIANA04, la data 2008-11-26 12:05:38CINE ARE INTERESUL SA VANDA VA VA SPUNE TOT CE VRETI SA AUZITI.AVETI GRIJA SA NU AJUNGETI IN SPITALE.MAMA A AJUNS DE LA 107 KG LA 75 DIN IUNIE.E O PERIOADA MARE DAR NU SI-A PUS SANATATEA IN PERICOL CU NIMIC.CHIAR SE SIMTE FOARTE BINE.A LUAT slemol.SE GASESTE LA PLAFAR.SUCCES


Draga Arriana04, dupa cum am mai mentionat mai sus, e vorba de o evaluare de sanatate, care e absolut gratuita, nicidecum nu e vorba de vandut ceva, sau de ajuns prin spitale, am testat pe pielea mea, si nu mi-am pus sanatatea in pericol cu absolut nimic; eu te-as sfatui sa te documentezi putin inainte de a emite o opinie care e absolut personala si total nefondata, dar cu pretentii de cunoscatoare; putem discuta detalii pro- si contra, aici sau pe privat, insa, dupa cum si ce scrii, nu cred ca ai studii in domeniul nutritiei; faptul ca mama ta a slabit si e ok (nu ai mentionat insa si cu cat timp in urma si cum se mentine...ca de slabit slabesti cu multe, dar de mentinut e mult mai greu), nu iti da dreptul sa dai metoda asta ca absolut sigura, chiar daca e comercializata prin Plafar...poate nu stiai, dar fiecare organism e diferit, are un alt necesar de proteine si calorii, functie de foarte multi factori. In concluzie, ce se potriveste pt cineva poate sa fie insuficient sau chiar contraindicat pt altcineva. Va stau la dispozitie oricand pt detalii(absolut gratuit).
O zi buna va doresc tuturor.

Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:02
Felicitari...te rog spune-mi si mie reteta ta....te voi face partasa la succesul meu...in caz ca-l voi obtine!
mironev
Postat pe 2 Decembrie 2008 00:01
indragosteste te si sufera. 17 kg in 2 luni de la 67 la 50. pupik.
amelinda_00
Postat pe 2 Decembrie 2008 00:18
am inceput de 6 zile sa iau capsula de slabit...am dat jos cam 2 kg...prima zi m-am simtit un pic ametita..iar gura f uscata..putine palpitii...am incepu sa beau cate 2 l jumate de apa plata...nu mai am pic de pofta de mancare ...deci mi se pare incredibil nush....eu vreau sa mai slabesc 4 kg cam atat...va sfatuiesc sa incercati...sincer...
bubutzu
Postat pe 2 Decembrie 2008 17:12
Nu va mai dati atotstiutoare si influentati in mod negativ fetele care vor un sfat bun .Hai sa fim serioase cine ar vinde pastile de dragul de a vinde si a insela oamenii???
Numai niste oameni ipocriti si profitori ar face lucrul asta.Consider ca vrem sa ne ajutam unii pe altii si oferind incredere si nu sa distrugem promovand niste pastile care sa nu fie benefice pentru noi.Eu am luat ss si am comandat de la oameni care au experimentat pe ei prima oara si dupa aia si-au format un circuit atragand clienti si satisfacandu-le cererile.Sunt multumita si am multumit ca am fost ajutata oricand as mai lua pastilele dar nu mai am banutzi.
Aveti incredere si nu va indoiti de cei care va sunt in ajutor iar ceilalti sa-si inchida gura cu tampeniile care le zic ca moare lumea mai mare tampenie ca asta nu am vazut Exista totusi Ministerul Sanatatii care controleaza astfel de cazuri care au dus la grave probleme de santate si luand masuri interzicand pastilele sau punand interdictie sa nu se vanda tuturor ci doar cu prescriptie medicala deaceea nu toata lumea are acces.SANATATE VA DORESC!!!O SA MULTUMITI SI O SA COMANDATI SI A DOUA OARA !!!
MagnifiQue_GiRL
Postat pe 2 Decembrie 2008 17:38
Buna ziua ,Dragele mele care vreti sa slabiti , exista un program de slabit , dar eu am fost la un dr endocrinolog (asistent universitat tare detreaba omul ) care mi-a facut tote analizele si (sunt obeza de gr 1 abdominal ,aveam 96kg ) mi-a dat Reductil si o dieta usoara ,am slabit 4 kg intr-o luna ceea ce era f bine dpdv medica l(cum spune dr) asa ca va sfatuesc sa mergeti la un specialist, daca vreti puteti merge inclusiv la acest dr.,doar cu trimitere de la dr. de familie , daca vreti o sa va spun unde il gasiti si cum se numeste ,am uitat sa va spun ca am fost si la Parhon (dar acolo trebuie sa "dai "si in dreapta si in stinga) Sa auzim numai de bine , pe curand
AINOTNA
Postat pe 19 Ianuarie 2009 11:19
BUNA, te rog sa-mi dai si mie numele si adresa acestui doctor. Am mare nevoie sa slabesc,pls. Multumesc! Mailul meu este : bandi_neli@yahoo.com.Te pup!
nelik
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:13
De la: rowenna, la data 2008-08-25 17:17:36eu am slabit intr-un an 24 de kg si jumatate !ceea ce este si mai cool este ca pot manca orice ,oricand!reteta mea de slabit este cea mai buna





poti sa imi dai si mie reteta ta ... poate da rezultate si la mn ... te rog frumos ... pooop
Mishka_Maya
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:33
SLABESTI FARA REGIM,DIETA, EXERCITII SAU REACTII ADVERSE intre 5-7kg in urma folosirii tratamentului pentru slabit DESERT PLANT.
desert_plant
Postat pe 31 Ianuarie 2009 06:49
De la: desert_plant, la data 2009-01-31 06:49:49SLABESTI FARA REGIM,DIETA, EXERCITII SAU REACTII ADVERSE intre 5-7kg in urma folosirii tratamentului pentru slabit DESERT PLANT.
informatii id: desert.plant
desert_plant
Postat pe 31 Ianuarie 2009 06:50
De pe 1 august nu mai iau pastile si nu m-am ingrasat deloc. Eu am slabit 17 kg in 3 luni, eu am avut 77 kg, acum am 60 kg +- 500 grame. Tratamentul cu Lida Daidaihua Slimming Capsule de 3 luni regleaza metabolismul.

Pastilele Lida Daidaihua Slimming Capsule nu au nici un efect negativ, sunt naturale 100%. Inainte de a incepe tratamentul cu asceste pastilele, eu am facut toate analizele inainte si dupa, pentru ca eram si eu speriata, ca era in joc sanatatea mea. Analizele au iesit perfecte.

Daca te intereseaza pastilele astea scrie-mi pe email: merycamerzan@yahoo.com.
merycam
Postat pe 2 Februarie 2009 18:17
buna, pt Izaazi folosesc un supliment narural care este nou pe piata a aparut la inceputul anului se numeste forever lean m-a ajutat sa slabessc -chiar daca mananc mai mult nu trebuie sa-mi fac griji -forever lean ajuta organismul sa blocheze absorbtia grasimilor si a carbohidratilor din alimentele preferate. Reduce in mod natural nr. caloriilor ingerate datorita extractului de smochin indian si fasole alba din compozitie. http://luxa.dlb.ro
luxxy_2007
Postat pe 9 Martie 2009 00:54
Nu cred ca exista medicamente care sa te ajute sa slabesti , mancand mai mult! Vrajeala fetelor, ca sa slabesti trebuie sa faci foamea!
nelik
Postat pe 9 Martie 2009 16:28
Total GRESIT!! Ca sa slabesti nu trebuie sa faci foamea...asta este cea mai mare stupizenie!!! Ca sa slabesti trebuie sa gandesti (deci daca ai impresia ca trebuie sa faci foamea...clar nu vei slabi )
Am citit postarea unei doamne de mai devreme care a spus ca lucreaza in domeniu! Draga forumista daca lucrezi in domeniu si imi scrii toata teoria aia....pai nu te supara dar ma indoiesc de profesionalismul tau si iti spun si de ce: ce ai spus tu....stie toata lumea in principiu, gasesti pe orice site de pe internet legat de problemele de slabire! Tu pentru ca ai o facultate (asa ar trebui), pentru ca iei contact cu oamenii (pacientii poate) in fiecare zi ar trebui sa stii...teoria e ok, PRACTICA ne ucide!! Si eu lucrez in domeniu si cand vine cineva la cabinet nu o sa stau sa-i povestesc ce ai scris tu acolo (chiar daca este corect) pentru ca nu asta vrea sa auda...nu pentru asta ma plateste vrea o solutie, o incurajare...etc. Facem pariu ca poti repeta de 3 ori pe zi ce ai scris tu acolo...dar ca asta nu iti garanteaza o slabire?
jaqueline29
Postat pe 9 Martie 2009 18:02
Apropo....tzin sa-mi cer scuze dar dupa primele 4 propozitii m-am plictisit sa citesc...
jaqueline29
Postat pe 9 Martie 2009 18:03
YOUTHFUL ISLAND green tea essence...cine vrea sa imi lase mesaj...am slabit 10 kg in 30 zile...sunt super bune si numai din plante
mikela_my
Postat pe 10 Martie 2009 12:23
SLABESTI fara regim,dieta,exercitii,reactii adverse sau yo-yo intre 5-7kg in urma folosirii tratamentului pentru slabit DESERT PLANT.id: desert.plant
desert_plant
Postat pe 10 Martie 2009 16:26
Buna, fetelor nu luati reductil, va rog , face f rau, dauneaza organismului, va faceti rau singure!
nelik
Postat pe 10 Martie 2009 18:18
Eu am incercat cam orice sa slabesc...am luat pastile...am tinut regim...am mers la sala..m-am infometat...dar nu pot slabi!!!Am ajuns la concluzia ca toul e pe baz de stres...ma gandeam sa iau reductil si va rog cele care l-au folosit sa imi zica si mie exact daca au avut problem cu el si de ce?...o sa tin si un regim pe langa el si o sa ma duc si la sala, ideea e ca anul asta am nunta si incerc prin toate modalitatile sa slabesc :D.Sper sa ma intelegeti cat de ''disperata'' sunt!
puiutzaa20
Postat pe 28 Martie 2009 00:09
Daca vreti sa slabiti, slabiti cam 5-6 kg pe luna nu mai mult deoarece va dati metabolismul peste cap, eu nu am luat niciodata pastile de slabit, doar suplimente alimentare naturale care detoxifoca organismul, deoarece in orice cura de slabire organismul trebuie detoxificat!
Multa sanatate si nu mai cautati ''cai usoare '' pentru ca nu s-a inventat pastila minune!
__LL__
Postat pe 28 Martie 2009 01:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
XL-S 2 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:16
Diete eficiente si sanatoase! 1 De la: kudika456619 19 Octombrie 2011 16:06
minunata pastila de slabit!face adevarate minuni,incearca si nu vei regreta,rezultate vizibile fara prea mare efort.nu sta pe ganduri 6 De la: claud1982 22 Ianuarie 2009 11:21
slabesti cu BIOSTIMULARE!!! 1 De la: monica_daciana 23 Martie 2010 15:12
pt toata lumea 1 De la: kudika007259 6 Aprilie 2009 15:24