Setari Cookie-uri

Ce zodie sunteti?

Si ce caracteristici ale zodiei voastre vi se potrivesc?

Postat pe 30 Iulie 2008 19:41
RAC - sensibila, romantica, ambitioasa, posesiva, capricioasa, usor de ranit, feminina, sufletista. In copilarie si adolescenta am fost extrem de timida dar acuma m-am mai deshis. Lunateca si zanateca doar in prezenta oamenilor cu care ma simt bine. Altfel greu de ajuns la sufletul meu si foarte discreta cu viata mea personala. Pe tot ce am pus mana tin precum racul care apuca lucrurile cu clestii (aici intra partenerul, banii si pozitia sociala). Familia este importanta si am o legatura foarte buna cu parintii. Sunt ambitioasa si tenace precum scrie in zodia racului. Siguranta materiala, financiara si emotionala sunt foarte importanante pentru mine. Am atitudini materne chiar si cu partenerul de viata, ii stiu asculta offurile foarte bine, racii sunt sufletisti si sensibili. De fapt si prietenii imi cer mereu sfatul si plang pe umarul meu. Intuitie foarte buna precum scrie la Raci:) Tu ce zodie esti paradyse dream? daca tot ai deschis subiectul spune-ne si despre tine!
Erika_blue_eyes
Postat pe 1 August 2008 10:36
Eu sunt Capricorn - organizare,disciplina,tenacitate,constiinciozitate;sunt rabdatoare,sensibila,onesta,curajoasa,perseverenta si-mi place riscul ;De asemenea sunt o persoana de incredere.

Mi se potrivesc intru totul caracteristicile zodiei mele.Nu mi-as schimba zodia(asta specific pentru ca unele persoane isi doresc sa se fi nascut in alta zodie decat sunt nascute).

lookinforu
Postat pe 1 August 2008 11:15
Fecioara- incapatanta pana la extrem, fire versatila.trec usor de la o extrema la alta. pasionala dar sensibila daca stii sa pui degetul pe rana.defecte:sunt geloasa in exces uneori.ma mai roade si pe mine invidia nitel ca`s om:D m`as caracteriza o persoana duala.ma fac frate si cu dusmanul ca sa trec puntea:D dupa aia zât!:> nu sunt ordonata sunt exact opusul..dezordine totala..atat in gospadarie cat si in viata de zi cu zi.viata mea e un zig zag continuu.niciodata nu ma mentin pe linia de plutire de fiecare data cand aleg un drum..las loc de multe ramificatii pe care le vizitez pe rand:> nu`i adevarat ca nu ma intereseaza sexul cum se spune despre zodia mea!din contra! daca sexul nu e de calitate sau e absent deja n`ai ce cauta langa mine.momentan cam atat..am sa ma mai analizez si am sa vin cu completari:)
Amaruie
Postat pe 5 August 2008 13:53
Varsatorul- este o fire sociabila, caritabila, avand grija de persoanele din jurul sau. Se implica in actiuni umanitare, caritabile.. isi dedica propria persoana si timpul de care dispune catre ajutorarea celorlalti, fara a avea o preferinta in acest sens si fara a face vreo discriminare. Prietenos, altruist, sociabil, Varsatorul semnifica progresul si emanciparea. De asemenea, aparentele il arata ca pe un individ bland, calin chiar, aceasta nefiind insa decat o masca pentru impetuozitatea si taria hotararilor sale. Nu e mai putin adevarat insa ca stie foarte bine sa fie delicat si sa dea dovada de tact, pentru a nu mai vorbi de permanenta sa nevoie de a se devota - calitati care tote la un loc il fac un prieten si un coleg de neinlocuit.
Alaturi de Balante, Varsatoarele sint deseori cele mai frumoase femei din zodiac.. Draguta, amabila si miloasa, extrem de prietenoasa, este cu toate acestea o fire independenta.
In feneral sfaturile pe care le imparte cu obisnuita-i cenerozitate merita a fi urmate, caci sunt foarte inspirate. Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina în permanenta de idei si gata sa inventeze orice - femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care îsi doresc o relatie "exciting".Venita din alt timp, femeia Varsator este un amalgam de minte si suflet.
Independenta, foarte precauta si constiincioasa cu gandurile ei, ea este o idealista. Sufletista, este foarte sincera si calda. Stie adevaratele valori si nu face nici un fel de compromis in a le recunoaste. Cateodata, poate fi acuzata ca este cam rece. Nativul din zodia Varsatorului este cel mai nonconformist din tot Zodiacul. Este original, neconventional si destul de aerian, boem. Iubeste independenta, libertatea fizica si psihica.

Cum orice medalie isi are si reversul sau, ei pot deveni violenti si agresivi in anumite imprejurari negavorabile si atunci tenacitatea ii face adversari de temut. Detesta conceptul de superioritate, falsitatea si ipocrizia si le vor ataca dur de fiecare data.


Postat pe 5 August 2008 14:23
Pot spune ca sunt o varsatoare 100%.. de multe ori ma mir si eu cat de bine ma caracterizeaza zodia mea!

Postat pe 5 August 2008 14:24
De la: Amaruie, la data 2008-08-05 13:53:12Fecioara- incapatanta pana la extrem, fire versatila.trec usor de la o extrema la alta. pasionala dar sensibila daca stii sa pui degetul pe rana.defecte:sunt geloasa in exces uneori.ma mai roade si pe mine invidia nitel ca`s om:D m`as caracteriza o persoana duala.ma fac frate si cu dusmanul ca sa trec puntea:D dupa aia zât!:> nu sunt ordonata sunt exact opusul..dezordine totala..atat in gospadarie cat si in viata de zi cu zi.viata mea e un zig zag continuu.niciodata nu ma mentin pe linia de plutire de fiecare data cand aleg un drum..las loc de multe ramificatii pe care le vizitez pe rand:> nu`i adevarat ca nu ma intereseaza sexul cum se spune despre zodia mea!din contra! daca sexul nu e de calitate sau e absent deja n`ai ce cauta langa mine.momentan cam atat..am sa ma mai analizez si am sa vin cu completari:)


si eu tot fecioara numa ca, din ce ai spus tu, faza cu dezordinea, sunt, uneori ffffffff dezordonata, dar si cand ma "loveste"..e grav :)) devin maniaca uneori. Si "zig zag-ul" tau, se potriveste cu "nehotararea" mea ;)
aaa...si vorbim destul de mult uneori, si un defect f mare uneori, imediat observam defectele unui om, inaintea calitatilor sale, uneori :D
ralukiss
Postat pe 5 August 2008 14:32
uh da si eu vorbesc destul de mult ..si cand ma gandesc ca inainte imi scoateai cuvintele cu clestele din gura..eram extrem de calculata..acum m`a ia gura pe dinainte spre nenorocirea mea.:D
Amaruie
Postat pe 5 August 2008 14:39
eu is GEMENI ....cred k shtitzi vi voi despre cine e vorba ...nici nu mai trebe sa ma prezint ....fara noi nu ar fi asa glumeatza viatza....din toate pctele de vedere:)):)) ....GLUMEAM!!

copilaroasa,vesela,sarita de p fix,vicleana,sharm pana in panzele albe..,si q cel mai mare apetit sexual dintre toate zodiile(in privintza femeilor vorbesc,si nu zic eu asta:P),tolerantzi,istetzi....bla bla....si mai ales...MODESHTI!...IAR GLUMEAM:)):))
twins_21
Postat pe 5 August 2008 17:38
twins...asa eee :))
ralukiss
Postat pe 5 August 2008 17:51
Traiasca gemenii!!!
Miss_Stardust
Postat pe 5 August 2008 21:00
Si eu sunt tot gemeni

Postat pe 5 August 2008 21:13
cui ii pasa de tine copac amarat si rablagit? namaste. pestii sunt cei mai tari

Postat pe 6 August 2008 01:58
eu sunt pesti...majoritatea persoaneleor cand aud asta ori isi pun mainile in cap ori fac o fatza de genul: imi e mila de tine fiecare cu bune si rele ca perfectiunea nu exista
mirelacm
Postat pe 6 August 2008 11:32
rac and proud of it
suflet mare cat un ocean, putini ajung sa ma inteleaga, pt majoritatea sunt o enigma sau o ciudata...dar mcar sunt diferita
DeeaCatalina
Postat pe 12 August 2008 12:38
FIECARE ZODIE ARE FRUMUSETZEA SI FARMECUL EI, NU? ASA CA.. TRAIASCA TOATE ZODIILE!!
Miss_Stardust
Postat pe 13 August 2008 16:12
ohooo.. cata dreptate ai cu ''o ciudata'' ..cunosc sentimentul! noi sa fim sanatosi
aaa... sa va zic o replica la raspunsul ''sunt rac..'' : ''aaa.. e zodie proasta ...'' ia rait.. =))
ayo
Postat pe 14 August 2008 15:01
eu sunt TAUR extrem de incapatanata,cu multa rabdare si gata de luta oricand si oriunde .Un taurv obtine intodeauna cea ce vrea,sa nu uiti asta NICIODATA
helgiugeorgeta
Postat pe 15 August 2008 08:45
De la: ayo, la data 2008-08-14 15:01:53ohooo.. cata dreptate ai cu ''o ciudata'' ..cunosc sentimentul! noi sa fim sanatosi
aaa... sa va zic o replica la raspunsul ''sunt rac..'' : ''aaa.. e zodie proasta ...'' ia rait.. =))

"proasta" pt cei care nu au puterea de a intelege ce inseamna o zodie mai speciala
DeeaCatalina
Postat pe 15 August 2008 13:13
gemeni.......mi se pare cea mai norocoasa zodie pe plan financiar k sentimental sta prost!!!sunt genul de oamenii kre iubesc o singura data cu adevarat,restul e doar ambitie!!
alexxutza
Postat pe 15 August 2008 20:24
la gemeni draga mes sper sa fie diferenta intre femei si barbati ca oameni mai prosti nu am vazut, am exemple si de fete care inchit orice galusca, stie ca ala o considera o proasta si ea tot sta cu el, tot tine la el desi el mai avea putin si ii zicea in fatza ce crede despre ea, a ametito in asa hal incat...iar la barbati nu degeaba sunt gemeni, doua fete putin zis...si oameni mai parsivi care sa vb pe la spate dar care in fatza sa nu-si asume raspunderea nu am vazut, oameni care puna pe altii sa faca ce ar trebui sa faca ei, oameni care zic ca te ajuta si dupa te lasa cu curul in balta, oameni care nu au tupeu sa zica "nu" in fatza si sa nu te mai injure pe la spate si sa zica dupa "cat l-am ajutat pe cutarescu si nici macar multumesc nu mi-a zis", desi ala ia zis si eventual a si platit, sa-mi fie cu iertare dar mai jigodii de atat nu am nimerit, poate am gasit eu aiurea persoana

o zi buna fetele
mirelacm
Postat pe 15 August 2008 20:36
Nah, eu ink n-am avut ocazia de a avea amici sau cunostinte -barbati gemeni- deci nush cum se comporta... dar uite, in leg cu geamana care inghite orice galusca, si e ametita..parca nu-mi vine sa cred ca e atat de naiva. bine sunt si eu gemeni, in ultima zi kiar, dar mi se potriveste principiul: "Daca te las eu, a doua zi am si uitat cine esti. Daca ma lasi tu, a doua zi descopar ca esti iubirea vietii mele" poate sta cu tipul respectiv pt k asa ii e mai comod, dar la o geamana flirtul e la ordinea zilei, deci nush, ciudat
Miss_Stardust
Postat pe 16 August 2008 00:49
leu feroce care porneste greu dar se opreste si mai greu. capul inainte si hai sa vedem ce o sa fie. hai sa vedem ... un leu cu coama mare si un mieunat in soapta ...;P

Postat pe 16 August 2008 11:18
La fel spun si eu, Oana, nu-mi vine sa cred cum ma regasec in caracteristicile zodiei, mai ales faza cu aerienii si originalii in acelasi timp...Cred ca e o farmama de adevar in toate astea cu zodiacul.
rmari
Postat pe 16 August 2008 12:29
dellys21...geamana de care zic eu chiar asa este; tu ca femeie dc ai sta cu unul 2 luni, ai sta mai mult pe la el, mananci la aceeasi masa, dormi in acelasi pt cu el iar el in afara de a te saruta din cand in cand, niciodata de fata cu prietenele tale, nu te-ar dori sexual...tu ce ai crede? fata asta nu s-a culcat cu el, care are 28 de ani ea are 24, nu se mai pune problema virginitatii la niciunul...ea a vazut convorbirile lui cu o "amica" in care ii spunea aleia ca sta cu ea doar ca sa nu stea singur, ca e un copil, o proasta, ca nu tine la ea etc...ea e gemeni, ea a inchitit toate galustile...de aceea remarca mea
mirelacm
Postat pe 16 August 2008 16:11
Mirelacm, Doamne fereste! dci nu pot sa cred ce ai scris!? adika doar 2 luni, si atatea complicatii??> si nu a incercat nimeni sa-i bage mintile in cap ei? adika totusi..k sentimente f profunde pt el, nu cred k ar putea avea cineva, doar dupa 2 luni... la 24 ani, cred k o femeie ar trebui a gandeasca altfel, totusi..k nu mai e copil. Nu imi pot imagina de ce mai sta cu el
Miss_Stardust
Postat pe 16 August 2008 16:16
sunt geamana si toata viata am avut noroc sa fiu iubita,dar f rar am iubit si eu pe cei ce m-au iubit.De obicei barbatul pe care l-am iubit cu adevarat era insurat,parca e un facut?!
s_sanitasif
Postat pe 16 August 2008 16:16
Eu sunt BALANTA... O zodie ... nu stiu daca buna sau nu.. .

Nativul Balanta este sarmant, sociabil, bun diplomat; accepta compromisurile si poate fi indecis. Nativul din Balanta are nevoie de ceilalti pentru a se desfasura. Caracterul lui iubitor si armonios este controlat de ratiune. Este inimos, diplomat înnascut si stapâneste arta de a se purta cu ceilalti.

Pentru nativul din zodia Balanta, mentinerea echilibrului, ideea de "a trai si a-i lasa si pe ceilalti sa traiasca" sunt necesitati vitale. Este adaptabil, are bun gust si talent artistic. Iubeste culorile, tablourile, muzica si dansul si iese în evidenta datorita infatisarii placute.

Daca Soarele este prost aspectat, rafinamentul erotic al nativului Balanta poate duce la viciu. Ambitia, toanele, lingusirile, desfrâul si vanitatea ii pot dauna nativului din Balanta, iar dorinta de lux îl poate costa prea mult.
sheeva
Postat pe 16 August 2008 18:56
Leu !:)
morticia_adams
Postat pe 17 August 2008 01:01
zodiacul..mereu fermecator! as vrea doar sa va atrag atentia unui singur amanunt:zodia in sine,creioneaza in linii mari caracterul nativilor,dar cum fiecare dintre noi suntem niste mici"unicate" asa si zodia nativului ii va da si un aspect mai deosebit,ceva ce-l va deosebi de ceilalti nativi.nu promit dar,daca voi avea timp va voi transcrie un zodiac mai vechi dar foarte bun. imi va lua ceva timp pt ca este "altceva"decat ceea ce vedeti si cititi zilnic.ok? sper ca o sa va placa si ca,macar putin va veti regasi in el.
vaiana
Postat pe 17 August 2008 08:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa plec la munca afara 9 De la: valy90 9 Ianuarie 2011 00:49
El capricorn-ea gemeni. 3 De la: Iradiatu_ 4 Februarie 2009 22:24
Ea Gemeni El -Sagetator ~~~ Va rog mult daca stie cineva despre asa un cuplu!!!! 20 De la: ninushk 30 Iulie 2009 18:26
eu peste el berbec?? 9 De la: kudika347361 2 Ianuarie 2011 23:48
Bunaa 3 De la: llavinnia 5 Martie 2012 22:49