dar despre femeia rac?
cum e de fapt femeia rac? femeia - mama sau dracusor impielitat?
v-ati inteles cu ea sau nu?
astept pareri

( din 5 voturi)
este o zodie frmoaa ca de ne punem ceva in cap int-un final il terminam ar cu greu si nimic si nimeni nu ne poate schimba dcizile..sunt foarte sensibile ca femei...am intalnit persoane din zodia rac si mam inteles f bine...treaba este ca noi raci suntem destul de falsi si stim sa mintim f bine si sa jucam teatru adevarat...avem imaginatie bogata...visam destul e des cu ochii deschisi si la ucruri cam imposibile si traim in lumea noastra..dar si cand ne trezim l realitate suntem cei mai tari..
De la: ny, la data 2008-10-25 20:43:58eu sunt rac si-am dat de-un varsator...si nu e chiar vai de mine.ies scantei ca amandoi suntem orgoliosi si incapatanati, dar pana la un punct...apoi lucrurile se aplaneaza si cei 2 invata sa convietuiasca:varsatorul are spirit practic si e intreprinzator.racul e casnic si visataor...in cele din urma daca e iubire merge treaba.
De la: AndreeaSlavu, la data 2008-10-29 10:10:56De la: ny, la data 2008-10-25 20:43:58eu sunt rac si-am dat de-un varsator...si nu e chiar vai de mine.ies scantei ca amandoi suntem orgoliosi si incapatanati, dar pana la un punct...apoi lucrurile se aplaneaza si cei 2 invata sa convietuiasca:varsatorul are spirit practic si e intreprinzator.racul e casnic si visataor...in cele din urma daca e iubire merge treaba.
same here!!! eu rac si el varsator!!! scantei mare cand nu avem aceeasi opinie, dar dupa ne calmam si discutam ca civilizatii :) in total relatia este foarte frumoasa!:)
si eu sunt rac si el varsator ! ne iubim extraordinar de mult iar la anu urmeaza sa ne casatorim pipici
De la: monalisa2000, la data 2008-09-06 11:16:00Cea mai nasoala zodie de pe fata de pamant.Ma rog, parerea mea despre zodia mea.Sensibilitate excesiva, dusa pana la extremul extremului, incapatanare de multe ori prosteasca asociata cu un orgoliu la fel, cand nu-i convine ceva in loc sa-i spuna omului in fata ce si cum, se bosumfla si se baga la el in carapace acolo unde e cald si bine si de unde nu-l mai scoate nici dracu decat cu mari eforturi; genul de om care se zbate si ajuta pe toata lumea pt ca el considera ca fiind obligatia lui cosmica sa-i ajute pe toti in toate problemele, e sigur rac( bineinteles, de regula din aceasta caracteristica deriva o groaza de probleme si vesnica intrebare :de ce n-oi fi stat eu in banca mea, sa-mi vad de treaba, ca doar nu sunt maica teresa , si vesnicul raspuns :pt ca nu pot fi altfel)Visatori, traiesc intr-o lume imaginara unde toti sunt buni la suflet la fel ca ei, unde nu li se poate intampla nimic rau, pt ca ei de fapt raman niste copii toata viata si cum sa-i faci rau unui copil , doamne fereste.In esenta, niste inadaptati la lumea actuala in care nu prea mai conteaza calitati gen loialitate, bunatate, sinceritate, atasament fata de casa si familie. Cam asa sunt toti racii pe care-i cunosc si am studiat indelung problema.Mare noroc daca da peste un partener dintr-o zodie care sa-i inteleaga nevoia de afectiune, de siguranta, capriciile si psihicul destul de labil - de preferat un peste sau un taur.Pt ca daca se intalneste cu vreun varsator sau vreo balanta, o sa fie vai de el.
felicitari!!!
!!!!!!
, dar ca in toate zodiile exista 2 feluri , eu sunt racul calator ,casa mea o port in sufletul meu , imi ador familia ma sacrific pt ei pana la ultima suflare daca e nevoie dar nu stiu s-o arat sau s-o spun , asa ca am avut o surpriza cand la un test psihologic incrucisat -intrebarea era descrierea colegului de munca- m-am ales cu o imagine f diferita de ce simt eu despre mine : inteligenta , ambitiaosa , volitiva , cinica , f sigura pe sine ...
perechea mea este scorpion... bine ca am antrenament cu ei
( toata familia in zodia scorpionului ) dar nici nu pot spune ca am o relatie monotona , dimpotriva de multe ori viata bate filmul , si cum amandoi sunt fffffffff mandri si orgoliosi , sa fereasca Domnul pe cei din apropiere cand ne aprindem , tin minte ca odata a intrat dupa vreo 15 min de cearta o prietena si ne-a intrebat " cine mai e viu "
e intens , e frumos , sunt tare mandra de zodia mea
si cum in zodiacul chinezesc sunt dragon de foc , ioai Doamne , acolo unde nu este drum ard eu unul
si eu mi-s rac!mai exact un rac nascut pe 20 iulie!ciudata treaba cu racii astia!frumoasa zodie dar in acelasi timp ciudata!femeia rac ...privita din ipostaza mea!
"decat sa regret ceva ce n-am facut,mai bine regret ce am facut". fac ce simt si urasc regretele,de asta prefer sa ma arunc in viata decat sa stau in umbra.
10 cu stelute
, mental mi se pare cu varsatorul , nu stiu de ce mie de ex imi plac mult zodiile de aer : varsator , gemeni , dar in schimb niciodata da niciodata
cu sagetatorul mie mi se pare cea mai abominabila zodie