Calea Victoriei 142-148, Bucuresti
tel. 021 31 31 436
pret: 300 lei(in acest pret este inclus tot tratamentul)

( din 8 voturi)
De la: , la data 2008-09-08 12:10:02Primul cabinet medical din Romania care ofera intrerupere de sarcina medicamentos(cu un singur comprimat).il vreau si eu ergent urgent
Calea Victoriei 142-148, Bucuresti
tel. 021 31 31 436
pret: 300 lei(in acest pret este inclus tot tratamentul)
De la: july_99, la data 2011-02-14 22:34:55Buna tuturor
Am trecut si eu prin experinta unui avort. Este un subiect de care nu vreau sa mai imi aduc aminte, dar vrea sa va impartasesc experinta mea. Am aj sa recurg la acesta metoda, care s-a dovedit ca mi-a salvat viata. Adk am aj la acest doctor, singurul autorizat sa practice avortul medicamentos din Romania, si cel datorita caruia mai pot sa am copii. doctorul meu ginecolog a spus k e ok...k pot sa am copii, numai ca acesta sarcina a dezvaluit o infectie f mare pe care o aveam de mult timp....si pe care nimeni nu a tratat-o (doctora mea...la care ma duceam din 6 in 6 luni). Incredibil....bineinteles k sarcina nu av cum sa evolueze...in fine am aj la avort medicamentos...care nu e deloc dureros...sau etc. Este ceva simplu, sau asa a fost la mine. Ti se xplica toate riscurile, eu zik macar sa va duceti la cabinet sa vedeti despre ce e vb....bineinteles aceasta forma de avort ar reduce mult veniturile celor care practica chiretajul clasic...pfff. Treb sa indeplinesti niste criterii legate de sanatate, dar va zik merita sa vb cu doctorul, care este fenomenal. Sa ma contactati, dak doriti inf suplimentare, nu vreau sa fac reclama nimanui.
Multa sanatate va doresc si sper sa dati numai de doctori competenti... Doamne ajuta!!
si nu exista moment sa nu ma intreb daca chiar a fost decizia potrivita... asa ca ganditi-va de 10 ori inainte sa faceti acest pas, e cu urmari..grave!).. dupa semnarea prospectului am luat 3 comprimate de Myfegin (sau asa ceva) in fata medicului (probabil pt a se asigura ca nu le dau altcuiva cu o sarcina mai inaintata de exemplu,e f periculos..), comprimate care blocheaza hormonul progesteron si deci inceteaza evolutia sarcinii si cresterea placentei. Dupa care am plecat, iar in exact 36 de ore( adica la 8 dimineata a fost la mine..) a trebuit sa iau un comprimat de Misoprostol, si dupa altea 2 ore, la 10 respectiv, am mai luat unul. Bun.. dupa primul comprimat nu am simtit mare lucru decat usoare crampe..dupa al 2lea abia am inceput sa am crampe ca la menstruatie (poate putin mai mari..dar am luat un algozon de durere, atentie- interzis sa luati aspirina! eventual paracetamol se poate), si dupa crampe a inceput partea mai groaznica, sangerarea. Medicul m-a atentionat ca s-ar putea sa fie abundenta,si sa il sun daca e vreo problema. De la 10 30 pana la aprox 14 30 a trebuit sa stau efectiv in cada pt ca sangerarea era mare..si de 3 ori am eliberat niste ''cheaguri'',putin socant la inceput dar de fapt era doar sange inchegat. Ultimul a fost pe la 14 30 dupa cum spuneam si apoi sangerarea a devenit mai normala, ca in prima zi de menstruatie...pana seara s-a mai diminuat, dar a continuat si azi inca, insa s-a redus considerabil,sper pe maine poimaine sa fie gata... Peste 7 zile trebuie sa merg la control pt ecografie ca sa vada daca am eliberat totul (desi,la ce sangerari am avut ma mir ca mai am organe :)) )..sper la bine,si ca nu va trebui sa imi ''aspire'', pt ca asta am incercat sa evit..dar ma rog, eu sunt pregatita sa accept consecintele faptei, orice ar fi.
,cand ma-m trezit plangeam si am pov la toate fetele de acolo ..mi-am jurat ca nu voi mai face niciodata crime de copilasi nevinovati iar akm sunt o fericita graviduta de 5 luni si simt ca sunt cu adevarat implinita chiar dak sunt singura si parasita de cel care ar fi fost tatal copilului...el ma indemnat la avort binenteles spunand ca nu este decat un simplu ou fara viata...oare chiar asa sa fi fost???akm ca stiu prin ce am trecut si care este purul adevar spun NNNUUUU! avortului indiferent de cum si cat ar avea .etc si indiferent de" piedicile" care mi le-ar pune in viata le voi infrunta inpreuna cu el ,cu mogaldeata mea...sper ca nu va-m plictisit si sper sa faceti si voi la fel ..asa sa va ajute Dumnezeu
De la: july_99, la data 2011-02-14 22:34:55Buna tuturor
Am trecut si eu prin experinta unui avort. Este un subiect de care nu vreau sa mai imi aduc aminte, dar vrea sa va impartasesc experinta mea. Am aj sa recurg la acesta metoda, care s-a dovedit ca mi-a salvat viata. Adk am aj la acest doctor, singurul autorizat sa practice avortul medicamentos din Romania, si cel datorita caruia mai pot sa am copii. doctorul meu ginecolog a spus k e ok...k pot sa am copii, numai ca acesta sarcina a dezvaluit o infectie f mare pe care o aveam de mult timp....si pe care nimeni nu a tratat-o (doctora mea...la care ma duceam din 6 in 6 luni). Incredibil....bineinteles k sarcina nu av cum sa evolueze...in fine am aj la avort medicamentos...care nu e deloc dureros...sau etc. Este ceva simplu, sau asa a fost la mine. Ti se xplica toate riscurile, eu zik macar sa va duceti la cabinet sa vedeti despre ce e vb....bineinteles aceasta forma de avort ar reduce mult veniturile celor care practica chiretajul clasic...pfff. Treb sa indeplinesti niste criterii legate de sanatate, dar va zik merita sa vb cu doctorul, care este fenomenal. Sa ma contactati, dak doriti inf suplimentare, nu vreau sa fac reclama nimanui.
Multa sanatate va doresc si sper sa dati numai de doctori competenti... Doamne ajuta!!
De la: kudika399351, la data 2011-05-06 20:02:57 buna eu am 3 sap ce imi propui?Sa nu-l ucizi pe micutul nevinovat....ce zici de propunerea asta?![]()
De la: kudika3105, la data 2011-07-16 20:05:24Povestea mea....:In urma cu 15-16 zile am luat Postinor 2, o mare greseala de fapt. Chiar vreau sa precizez si sa sfatuiesc pe toti cei care citesc ca nu este bun, sau poate nu a fost bun pt mine si m-am incadrat in marja de 2% cand nu este eficient. Mai mult, m-am ales si cu o infectie de toata frumusetea. Citind pe net am gasit o clinica privata amintita si de voi fetelor (Calea Victoriei nr 142-148)..Vineri am avut programarea si in urma ecografiei dl dr a confirmat sarcina. La inceput m-am speriat, nu era vizibila, si posibilitatea de a fi extrauterina era foarte mare, dar in urma unei ecografii vaginale embrionul a fost depistat langa colul uterin. Tot vineri am luat in prezenta doctorului 3 comprimate de Mifeygne, urmand ca duminica sa iau 6 comprimate de Athrotec,doctorul mi-a spus ca in decursul zilei de duminica sarcina va fi eliminata pana in jurul orei 21.30...acum sa vedem maine! Va doresc numai sanatate si sa nu ajungeti niciodata in situatia asta ,,e groaznic. Eu am avut mare noroc cu prietenul meu care imi e alaturi...Si evitati cat puteti Postinorul, v-o spun din experienta!
De la: kudika462832, la data 2011-10-30 12:06:12Buna ziua!! este primul meu post de forum...
Am aflat ca sunt insarcinata, sarcina are 4 saptamani dar din pacate nu pot sa o pastrez.. maine sunt programata la o clinica pentru un avort medicamentos.. Imi este foarte teama dar din pacate nu am alta varianta. Am 32 ani dar uneori in viata trebuie sa faci alegeri dramatice..
Am cateva intrebari pentru persoanele care au apelat la aceasta metoda de avort..
La voi au aparut complicatii? Ati eliminat sarcina sau a fost nevoie si de interventie chirurgicala? Cat timp atia avut sangerari???
Va rog sa nu ma judecati si daca ati trecut printr-o asemenea eperienta va rog incurati-ma!!
De la: kudika478903, la data 2011-12-02 00:33:22am uitat sa mentionez faptul ca sarcina mea avea trei saptamani. Domnul Doctor a mai depistat si o mica infectie pe care am capatat-o din maternitate.am nascut pe 16 septembrie 2011 prematur la Giulesti. Am dat o palarie de bani timp de o luna cat am stat internata cu bebitu acolo si uite ca tot degeaba!tot DOMNUL DOCTOR KOPP mi-a depistat si niste chisturi pe colul uterin de care habar nu aveam. va spun toate aceste lucruri ca sa vedeti cum suntem tratati in spitalele noastre...si toate vizitele mele la acest MEDIC sunt incluse in pretul total de 500 ron.in seara aceasta cand m-am dus la control m-a tratat de acea infectie dupa care mi-a prescris un medicament pe care trebuie sa il iau la 12 ore .nu am cuvinte pt acest medic .asta fara ca sa exagerez. daca mergeam la un spital de stat la fiecare vizita trebuia sa bag medicilor in buzunare o gramada de bani si tot degaba.va pup si ne mai auzim...
De la: adv, la data 2011-12-06 09:58:02De la: kudika478903, la data 2011-12-02 00:33:22am uitat sa mentionez faptul ca sarcina mea avea trei saptamani. Domnul Doctor a mai depistat si o mica infectie pe care am capatat-o din maternitate.am nascut pe 16 septembrie 2011 prematur la Giulesti. Am dat o palarie de bani timp de o luna cat am stat internata cu bebitu acolo si uite ca tot degeaba!tot DOMNUL DOCTOR KOPP mi-a depistat si niste chisturi pe colul uterin de care habar nu aveam. va spun toate aceste lucruri ca sa vedeti cum suntem tratati in spitalele noastre...si toate vizitele mele la acest MEDIC sunt incluse in pretul total de 500 ron.in seara aceasta cand m-am dus la control m-a tratat de acea infectie dupa care mi-a prescris un medicament pe care trebuie sa il iau la 12 ore .nu am cuvinte pt acest medic .asta fara ca sa exagerez. daca mergeam la un spital de stat la fiecare vizita trebuia sa bag medicilor in buzunare o gramada de bani si tot degaba.va pup si ne mai auzim...