Cafeneaua lui Cassey

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
Elena_Kudika Avatarul lui Elena_Kudika

33 mesaje
Oras: constanta

ca atata critica????? toate sunteti "vaaaaai...nu cred...nu exista"...dar toate da`ti cu nasul cand e vorba de ghicit moca... pe toate va roade curiozitatea... dc mai intrati pe aceasta pagina daca vi se pare o tampenie???? daca oricum nu credeti???? ca sa aduceti jigniri si injurii la adresa altor persoane... care chiar stiu ce zic...ca o fac pt bani, sau ca e un hobby...pe mine nu ma intereseaza...am fost curioasa am intrat...mi s-a ghicit....multumesc frumos...!!!!! cred sau nu...e problema mea... nu m-ash apuca sa critic pe cineva sau sa jignesc ceea e este si mai josnic.;.. pe cineva care isi ofera serviciile cu placere pt niste necunoscute!!!! Suntetzi` de`a dreptul jalnice si scarboase...!!!!!! Vedeti`va de treaba si nu mai faceti atata misto pe seama altora...ca pun pariu ca sunteti demne de mila...se vede asta din textele voastre!

Scz daca s-au strecurat geseli...dar sunt enervata la maxim de bisericutele astea pe care le gasesti pe orice pagina ai intra:barfa, rautate, ironie/...mi-e scarbaaa de voi

Felicitari fato (Cassey) pt ceea ce faci si sa nu renunti niciodata la visul tau...e f frumos!
http://cassey-tarot.blogspot.com/
mariana_streche Avatarul lui mariana_streche

11 mesaje
Oras: bucuresti

De acord cu tine Elena Kudika, am fost curioasa mi s-a ghicit chiar daca am fost putin sceptica la lucrurile care mi-a spus ca mi se vor intampla si nu credeam ca se vor intampla vreodata. Iata ca au inceput sa se intample exact asa cum mi-a spus Cassey. Daca nu credeti nu mai deschide-ti topicul acesta si nu mai cititi, vedeti-va de altele mai interesante pt voi. Iti multumesc inca o data Cassey.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Multumesc tuturor! Inclusiv celor care m-au blamat!
Ofer consultanta in carti si tarot. Astept mesaje pe privat. Referinte:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html... http://cassey-tarot.blogspot.com/ Magazin online de bijuterii si decoratiuni interioare: http://artbijoux.ablog.ro/ Vizionati "ZEITGEIST - ADDENDUM", ar trebui sa va dea de gandit...
iamonica_kissu Avatarul lui iamonica_kissu

67 mesaje
Oras: bacau

De la: Cassey, la data 2009-01-15 19:58:41Multumesc tuturor! Inclusiv celor care m-au blamat!

nu mi-ai rsp la intrebare...
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

pt. cassey:
multumesc pentru ghicit. mie mi-a prins bine . cred ca voi mai apela la tine. pup
restul:
nu inteleg de ce atata inversunare: poti sa privesti ghicitul ca pe o joaca sau sa-l iei in serios, nu conteaza atat timp cat e vorba de timpul tau si banii tai: e un serviciu ca oricare alt serviciu platit .
Fosta membra Kudika.ro
Iamonica_kissu, ti-am zis mai zis ca le poti lua de la librarie, cartile de ghicit. Uita-te pe paginile anterioare.
Ofer consultanta in carti si tarot. Astept mesaje pe privat. Referinte:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html... http://cassey-tarot.blogspot.com/ Magazin online de bijuterii si decoratiuni interioare: http://artbijoux.ablog.ro/ Vizionati "ZEITGEIST - ADDENDUM", ar trebui sa va dea de gandit...
ionutza_adi Avatarul lui ionutza_adi

6 mesaje

si mie mi-a ghicit si sunt multumita.a fost foarte precisa-o recomand.eu una o sa revin peste ceva timp, sa-mi mai ghiceasca

1 mesaj

De la: ionutza_adi, la data 2009-01-16 21:20:14si mie mi-a ghicit si sunt multumita.a fost foarte precisa-o recomand.eu una o sa revin peste ceva timp, sa-mi mai ghiceasca
alta reclama
Fosta membra Kudika.ro
De la: enykogombar, la data 2009-01-14 23:18:56sal Cassey,

Ma bucur ca mi-ai ghicit, mi-ai zis cam acelas lucru k un astrolog din India ce mio ghicit,bine cu ceva exceptii, dar ce e mai important cam la fel mi-ai zis,...ma voi casatori cu...voi obtine job...avansare...etc..bine ca nu o trecut foarte mult timp de cand primul astrolog si tu mi-ati ghicit.(.4 luni).totu se petrece in timp...dar...cred ca sunt pe calea pe care mi-ati ziso...Multumesc foarte mult Kassey, esti o tipa serioasa dar si amuzanta si o prietena cu care pot vb orice...te pupik

Ca sa vezi, si mie mi-a zis la fel o tiganca, mai mai ...
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
enykogombar Avatarul lui enykogombar

6 mesaje

Va incurajez sa apelati la Cassey,e destul de clara din ceea ce vede in tarot,ceea ce io vazut la iubitul meu in una din prb,se va intampla in max 1 luna....el nu stia ca va apela in instanta dar nevoia de ati lua niste bani pe drept e un lucru normal nu?...mersi mult Cassey.te pup
http://cassey-tarot.blogspot.com/
Calypso23 Avatarul lui Calypso23

73 mesaje

:)
iycca Avatarul lui iycca

1 mesaj

buna cassey,
esti foarte buna in ceea ce faci...tine-o tot asa!mi-ai spus unele lucruri pe care chiar nu aveai de unde sa le stii!
te pupic!ai grija de tine!
Fosta membra Kudika.ro
DA! Eu chiar as vrea sa pot arunca asa un "sneak-peak" in viitor!!
Fosta membra Kudika.ro
Cassey cum se poate lua legatura cu tine ?

6 mesaje

are adresa de mail

6 mesaje

ghiceste f bine.ti-o recomand.mie mi-a ghicit acum cateva zile.si am fost f surprinsa.e chiar buna.nu toata lumea poate face asta.

1 mesaj

De la: ionutza_adi, la data 2009-01-18 19:40:34ghiceste f bine.ti-o recomand.mie mi-a ghicit acum cateva zile.si am fost f surprinsa.e chiar buna.nu toata lumea poate face asta.

cum poti sa spui ca ti-a ghicit!!? chiar sunt extrem de curios!!

1 mesaj

pfuaaa...ce ma enervati, frate!!! sariti ca shakalii sa atacati! eu vreau sa aud p cineva caruia i-a ghicit sa comenteze...deci cei carora fata asta ne-a ghicit...zicem numa d bine...voi ofticatii...comentati repede...abis, geo...ce esti asa de drac si carcotash? peste tot tu cu mania contrazicerii de cand te stiu! deci fetishoara asta are mana buna la ghicit si ii merge mintea sa lege cartile alea! eu ma enervez knd imi zice ceva ciudat...zic k nu cred k nu se poate (imi notez tot) si peste cateva sapt, vad k asa a fost... uite ce mi-a zis...vad ce mi-am notat si ma crucesc...o sun sa o spurc k ce bine a ghicit! deci nu ganguritzi pana nu vedetzi!

1 mesaj

carcotesc pentru ca pot!
iar daca tu imi spui ca ti-a ghicit exact ceea ce s-a-ntamplat, este doar o iluzie. si am sa-ti spun de ce, da' nu acum. sa-mi beau cafeaua si-ti spun!
Fosta membra Kudika.ro
Geo, pai daca te pricepi puiule, haidi sa ghacim si noi, ce 'ici? Crezi ca n-am putea?
O punem de o companie de ghiceala. Dupa cum vad, clienti avem, chiar si pe vremuri de recesiune...

(de subliniat ca eu NU critic! Eu admir spiritul intreprinzator)

1 mesaj

oooof dora!!
ma gandesc sa ma apuc serios de ghicit in stele si cai verzi pe pereti. in vremuri de restriste disperarea omului ia dimensiuni apocaliptice si tot ce trebuie sa facem este sa profitam din plin.
sa dau usor din gura si sa spun ca viitorul iti rezerva o surpriza placuta sau preferi sa-ti spun despre viata ta sentimentala?
pentru ca in amandoua cazurile este vorba de informatie, de citirea persoanei. cine stapeneste arta cititului unui om, poate crea iluzia unui viitor.

1 mesaj

Bun.... sa va dau un exemplu. Masina mea e acasa la parintii mei. Parintii mei imi spun clar: cand ai sa ai salariu 20 milioane, primesti masina. Cassey imi zice in carti: mai...nu inteleg...dar tu totusi ai o masina? eu i-am zis nu...adik da, dar ai mei nu mi-o dau la facultate. Bun...si imi zice...iti vad pletosul la volanul masinii tale! I-am zis: imposibil, nu are cum sa ajunga el la mine acasa...si masina...poate abia la anu o primesc. Ea a zis: NU! in curand... i-am zis k abereaza.

Peste 2 sapt primesc un telefon k am castigat benzina la carrefour si ai mei imi spun: hai ia masina dak tot ai benzina. Si spre marea mea surpriza, mi-am adus masina la facultate. Dup avreo cateva zile ma suna o tipa: hai k vin la tine. Si knd deskid usa...era si pletosul...neanuntzat a venit. Si trebuia sa merem la un kef si nu stiam drumul si pletosul a zis dak vrei pot conduce eu...si eu kiar nu m-as fi descurcat, nu cunosc orasulll...etc...si a condus el... de unde drq ghicea fata asta ...asA???

1 mesaj

Geo, atotstiutorule... in primul rand...realitatea o cream noi....realitatea e ceea ce credem...esti liber sa nu crezi in ghicit...la fel cum sunt eu libera sa cred...nu ai argumente solide, nici eu nu am. Stii de ce? Pentru ca daca eu CRED k asa e...realitatea mea energetica se transpune in niste carti...dak NU CRED... probabi, acea realitate energetica este mult mai fragila si mai oculta.

1 mesaj

draga mea, gandeste-te ca nickul tau spune multe. rock te duce automat cu gandul la muzica rock si la pletosi.
de aici si a anticipa ca vei cunoaste un pletos , e foarte mica distanta!
iar cu masina, ma faci sa rad!
e de ajuns sa spui ca-ti doresti o masina si lucrurile pot degenera.

1 mesaj

Omule...e vb de PLETOSUL MEU... ea nu i-a ghicit pletele ci trasaturile fizice. si de caracter..of doamne...nu intelegi k eu il stiu pe pletos de o mie de ani...NU acum l-am cunoscut. Citeste cu atentie! Masina aia imi apartine de 3 ani, numai k ai mei nu voiau sa mi-o dea la facultate k nu voiau sa imi dea bani in plus de benzina...asta era sg motiv. Si intre timp am castigat o grama' d benzina si uite asa...am primit masina...esti culmea!

1 mesaj

Pentru toate cele care vor sa apeleze la Cssey, va recomand din toata inima sa o faceti. Fata asta are har si stie ce spune. Mi-a spus niste lucruri foarte adevarate care mi s-au intamplat si pe care nu avea de unde sa le stie. Eu cu siguranta o sa mai apelez la ea. Nu mai fiti rai si nu mai criticati atata pentru ca nu va obliga nimeni sa credeti in asa ceva.
Cassey, keep it up pt ca faci bine ceea ce faci. Te pup si numai bine iti doresc! Ne vom auzi cu siguranta din nou!
irinuk_irinuk Avatarul lui irinuk_irinuk

11 mesaje

De la: Calinutza, la data 2008-10-27 18:02:44
De la: kitty_, la data 2008-10-27 17:58:20
De la: Calinutza, la data 2008-10-27 17:46:42Ce spuneti despre invidia de la serviciu? Invidia dintre femei bineinteles:invidia ca arati mai bine, ca esti mai buna decat ele, ca esti apreciata si laudata? De ce axista oare atata rautate?

Calinutza, super subiectul asta;eu am colege care abia abia imi raspund la salut, si doar sunt casatorita si mi-au vazut si sotul care este frumusel foc ( nu ca este al meu ).

Bine punctat!!! Invidie ca ai un sot sau un prieten frumos, invidie pentru ca majoritatea barbatilor iti fac complimente si te dau drept exemplu...cam despre asta este vorba! De ce tre' sa te chiorasti la cel de langa tine, sa vezi tu si sa scormonesti in viata lui, sau sa scornesti fel si fel de comentarii total deplasate? Iar cand au nevoie de tine, tot timpul te cauta si te roaga sa-i ajuti? Pe langa invidia asta mai este si prostie, care offff.......ce mai doare!
carmencita Avatarul lui carmencita

1 mesaj
Oras: iasi

fiecare om are parerile lui si nimeni nu are dreptul de a judeca pe altii !fata asta chiar isi face treaba si o face al naibii de bine!mie chiar mi-a spus multe chestii care sunt adevarate si nu am nici un motiv sa ma indoiesc de ea!e o fata f sociabila,comunicativa,vorbeste frumos si e foarte intelegatoare!eu o admir pt ca a invatat acest lucru si tare ma bucur ca anumite persoane cu postarile lor ii recunoaste valoarea!
mihaela26 Avatarul lui mihaela26

13 mesaje

buna seara! in sfarsit dupa multe asteptari am reusit sa imi dau si eu in carti la cassey. nu sunt aici sa fac asa cum spun altii 'reclama" ci sa imi spun parerea. eu locuiesc in grecia prea departe ca ea sa stie ceva de mine. mi-a descris in totalitate persoana cu care locuiesc. ba mai mult ne-am facut o casa si ea stia lucrul acesta si ca urmeaza sa ma mut. stie ca inca mai tin legatura telefonic cu fostul meu prieten. am apelat la cassey pentru a afla ceva despre viitor si mi-a dat raspunsul exact. stiam ca asa va fi pe viitor. doar ca mai aveam eu ceva sperante ca orice om. mi-am mai ghicit si la alte persoane dar ce ai putut tu sa imi zici m- a lasat socata sa zic asa. sa ramai la fel de serioasa cum te-am cunoscut si. m-am simtit foarte linistita cand am vb cu tine la tel.
alexandrina1 Avatarul lui alexandrina1

2 mesaje

Si mie mi-a dat Cassey in tarot si am fost foarte multumita.Multumesc Cassey.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina: