Setari Cookie-uri

remodeleazati corpul cu pastile de slabit.......dar sanul nu slabeste

Sunt pastilele sec 21. Slabesti, dar sanul nu slabeste doar se intareste. pastilele nu au efecte negative, si sunt 100% naturale.

Slabeste sanatos, mancand tot ce vrei, cu ajutorul pastilelor facute pe baza de plante.. Pastilele se numesc Lida Daidaihua Slimming Capsule,sunt din China. Eu am slabit mult, si nu au efecte negative, sunt din plante din Tibet, 100% naturale. Inainte de aceste pastille am folosit diferite pastille, ceaiuri, diete si slabeam dar apoi puneam la loc kg, chiar mai mult.
La aceste pastille cel mai important lucru este ca sunt naturale 100% si dupa ce am terminat tratamentul de trei luni, nu m-am ingrasat, si au trecut 2 luni. Daca te intereseaza iti pot trimite pe mail poze cum aratam si cum arat dupa administrarea acestor pastile. Scrie-mi pe email sau pe messenger,acelasi user.
Fac cu adevarat miracole, le-am testat pe mine. In 3 luni am slabit 17 kg, de la 77kg la 60kg.
Am avut si eu problema cu greutatea, am fost la un nutritionist si mi-a zis sa nu mai mananc dupa 18.00, sa beau 2,5 litri de apa, sa nu mananc fainoase, mancare gatita.... sa nu combin mancarea.... doar gratare cu salata. Dar trebuie sa si poti face asta, daca mi-i pofta si nu am voie sa mananc, mi-i foame mai tare parca. Si am gasit aceste pastile, au rezultat, iti taie pofta de mancare, si nu au efecte negative.
De exeplu medicul mi-a recomandat Reductil, de la care aveam dureri de stomac, ameteli...........slabiciuni, nu aveam deloc energie........


Scrie-mi pe email: merycamerzan@yahoo.com
merycam
Postat pe 13 Noiembrie 2008 11:58
Inainte de a consuma tot felul plante si capsule revolutionare faceti un pic de google search si informativa!
http://www.aiqum.de/wissen/diaet_lida-dai-dai-hua.html
http://www.medizin.de/ratgeber/themen-a-z/d/dai-dai.html
http://www.test.de/themen/gesundheit-kosmetik/test/-Schlankheitsmittel/1523447/1523447/1522992/ + 2 reportaje despre tablete tabletele de plante in general.
Aici inclusiv rezultatele despre tabletele perfecte de slabit care se pot cumpara prin intermediul internetului:
http://www.test.de/themen/gesundheit-kosmetik/test/-Schlankheitsmittel/1523447/1523447/1522992/1525019/
Full_Metal_Jacket
Postat pe 13 Noiembrie 2008 12:23
PUR COLLAGEN tip II (capsule)
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, adistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
ierdnamad
Postat pe 21 Ianuarie 2009 23:20
Ce tonti sunt doctorii! Bine ca ati venit dumneavoastra cu idei! Dar cum ramane sanul? Ca acolo tot tesut adipos este. Sau cumve e silicon de ramane?
In fine..Multumim ca ne-ati impartasit tainele deprinderii dupa ureche a medicinei! Pentru prosti medicina tine 6 ani si rezinentiatul inca 3-6. Pentru geniile native carora nu li se consuma si tesutul adipos din regiunea mamara, medicina se suge cu laptele de mama.
Ah1 Si eu as fi luat regenon ca sa devin "activa". Oricum reactiile adverse nu conteaza la genii, nu?
dr_psy
Postat pe 5 Aprilie 2009 07:58

Stimata desteapta care stiti sa cititi,
Cautati sa si intelegeti,

Care este funcþia normalã a genei COL2A1?
A genei COL2A1 oferã instrucþiuni pentru a face o componentã a colagenului de tip II, denumit,, pro-alpha1 (II) lanþ. Tipul II de colagen adaugã structurii ºi puterea sa de legatura, þesuturile care acceptã musculatura, articulaþiile, organe, ºi pielea. Colagenului de tip II este gãsit în primul rând în cartilaj, un dur, dar flexibil þesutului care formeazã cea mai mare parte a scheletului în perioada timpurie de dezvoltare. Cele mai multe cartilajului este ulterior convertit la os, cu excepþia a cartilajului care continuã pentru a acoperi ºi proteja capete ale oaselor ºi este prezent în nas si urechi externe. Colagenului de tip II este, de asemenea, o parte din clar gel care umple globul ocular (vitroasã), în interior, la ureche, ºi în centrul porþiune de discuri între vertebre, în coloanei vertebrale (nucleul pulposus).
Pentru a construi colagen de tip II, la trei pro-alpha1 (II) lanþuri twist împreunã pentru a forma un triplu-eºuate, ropelike procollagen moleculã. Procollagen molecule sunt apoi prelucrate de enzime în celulã. Odatã ce prelucrate, moleculele de concediu de celule ºi organiza singuri în lungi, subþiri fibrils care se leagã de un altul (cross-link) in spatiile din jurul celulelor. The cross-legãturile determina formarea de foarte puternicã, matur de tip II fibre de colagen.
ierdnamad
Postat pe 5 Aprilie 2009 21:10
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã.
Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Este Notificat in ROMANIA - Supliment alimentar(capsule) Nu are efecte secundare.
Puteti folosi biblioteca pentru carti pe care sa le cititi si sa va informati inainte de a face o afirmatie.

" Cind ai o Inhibitie o Grandoare, o Teama bochezi ceva"
ierdnamad
Postat pe 8 Aprilie 2009 01:29
Buna, incercati remediu pentru slabit APA!!
APA contra-ataca foamea si va ajuta sa aveti o alimentatie sanatoasa, va pacaleste creierul si va da impresia ca este satul, se dizolva in stomac intr-un gel moale-solid care produce senzatia de plin pentru o perioada indelungata.
APA face posibil sa mancati mai putin si sa pierdeti din greutate natural – va ajuta sa adoptati obiceiuri sanatoase de alimentatie.APA contine un complex activ comprimat de sodium-alginat.
Alginatele continute in APA au un efect pozitiv pentru sanatatea noastra, ajutand intestinele sa funcioneze normal.
Alginatele apartin unui grup de fibre dietetice solubile care nu se schimba in mediul acid al stomacului.
Efect garantat!Pentru cei interesati va dau link-ul: http://medintex.bizoo.ro/vanzare/47667/Remediu-pentru-slabit-APA---Apetit-Control-Alginat

kudika076021
Postat pe 21 Octombrie 2009 14:18
si cat costa aceste pastile?????
kudika027909
Postat pe 7 Ianuarie 2010 15:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oferte pentru frumusetea ta la un pret avantajos! 2 De la: 8 Noiembrie 2012 16:19
Frumoasa si Sanatoasa cu Fiziokinetic Center 1 De la: 29 Ianuarie 2010 21:54
radiofrecventa tripolara corporala 28 De la: keepliving 11 Octombrie 2013 15:44
Ce parere aveti de noul aparat de slabit Eximia? 13 De la: elena1981 9 Ianuarie 2014 10:08
ULEIUL DE ARGAN aurul marocului 0 De la: 10 Octombrie 2010 00:55