Setari Cookie-uri

Facultate- Invatamant la Distanta

Buna tuturor!
Am nevoie de niste lamuriri in legatura cu invatamantul la distanta, in special de la cei care sunt inscrisi la o facultate, in acest departament: frecventa la cursuri, examene, seminarii etc. Daca ati preciza orasul si facultatea v-as fii recunoscatoare . . Multumesc!
P.S.: am mai postat o data mesajul, probabil la sectiunea gresita Astept cu nerabdare raspunsurile voastre, aici..
Darrisha
Postat pe 13 Februarie 2009 23:31
Nu se merita.
Kathara
Postat pe 13 Februarie 2009 23:32
parerea mea sincera e ca se merita.eu urmez o facultate la zi ,mai am 3 luni si o termin dar am irosit 3 ani degeaba.am investit bani si timp inutil,singura chestie esentiala este ca la zi poti sa te bucuri de libertate,de ani...de petreceri si de tinerete.dar si la distanta le poti face si in plus poti incepe sa traiesti pe picioarele tale,fara sa depinzi in totalitate de finantele parintilor.si crede-ma pe cuvant ca toata teoria ce se invata in facultate in mare parte o sa iti foloseasca pentru cultura generala.eu am si lucrat vara ca analist credite si ce am invatat la facultate nu mi-a ajutat cu nimic...
vio_tzuk
Postat pe 2 Martie 2009 11:00
Ba eu zic sa faci la zi, ca angajator nici n-as prea baga in seama pe cineva cu facultate la IDD.
Kathara
Postat pe 2 Martie 2009 20:59
Eu in schimb, ca angajator, in functie de cum se descurca la interviu potentialul meu angajat, m-as decide daca merita sau nu postul, Nu are nicio importanta daca a urmat o facultate la zi sau la ID. Sunt multi cu facultate terminata la zi, care nu stiu sa lege doua cuvinte.
Darrisha
Postat pe 7 Martie 2009 07:45
Eu in schimb fatza de ceilalti sunt studenta la I.D.D, la sectia romana-engleza la Dunarea de Jos din Galati peste o luna imi dau licentza, vreau sa zic ca si eu credeam ca e mult mai usor la IDD, dar am mancat engleza pe paine, fatza de cei de la zi care aveau seminarii si profii deja le explicau cu ce se mananca noi in schimb ne bateam capul ca idiotii, plus ca ne-am cumparat dictionare de specialitate ca sa intelgem si noi ce zice in text.In timpul asta aveam si servici si casnicie, ne duceam sambata si duminica dim iar la examene eram intotdeauna prezenti, noi in schimb am fost o clasa unita si ne transmiteam temele de la o colega la alta daca nu puteam veni.
Asa ca si idee dac vrei sa invetzi , invezti oricum acum angajatorii intai te pu la prob aparctica si apoi te angajeaza te-as sfatui sa iti alegi o facultate cat de cat buna, nu spiru haret sau altele, adica sa cunosti si tu profesorul sa iti dai tu seama daca ai ce invata sau nu , sa ai cui sa ii cer explicatzii daca nu intelgi ca pana la urma sunt banii tai ........
sper ca ti-am fost defolos.oricum anii trec nici nu iti dai seama cat de repede o sa o termini......
ionlea
Postat pe 20 Mai 2009 16:18
Si eu sunt la ID la psiho-pedagogie si e foarte OK.In plus aveam aceleasi materii si subiecte de examen cu cei de la zi.Deci nu e nicio diferenta ca faci la ZI sau la ID important e sa-ti iei licenta.
deeadeutza99
Postat pe 20 Mai 2009 17:18
Nu e nici o diferenta teoretic intre o facultate la zi si una la ID...spun teoretic...pentru ca mai nou se intampla ca angajatorii sa verifice atat facultatea pe care ai terminat-o si forma de invatamant . De cand cu scandalul cu diplomele false, cei care intradevar au nevoie de oameni bine pregatiti cauta absolventi de universitati de stat , acreditate si forma de invatamant la zi. Nu spun ca asta ii face neaparat mai bine pregatiti decat unii care termina ID , dar angajatorii merg pe pricipiul ca un absolvent de facultate de zi a fost nevoit sa mai mearga pe la scoala , sa mai mearga la un seminar...ceva, si nu si-a luat diploma "din flori". Sunt id-uri, gen spiru haret , care scot absolventi la kilogram si multi dintre ei habar nu au cu ce se mananca stiintele economice sau cele juridice (spun de aceste 2 profile pentru ca sunt cele mai des intalnite in forma IDD )...eu sunt student la zi, la Univ."Aurel Vlaicu" din Arad , si am mers la zi,desi puteam foarte bine sa fac la ID , tocmai pe criteriul pe care ti l-am spus mai sus....Multa bafta.
cosminhd83
Postat pe 20 Mai 2009 18:27
nu exista diferente la examene doar ca cei de la id nu au cursuri si isi cumpara cursurile si e un pic mai greu pt ei
yumy
Postat pe 20 Mai 2009 18:29
pe diploma de licenta nu scrie daca ai terminat la zi sau la id...
la id e mai usor de obicei examenele sunt grila ...
roz5blue6lila7
Postat pe 20 Mai 2009 18:30
De la: cosminhd83, la data 2009-05-20 18:27:35Nu e nici o diferenta teoretic intre o facultate la zi si una la ID...spun teoretic...pentru ca mai nou se intampla ca angajatorii sa verifice atat facultatea pe care ai terminat-o si forma de invatamant . De cand cu scandalul cu diplomele false, cei care intradevar au nevoie de oameni bine pregatiti cauta absolventi de universitati de stat , acreditate si forma de invatamant la zi. Nu spun ca asta ii face neaparat mai bine pregatiti decat unii care termina ID , dar angajatorii merg pe pricipiul ca un absolvent de facultate de zi a fost nevoit sa mai mearga pe la scoala , sa mai mearga la un seminar...ceva, si nu si-a luat diploma "din flori". Sunt id-uri, gen spiru haret , care scot absolventi la kilogram si multi dintre ei habar nu au cu ce se mananca stiintele economice sau cele juridice (spun de aceste 2 profile pentru ca sunt cele mai des intalnite in forma IDD )...eu sunt student la zi, la Univ."Aurel Vlaicu" din Arad , si am mers la zi,desi puteam foarte bine sa fac la ID , tocmai pe criteriul pe care ti l-am spus mai sus....Multa bafta.


pai uite ca si eu am terminat asta vara fac la spiru haret si sincer nu a fost chiar usor cine vrea sa invete invata indiferent ca e la zi sau ID iar in privinta diplomelor din flori eu cand am dat licenta au cazut destui asa ca nu-i chiar asa simplu cum cred alte persoane .noi ex le dadeam in acelasi timp cu cei de la zi si aveam aceleasi subiecte asa ca nu-i nici o diferenta eu una am invatat si nu am copiat cum fac altii si cand dadeam examen aveam cate 3 supraveghetori si nu intram toata grupa la examen ca daca eram vreo 80 si ceva intrau o data doar vreo 15 singurul lucru care tre sa-l iei in calcul cand te inscrii la o facultate e sa fii sigur ca e acreditata nu sa faci fac si apoi sa afli ca tiai irosit timpul si banii pe nimic
lovelybuterfly05
Postat pe 21 Mai 2009 17:27
Dar tu, consideri ca ai pierdut timpul si banii pe nimic terminand la Spiru Haret?
carela
Postat pe 12 Iunie 2009 16:57
si spiru haret e acreditata:P
alina_gl1986
Postat pe 12 Iunie 2009 19:56
De la: Darrisha, la data 2009-03-07 07:45:20Eu in schimb, ca angajator, in functie de cum se descurca la interviu potentialul meu angajat, m-as decide daca merita sau nu postul, Nu are nicio importanta daca a urmat o facultate la zi sau la ID. Sunt multi cu facultate terminata la zi, care nu stiu sa lege doua cuvinte.


Da, dar deocamdata tu esti doar doritoare de a te angaja, nu patron. Sa vezi cand ai afacerea ta de cate ori te uiti la cineva inainte de a-i da un job.
Kathara
Postat pe 12 Iunie 2009 20:23
De la: carela, la data 2009-06-12 16:57:20Dar tu, consideri ca ai pierdut timpul si banii pe nimic terminand la Spiru Haret?


sincer nu
lovelybuterfly05
Postat pe 13 Iunie 2009 16:42
Buna tuturor! In legatura cu facultatea,unde e mai bine: la zi sau la FR?Am nevoie de sfaturi,pareri,deoarece zilele astea trb sa ma inscriu la fac. si chiar nu stiu unde e mai bine,mai avantajos so..pls help
Laura1
Postat pe 11 Iulie 2009 13:08
De la: Laura1, la data 2009-07-11 13:08:01Buna tuturor! In legatura cu facultatea,unde e mai bine: la zi sau la FR?Am nevoie de sfaturi,pareri,deoarece zilele astea trb sa ma inscriu la fac. si chiar nu stiu unde e mai bine,mai avantajos so..pls help

la ce fac vrei sa dai? si ce planuri ai mai incolo? doar fac? sau vrei sa si lucrezi sau ai si alte treburi?
Ronnie_Coleman
Postat pe 22 Iulie 2009 22:53
buna tuturor ..am si eu o intrebare in legatura cu facultatea de la distanta...pot sa vin doar la examen?sau trebuie sa merg in week-end-
uri la fac?
ilegala
Postat pe 24 Ianuarie 2010 02:59
De la: deeadeutza99, la data 2009-05-20 17:18:49Si eu sunt la ID la psiho-pedagogie si e foarte OK.In plus aveam aceleasi materii si subiecte de examen cu cei de la zi.Deci nu e nicio diferenta ca faci la ZI sau la ID important e sa-ti iei licenta.



Mdaa...am vazut si eu cum se dau examenele la idd.....se da o lista de intrebari cu raspunsurile gata pregatite...si cica asta e examenul tip grila!!! Am ras si am plans in acelasi timp...daca am intrebat-o pe domnisoara studenta ce este behaviorismul, care sunt psihologii,filozofii, etc care l-au introdus ca si curent in psihologie....ce teorii si studii sustin acest curent.... HABAR NU A AVUT....pt ca nu a citit carti, nu a lecturat nici macar 50 de pag din istoria formarii psihologiei de azi..de maine! Informatiile astea nu sunt pretioase pt practica...dar te invata sa gandesti, sa faci analogii, sa te formezi ca si viitor specialist, un profesionalist...pt ca oamenii cu care intri in contact vor simti imediat daca esti bine pregatit sau nu!! Aici apare diferenta intre zi si idd....in pregatire!!
Am cateva colege care au facut studiile la idd si se vede in modul lor de a lucra....nu sunt deloc pregatite sa faca fata sarcinilor pt ca nu au baza de cunostinte de la care sa porneasca....ma refer aici la ramura psihopedagogie....iar la pradare nu mai spun!!
Eu am terminat UBB Cluj...si doamne ce grele erau examenele...
paula27
Postat pe 24 Ianuarie 2010 09:57
De la: ionlea, la data 2009-05-20 16:18:14Eu in schimb fatza de ceilalti sunt studenta la I.D.D, la sectia romana-engleza la Dunarea de Jos din Galati peste o luna imi dau licentza, vreau sa zic ca si eu credeam ca e mult mai usor la IDD, dar am mancat engleza pe paine, fatza de cei de la zi care aveau seminarii si profii deja le explicau cu ce se mananca noi in schimb ne bateam capul ca idiotii, plus ca ne-am cumparat dictionare de specialitate ca sa intelgem si noi ce zice in text.In timpul asta aveam si servici si casnicie, ne duceam sambata si duminica dim iar la examene eram intotdeauna prezenti, noi in schimb am fost o clasa unita si ne transmiteam temele de la o colega la alta daca nu puteam veni.
Asa ca si idee dac vrei sa invetzi , invezti oricum acum angajatorii intai te pu la prob aparctica si apoi te angajeaza te-as sfatui sa iti alegi o facultate cat de cat buna, nu spiru haret sau altele, adica sa cunosti si tu profesorul sa iti dai tu seama daca ai ce invata sau nu , sa ai cui sa ii cer explicatzii daca nu intelgi ca pana la urma sunt banii tai ........
sper ca ti-am fost defolos.oricum anii trec nici nu iti dai seama cat de repede o sa o termini......

Buna, am vazut k tu esti studenta la Dunarea de jos in Galati.As avea si eu o intrebare.Fratele meu e student la Spiru in Galati, specializrea Drept si adm publica, la distanta.Cati ani se fac la distanta??pt k la inceput se zicea k 3 ani, dupa am auzit k 4..te-as ruga dak stii sa imi raspunzi si mie cati ani sunt la distanta.ms anticipat.
magdonek
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:24
vam ascultat pe toat si fiecare are pareri diferite si e normal,si eu sunt la facultate la zi in sibiu la universitatea romano-germana si e intradevar super bine si am aflat unele lucruri kre pate nu le alam dk nu mg la cursuri si seminarii intradevar eu nu lucrez asa k preocuparea mea zilnia este sa merg la cursuri si seminarii si nici nu am lipsit,pt ei kre vor sa lucreze e buna cea la id.sora mea e la lucian blaga isi da akm licenta si zic eu k dk vrei sa devi cv pe urma acestei fac.trebe sa si iti placa si sa si intelegi cu ce sa mananca chear dk e la id.asa k nu ar trebui sa fie asta o tragedie k esti la id.la fel poti sa fi si la zi si sa nu vi deloc la cursuri si iti platesti absentele si ce ai rezolvat k iti dai banii pe absente,asa mai bn alegi una la id.Este alegerea fiearuia sa urmeze o universitate pe kre o krede k e potrivita pt ea.Doresc sa urez tuturor celor kre sunt la universitate succes la ex.
laura_diana
Postat pe 24 Ianuarie 2010 13:28
eu am facut scoala si la zi si la distanta.....din pc. meu de vedere nu exista nici o diferenta....daca vrei sa inveti.....inveti oricum....daca nu ....am avut colegi la zi pe care i-am vazut de cateva ori la fata....in schimb i-am vazut mai des pe cei de la idd...sa va spun ca am facut management (idd)....la SPIRU HARET........am scris cu litere mari pt.ca in ultimul timp au fost multe vb.urate la adresa acestei univ.....multe neadevarate...dar asta este...a fost an electoral....trebuia sa sa lege de cineva...pot sa va spun ca am invat pt,licenta mai mult decat atunci cand am terminat la zi....si o spun la modul cel mai serios...acum fiecare cum poate..la zi la idd..mai trebuie sa si lucram nu?numai bine....
kudika015856
Postat pe 25 Ianuarie 2010 09:29
sunt studenta la ID-anul I, romana-engleza..si nu sunt din Gaiati. as dori sa stiu si eu cum pot afla orarul pt semestrul I si cand este prezenta obligatorie la cursuri...(eu am mai inceput cursurile altei universitati...stiu cum este, dar le reiau acum la Galati). le-am dat celor de la univ si adresa mea de mail si nr de tel, dar nu am primit nimic deocamdata. poate ma poate ajuta cineva!!! multumesc mult!!! ast mesaje!:) take care!!
kudika461810
Postat pe 28 Octombrie 2011 07:41
De la: kudika461810, la data 2011-10-28 07:41:51sunt studenta la ID-anul I, romana-engleza..si nu sunt din Gaiati. as dori sa stiu si eu cum pot afla orarul pt semestrul I si cand este prezenta obligatorie la cursuri...(eu am mai inceput cursurile altei universitati...stiu cum este, dar le reiau acum la Galati). le-am dat celor de la univ si adresa mea de mail si nr de tel, dar nu am primit nimic deocamdata. poate ma poate ajuta cineva!!! multumesc mult!!! ast mesaje!:) take care!!



Poti intra pe site-ul lor ,trebuie sa existe informatii legate de ceea ce te intereseaza.Numere de telefon de contact pentru a-i contacta,nu detii ?De regula,invatamantul la distanta ,se deruleaza la sfarsit de saptamana,dar contacteaza-i si ti se vor da toate relatiile.
RAINBOWLADY
Postat pe 28 Octombrie 2011 08:18
hei nu stiu daca o sa vezi mesajul meu dar daca totusi mai folosesti acest blog te rog da-mi add la id: xtinamity@yahoo.com,sigur,daca vrei,as vrea sa te intreb cate ceva despre facultatea pe care ai facut-o....multumesc! m-ai ajuta foarte mult
kudika_31358
Postat pe 10 Martie 2013 20:12
De la: Kathara, la data 2009-02-13 23:32:15Nu se merita.
....da!!!...nu se merita...
mia2123
Postat pe 10 Martie 2013 20:15
buna, Ionela!am si eu o intrebare :D vreau sa ma incscriu la id la engleza, si din cate am vazut, si tu ai urmat aceeasi specializare. cat de des trebuie sa mergi la facultate, cursuri, intalniri? pentru ca eu sunt din Botosani si lucrez ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde
soryna29
Postat pe 9 Iulie 2015 17:53
buna!am si eu o intrebare :D vreau sa ma incscriu la id la engleza, si din cate am vazut, si tu ai urmat aceeasi specializare. cat de des trebuie sa mergi la facultate, cursuri, intalniri? pentru ca eu sunt din Botosani si lucrez ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde

soryna29
Postat pe 9 Iulie 2015 17:55
buna! vreau sa ma inscriu la facultate la id la pedagogie.. dar nu stiu ce sa fac , ca am la bac 7,36 si mie frica sa nu intru.. as vrea a doua optiunde la istorie id.. voi ce ziceti
Mihai_Georgiana_1
Postat pe 6 Iulie 2016 16:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
divort 19 De la: ddsv97 27 Iulie 2009 07:22
reprofilare 3 De la: puiutulclaus 7 August 2008 08:13
Yoko Events 1 De la: JosephineRose 30 Iunie 2011 12:05
Caut un job gen scriitor de articole ! 2 De la: kudika_982282 12 Mai 2015 04:41
Reduceri din cumparaturi. 1 De la: floryna_l_lazy 24 Ianuarie 2011 13:07