Setari Cookie-uri

Sali de fitness in Galati? Help!! Anyone?

Buna fetelor,
M-am mutat de curand in Galati si as vrea sa stiu ce sala de fitness imi recomandati, sau macar cateva adrese si denumiri sa caut singura.
Nu am prea multe prietene aici si m-am gandit ca ma poate ajuta cineva de pe site.
va multumesc din suflet.
O zi buna
simona_madalin
Postat pe 12 Mai 2009 12:16
Cauta pe google
Diavolyta_
Postat pe 20 Mai 2009 16:35
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-20 16:35:49Cauta pe google

complicat de utilizat
Google oferã o gamã largã de servicii de publicitate prin intermediul programelor AdWords ºi AdSense, astfel încât sã afiºeze pentru dvs. cele mai utile ºi relevante anunþuri online. Aceste anunþuri apar în cadrul site-urilor ºi serviciilor Google, precum ºi pe site-urile Web ale partenerilor din reþeaua de conþinut Google. Anumite anunþuri sunt bazate în primul rând pe cuvintele cheie cãutate sau pe conþinutul paginii pe care vã aflaþi. Atunci când furnizãm anunþuri adaptate categoriilor dvs. de interes, vã oferim instrumente utile pentru a vedea ºi gestiona informaþiile colectate ºi utilizate la difuzarea anunþurilor. Pentru a vã proteja confidenþialitatea, ne ghidãm dupã trei principii atunci când difuzãm anunþuri:Transparenþa – Furnizãm informaþii detaliate cu privire la politicile ºi practicile noastre de publicitate.
Opþiunile – Vã oferim metode inovatoare pentru consultarea, gestionarea ºi renunþarea la modulele cookie publicitare.
Fãrã informaþii care vã identificã în mod personal – Nu colectãm ºi nu difuzãm anunþuri pe baza informaþiilor care vã identificã în mod personal fãrã permisiunea dvs.


yumy
Postat pe 21 Mai 2009 08:57
Hello! Iti recomanda Bodycenter, in micro 21 vis-a-vis de Lic.Sportiv.Este salon de infrumusetare si printre alte proceduri are si sala de fitness si aerobic.Poti incerca cu incredere sala este foarte curata ,instructoarele sunt ok .Sper ca ti-am fost de ajutor!
DanaDanaV
Postat pe 18 Iunie 2009 15:08
in Tiglina 3, sala f. misto-LULU'S GIM, acum are si o oferta de 7 zile gratis
cole
Postat pe 18 Iunie 2009 17:22
Hello!
Eu am plecat din tara acum..ceva vreme..si acum..ca m'am cam rotunjit.. ..as vrea sa merg la sala..
Alta in afara de cele 2?Mai e?Parca mai era una in Mazepa 2..
Klaudiana
Postat pe 18 Iunie 2009 19:36
eu nu merg la sala, nu prea am timp de fitness din cauza muncii, insa mi-am cumparat o coarda electronica pentru fitness si imi pot face timp acasa pentru cateva exercitii pentru a-mi putea mentine ....kilogramele:D
aceasta coarda e destul de interesanta, in sensul ca numara sariturile si calculeaza numarul de calorii consumate, astfel ca eu ma concentrez doar asupra sariturilor.
v-o recomand si voua, sper sa nu sune a publicitate, nu asta e intentia. eu mi-am comandat-o online de la un magazin online de tehnica medicala din iasi, se primesc comenzi din toata tara din cate am inteles , deoarece produsele sunt livrate acasa.
aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Coarda-electronica-fitness
kudika006707
Postat pe 26 Iunie 2009 16:41
lulu`s gim, e super acolo
julianaj
Postat pe 27 Iunie 2009 00:46
Buna
Am fost de curand la casa de moda ( e in centrul orasului la Potcoava ) si am vazut ca se deschide o sala noua. EliteGym
Arata bestial aparatele Precor, nu am auzit in viata mea de firma asta, dar parca sunt niste nave cosmice.
si am inteles ca abonamentele nu sunt f scumpe.
au si aerobic, tae bo .......
iar instructorii vin prin rotatie din Bucuresti.

sport placut


kudika052352
Postat pe 15 Iulie 2009 22:48

am fost si eu acolo la casa de moda..e super tare, aparatele te dau pe spate ... ei mai au o sala de vreo cativa ani la bacanie(intersport), langa spitalul de copii, acolo am fost acum 1 an...si mi-a placut foarte tare...dar m-am mutat si imi venea greu...

gata ...am gasit sala...:D cica o sa bage si spinning si kangoo jump , daca am scris corect
too_perfect
Postat pe 27 Iulie 2009 10:50
buna te sfatuiesc sa mergi la sala de sportPRESTIGE din tig1 in spatele discotecii vip fostul DISTRUGATORUL sala e noua si sunt antrenori care stau cu tine si te invata ce si cum sa faci sa nu faci de capul tau ca degeaba.e super misto eu acolo merg preturile sunt fff bune si au tot felul de oferte ptr masaje sauna E.T.C.o sa ti placa cu sigurantanu.ptr inceput poti merge sa o vezi cum e si e cineva acolo care iti explica absolut tot ce vrei sa stii se comporta fff frumos cu clientii.e si imensa sala nu te lovesti de nimeni pe acolo au si foarte multe aparate.succes
jeenniferr_jenny
Postat pe 20 Aprilie 2010 22:40
buna iti recomand sala PRESTIGE din tig1 in spatele discoteciiVIP fostul DISTRUGATORUL e fff mare sala cu aparate de ultima generatie cu antrnori fff buni care te ajuta si ti spun cum si ce fel sa lucrezi la aparate au si tot felul de oferte ptr masaje si sauna.e super misto e noua si fff curata o sa ti placa sigur. te sfatesc sa mergi sa o vezi mai intai e o fata de la receptie fff draguta care o sa ti explice totul.iti face si program de dieta daca doresti.SUCCES
jeenniferr_jenny
Postat pe 20 Aprilie 2010 22:48
as dori mai multe informatii despre sala prestige...Ma intereseaza un abonament pe luna nelimitat...fitness si aerobic...cam cat costa? multumes.
cosmina16
Postat pe 5 Noiembrie 2010 12:57
Draga Cosmina Ladys Fit Gym, este o sala in Galati de aerobic, kangoo jump, total body, fit-ball, mini fit-ball, functional training, power step, program kangoo jumps pentru incepatori. Lady's Fit Gym este dedicata exclusiv fetelor, mamicilor (copii au loc special amenajat cat mamicile fac miscare), femeilor de toate varstele.
Toate exercitiile le faceti sub atenta observare si indrumare a Iuliei Barladeanu, personal trainer.

Gasesti aceasta sala de aerobic pe str. Domneasca nr. 24 BL. Modern, vis-a-vis de Olympos Cafe.
Numar de telefon: 0236433035


De asemenea, Iulia Barladeanu, va sta la dispozitie si va poate ajuta cu indrumare pentru a putea slabi usor si sanatos printr-o dieta echilibrata si atent aleasa de ea, special pentru fiecare individ in parte.

Voi ce parere aveti de Lady's Fit Gym ?
kudika_988225
Postat pe 2 Iunie 2015 12:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma ajutati cu ceva plz? 8 De la: yogeolove 19 Martie 2010 18:39
buna dimineatza!!!:d 6 De la: scorpyoW 20 Iunie 2009 09:48
Decizie grea. need help! 66 De la: miraaaaaaa 5 Mai 2011 08:49
Cursuri de design vestimentar acreditate CNFPA, unde in Romania? 1 De la: kudika_13697 16 August 2012 17:57
Stie cineva o croitoreasa? 7 De la: Barbie30 11 Iulie 2010 20:14