Setari Cookie-uri

Concurs Kudika si Palmolive

Povesteste-ne pe forum cum evadezi tu din cotidian, care e tinutul tau ideal, si poti castiga noile produse din gamele Palmolive Marrakech Sunrise si Madagascar Sunset!

Cele mai frumoase 10 raspunsuri vor fi premiate cu noile produse din gamele Palmolive Marrakech Sunrise si Madagascar Sunset!

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Concursul se desfasoara in perioada: 22.06.2009 – 6.07.2009

Castigatorii vor fi anuntati in topicul de forum rezervat concursului si trebuie sa isi revendice premiul in termen de 10 zile.
concursKudika
Postat pe 21 Iunie 2009 15:25
sa ma aflu in mijlocul naturi intotdeauna ma deconecteaza si imi incarca bateriile pt o perioada
orasul Ierusalim ,marele zid chinezesc ,piramidele din egipt ,
sarade
Postat pe 21 Iunie 2009 17:57


Daca n-am evada uneori din cotidian, viata ar fi un mecanism anost si neinteresant. Evadarea e reala, atunci cand pornim spre destinatii de vacanta dragi, sau imaginara, cand pornim pe cararile propriei minti, propriei inimi si inventam locuri noi sau ne amintim de ceea ce a fost minunat si ne face bine sa retraim crampeie din timpuri mai fericite, sau in alt fel fericite decat acum. Si cred ca imaginatia e chiar mai plina de surprize decat realitatea....Rareori am timp sa merg cu cei dragi in locurile de vis, care ar fi: Paris, New-York, litoralul Croatiei, al Greciei, Malta, Sicilia si plajele din sudul Spaniei....dar, ca sa fiu sincera aici, evadarea intr-un tinut al bunului simt, al tolerantei, al armoniei depline si al frumosului, daca inca nu exista, voi face tot ceea ce-mi sta in putinta pentru a-l crea, pentru a-l face real. Pana atunci, locul care ma deconecteaza rapid si aproape de casa poate fi liziera unei paduri in prag de vara, cand iarba verde si seninul cerului ne imbie sa ne bucuram cu cei dragi de lucrurile simple: o plimbare, culesul florilor, un gratar la iarba verde, jocul cu mingea. Sau poate fi o seara de aprilie, cand mireasma liliacului inflorit din gradinile unor stradute vechi, iubite si nostalgice, imi amintesc de primele iubiri, facandu-ma sa le pretuiesc mai mult pe cele actuale....Sau poate fi o insula exotica, cu plaja pudrata cu nisp fin si alb, racoros ca grisul, sub soarele auriu si cald, langa marea turcoaz, cu valuri dantelate din spuma ademenitoare....Sau poate fi o seara pe deal, langa o fantana straveche, in sunet aproape ireal de talangi ( imaginat de mine, sub un salcam, unde cineva m-asteapta pe mine...da, e Eminescu printre randuri!!!!). Nu-i asa ca e usor sa evadam din birou, de langa calculator si cifre si bussines? Chiar daca ne intoarcem inevitabil la ele! Acum haideti in vacanta, sub soarele bland care incalzeste inimile si chipurile!
Fericirea
Postat pe 21 Iunie 2009 18:30
sa evadez? dar nu ma tine nimeni...de felul meu sunt mai agitata asa ca si in momentele de relaxare prefer sa fiu inconjurata de multe persoane,sa cinte muzica tare,sa alea alea...cea mai potrivita destinatie este marea pe care din pacate anul asta nu o s-o vad din cauza crizei asteia... haideti ca m-ati suparat...
VIORICA27
Postat pe 21 Iunie 2009 22:22
In ziua de astazi, e un pic mai greu sa evadezi din cotidian cu un concediu. Dar poti gasi usor o carte care sa te trimita pe un alt taram. Spre exemplu in weekendul asta am citit o carte despre Afganistan, se numeste "Vanatorii de zmeie " si e o carte extraordinara, razi, plangi si traiesti odata cu personajul principal, de-a lungul celor cateva ore, necesare lecturarii ei. Ca sa o pot citi in liniste am iesit pe bloc si am profitat si de cateva ore de plaja ;). Si uite asa ma voi duce eu revigorata la servici.
cescutza
Postat pe 22 Iunie 2009 06:57
in fiecare an,sau atunci cand simt nevoia unei relaxari,fug la casa bunicilor mei,aici vara in iunie sunt cirese,zmeura si capsuni,toamna mere,pere,prune si gutui,iar iarna stau la gura sobei si alaturi de cei dragi il asteptam ca odinioara cand eram copii,pe Mos Craciun.Casa bunicilor mei este situata la 80 de km de Galati,este Beresti,un vechi orasel de targ unde pe vremuri isi aveau boierii de la oras resedintele de vara.Este locul copilariei mele si locul in care ma umplu de energie pozitiva ,gata sa ma reintorc din concediu la serviciu.Casa este numai buna pt a o renova si a face o mica pensiune agroturistica,cred ca asta voi si face in curand.Dana Tataru
sirdanna
Postat pe 22 Iunie 2009 07:11
Evadarea din cotidian este un lucru din ce in ce mai greu astazi cand ai asa de multe lucruri de facut.Cel ami la indemana este o baie cu spuma,sare de baie ,lumanari si sampanie.
ClaudiaLungu
Postat pe 22 Iunie 2009 08:34
Noaptea dintre ani (2008-2009) mi-am petrecut-o in misteriosul tinut al desertului Sahara, mai exact in Egipt. Acolo am descopert cat de mult ne asemanam ca oameni in general dar cat de diferiti suntem in acelasi timp de arabi. Ei au descoperit frumusetea intr-un loc in care era doar nisip si soare. Au reusit sa atraga oamenii si sa creeze un mic paradis pe malul marii Rosii. Acolo nu esti inconjurat decat de apa, de plante exotice si de mult nisip. Este un loc ideal atat pentru relaxare, cat si pentru a invata lucruri noi si a descoperi o noua cultura cu un trecut grandios pe care oricine il cunoaste in general. E interesant sa-i descoperi ca oameni, sa afli cum gandesc si ce obiceiuri au.
Mai am un singur lucru de adaugat si anume ca egiptenii sunt cei mai mari maestrii in fabricarea de parfumuri, din esente naturale. Ei trimit esenta de parfum catre multe marci importante din industria modei, si am ramas fascinata de multitudinea de parfumuri care te primea in momentul in care intrai intr-o parfumerie. A fost o experienta fascinanta in care ma intorc de ori de cate ori am ocazia, pe calea amintirilor.
crisanda2004
Postat pe 22 Iunie 2009 08:37
Da fiecare simtim nevoia de a "evada" sau mai bine zis de a incerca sa ne simtim bine cateva minute iar lucrul asta e posibil doar acasa unde nu e nevoie de a purta masca si sa fim noi fara sa fim intelese gresit si judecate.
Si pentru mine acest lucru e posibil la dus sau in cada .Ma ajuta mirosul placut care ma face sa ma gandesc la lucruri frumoase si e usor sa imi imaginez ca sunt pe o plaja sau in natura si ma rasfat cu soare, liniste ,mirosuri placute care ma fac sa ma simt frumoasa si chiar "perfecta".
Pe mine ma ajuta acele cateva minute pe zi si ma incarca cu energie pozitiva iar dupa asta sunt mai optimista si am chef de munca.Pentru mine e "concediul "meu de zi de zi si il savurez pe deplin
Viata e frumoasa daca ai imaginatie bogata si poti sa visezi 5 minute pe zi.
carisma
Postat pe 22 Iunie 2009 09:15
Evadez in fiecare zi...din pacate nu in lumea reala...ci in cea imaginara.Locatiile mi le aleg in functie de starea de spirit...de ex...daca sunt mai relaxata, imi aleg o plaja pe care sa fiu doar eu cu un salvamar....daca sunt mai agitata, merg spre o locatie de munte, cu aer curat si, bineinteles, cu un salvamontist.Aaaa, inca ceva: pentru ca evadarea sa fie complet reusita, atat salvamarul cat si salvamontistul trebuie sa arate super!
rodikut
Postat pe 22 Iunie 2009 09:16
hmm...ati atins un subiect f interesant ...cum evadez eu din cotidian...
depinde f mult de starea mea de spirit.uneori ma realex plimbandu-ma, iesind la iarba verde sau la padure e minunat sa te plimbi prin padure.Alteori stand akasa si ascultand muzika sau intr-un club.cateodata kiar in dush:D cu un gel de dus care are o aroma imbatatoare , te duce unde nici nu te astepti;cu gandul bineinteles :)...dar de cele mai multe ori imi place sa visez.in acele momente ma rup de lumea reala si visez, si visez.e o lume imaginara de basm....chiar akum mi-a venit in minte un "scenariu" de poveste: "era o data un imparat si traia in Topica.Numele lui era Lembar si era cel mai mare imparat peste acele tinuturi.Stapanaea tot.Sotia lui a murit in urma cu multi ani la nastearea ficei.Jendela, fiica lui are akum 24 de ani iar imparatul vrea sa o marite si cauta petitori.au fost pana akum multi dar nici unul nu era pe masura fetei pentru k nu au trecut de probele la care ia incercat tatal.Imparatul cauta un curajos, un erou, un Fat frumos.si mai trece un an in care nu gasea un petitor pe masura.Numa ce vine intr-o zi un flacau mandru el asa de el si tare sigur de el si curajos. Ii supune imparatului "-Imparate eu sunt cel ales pune-ma la incercare si de nu oi trece probele tale poti sa-mi retez capul pt indrazneala mea".Imparatul a ramas uimit pt k el aleagea petitorii.Era urat acest flacau.dar a acceptat si la pus la incercare.
in acea noapte a dormit akolo iar dimineata se trezesc toti se duc la masa.Il striga pe flacau si ii da porunca sa se duca in padurea ursului sa aduca blana lui.nimeni nu a trecut de aceasta proba.dar flacaul avea puteri magice mostenite de la mama lui.si a venit pregatit la imparat cu toate cele de trebuinta pt probe.ajuns in padure asteapta k ursul sa doarma si kand adoarme il sageata cu o sageata otravita si asa ii ia blana si o duce imparatului. Vazand blana il felicita,iar fetei, Jendela incepu sa ii bata inima tot mai tare vazand ce viteaz e. A doua zi il trimite in pestera zmeilor.Megand spre pestere,iaca se intalndeste cu unul dintre petirotii care nu a trecut de acesta proba si ii povesteste k zmeii sunt tare sireti si il vor prinde si nu va putea ajunge sa ii duca piatra fermecata din acea pestera.dar flacaul nostru nu sa speriat si merge mai departe.Ajuns akoloel se prschimba in zmeu si intra fara nici o problema ia piatra in timp ce zmeii dormeau si vine la imparat.Imparatul il mai pune la inca 3 probe dar le trece cu brio.Akum nu stia ce sa faca pt k nu il vroia k ginere fiind asa urat,dar fata indragostita de el ii cere imparatului binecuvantarea convingandu-l k are uin suflet bun si va fi fericita cu el.Accepta de dragul fetei.Si se facu nunta mare pe acele taramuri si ce sa vezi knd Jendela il saruta pe flacau numa ce se preschimba intr-un Fat-Frumos.Si a tinut nunta 3 zile si 3 nopti iar ei au traid fericiti pana la adanci batraneti."
thediamondgirl
Postat pe 22 Iunie 2009 09:23
Pe o plaja a insulei Thassos, pasesc usor pe nisipul fierbinte asteptand cu nerabdare ca marea sa imi racoreasca picioarele. Ajungand in final langa mare, usor usor ma strecor cu intreg corpul. Simt o racoare excelenta, o relaxarea nemaipomenita ! Ma scufund , si ies la suprafata cu parul lins si ud. Soarele imi bate puternic in fata si imi schimba treptat culoarea din obraji. Ma las dusa de sentimentul de evadare din cotidian, si innot craur pe spate. Dupa minute intregi de relaxare in apa, ajung la mal si ma asez cu fundul pe nisip. Privesc marea, orizontul, pasarile si ascult atent vocea marii. Ce frumos e ! Ma ridic, si las marea sa imi dezgoleasca trupul de nisip, apoi merg catre sezlong. Imi pun castile in urechi cu melodiile lui Kenny G. si adorm.......De fapt ma trezesc caci eu evadez din cotidian cu ochii inchisi prin o imaginatie frumoasa si relaxanta.

Postat pe 22 Iunie 2009 09:46
As scapa de stres si de restul relaxandu-ma in Madagascar privind sutele de specii de animale si pasarii mai jos este descrierea pe scurt a Madagascarului cum sa nu vrei sa mergi acolo unde este liniste si te poti relaxa in voie.

Madagascar este ca nici un loc de pe pãmânt. De fapt, toate lucrurile considerate, ea abia se calificã drept o parte din Africa: cele doua sunt separate de sute de kilometri de mare ºi 165 de milioane de ani de evolutie - suficient de lung pentru Madagascar a plantelor ºi animalelor sã evolueze în unele forme de cea mai ciudata de pe planeta .Nicaieri altceva poti sa vezi peste 70 de soiuri de lemur, inclusiv una care sunã ca o sirenã de poliþie, în lume, cel mai mare ºi mai mic chameleons, ºi ultimele stomping teren de elefant pasãre, cea mai mare pasãre care a trãit vreodatã. Apropiat Ifaty în sudul Madagascar veþi vedea paduri de sucit, ghimpos "caracatiþã" copaci ºi în vest, minuna de sticlã în formã de baobabs, în special a Avenue du Boabab în apropierea Morondava. . ªi sã fie pe grija de a carnivor aruncãtor de plante gãsit în jurul Ranomafana, existã peste 60 de soiuri de ele. Nu ºi pentru nimic nu este consideratã ca fiind madagascar din lume numãrul de conservare o prioritate.
oana_stelutza
Postat pe 22 Iunie 2009 09:56
de multe ori ma asez in pat si pe ritmuri muzicale imi imaginez tot felul de destinatii( de ex melodia brazil cantat de anca parghel cu fly project ma duce mereu ca gandul la carnavalurile din brazilia)
de multe ori ma duc la tara si mai ales acum vara e foarte frumos se simte mirosul de flori, se aude canatul pasarelelor, si zumzetul albinelor(yam yam ce buna e mierea :X), imi intind o patura in mijlocul curtii si am tolanesc la soare, mai am si alta alternativa ma pot pune pe sezlong la umbra nucului
uneori ma imaginez si pe o plaja din miami
mai citesc si acte o carte ca sa ma realzex imi exerseaza gandirea
yumy
Postat pe 22 Iunie 2009 10:02
Buna tuturor,

pana acum ceva vreme credeam ca statiunile exotice cu mult soare si pline de culori sunt destinatia ideala pt a-mi incarca bateriile!
Dar, acum stiu sigur ca un picnic de 2 ore dupa serviciu, undeva la marginea orasului, alaturi de persoana iubita este ideal pt a ma deconecta si aprecia ceea ce am!
margica
Postat pe 22 Iunie 2009 10:17
Cum sa evadam din cotidian!
..cu totii suntem o suma de acte identice. Ne trezim dimineata, unii mai devreme decat altii.Ne indreptam somnorosi sau entuziasmati catre locul de munca , unde cu toii facem acelasi lucru.Muncim!..ne bucuram daca stam 10 ore in loc de 12 ( 8 ore in loc de 10), pentru ca la sfarsit de program sa ne intoarcem p acelasi drum ,enervati de trafic.
...liberi fara a fi liberi, ne consideram fericiti fara a stii ce inseamna fericirea.Cultura ne intretine orgoliul si creeaza toate iluziile de care avem nevoie pentru a ne considera speciali, autentici si deosebiti.
...asa ajungem pe bogatul taram al imaginatiei unde totul este permis, chiar si o vacanta de neuitat.Nu trebuie decat sa inchizi ochii ,sa te transpui in locul dorit si astfel tot ceea ce ti se pare ireal incepe a se materializa...culorile iau nastere rand p rand, totul devin tangibil...Ma aflu pe un camp rosu colorat de sutele de maci ce-l imbraca. Pasesc usor printre ei pentru a nu le deranja echilibrul. Adierea vantului ce poarta mirosul campului imi mangaie simturile dupa care se joaca cu onduleurile cazute pe umerii incalziti de soare.Dupa cateva minute de mers se deseneaza in jurul meu padurea aparata d maiestrii castani ce mi-au insotit calea pana in foisorul superb unde micile animale dansau pe muzica coloratelor pasarele ce erau acompaniate de izvorul alb in care natura se oglindea.Atmosfera de basm ma invita in hora. Muzica, culorile, parfumul...totul ma inalta spre un alt taram, unde-mi cresc aripi de inger.Zbor!..zbor catre paradisul uitat...acolo este multa liniste, mult zambet si o frumusete de neatins.Acolo poti primi orice iti doresti, poti urca pe spumosii nori si pornii intr-o adevarata aventura...
Daca doriti sa descoperiti cine sunteti cu adevarat deconectati-va de tot ce reprezinta obisnuinta si sistem in viata voastra...si astfel puteti continua povestea
a_little_story
Postat pe 22 Iunie 2009 11:21
Eu evadez din cotidian in fiecare zi cand ma joc cu baietelul meu. Nu e lumea mai frumoasa ca cea a copiilor: cu rasete, joaca, muzica si poezie. Imi retraiesc alaturi de el copilarie. Oricat de suparata sau de stresata as fi, cand ma uit la el deja am evadat din cotidian.

Daca vorbim de un alt loc decat Bucuresti, unde locuiesc, atunci as spune ca plajele imi plac foarte mult pentru ca ma relaxeaza. Imi place sa privesc marea si sa respir aerul sarat al ei.
preculina
Postat pe 22 Iunie 2009 11:27
Dupa parerea mea poti evada oriunde pentru a te relaxa daca vrei cu adevarat.
Eu ma relaxez fie cu o plimbare prin parc, sau o iesire cu prietenii, chiar daca nu e afara din oras, fie vizionand un film bun . Si este adevarat ce spun unii oamenii ...cultura, teatrul inca mai sunt in stare sa relaxeze, dar cel mai mult imi place sa fac plimbari lungi la munte. din pacate, e destul de greu sa ajung la munte atat de des cat mi-as dori.
andreeac85
Postat pe 22 Iunie 2009 11:36
Evadez in fiecare seara...impreuna cu copii mei in gradina plina de flori...cand ii vezi cum alearga sub raza de apa, cum se strecoara printre picatelele de curcubeu formate in lumina serii...rasul lor cristalin impreuna cu parfumul ierbii ude fac sa se opreasca timpul...sa dispara totul din jur...sa fim doar noi,vesnic veseli si inocenti...si simti ca esti gata din nou sa dai piept cu greutatile de zi cu zi...
_oktober_
Postat pe 22 Iunie 2009 11:46
cotidian.. monotonie.. de multe ori m-au invins lucrurile astea... dar am reusit sa scap de ele... cel mai nou lucru care ma facut sa ies din cotidian a fost schimbarea iubitului asa ca acum ma distrez mai mult cu prietenii.. iesim la plimbari in natura... vorbim de tot felul de lucruri.. de la facultate pana la felul periutei de dinti mai mergem la o miscare... un alergat ceva... dar astea sunt metode pt situatii de urgenta.. cand nu ai prea multe fonduri si totusi trebuie sa faci ceva sa nu stai ca lenesul la pc toata ziua... o relaxare intr-adevar buna este sa iti iei cativa prieteni si sa mergi pe o insula cu de toate... de la petreceri nebune care tin cu saptamanile pana la relaxari in natura (adica somn de dimineatza pana vin tantarii). de asemenea o iesire din cotidian ar mai fi o excursie la care te-ai gandit peste noapte.. iti iei prietenul si mergeti unde va suna mai bine... sau o alta idee pt mine ar fi o "excursie" cu prietena mea cea mai buna la tara la ea sau la mine nu ne trebuie mai multi oameni.. dar cred ca satul ala o sa ramana socat dupa ce il "vizitam" noi

poti face multe lucruri sa iesi din cotidian.. ai nevoie de cel putin un prieten si idei multe
2r2rik
Postat pe 22 Iunie 2009 11:51
De la: concursKudika, la data 2009-06-21 15:25:41Povesteste-ne pe forum cum evadezi tu din cotidian, care e tinutul tau ideal, si poti castiga noile produse din gamele Palmolive Marrakech Sunrise si Madagascar Sunset!

Cele mai frumoase 10 raspunsuri vor fi premiate cu noile produse din gamele Palmolive Marrakech Sunrise si Madagascar Sunset!

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Concursul se desfasoara in perioada: 22.06.2009 – 6.07.2009

Castigatorii vor fi anuntati in topicul de forum rezervat concursului si trebuie sa isi revendice premiul in termen de 10 zile.
oncik
Postat pe 22 Iunie 2009 11:53
tinutul meu ideal... ..well..probabil pe o insula pustie,in care sa nu existe noaptea.(pot sa afirm ca imi este foarte frica de intuneric), unde tot timpul sa fie soare si cald foarte cald..ador caldura...unde toata ziua sa pot innota,praji la soare si unde altundeva decat in natura si singura...nu as vrea sa am pe cineva langa mine sa ma bata la cap.. ....si toata viata as sta la soare si as innota.. ..v-am pupat..
sweety_deea
Postat pe 22 Iunie 2009 12:06
Cotidianul sau "jungla urbana" cum imi place sa o numesc determina nevoia de evadare intrun spatiu in care lumea nu poate pasi. Problemele cotidiene cu care ne confruntam maresc dorinta noastra de a scapa macar pentru cateva clipe din colivia vietii monotone si stresante. In ultimul timp s-a observat o accelerare a vietii....de toate tipurile(sociale, amoroase etc). Societeta in care traim ne obliga sa ne adaptam schimbarilor si noilor conditii de viata, sa uitam de adevaratele placeri ale vietii, sa uitam de adevarata semnificatie a vietii in fata prapastiei in care ne scufundam incercand sa traim mai bine, sa ne facem un rost in viata.
Evadarea din aceasta lume dezumanizanta, mecanizata...din punctul meu de vedere cunoaste mai multe forme pe care le si practic uneori. O scapare in lumea imaginatiei te revigoreaza....si cateodata iti da sperante in ceea ce priveste schimbarea in bine a lumii reale...o lume in care totul se rezuma la "a avea". Prin lumea imaginatiei iti construiesti propria tipoleogie...ceea ce vrei sa fii... personaj pe care daca ai taria si curajul il poti transpune in viata reala.
Concediul(vacanta)....reprezinta cea mai folosita metoda de a scapa din monotonia si din rutina care ne-a acaparat. Destinatia este vitala pentru o iesire din cadrul anost in care ne luptam....
Uneori si o plimbare singur prin parc este o forma de evadare. Suntem Eu si cu Mine incercand sa ne punem ordine in ganduri. Poate ca nu mereu suntem de acord, insa faptul ca luarea unei solutii trebuie sa ne faca bine la amandoi....ne aduce pe acelasi drum.
Citirea unei carti este o modalitate prin care lumea reala ia mai multe forme...Iti transpui viata prin ochii personajelor autorului...faci corelatii cu intampalrile tale...analizezi, reflectezi, meditezi...
Pasesti intro lume care depaseste barierele Universului si ale imaginatiei...suferi, plangi, te bucuri, esti furios odata cu personajele...insa poate uneori inveti ceva si de la ele...
In opinia mea fiecare dintre noi evadeaza in felul lui....cu ochii inchisi sau cu ochii deschisi...insa mai bine ar fi sa ne simtim eliberati tot timpul prin o liniste sufleteasca si o curatenie spirituala care se dobandeste in timp, prin raspunderea cu responsabilitate in fata vietii si a problemelor cu care ne confrunta...
oncik
Postat pe 22 Iunie 2009 12:40
off..., intradevar foarte greu sa te deconectezi dupa o zii de munca agitata.., si pentru simplul fapt ca lucrez in Bucuresti, si de la locul de munca pana acasa fac in jur de o ora, "oaza mea "ar fi in mijlocul de transport in comun, cand ,cu atata lume in jur, eu ma gandesc cu nostalgie la concediul de vara trecuta, care a fost in Creta- Grecia, si care a fost superb din toate punctele de vedere...un peisaj de basm..si niste culori fantastice, incat mi-a umplut sufletul cred,,ca pt 100 de ani de aici in colo...
silvica_andrei
Postat pe 22 Iunie 2009 12:44
Cel mai bine mi'ar face o excursie singura....acum trei ani am fost in Spania, la malul marii, m'am dus cu avionul, am stat 2 saptamani...ma trezeam dimineata, treceam prin oras la o cafea, ma jucam cu porumbeii si fumam linistita o tigara....apoi plecam la plaja, tot singura, si tot atat de linistita mai fumam o tigara pe plaja....saream in valurile inspumate, atat de reci, atat de violente...dar ma calmau intr'un fel....nimic nu ma mai poate calma ca si marea....as vrea sa fiu din nou singura, cu faleza noaptea, si marea rece si larga, cu o rochie alba pe mine, larga, sa fiu comoda...si o tigara in mana dreapta...
godesshera
Postat pe 22 Iunie 2009 12:52
cred ca mereu visul catre o alta lume va ramane deschis oricui si toti putem visa la ceva mai bun.Eu una de fiecare data inainte sa adorm dupa o zi stresanta,si cand in capul meu imi rasuna numai vocea sefei,sau ma gandesc ca am uitat sa fac un lucru la servici si imi alung aceste ganduri cu ceva frumos,ma gandesc la o lume a mea,cateodata agitata dar in sensul frumos-al distractiei sau cateodata la ceva linistit cum ar fi o insula pustie unde sa fiu doar eu cu prietenul meu dar unde sa avem atatea lucruri de care ne putem bucura.Stiu ca acestea nu sutn decat vise,nu se va intampla poate niciodata sa avem o viata mai buna sau mult mai buna ca cea de acum insa daca pot visa,de ce sa nu visez?
andreea_3
Postat pe 22 Iunie 2009 12:57
Singura cale de a iesi din cotidian este de a ne depasii pe noi insasi, de a ne deconecta de viata plictisitoare si aceeasi in fiecare zi. eu fac asta de cateori am ocazia, imi iau o carte, un mp3 player, prietenii sau ceva si plec, nu conteaza destinatia, de multe ori ma opresc fara sa-mi dau seama, si stau sau ma distrez...asta inseamna a iesi din cotidian.
Am si locuri preferate unde ma duc, Apuseni, Cheile Bicazului, Sovata, Lacul Rosu, etc. dar cel mai mult conteaza cu cine si cum ma simt...
10ANA
Postat pe 22 Iunie 2009 13:34
Realitatea e un adevar mai presus de adevarurile fiecaruia dintre noi,iar evadarea din aceasta realitate este o emotie care merge mai adanc decat toate emotiile.De aceea sunt intr-o permanenta fuga de realitate...
Atunci cand cotidianul devine sinonim cu banalul,cu stresul,cu rutina, este absolut necesar sa actionezi,adica sa iesi din banalitate,sa inlaturi rutina si stresul,chiar si pentru cateva clipe.Conteaza enorm.Cand "cotidianul" devine prea mult,cand simti ca nu ii mai poti face fata,evadeaza.Elibereaza-te.Pur si simplu viseaza...Simte si traieste la maxim fiecare emotie,fiecare sentiment.Un zambet, o floare,un parfum,un gest,o privire te pot scoate din rutina cotidiana.E suficient ca tu sa ai capacitatea si vointa de e evada.
Acesta este in esenta secretul fericirii,de fapt si secretul meu:sa reusesti sa evadezi pentru cateva clipe,sa te reincarci cu energie pozitiva,pentru ca apoi sa te intorci in "cotidian" cu forte proaspete si cu zambetul pe buze.Tinutul ideal pentru a evada e imaginatia ta.Iar cand aceasta imaginatie se concretizeaza prin implinirea visurilor,este excelent.Vei fi si mai puternica pentru a depasi rutina si stresul fiecarei zile.
Viseaza.Evadeaza...Traieste...
blacknpurple
Postat pe 22 Iunie 2009 15:19
cred ca evadez atunci cand plec in primul rand din oras sa plec sa vizitez sa respir un alt aer mai proaspat sa ma duc in santorini sa merg sa vad muntele sau marele canion asta ar insemna pt mine sa evadez cu adevarat sa simt libertatea sa vad alti oameni alte locuri,monumente
dizzyy
Postat pe 22 Iunie 2009 16:25
eu as vrea sa evadez in vara aceasta la mare ca sa stau la soare si sa ma descarc de tot stresu care sa acumulat pe timpul anului sa fac o baie in mare sa ma duc la discoteca sa ma distrez cat pot sa uit de sesiune si de tot ce se poate daca e criza financiara si nu vom avea bani din cand in cand o fuga la padure ca si aceasta este benefica pentru a scapa de stresul cotidian...
tisha934
Postat pe 22 Iunie 2009 16:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul din cele 15 premii parfumate oferite de Silan! 327 De la: simop 20 Iulie 2011 17:33
Fii frumoasa de Dragobete! Castiga unul dintre cele 3 vouchere Silhouette! 164 De la: stelanegut 23 Februarie 2012 22:57
Concurs: Consultatii astrologice personalizate 604 De la: concursKudika 28 Mai 2010 16:33
Concurs Love Etc 519 De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 15:04
Concurs: Castiga lenjerie sexy! 15784 De la: concursKudika 29 Martie 2010 18:07