Setari Cookie-uri

Castiga o astrograma personalizata!

Kudika si specialistii de la Astrodestin ti-au pregatit o surpriza!

Astrodestin ofera 20 de premii constand fiecare in cate o astrograma a dragostei care contine 20 pagini despre profilul sentimental, erotic si relational al persoanei, compatibilitate, destin, casatorie, sufletul pereche, predispozitie catre divort, numarul copiilor etc.

Ce trebuie sa faci?

E simplu!

1. Viziteaza www.astrodestin.ro

2. Intra pe forumul Kudika, in topicul special destinat concursului Astrodestin, si fa o sugestie legata de site-ul tocmai vizitat: ce ti-a placut, ce nu ti-a placut, ce ai vrea sa mai gasesti acolo, etc

3. Fii cu ochii pe topicul din forumul nostru fiindca peste 2 saptamani afisam cei 20 de castigatori!

Atentie! De la data premierii si primirea datelor persoanelor castigatoare specialistii Astrodestin vor avea nevoie de minim 2 saptamani pentru a realiza astrogramele deoarece procesul realizarii a 20 de pagini personalizate pentru fiecare persoana dureaza. Spre deosebire de alti astrologi, specialistii astrodestin nu folosesc programe automatizate, si realizeaza astrogramele cu harta astrala printr-un studiu total personalizat!

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Concursul se desfasoara in perioada: 06.07.2009 – 20.07.2009

Castigatorii vor fi anuntati in topicul de forum rezervat concursului si trebuie sa isi revendice premiul in termen de 10 zile.

concursKudika
Postat pe 5 Iulie 2009 21:02
si daca am de facut critici?
kitty_krieger
Postat pe 5 Iulie 2009 22:03
am intrat pe site... este ok...dar mi se pare putin "prea colorat".. scrisul acela albastru pe un fond tot albastru, e mai greu de descifrat, dar in rest e chiar ok. E usor de accesat, informatii multe, teste... imi place... ii felicit!!
jullya_dulcik
Postat pe 5 Iulie 2009 23:55
Buna ,
Citesc cu mare placere si cu multa pasiune articolele publicate pe astrodestin .Cred ca ating tot ce ne intereseaza , da la horoscop , la compatibilitatea in dragoste , cuplu .Multumim pentru toate articolele interesante pe care le citim .
florela
Postat pe 6 Iulie 2009 03:27
Am descoperit acest site acum cateva saptamani. Este interesant, cel mai mult imi plac articolele despre destin si karma. Dar, ca orice lucru in lumea asta, site-ul mai poate fi imbunatatit. Si am sa prezint si eu cateva sugestii ce sper ca vor fi utile:
1. La sectiunea numerologie, ati scris doar despre numarul inimii si compatibilitatea dintre acestea. Ati putea scrie mai multe date despre numarul personal, numarul destinului si de asemenea compatibilitatea dintre acestea.
2. La sectiunea teste puteti sa mai introduceti noi teste, teme exista cu nemiluita, dar as sugera macar unul care sa se refere la comunicarea cu partenerul. Sa ne dam seama ce vrea de la noi sau cum sa comunicam mai bine cu el.
3. Bioritm nu aveti
4. In sectiunea tarot puteti da interpretarea unor carti de tarot si chiar o etalare gratuita online.
strengarita19
Postat pe 6 Iulie 2009 04:00
site-ul e interesant, informatii destul de multe, usor de navigat prin el, super! mi-as dori sa apara totusi ceva mai multe previziuni si eventual mai multe informatii pentru persoanele care au depasit varsta de 30 de ani in raport cu ascendentul. keep the good work, guys!
elicearea
Postat pe 6 Iulie 2009 04:31
interesant site-ul, dar totusi cred ca ar trebui sa se posteze si modele de astrograme pentru ca si cei care nu stiu ce ar presupune o astrograma sa isi formeze o opinie si poate chiar sa comande una personalizata.
alex_hh
Postat pe 6 Iulie 2009 05:07
site-ul este prea simplu si extrem de colorat. continut putin. ceva pe stanga si pe dreapta nu ar strica, chiar daca ar fi reclame.
meniul de sus este aproape invizibil si cred ca ar merge f bine un forum. continutul este bun, dar ar trebui imbracat intr-o forma mai placuta.
samara_b
Postat pe 6 Iulie 2009 06:16
da, intradevar informatii sunt, am gasit aici lucruri pe care nu le-am gasit pe alte site-uri, dar asa cum se tot vorbeste scrisul acela alb, pe fond albastru, va spun sincer nu l-am observat din prima. Ar trebui facut cumva pe o laterala..... nu stiu unde, dar acolo nu se vede nimik....
pambogdan
Postat pe 6 Iulie 2009 06:40
buna! in fiecare dimineata astept cu nerabdare mailul de la voi,cu ce se mai intampla.
Va multumesc!
kudika002852
Postat pe 6 Iulie 2009 06:53
ei bine,am"fost",am vazut,am citit,mi-a placut.Nu-i prima data cand o fac,dar de fiecare data am fost surprinsa si incantata in acelasi timp.Fiind fecioara,sunt f curioasa de fel si imi place sa descopar tot ce-i invalui in mister,sa am cat mai multe raspunsuri la infinitul de intrebari,sa nu-mi scape nimic din ce pot afla si stii.Sa fii fost oare intr-o viata anterioara astrolog?Pana si asta se poate afla,totul depinde(,)de karma.Si asa iti dai seama ca desi cunosti multe lucruri,niciodata nu-i de ajuns,din contra,intotdeauna ai ceva de invatat,prea putine insa pt o singura viata...
"Navigand" pe diferite site-uri am incercat sa-mi calculez singura ascendebtul,nu stiu cat de bine m-am priceput,asa ca am trimis un mail,pe adresa luata de la sectiunea"contact".De abia astept sa primesc un raspuns ca sa vad pan` la urma care-i ascendentul meu.
Mai trebuie lucrat nitel la site si nu stiu daca neaparat la culori,mie cel putin in place acel albastru marin,cu toate ca daca as sta sa ma gandesc la culorile preferate sau la cele reiesite din urma testelor efectuate de pe site,ar trebui ca acesta sa contina mult violet si magenta :X Dupa parerea mea,asezarea in pagina are un mic minus,dar asta se rezolva,sunt chestii de detaliu.Per ansamblu,munca a fost facuta cu folos,mult succes de acum incolo,la cat mai multe accesari si cititori.
Spor!
sorinabby
Postat pe 6 Iulie 2009 07:08
Buna, din punct de vedere informational pot spune ca sunt multumita de site dar se poate si mult mai bine, mai complet si mai complex. Ca si realizare prima pagina a site-ului are partea de sus mult prea pretentios facuta prin culori grafica si contrasteaza putin ciudat cu restul paginii. M a asteptam la ceva mai personal pe cand aceasta da impresia de incercari, colaje de idei in nici un caz nu pare a fi o pagina finalizata. Partea scrisa este descentrata si utilizeaza cam jumatate din pagina oferind foarte mult spatiu care spre mirarea mea a ramas total neutilizat. S-ar putea folosi cordoane de link-uri sau de informatii in miniformat sau chiar diverse variante de sumar si harti de site.
Sa speram ca in timp va deveni din ce in ce mai bun!

Va multumesc pt ca mi-ati oferit posibilitatea de a va da sugestii referitor la acest site!
alleena
Postat pe 6 Iulie 2009 07:24
Sunt de mult timp o abonata la horoscopul Kudika si constat cu placere acum ca acest nou site reuseste sa raspunda la multe din intrebarile noastre, prin varietatea temelor propuse, astrograme personalizate, intrebari. Poate ar trebui si o initiere in a interpreta astrogramele, sau un program care sa permite vizualizarea macar a astrogramei dupa introducerea datelor personale de catre noi.Multumesc.
adri_o
Postat pe 6 Iulie 2009 07:24
Buna,
Foarte interesante informatiile oferite de acest site.
Imi plac culorile alese, dar, intr-adevar, meniul din partea superioara a paginii este foarte putin vizibil din cauza culorii fontului folosit.
Avand in vedere caracterul informatiilor continute, tind sa vad acest site ca avand un caracter informativ-educativ, de aceea mi-ar placea nespus sa pot gasi mai multe articole cu caracter astrologic, sau linkuri spre articole/carti cu acest specific;
De asemeni, mi-ar placea sa-mi pot exprima parerea despre materialele consultate direct pe site, pe un forum de discutii, sau cel putin intr-o "carte de oaspeti".
Oricum mi-a placut.
Felicitari pentru initiativa si .....la multi vizitatori!

daria_pop
Postat pe 6 Iulie 2009 07:27
Siteul este mult prea simplu.Ar fi mers si un forum.in rest e ok.
crissa_cris
Postat pe 6 Iulie 2009 07:31
da e un site foarte interesant ca si continut ai ce studia in el informatii pe car in viata de zi cu zi nu le poti lua de e strada e foarte indicat celor care cred in destin ,in soarta si nu lasa totul la voia intamplarii
marieta_mary
Postat pe 6 Iulie 2009 07:47
Acest concurs mi-a atras atentia,poate tocmai ca e legat de zodii,de lucruri pe care noi,oamenii de rand,nu le putem stapani fara studii de specialitate(deoarece,desi ziarele sunt pline zilnic de horoscop,trebuie sa recunoastem ca foarte multe sunt facute"pe fuga"sau in cel mai fericit caz"la gramada",fara a se tine cont de personalitatea fiecaruia,de felul lui de a fi).Inteleg,ca ar fi imposibil sa multumesti pe fiecare si sa scri despre fiecare ,de aceasta am fost foarte curioasa cand am intrat pe site sa citesc mai multe despre ASCENDENT. Pagina de site este frumoasa si placuta,cel mai mult mi-a placut acel peisaj mirific din susul paginii,care daca il privesti atent te duce cu gandul undeva departe..la visare..relaxare..implinire...Iar,fundalul de albastru e foarte nimerit(pe langa faptul ca e culoarea mea preferata),are si legatura cu ASTROLOGIA,deoarece dupa parerea mea acea culoare reprezinta CERULTrebuie sa recunosc ca eu i-as mai improviza si niste stelute,dar in principu este un site reusit,de aceea va urez:TINETI-O TOT ASA!FELICITARI!
Claryssa_1986
Postat pe 6 Iulie 2009 07:47
interesant site-ul, am intrat de cateva ori pe el pt a citi si altceva la horoscop( in fctie de starea pe care o aveam). Ma intereseaza f. mult astrograma mea personala.
Va doresc o saptamana super.
cristalza
Postat pe 6 Iulie 2009 07:53
Am intrat bpe site. E ok. Imi place. Felicitari
adinamaria2004
Postat pe 6 Iulie 2009 07:54
Site-ul este bine gandit ca si problematica. Banuiesc ca e la inceput si ca va fi completat. De exemplu la sectiunea Tarot, link-ul nu duce nicaieri. De asemenea, ar fi bine ca la toate comenzile pe care un vizitator le face, sa poata primi raspunsul prin mail, dupa ce face dovada ca a platit contravaloarea serviciului. E mult mai simplu, si mai discret decat sa primesti prin posta raspunsurile.

Lacramioara Leonte
Lacramioara67
Postat pe 6 Iulie 2009 07:55
Se pot afla multe informatii,insa cred ca trebuie ales un fond pentru a putea citi titlurile.Este ceea ce am cautat si mi-am dorit de foarte mult timp pentru a putea afla ce-mi rezerva viitorul,mai ales ca trecutul nu prea a fost darnic cu mine.Site-ul este destul de complex , usor de inteles si cu date care cel putin la mine,se potrivesc .Felicitarisi succes!
dalimi
Postat pe 6 Iulie 2009 08:03
Pagina de web arata aproape bine,

trebuie sa luati in calcul ca se doreste o data la care este menionata ca este actualizat situl, scrisul este destul de dificl , la unele rubrici se doresc mai multe detalii si in al doilea rand se doreste sa se ajuna la subiect cat mai repede din mai putine "clickuri pe mouse", de acee este recomandatat fie casute de de legatura pe prima pagina inca. In rest va rodesc mult succes si sa ajungeti cat mai sus in topul celor mai vizitate site-uri :)
alicess
Postat pe 6 Iulie 2009 08:10
astrodestin este un site bun pe care eu il accesez destul de des ,ramane de vazut in ce masura astrogamele sunt si f.bune .Simona Cluj-Naoca
kudika025742
Postat pe 6 Iulie 2009 08:19
De la: concursKudika, la data 2009-07-05 21:02:41Kudika si specialistii de la Astrodestin ti-au pregatit o surpriza!

Astrodestin ofera 20 de premii constand fiecare in cate o astrograma a dragostei care contine 20 pagini despre profilul sentimental, erotic si relational al persoanei, compatibilitate, destin, casatorie, sufletul pereche, predispozitie catre divort, numarul copiilor etc.

Ce trebuie sa faci?

E simplu!

1. Viziteaza www.astrodestin.ro

2. Intra pe forumul Kudika, in topicul special destinat concursului Astrodestin, si fa o sugestie legata de site-ul tocmai vizitat: ce ti-a placut, ce nu ti-a placut, ce ai vrea sa mai gasesti acolo, etc

3. Fii cu ochii pe topicul din forumul nostru fiindca peste 2 saptamani afisam cei 20 de castigatori!

Atentie! De la data premierii si primirea datelor persoanelor castigatoare specialistii Astrodestin vor avea nevoie de minim 2 saptamani pentru a realiza astrogramele deoarece procesul realizarii a 20 de pagini personalizate pentru fiecare persoana dureaza. Spre deosebire de alti astrologi, specialistii astrodestin nu folosesc programe automatizate, si realizeaza astrogramele cu harta astrala printr-un studiu total personalizat!

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum.

Concursul se desfasoara in perioada: 06.07.2009 – 20.07.2009

Castigatorii vor fi anuntati in topicul de forum rezervat concursului si trebuie sa isi revendice premiul in termen de 10 zile.

GABI1
Postat pe 6 Iulie 2009 08:20
cuvintele ar fi de prisos, este un site complex
pe mine m-ar interesa cum sa-mi fac singura astrograma si cum sa citesc harta astrala
iuliaiulia
Postat pe 6 Iulie 2009 08:22
buna, sint una dintre cititoarele revistei kudica , mi se pare o revista completa in care gasesti cam orice te intereseaza ,sau cel putin pana acum nu mi sa intimplat sa nu gasesc ceva ce ma interesat.
intotdeuna exista cev de imbunattit dar sint sigura ca orice imbunatatire adusa la initiativa voastra va fi foarte buna asa ca ...........tineti-o tot asa
daiiela
Postat pe 6 Iulie 2009 08:23
Am intrat ,am vazut iar ca si sugestie din punctul meu de vedere e ca,spartiul negru din dreapta paginii trebuie umplut ori cu sponsori ,poate fi un spatiu publicitar sau si dealtfel cea mai buna solutie ar fi aceea de a introduce elemente grafice specifice astrologiei ce pot fi accesate!atrage mai mult forma si culoarea decat scrisul propriuzis
pinkym
Postat pe 6 Iulie 2009 08:42
Buna ziua!

Despre site-ul www.astrodestin.ro as putea spune urmatoarele: bannerul e deosebit, (imi) creeaza o stare de relaxare si impresia de transpunere in alta lume. Totusi, cred ca butoanele situate in zona acestui banner ar trebui sa fie mai vizibile, si eventual mai putine (prima pagina sa contina doar cateva linkuri spre subiectele principale, iar dezvoltarea acestora sa se faca pe pagini secundare pentru a nu supraincarca informational si vizual prima pagina). In rest, consider site-ul foarte util si interesant. Numai bine!
Danina_23
Postat pe 6 Iulie 2009 08:43
Cred ca este in regula, doar ca eu in general sunt dezamagita de aeste site-uri pentru ca nu reusesc niciodata sa aflu raspunsul pe care il doresc, de aceea ma gandeam ca poate o astrograma personalizata ma va ajuta sa aflu raspunsul la intrebarea mea arzatoare.
kudika023067
Postat pe 6 Iulie 2009 08:52
www.astrodestin.ro este foarte interesant insa la cate puncte interesante are , este putin documentat!
Ca sa-mi aflu ascendentul a trebuit sa trimit un mail la astrolog@astrodestin.ro , acum astept raspunsul,oare?

in final , doar multe explicatii... putine calcule precise , oricum poate conteaza parerile noastre iar site-ul se va dezvolta mult mai bine, l-am memorat in my booksmarks , nu aleg dupa premiu sunt doar o interesata a astrologiei , vreau sa vad cat de mult tine-ti cont de parerile noastre!!!!!
billy69
Postat pe 6 Iulie 2009 08:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fii frumoasa de Dragobete! Castiga unul dintre cele 3 vouchere Silhouette! 164 De la: stelanegut 23 Februarie 2012 22:57
Castiga o pereche de incaltaminte oferita de Papucei.ro! 273 De la: mihaelamicu2001 28 Septembrie 2011 16:35
Vrei sa iti innoiesti garderoba? Castiga vouchere de cumparaturi oferite de Zippler.ro! 563 De la: concursKudika 1 Mai 2012 19:42
Concurs! Cewe te premiaza! Castiga o super FotoCarte 55 De la: concursKudika 5 Februarie 2013 19:31
Concurs: Castiga un roman premiat cu Nobel! 213 De la: concursKudika 19 Martie 2012 15:30