Setari Cookie-uri

Concurs: bilete la fim!

Din 17 iulie, la Hollywood Multiplex Bucuresti, puteti vedea filmul Coco Chanel / Coco avant Chanel, o poveste minunata despre viata lui Gabrielle Chanel pornind de la originile sale modeste depasite printr-o personalitate puternica, o determinare de neclintit precum si datorita ideilor sale inovatoare.

Kudika si Hollywood Multiplex te invita la film!

Explica-ne in acest topic de forum care este designerul vestimentar preferat si de ce (nu, nu trebuie sa fie neaparat Chanel) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la Hollywood Multiplex la filmul Coco Chanel / Coco avant Chanel.

Concursul se desfasoara in perioada 10 iulie – 17 iulie 2009.

Castigatorii vor putea merge la Hollywood Multiplex Bucuresti in perioada 20 iulie – 23 iulie 2009 pentru a viziona filmul Chanel / Coco avant Chanel.

concursKudika
Postat pe 10 Iulie 2009 17:11
Orice "fashionista" are un clasament personal al designerilor internationali, informatiile despre colectiile carora, sunt mult mai accesibile decat cele despre colectiile creatorilor romani de moda. Clasamentul meu international este urmatorul:
1.Chanel - axioma, valoarea de adevar a careia nu poate fi pusa la indoiala de nici una dintre "fashion addicted ladies".
2. Paco Rabanne - pentru ca stie proportiile fashion cocktail-ului perfect: simplitate, vivacitate, cromatica clasica si croieli futuriste.
3.Celine - vestimentatie sofisiticata "a la parisienne", care socheaza prin accesorii "out of the line".
4. Balenciaga - pentru ca invaluie tot ceea ce creaza intr-o doza de mister si pentru ca reuseste sa reinvie cu mult gust croieli si combinatii de stofe din epoci demult apuse.
Intaietatea in topul meu al designer-ilor romani, o detine Irina Schrotter - pentru ca fiecare colectie are ceva nou si atragator, pentru ca vizeaza diferite categorii de varsta. Creatiile ei reusesc sa imprumute un aer distins si rafinament domnisoarelor,si sa dea, in acelasi timp, un aer exotic si prospetime doamnelor de varsta a doua.
tisha934
Postat pe 13 Iulie 2009 17:38
roberto cavalli e un super design vestimentar....ma fascineaza vestimentatia si ma reprezinta...ceea ce este important e sa te simti in largul tau si foarte cool.

Postat pe 14 Iulie 2009 09:51
Corina Vladescu este cea mai talentata-Despre Corina ºtiu sigur (iar instinctul de fashionhunter nu mã înºealã) cã va fi hot! Dar atît de hot încât o sã stau la coadã ca sã iau o piesã din colecþiile ei, aºa cum stau cohortele de fashioniste la TopShop pentru o rochie Kate Moss.

E foarte puternicã ºi megatalentatã. Are ºcoalã (ºefã de promoþie la Facultatea de Design Vestimentar), are instincte (îºi simte generaþia ºi ºtie sã o reducã la o tãieturã de material sau un desen de rochie "rock") ºi are potenþial.

E o "socialista", parte interesantã a “mulþimii cool România” ºi exprimã ceea ce celorlalþi creatori de "club"” le scapã: un spirit al generaþiei M româneºti, foarte conectate, globalizate ºi autentice.

leicageorgiana
Postat pe 14 Iulie 2009 10:33
Nu am un designer favorit ci pur si simplu port ceea ce cred eu ca ma reprezinta de la fiecare in parte.Nu as putea spune ca tot ceea ce creaza persoana cutare este potrivit siluetei mele si personalitatii nu in ultimul rand.Consider ca hainele ar trebui sa ne caracterizeze pe fiecare in parte si sa nu le purtam doar pentru ca poarta sigle firmei cutare.Eu de asemenea imi creez propriile haine si consider acest lucru fiind original si nu din lipsa de modestie(consider ca toti am putea face acest lucru),dar consider ca nimeni nu te cunoaste mai bine decat tu pe cunosti pe tine insuti si deci asadar tu esti persoana cea mai potrivita pentru a-ti crea tinuta.Deci puneti imaginatia la contributie ,simte ca traiesti! Toti suntem designeri in felul nostru deoarece toti ne croim un drum in viata ,toti ne croim o cale de a fi,deci de ce nu? TRY SOMETHING NEW!Eu una sunt mandra de hainele create..si cand ma gandesc ca sunt ale mele e un sentiment atat de placut incat nu va pot explica,de asemenea mai exista si multumirea "clientelor" care ma umple sufleteste de fiecare data.
kudika026274
Postat pe 14 Iulie 2009 10:43
am vz filmul
nu pot spune ca am un desingner favorit,dar in schimb imi plac jeansi de la Duran
R_F
Postat pe 14 Iulie 2009 10:51
Ador Alberta Ferretti pentru eleganta diafana care razbate din creatiile sale, pentru romantismul si feminitatea ascunse in tesaturile delicate, pentru optimismul debordant pe care-l afiseaza, dar mai ales pentru femeia puternica pe care o creeaza.
juliemonique
Postat pe 14 Iulie 2009 11:35
Unul dintre designerii mei preferati este regretatul Yves Saint Laurent. A fost un vizionar, a reusit sa tina pasul cu vremurile, a avut diverse surse de inspiratie, de la generatia Beat pana la costumele traditionale din diverse parti ale lumii.
Un alt creator care imi este foarte drag ar fi Christian Lacroix ale carui creatii probabil ca nu le-as imbraca niciodata, chiar si cele pret a porter sun fantasmagorice, dar tot ce creeaza e un spectacol in sine.
Ar mai fi Zuhair Murad care are niste rochii de seara fenomenale. Si Galliano - alt spectacol.
Sigur, ar mai fi multi dar nu-mi amintesc acum de ei.

Abia astept sa vad filmul!!!! Cu invitatii sau fara tot ma duc! Audrey Tatou este una din acrtitele mele favorite si mi se pare extrem de bine aleasa pentru acest rol.

irinaungureanu
Postat pe 14 Iulie 2009 14:31
imi place stilul chanel,parfumul preferat fiind Coco Madmoiselle,pe care pur si simplu il ador,Dar imi place si Armani: ....oricum cam ramanem cu placutul cu privire la stilul vestimentar...trebuind doar sa ne multumim cu imitatii sau doar asemanari .Asta ca sa fiu cat se poate de sincera
pui_mic
Postat pe 14 Iulie 2009 15:39
am mai multi designeri preferati...de fapt ii admir pe fiecare,fie ca sunt simpli sau extravaganti pentru ca fiecare transmite un mesaj si chiar daca nu as purta unele tinute ale unor creatori tot i admir pentru felulor lor de a se exprima si pentru mesaju transmis prin creatiile lor.Am totusi un designer preferat,caruia ii ador si admir creatiile mai mult decat ale celorlati iar acesta este Roberto Cavalli-deoarece consider ca multe din creatiile lui pot fi purtate oricand si de un om obisnuit pe strada,la scoala,la servici si nu numai in niste ocazii speciale.Imbina mai multe stiluri,creatiile lui sunt elegante,dar nu extravagante.Imi place ca mai nou a renuntat la creatiile lui cu animal printuri si s-a reorinetat pe modelele florale,pe materiale vaporoase.Nu imi permit sa imi cumpar haine de designeri renumiti decat cand sunt la oferte foarte speciale:)insaimi place sa le admir creatiile si sa urmaresc tot ce e nou.
andreea_3
Postat pe 14 Iulie 2009 18:50
Mi-au placut mereu piesele vestimentare ale lui Gianni Versace.Toate sunt pline de modernism si au un stil propriu ce ma fascineaza, lucru ce m-a determinat sa ii urmaresc aproape fiecare noua colectie.De asemenea imi pare destul de aproape de vestimentatia pe care as purta-o in viata de zi cu zi, lucru ce nu l-as putea spune de alti renumiti designeri ce au un tipar exagerat de extravagant.Prin extravagant ma refer la faptul ca au anumite modele ce nu pot fi purtate cu adevarat de cineva.
precious4touch
Postat pe 14 Iulie 2009 19:15
Armani - maestrul elegantei. Unul dintre citatele sale probabil ca ii evidentiaza cel mai bine stilul si opinia despre rafinament: “Cand ma gandesc la eleganta, ma gandesc la felul in care cineva reuseste sa o obtina prin a stavili trendurile salbatice”. Hainele din colectiile lui Giorgio Armani nu trec prin modificari drastice la fiecare sezon, ci pastreaza o nota a elegantei care il caracterizeaza, adaptata insa in functie de noi tendinte. Scopul designerului este ca cei care ii poarta creatiile sa le poata reinterpreta in permanenta.
pamela_1
Postat pe 15 Iulie 2009 11:26
Designerul meu preferat este VALENTINO ROSSI, pentru ca orice femeie care imbraca o rochie semnata Valentino nu poate trece neobservata. Creatiile sale emana feminitate, senzualitate, eleganta. Este STILUL insusi. Iar ''rosul VALENTINO'' este descrierea pasiunii. Este clasicul care nu se va demoda niciodata.
roxybucrom
Postat pe 15 Iulie 2009 13:04
IMI CER SCUZE, VALENTINO GARAVANI ESTE CREATORUL DE MODA, ROSSI E PILOTUL DE FORMULA 1. DEH, DIN CAUZA VITEZEI! VA PUP
roxybucrom
Postat pe 15 Iulie 2009 13:24
Fara urma de indoiala Coco Chanel este o legenda in lumea modei si are un loc aparte in sufletul meu. Ea este cea care a impus conceptul de "Little black dress" ca un simbol al elegantei care nu se poate demoda. Ma identific cu creatiile casei Chanel, nu a existat nici o colectie din care sa nu oftez dupa cel putin o tinuta.
madutza_1978
Postat pe 15 Iulie 2009 18:05
Castigatoarele concursului nostru sunt:

juliemonique

pui_mic
Kudika
Postat pe 17 Iulie 2009 14:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Cum ai petrecut Ziua Indragostitilor? 212 De la: luckyyyLuke 14 Martie 2009 02:42
Concurs: Castiga noul roman de Isabel Allende! 136 De la: anamaria_corina 9 Martie 2012 12:40
Castiga un set de produse Marius Fabre pe baza de ulei de masline si citrice: un sampon pentru uz frecvent, un gel de dus relaxant si un lapte de corp hidratant! 416 De la: elena_banu87 27 Aprilie 2011 09:32
Castiga una dintre cele 3 cutii Bijoux Leonidas! 528 De la: concursKudika 18 Martie 2012 23:25
Concurs: Dragostea. Citate 472 De la: inutza05 17 Februarie 2010 11:05