Setari Cookie-uri

ne iubim dar ne-am despartit

hello ,am intrat pe forum pentru ca vreau sa imi descarc sufletul de ceea ce simt .am avut avut o relatie de 1 an si 9 luni si a luat sfarsit acum 4 zile.inainte sa fim impreuna am vorbit pe internet aproximativ 3 ani apoi el a venit la facultate in bucuresti ,ne-am vazut si de la a 3 intalnire am ramas impreuna .am fost impreuna 1 an si 9 luni in care am petrecut zile de basm ne-am iubit si ne-am implinit visele unul celuilalt,iar in septembrie pe data de 12 cand va avea loc nunta surorii mele exact in noaptea aia urma sa ma ceara de sotie,numai ca totul sa spulberat.....motivul este unul singur:faptul ca de cateva luni incepusem sa ne certam tot mai des dar numai din nimicuri,niciodata din ceva serios......si de cele mai multe ori eu eram de vina pt ca tot timpul trebuia sa fie cum vroiam eu si dc il aprobam pe el in ceva,rezultatul era ca faceam tot ce vroiam.....duminica ne-am despartit,chiar dc el sustine ca ma iubeste ,dar nu mai poate continua asa ,nu stie ce va fii,vrea sa fim prieteni nu iubiti,dar ii trebuie timp.nu stiu ce sa fac imi este greu ,sunt constienta ca am gresit ,ma iertat dar numai continua asa .Ce sa fac?????
MissSimona
Postat pe 18 August 2009 19:26
buna SIMONA chiar nu exista cale de impacare..pacat ca sunteti de ceva timp impreuna..incearca sa va impacati si mai lasa de la tine,asa suntem noi femeile trbuie sa stam mereu supuse barbatilr sa ne gandim doar la ei..si la noi nu se gandeste nimeni ..i,mi pare rau pentru tine ,,cum te simti acum imi dau seama foarte rau....succes FLORI
kudika053710
Postat pe 18 August 2009 19:36
mai nu stiu ce sa mai zic,pt mine ce sa intamplat a fost ca o trezire la realitate,duminica seara mi-a confirmat ca inca ma iubeste,dar ca nu mai poate continua asa nu mai stiu ce sa cred,ma simt singura si fara nici un chef de viata mi-e dor de el si as face tot ce imi sta in putere ca sa o luam de la capat si sa ne fie bine si chiar dc el ma iubeste se pare k nu mai vrea
MissSimona
Postat pe 18 August 2009 20:10
mda cam asa is ei cand dau de probleme fug...daca certurile is de la nimicuri sigur ca n-are nici un rost sa va despartiti,viata are mai mari probleme ca nimicurile celea...unul din voi ar trebui sa calce pe mandrie daca intra-devar va iubiti....multa bafta!
K_Lina
Postat pe 19 August 2009 23:41
Pai implicit daca tu esti mai incapatanata problema ta , de ce ai tinut motis sa fie exclusiv ca tine , nu ai auzit de compromis si intelegere ?
sincer daca nu e intelegere si respect atunci aia numa e relatie ci e tragere de tine si complezenta se onoreaza cu reciproca .La cum ai zis tu probabil ca din cauza incapatanarii tale nu vei calca pe mandrie , si linusha scuze ca ti zic da nu generaliza ca atunci cand sunt probleme fug , daca u ai intalnit asemenea specimene nu generaliza
blue07scorpion
Postat pe 31 August 2009 12:04
stai linistita nu esti singura
Burlacu_Ioana_Andreea
Postat pe 31 August 2009 20:10
Se mai intampla si drame din astea !
Summer_
Postat pe 31 August 2009 20:12
da nu esti singura
yumy
Postat pe 3 Septembrie 2009 19:26
nu cred ca nu se poate rezolva situatia .. daca il iubesti, go get him girl ! dar mai intai lasa de la tine . De ce tii mortis ca intodeauna sa iasa cum vrei tu? nu esti singura in relatia asta .. el nu are dreptul la alegeri ? Tu ce vrei pana la urma langa tine, un catelus sau un barbat? Si eu sunt genul asta de persoana : my way or the highway si am invatat sa las de la mine cate putin .. cand eram pe cale sa o comit, imi aduceam aminte si o lasam mai moale si toate astea au avut un rezultat f bun pt ca el stie ca pt noi doi fac asta si tine cont .. iar de cele mai multe ori tot ca mine iese , dar stie ca is dispusa sa las de la mine si acum nu il mai deranjeaza . Ce'i drept nici eu nu mai exagerez ..
iti tin pumnii :) hai ..vreau sa te vad fericita
LiaDeDe
Postat pe 4 Septembrie 2009 10:35
Nu cred ca asta este motivul pt care vrea sa va despartiti cu adevarat.
sa nu iti caute motive si sa zica :din cauza ta, vrei sa fie totul ca tine, dar in realitate, barbatul cauta sa se desparta de o femeie cand la rasarit se intrevede o alta femeie.
Asculta ce iti spun: chestia cu sa luam o pauza sa vedem ce va fi dupa, sau o perioada sa fim doar prieteni este un alt fel de a zice vreau sa i-o trag si alteia , sda schimb partenera, si dupa aceea ma intorc la tine.
Partea cu inca te iubesc este cea mai mare vrajeala cu care prostesc barbatii femeile, pt a putea ca dupa o escapada sa se intoarca binemersi la voi si sa ziceti in sinea voastra , tot la mine sa intors pt ca ma iubeste.


Gandeste cu capul, nu cu....sti tu.
Succes
micky77
Postat pe 4 Septembrie 2009 10:46
da-i un telefon si spune-i ca ti-ai dat seama ca ai gresit uneori fata de el, ca iti pare rau ca nu ai reusit totdeauna sa te stapanesti si ca il rogi sa te ierte pentru lucrurile urate. Nu insista sa va impacati, nu ii spune ca vrei sa fie din nou langa tine, spune-i numai ca ai constientizat unde ai gresit si ca te simti vinovata. Nu ai ce pierde, crede-ma! Vrei orgoliu sau iubire? Se pare ca trebuie sa te hotarasti intre cele doua si sa alegi. E un sfat venit de la o persoana care ar putea avea varsta memei tale. Te imbratisez si iti doresc multa bafta!
camelia_radulian
Postat pe 4 Septembrie 2009 10:59
Nu incerca sa fortezi nimic, daca nu mai vrea lasa-i putin timp sa decida el. Eu am facut ce ai facut si tu, ne-am impacat si inevitabilul tot s-a produs. Prima oara dupa trei ani, iar in ianuarie facusem 8,5 ani de stat impreuna. Si acum i-mi spune ca ma iubeste, dar nu poate merge mai departe in relatia noastra. Este greu, trist, frustrant, dar asta este realitatea. Unii nu pot depasii anumite praguri si nu-i poti obliga. Incearca sa te canalizezi catre altceva, la preocupari ma refer, pentru a-ti fi mai usor. Eu asa am facut si a functionat. Nu te arunca intr-o alta relatie acum, daca nu esti pregatita sufleteste, pentru ca tot tu vei suferii! Mult calm si intelepciune i-ti doresc!
kudika062864
Postat pe 4 Septembrie 2009 13:00
sh eu trec prin ce treci si tu,am stat cu un baiat timp de un an jumate si saptamana trecuta ne-am despartit pe 23 august,si imi e foarte greu,ne iubim amandoi si la amandoi ne este greu,dar el a zis ca e mai bine acum decat mai tarziu,ca mai tarziu poate fi mai rau si am suferi mai mult,problema a fost ca am exagerat cu gelozia si el s-a schimbat si nu mai era ca inainte,nu imi mai acorda atentie si afectiune,iar acum ii e simpatica o alta fata,el mi-a zis ca nu e nimic intre ei,si il cred pentru ca il cunosc,doar ca ii face placere sa vorbeasca cu ea,si atat,pentru ca ea are o relatie de 3 ani si a zis ca nu se baga peste altcineva,si mi-a zis ca momentan vrea sa fie singur,poate mai tarziu isi va face alta iubita,dar ma doare pentru ca il iubesc cu adevarat si il vreau langa mine inapoi,dar nu stiu cum sa fac sa il aduc din nou in viata mea si sa ma schimb,sa nu mai fiu geloasa,am nevoie de sfaturile voastre,va rog
kudika056203
Postat pe 4 Septembrie 2009 13:54
Buna!sunt nou venita pe acest forum,nu am mai scris niciodata aici desi am urmarit conversatiile.in legatura cu despartirea eu cred ca toaate se intampla cu un rost.sa ma explic mai bine ca sa inteleget ce vreau sa spun:dupa o relatie de 4 ani,cu bune si rele in decursul ei,anul acesta mai exact in luna martie neam certat asa de urat,jignitor cu reprosuri de ajunsesem la concluzia ca era mai bine sa ne despartim.Dar din cauza ca in iunie aveam nunta am lasat asa moarta situatia creata atunci si neam casatorit,DE RUSINE.DE FRICA JUDECATILOR,SI SINCER VA SPUN CA AM GRESIT.ACUM E MULT MAI GREU SA DAU INAPOI SI DACA ATUNCI TERMINAM CE AM INCEPUT, ACUM NU MAI AVEAM SA CONTINUI CEVA CE NU MERGE.am ajuns sa nu ne mai recunoastem,CAND NE INTALNIM SEARA PRIN CASA NE APUCA O STARE DE NERVI SI DIN ASTA PORNESTE O NOUA RUNDA DE CEARTA.MAM SATURAT!!!!!!!!!!
petrocata
Postat pe 4 Septembrie 2009 17:14
Certurile duc inevitabil la desprtire mai toate cuplurile se despart knd nu se mia inteleg,knd nu mai fac fata problemelor.Si prea multe ceruti fac ca si iubire sa dispara.Adik stai si te gandesti k mereu sunteti certati ca nu face ce vrei u deja se duce totul de rapa.Incercati sa mai dati o sansa relatiei dak el mai vrea si incearca si u sa te schiumbi numai asa mai puteti merge inainte.
capriciosa
Postat pe 4 Septembrie 2009 17:43
POATE PAR PROASTA DAR AM AJUNS SA VREAU DESPARTIRE DA NU AM CURAJ.PLUS CA DIN PARTEA LUI NICI NU VREA SA AUDA.EL ZICE CA DACA EU NU MAS LEGA DE AL LUI(FAMILIE)EL NU AR AVEA DE CE SE CERTA CU MINE .CA EL ISI APARA FAMILIA.DA E INEVITABIL SA NU SE DESCHIDA SUBIECT DE ACEST GEN.E MULT MAI RAU CA INAINTE.AM CREZUT CA DACA NE CUNUNAM SE VOR CALMA SPIRITELE,da nu pt ca la nervi ne reprosam lucruri jignitoare si chiar daca n calmam dupa un timp cuvintele raman spuse si dor.
petrocata
Postat pe 4 Septembrie 2009 18:41
astazi a venit sa isi ia ultimele lucruri pe care le mai avea la mine .cand a ajuns acasa la mine eu eram in bucatarie cu sora mama si cumnatul meu puneam tara la cale pt ca ei doi au nunta pe 12 sept (zii cand trebuia sa fiu ceruta de sotie de catre ....),a intrat de parca nimik nimik nu se intamplase,comunica cu cei de langa mine ca si inainte fara nici o problema .am uitat sa spun ca ayunci cand a ajuns la mine eu eram cu rochia pe care o voi purta sambata si aveam si sandalele pe care mi le luasem zilele trecute,si el a venit langa mine si sa asezat sa vada dc sunt cumva mai inalta sau nu decat ,gest care parerea mea nu mai avea importanta .la inceput cat am discutat a spus ca nu are pe nimeni si ca e singur,si in momentul in care am rams decat eu cu el mi-a zis ca e cu cineva ca e fericit si ca sentimentele pe care le avea pt mine au murit.nu il inteleg deloc pe mine chiar nu ma interesa ce a spus el si ma amuza f mult faptul ca sa contrazis,tot ce a facut a fost doar sa incerce sa ma faca sa cred ca lui ii e foarte bine ....... nu stiu ce naiba are in capu l ala al lui
MissSimona
Postat pe 7 Septembrie 2009 20:51
hello , am si eu cea mai mare problema din viata mea de pana acum saptamana trecuta m-am despartit de iubitul meu cu care eram de 3 ani jumate deoarece eu nu vreau sa fac copil mi-a spus ca daca nu fac copil nu mai sta cu mine eu am 21 de ani iar el are 28 ne iubim extraordinar de mult stiu ca ma iubeste enorm si ca i este foarte greu fara mine si mie imi este greu fara el marca sunt o stafie prin casa de cand nu mai sunt cu el .eu chiar nu imi doresc sa fac un copil din mai multe motive simt ca nu sunt pregatita si am si de invatat foarte mult pentru facultate eu fiind studenta la medicina ,,,ce sa fac ajutati-ma imi e asa mila si de el ca lam lasat singur in casa noi stateam impreuna in casa de 3 ani .....ce sa fac AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
kudika330952
Postat pe 22 Noiembrie 2010 13:08
De la: kudika330952, la data 2010-11-22 13:08:48hello , am si eu cea mai mare problema din viata mea de pana acum saptamana trecuta m-am despartit de iubitul meu cu care eram de 3 ani jumate deoarece eu nu vreau sa fac copil mi-a spus ca daca nu fac copil nu mai sta cu mine eu am 21 de ani iar el are 28 ne iubim extraordinar de mult stiu ca ma iubeste enorm si ca i este foarte greu fara mine si mie imi este greu fara el marca sunt o stafie prin casa de cand nu mai sunt cu el .eu chiar nu imi doresc sa fac un copil din mai multe motive simt ca nu sunt pregatita si am si de invatat foarte mult pentru facultate eu fiind studenta la medicina ,,,ce sa fac ajutati-ma imi e asa mila si de el ca lam lasat singur in casa noi stateam impreuna in casa de 3 ani .....ce sa fac AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ho mai fata...daca chiar te iubeste, ar intelege ca nu esti pregatita si ca mai ai atatea de ralizat in plan profesional...si nu te-ar mai santaja
kudika311399_silvia
Postat pe 22 Noiembrie 2010 13:51
De la: kudika330952, la data 2010-11-22 13:08:48,,,ce sa fac ajutati-ma imi e asa mila si de el ca lam lasat singur in casa noi stateam impreuna in casa de 3 ani .....ce sa fac AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!

cumpara-i un catelus
miss_darine
Postat pe 22 Noiembrie 2010 13:55
De la: miss_darine, la data 2010-11-22 13:55:38
De la: kudika330952, la data 2010-11-22 13:08:48,,,ce sa fac ajutati-ma imi e asa mila si de el ca lam lasat singur in casa noi stateam impreuna in casa de 3 ani .....ce sa fac AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!

cumpara-i un catelus


cu baterii
visan_georgiana
Postat pe 22 Noiembrie 2010 14:27
Buna! Imi pare rau pt tine, sunt solidara pt ca iti inteleg sentimentele si suferinta de "dupa"...
As putea spune ca intr-o situatie asemanatoare ma aflu si eu, doar ca timpul relatiei e mai scurt... De ceva timp, ne certam intr-una din nimicuri, cum s-a intamplat si la tine. A venit si clipa cea din urma: despartirea. Despartirea sufleteasca si sentimentala, mi-am luat adio de la "noi", acum suntem doar "eu" si "el" si nimic mai mult. Ruptura fizica inca nu s-a produs, din cauza imprejurarilor in care ma aflu momentan. Dar stiu ca nu va mai dura mult pana ce ochii mei vor inceta sa-l mai vada, chiar si de la departare, pana ce urechile mele nu-i vor mai auzi vocea si pasii prin casa... Mai e putin pana ce mainile mele vor inceta sa-l mai mangaie pe ascuns, noaptea, cand somnul ii e mai dulce si mai adanc...
Si ma gandesc cu groaza la toate astea. Cum oare as putea sa trec peste asta si sa merg mai departe? Cum as putea sa potolesc durerea aia surda din suflet, stiind ca atunci va exista acel zid intre noi doi care va face imposibila orice revedere?

Inima imi spune ca-l iubesc. Ratiunea imi impune sa ma rup de tot ceea ce a fost, spre binele meu. Sunt constinta ca dragoste cu forta n-o sa fie niciodata si chiar daca ar fi, n-o sa functioneze. Si mai stiu si ca, o data ce ruptura s-a produs, cu orice am reinnoda relatia, cand vom parcurge din nou, intr-un viitor, firul relatiei, vom simti acel nod si ne vom aminti de toata aceasta perioada.
Nu stiu daca e mai bine sa ma complac in situatie, sau sa inchei acest capitol din viata mea pentru a putea incepe altul nou... Sunt confuza.
Lisssa
Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:18
buna ma numesc daiana.am stat cu fost impreuna cu un baiat aproape 3 ani si acum 2 saptamani ne-am despartit.el sta cu alta iar eu cu altul...nu stiu ce sa fac pentru ca ma gandesc mereu la EL deci chiar daca acum vorbesc cu alt baiat il iubesc foarte mult...ne-am iintalnit la bal el era cu piretena iar eu cu piretenul.nu stiam ce sa fac deci am simtit ca am inima rupta ne-am privit si acum ma cauta vorbim dar nimic mai mult..nu stiu ce sa mai fac si cum sa fac sa fiu cu el...imi pare rau si de actualul pentru ca tine la mine dar inimii nu-i poti porunci:(dati-mi un sfat va rog.multumesc
ube_X
Postat pe 4 Ianuarie 2011 14:21
Buna Simona..

Si eu sunt in aceasi situatie ca tine..

Ne`am despartit dupa 11 luni din cauza certurilor minore.Au trecut 6 zile..si imi e foarte greu fara el.Toti cunoscuti imi spun k ne vom impaca si ca va fi bine.Trebuie sa astept atata tot. Imi lipseste..ii e greu..dar il iubesc mai mult decat pe orice.Mi`a zis k vrea sa fie singur pentru un moment. Ii respect deciziile..avem multe amintiri frumoase impreuna..in care i`am fost si mi`a fost alaturi. Inainte sa ne despartim[ne`am despartit seara] am vbt prin sms`uri..si mi`a zis"iubirea mea,te iubesc cel mai mult din lume."
Ai lui ma cunosc,ai mei la fel..ai lui sunt ca a 2`a familie.Mama lui mi`a zis sa ii zic mama,mama mea ii zice "puiu meu",bunica`sa ma iubeste...toti prieteni nostri comuni imi spun,ca peste cv timp,v`a veni la mine,in genunchi..Voi fi acolo sa il astept,mereu.Mi`a zis k ne vom impaca..doar k nu stie cand.Avem lucruri unul de la altul..scrisori de iubire..amintiri..
De ziua mea facem 1 an.De ziua mea..adica peste 1 luna si ceva..
Pana atunci..imi e greu..ce sa fac..v`am povestit istoria noastra..povestea noastra de iubire.
SEA14
Postat pe 4 Februarie 2011 14:57
De la: SEA14, la data 2011-02-04 14:57:54
Ne`am despartit dupa 11 luni din cauza certurilor minore.Au trecut 6 zile...


spor la numaratoare ...pana la cat ai de gand sa numeri?
battleofwits
Postat pe 4 Februarie 2011 15:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubirea 12 De la: anamaria_brunetik 7 Mai 2010 11:17
nu as fi crezut.. 8 De la: Cassey_ 24 Mai 2009 14:13
O idee geniala sa iti gasesti jumatatea si sa iti faci prieteni :) 2 De la: mariana_ivascu_mari 28 Noiembrie 2012 15:00
nu mai inteleg.... 10 De la: rockk 12 Martie 2011 09:40
un sfat ori o parere 17 De la: guru_ion 7 Noiembrie 2011 16:43