Setari Cookie-uri

compatibilitati zodiacale plus un exemplu care trebuie citit de toti curiosii )))

....m-ai pacalit
mitura
Postat pe 16 Noiembrie 2009 22:32
eu? cu ce?
AdaCocos
Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:02
De la: MirandaE, la data 2009-11-17 22:02:53eu? cu ce?


Cu faptul ca doar ai pus titlu topicului .....doh
miss_darine
Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:08
Multumesc,Miiiis
mitura
Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:17
De la: mitura, la data 2009-11-17 22:17:06Multumesc,Miiiis

miss_darine
Postat pe 18 Noiembrie 2009 08:07
ufff! de fapt am scris foarte mult la el, dar nu pricep de ce nu a aparut nimic...e vreo limita la numarul de cuvinte?

Mai incerc o data...

COMPATTIBILITATI

Am vazut aici pe site si in multe alte parti intrebari generale despre cum se impaca EL in zodia X cu EA in zodia Y... Raspunsurile sunt foarte foarte generale si am sa explic de ce. Cand spui el in semnul x si ea in semnul y ne referim numai la pozitia Soarelui pe tema lor de nastere. Si de ceea, aastfel de aprecieri nu pot corespunde toturor.

Tema natala inseamna, pe scurt, pozitia planetelor pe cer in momentul nasterii unei persoane. Ca sa faci o compatibilitate intre doua persoane trebuie sa compari, printre altele, aspectele dintre planetele lui sa spunem, cu planetele ei si se fac tot felul de punctaje. Astfel, se poate constata ca doua semne care in principiu n-ar trebui sa se agreeze, precum Sagetatorul si Pestii sa convietuiasca de minune impreuna cu multe alte aspecte pozitive puternice care sa echilibreze totul. Sau, dimpotriva, doua semne de buna compatibilitate precum Taur-Rac sa nu poata sta prea mult impreuna pentru ca nu au nimic mai mult in comun decat pozitia favorabila a Soarelui.

Am sa incerc sa postez si o parte a unui exemplu la care am lucrat intre o EA in Rac si un EL in Gemeni...


Mariana – Cocoº de Pãmânt, dupã zodiacul chinezesc
Pe casa VII, a parteneriatelor ºi cãsãtoriei, ai zodia Peºtilor, ceea ce indicã faptul cã îþi doreºti un partener care sã te ajute sã evadezi din cotidian prin poezie ºi spiritualitate. Partenerul de viaþã te va învãþa sã fii sensibilã ºi intuitivã. Chiar dacã tendinþa ta este de a trãi o viaþã ordonatã, stabilã, organizatã, eºti atrase de persoane mai puþin organizate sau care sunt mai confuze, dar mai poetice, mai profunde, mai interesate de ceea ce se petrece în interior decât în realitatea imediatã. Dar acest tip de partener, îþi dã senzaþia cã îþi scapã printre degete, cã nu ai controlul asupra situaþiilor de cuplu, cã nu ºtii încotro se îndreaptã. Probabil cã principala problemã în relaþiile tale, cu acest tip de partener este ordine versus haos.
Juno, asteroidul cãsãtoriei, se gãseºte pe horoscopul tãu, în Capricorn, pe casa 5. Asta înseamnã cã îþi doreºti în primul rând o cãsnicie durabilã, nu neapãrat ieºitã din comun. Seriozitatea ºi simþul responsabilitãþii sunt criterii obligatorii pentru un posibil partener de viaþã.
NN în Peºti, NS în Fecioarã ne aratã cã ai trãit o viaþã în care ai avut prilejul sã analizezi lucrurile pe criterii practice, dupã anumite sisteme de gândire, fie cã era vorba despre realizãrile altora, fie de domenii ale cunoaºterii. Acum trebuie sã înveþi ce este compasiunea ºi credinþa, trecând prin situaþii ºi stãri contradictorii. Dacã ai fost prea criticã sau prea îngãduitoare ºi ai vãzut doar o anumitã parte a lucrurilor, acum trebuie sã oscilezi între situaþii contradictorii pânã vei învãþa sã alegi o atitudine justã. Dacã ai fost atrasã mai mult de partea formalã a lucrurilor, acum vei avea experienþe psihice care sã-þi arate ceea ce nu ai vrut sã vezi. În aceastã categorie este foarte posibil sã se înscrie visele de care îmi spuneai. Gândirea prea rece, prea calculatã, acea preocupare permanentã pentru planul material, s-a arãtat ineficientã în eperienþa acumulatã.
Ai fost foarte criticã, cu mare putere de observare, mare forþã de organizare. Ai iubit ºi judecat prin prisma unor principii foarte clare, iar acum va trebui sã-þi atenuezi spiritul critic care rãneºte anturajul ºi te deprimã chiar ºi pe tine uneori. Acum reuºeºti sã depãºeºti cu uºurinþã barierele (atunci când vrei), dar trebuie sã-þi þii sub control egoismul, altfel, viaþa ta va sta sub semnul dificultãþilor în planul afectiv ºi sexual. Rugãciunea poate fi o bunã modalitate de reechilibrare ºi regãsire.
Ai fost un bun executant, dar fãrã sã înþelegi întotdeauna spiritul lucrurilor. Þi-ai construit un univers foarte bine structurat, în care ai trãit retrasã. Nu credeai decât în ce era palpabil, þi-ai reprimat senzitivitatea ºi intuiþia. Acum se cere o mai mare deschidere, o comunicare mai deschisã a sentimentelor.
Aºa cum putem deduce din informaþiile pe care le avem despre viaþa trãitã pe la 1861, þi-ai dezvoltat o gândire practicã ºi logicã, iar acest lucru te poate ajuta ºi acum la rezolvarea problemelor zilnice. Necazurile actuale pot proveni însã din dorinþa de a deþine controlul absolut asupra situaþiilor din viaþa ta, din dorinþa de precizie excesivã. Important este sã nu te pierzi în amanunte, ratând în felul acesta imaginea de ansamblu. Tendinþa de a palnifica totul în cel mai mic amãnunt, þi-a limitat, în viaþa trecutã, mult din exprimarea capacitãþilor la adevãrata valoare, ca sã nu mai vorbim despre realizãri. Este foarte posibil ca în aceastã viaþã sã trãieºti o perioadã (sau mai multe perioade, de-a lungul anilor) izolatã de ceilalþi, fãrã sã primeºti sprijin sau susþinere pentru ideile tale. ªi asta, pentru cã în vieþile trecute ºi tu ai fost refractarã la ceea ce aveau alþii de spus. Analizând cu atenþie existenþele tale anterioare, s-ar spune cã ai fost preocupatã de spiritualitate, de descoperiri oculte ºi de religie, dar nu ai excelat în ceea ce priveºte raporturile cu ceilalþi.
Iar acest lucru este accentuat de plasarea, în aceastã existenþã, a NN la graniþa dintre casa 7 ºi casa 8. Ai fost preocupatã de propria persoanã, de completarea ºi afirmarea personalitãþii tale. Trebuie sã înveþi sã convieþuieºti alãturi de ceilalþi , sã acorzi atenþie sentimentelor celorlalþi, sã mediezi sau sã te confrunþi. Dacã egoismul nu a fost exagerat în existenþele anterioare, vei gãsi acum asociaþi deosebiþi cu care sã ai relaþii armonioase. Dacã ai fost mereu în conflict vei avea prilejul sã simþi acum ce înseamnã ciocnirea directã, conflictul deschis ºi trebuie sã gãseºti soluþii pentru pãstrarea echilibrului. Vei avea puþini prieteni, dar de înaltã þinutã moralã ºi dacã vei învãþa sã pui pe primul plan nevoile altora vei beneficia de sprijin providenþial în momentele de cumpãnã. Influenþa casei 8 poate aduce ataºament faþã de bunurile materiale, iar refuzul de a te detaºa de ele poate aduce pierderi prin calamitate sau scandaluri publice. Tot casa 8 vorbeºte despre posesivitate, gelozie, ceea ce a creat probleme relaþionale. Þi-ai utilizat negativ forþa sexualã, farmecul magnetic.
Menirea ta este legatã de cooperarea reciproc avantajoasã. Trebuie sã dovedeºti ºi sã capeþi încredere în relaþia cu partenerul de viaþã. Trebuie sã înþelegi cã într-o cãsnicie totul se împarte la noi (bucurii, eforturi, eºecuri, sarcini). Trebuie sã-l accepþi pe celãlalt aºa cum este ºi sã gãseºti o formulã optimã pentru a te pune ºi tu în valoare ºi partenerul tãu.
 
 
Florin – ªarpe de Foc dupã zodiacul chinezesc (în compatibilitate cu cocoºul)
Pe casa VII are zodia Sãgetãtorului ceea ce îl face un tip comunicativ, vesel ºi îºi doreºte ca partenera de viaþã sã fie la fel. Apreciazã înþelepciunea unei femei care sã-l ajute sã-ºi punã în practicã ideile ºi de la care sã aibã mereu ceva de învãþat. Jupiter pe casa 1, îi dã o mare dorinþã de identificare cu perechea de viaþã. Îi imitã pe ceilalþi, cautã aprobarea lor pentru a cãpãta încredere în sine însuºi.
Pe casa VII, Florin are Neptun retrograd. Subtil ºi atent în relaþii, are tendinþa de a-ºi idealiza perechea de viaþã. Se va strãdui sã-ºi aleagã o partenerã cu care sã aibã afinitãþi spirituale, poetice etc. Rolul tãu este acela de a-l aduce cu picioarele pe pãmânt, de a-l ajuta sã înþeleagã ºi sã accepte ceea ce se petrece cu adevãrat în jur sau doar în relaþia voastrã de cuplu. Îi este dificil, în general, sã accepte defectele persoanei pe care ºi-o alege ca partenerã de viaþã ºi de aceea este foarte important ca tu sã nu îl laºi sã persevereze în greºealã sau sã nu-l laºi sã vadã tot ceea ce este de vãzut la tine. Faptul cã Neptun este retrograd înseamnã cã Florin are lecþii de învãþat la capitolul relaþii, parteneriate, fie cã este vorba despre afaceri, amici, dragoste. Aceastã poziþie retrogradã a lui Neptun ne spune cã, într-o viaþã trecutã, Florin a folosit toate percepþiile subtile sau informaþiile spirituale în scopuri greºite. Probabil pentru a-i manipula pe ceilalþi spre a-ºi atinge þelurile. Florin are tendinþa de a interveni mereu asupra celor din jur, dar trebuie sã fie atent la ceea ce îºi doresc ceilalþi, ºi nu la ceea ce el considerã cã este bun pentru ei. Într-o viaþã trecutã a declanºat probabil situaþii stranii în legãturã cu perechea de viaþã, iar acum deosebita inteligenþã ºi capacitãþile subtile pe care le are trebuie folosite fãrã a vã distruge relaþia sau fãrã a-ºi manipula partenerii de afaceri ori prietenii.
NN se gãseºte în Balanþã, pe casa 6 aratã cã sarcina karmicã din aceastã viaþã este serviciul cãtre altul. În viaþa anterioarã nu ºi-a folosit voinþa decât în scopuri personale, acum trebuie sã-ºi foloseascã energia în sprijinul celorlalþi. Independenþa ºi voinþa îî pot facilita succesul în aceastã viaþã. Paradoxal, se simte sufocat de multe ori, în relaþiile sentimentale, dar detestã singurãtatea.Poziþia NN pe casa 6 indicã o persoanã cu un psihic foarte fragil, posibil complexatã, care trãieºte foarte intens stãrile emoþionale. Are probleme în perceperea realitãþii emoþionale. Una dintre lecþiile pe care trebuie sã le înveþe este aceea de a împãrþi cu celãlalt, de a crea o relaþie sentimentalã armonioasã, de a se adapta. Va înþelege la un moment dat cã fãrã ajutorul celorlalþi se va opri la jumãtatea drumului.
Juno este situatã în Scorpion, pe casa 6, ceea ce denotã înclinaþia lui spre relaþii pasionale, în care sexualitatea joacã un rol important. Comunicarea dintre parteneri se face la nivelul intuiþiei ºi sentimentelor. Florin este atras de femei cu simþ practic, responsabile ºi trebuie sã înveþe aceste lucruri de la perechea de viaþã.
 
 
 
Compatibilitãþi generale între planetele personale de pe horoscoapele voastre
 
În cazul semnelor zodiacale de pe casa 7 putem vorbi despre o compatibilitate în sensul cã vã puteþi completa reciproc, cu puþin efort, dar pot apãrea pãreri contrare asupra stilului de viaþã pe care trebuie sã-l abordaþi în comun, ca ºi cuplu sau familie, dacã te gândeºti la cãsãtorie.
Luna ta este în Taur, a lui în Rac, semne compatibile mai ales în plan emoþional. Amândoi tânjiþi dupã siguranþã, liniºte emoþionalã, ceea ce aduce un plus de stabilitate relaþiei voastre.
În cazul lui Mercur, al tãu e în primele minute ale Racului (deci primeºte ºi din influenþa Gemenilor), al lui Florin e în Gemeni. Ceea ce indicã o compatibilitate mentalã, în comunicare. Ar fi iarãºi un plus. Doar cã tu ai nevoie de mai mult timp pentru a analiza, a procesa, a absorbi ideile ºi propunerile lui Florin.
Venus e la tine la primul grad Gemeni (primeºte deci ºi infleunþa Taurului), la Florin e în Taur. Teoretic, Gemenii ºi Taurul nu sunt semne compatibile, dar pentru cã la tine se remarcã ºi infleunþa Taurului, acord ºi compatibilitãþii acesteia multe puncte la + ºi nu la minus. Este vorba în special despre viaþa amoroasã, dar probabil cã Florin pune mult mai mult accent pe viaþa sexualã decât tine. E mai legat de plãcerile materiale decât tine.
Florin are Marte în Taur, tu în primul grad al Sãgetãtorului, deci primeºte ºi influenþa Scorpionului. Astfel, sexualitatea stã sub buni auguri. Problemele pot apãrea din faptul cã el poate deveni foarte posesiv, pe când tu, în ciuda posesivitãþii, doreºti mai multã libertate de exprimare, în toate sensurile. Aºa cã, dacã Florin reuºeºte sã-þi astâmpere nevoia intelectualã, nu sunt sigurã cã tu îi accepþi ºi înþelegi prioritãþile materialiste sau cele legate de planul imediat fizic.
 
 
Acum vom lua pe rând cele mai importante interpoziþii (poziþia planetelor unuia pe horoscopul celuilalt).
Casa în care se gãseºte Ascendentul celelilalte persoane indicã sectorul de viaþã proprie cel mai influenþat de cãtre acea persoanã. Aceastã casã poate fi prima marcatã dr întâlnirea cu acea persoanã.
În cazul vostru, Ascendentul lui Florin se aflã la tine pe casa 10, ceea ce înseamnã cã întâlnirea voastrã a avut ºi are impact asupra vieþii tale sociale ºi a carierei. Ascendentul tãu se aflã pe casa 5 al lui Florin ceea ce înseamnã cã îi influenþezi direct ºi foarte puternic creativitatea, modul în care el înþelege sã-ºi petreacã timpul liber ºi probabil îi vei schimba modul în care percepe ºi înþelege aventurile sentimentale.
 
Planetele tale pe horoscopul lui Florin.
1. Soarele tãu, se aflã pe casa 3 a horoscopului lui Florin. Îl motivezi sã înveþe, sã se documenteze, sã acumuleze mai multe cunoºtinþe, mai ales pentru cã pentru tine comunicarea este foarte importantã ºi fãrã un schimb de idei intens, nu te simþi bine în relaþia sentimentalã.
2. Luna ta intrã pe casa 12 a lui Florin, ceea ce poate indica o puternicã legãturã karmicã. Relaþia cu Florin trezeºte în tine sentimente ciudate ºi poate cã acutizeazã acea senzaþie cã totul este efemer, mai ales în relaþiile sentimentale.
3.Mercur, pe casa 2 a lui Florin – Eºti preocupatã de modul în care îºi câºtigã existenþa ºi îi oferi multe sfaturi utile pe care el le foloseºte. În general, securitatea materialã este una dintre temele importante de discuþie din cadrul cuplului. Faceþi schimb de idei valoroase care vã pot ajuta cu orientarea, în labirintul încâlcit al lumii materiale.
4. Venus pe casa 12 a lui Florin – Aceastã poziþie sugereazã o relaþie deosebitã, profundã, dar adevãrata liniºte ºi satisfacþie pot fi greu de atins.
5. Marte pe casa 7 a lui Florin – Încerci sã-l faci mai insistent în relaþiile cu ceilalþi ºi în acelaºi timp îl gãseºti foarte provocator când se aflã în compania altor oameni. Totuºi, o atitudine prea impulsivã îi poate destabiliza foarte multe dintre conexiunile sociale pe care le are ºi pe care le-a stabilit afiºând un alt tip de comportament decât cel pe care vrei tu sã i-l inspiri.
6. Jupiter pe casa 5 – Florin te considerã o sursã de inspiraþie, îl ajuþi sã fie mai optimist, sã nu se teamã sã-ºi asume riscuri.
7. Saturn pe casa 12 Florin – te simþi responsabilã pentru el ºi sunteþi foarte legaþi, de ceva ce vine din vieþile trecute, lucru pe care cei din jur nu îl prea pot înþelege. Poate cã într-un fel vã simþiþi amândoi prizonieri în aceasã relaþie, simþiþi cã e ceva ce trebuia sã se întâmple ºi veþi învãþa împreunã importante lecþii de viaþã din ceea ce trãiþi împreunã. Cea mai mare parte a timpului pare sã fie petrecutã în încercarea de a gãsi o structurã, de a construi o bazã solidã a relaþiei voastre, dar mereu circumstanþele par sã vã stea în cale. Se îmtâmplã câte ceva ºi nu mai simþiþi acea siguranþã, trebuie sã reconstruiþi sau sã „renovaþi”.
 
Planetele lui Florin pe horoscopul tãu
1. Soarele lui vine pe horoscopul tãu în casa 10, ceea ce îþi aduce mai multã motivaþie, mai multã ambiþie, îl admiri pentru poziþia pe care o are ºi te motiveazã sã vrei mai mult de la tine în plan socio-profesional.
2. Luna pe casa 11 – înseamnã cã el va interacþiona cu colegii ºi prietenii tãi, cu fetiþa ta, la nivel emoþional. Îl afecteazã direct grupul tãu social, are impact asupra lui la nivel profund ºi nu îl deranjeazã sã te ajute atunci când ai nevoie, încadrul familiei. Dacã îl laºi, evident J.
3.Mercur pe casa 10 – ideile lui te pot ajuta sã progresezi în carierã, te poate învãþa cum sã-þi vinzi imaginea, cum sã-þi negociezi poziþia mai eficient, cel mai probabil lãsând deoparte duritatea.
4. Venus pe casa 9 – Trezeºte în tine dorinþa de a experimenta, de a trãi viaþa altfel decât pânã acum. E posibil sã te ajute sã te echilibrezi în interior poate chiar ºi spiritual.
5. Marte pe casa 9 – Sensul e apropiat de cel al lui Venus. E un fel de a te scutura de obiceiurile tale, de a încerca ceva nou, de a descoperi gustul aventurii, al vieþii, din altã perspectivã. Problemele pot apãrea atunci când Florin ºi-ar dori sã-þi fie într-un fel mentor, sã te înveþe ceva pentru cã are uneori tendinþa de a deveni dominator din punct de vedere intelectual. Sau îl percepi tu aºa.
6. Jupiter pe casa 10 – Ceea ce te învaþã el în plan social, profesional este benefic pentru tine ºi þi-aº recomanda sã iei notiþe ºi sã pui în practicã.
7. Saturn pe casa 12 – ai sensul mai sus.
 
Aceasta este o interpretare generalã a modului în care vã influenþaþi reciproc anumite sectoare de viaþã. Concluzia este cã, în cazul tãu, relaþia voastrã va avea un impact major asupra carierei tale ºi asupra planului financiar. Impactul tãu asupra lui Florin este mai profund decât crezi sau ai vrea sã crezi. Luna, Venus, Saturn (planetele de pe horoscopul tãu) se regãsesc pe tema lui pe casa 12, casa profunzimilor interioare, a sentimentelor ascunse, a tabuurilor dacã vrei, a subconºtientului. Cred cã emoþional, va purta amprenta ta toatã viaþa, indiferent de ceea ce veþi decide cã e mai bine pentru voi la un moment dat.
 
Calcularea punctajului de compatibilitate a dat ca rezltat 1,43, considerat scãzut. Planetele voastre au ºi aspecte foarte bune, cu un mare punctaj (+), dar aproape la fel de multe aspecte tensionate cu un ridicat punctaj (-).
Acum, iatã ce spune profesorul meu de astrologie care are mult mai multã experienþã decât mine, normal, despre punctaj.
Dacã este mai mic decât 1, vorbim de incompatibilitate, dacã e 1, atunci aspectele armonice ºi cele dizarmonice sunt într-un echilibru suportabil. Dacã punctajul este mai mare de 1.2, dar mai mic decât 2,5 vorbim de prietenie, iar dacã este mai mare de 2,5 vorbim de compatibilitate ºi se cautã domeniile cele mai bune. Dupã 3.5 compatibilitatea este evidentã.
Cei mai mari indici descoperiþi de el sunt 6 (de 2 ori pânã acum) între persoane de sex opus ºi 9 între persoane de acelaºi sex.

 
Acum, important e cã nu aþi ieºit în minus. Cu primul soþ aveam compatibilitate 0.92, în alte tabele se interpreteazã cu (-1) J. Deci, rezultatul e bun în cazul vostru, nu sunt garanþii pe termen lung ºi relaþia necesitã foarte mult efort pe termen lung. Cam asta e concluzia.
Acum am sa ma opresc ºi asupra celor mai importante aspecte dintre planetele voastre, ºi pozitive ºi negative.
 
Voi începe cu Ascendentul. Ascendentul tãu este la 4 grade în Fecioarã, al lui Florin la 1 grad în Gemeni, ceea ce înseamnã o diferenþã de aproximativ 92 de grade. De aceea, spunem cã Ascendentul tãu este în cuadraturã cu al lui Florin. Aspectul este negativ pentru cã, pe termen lung, în cazul traiului în comun, cred cã vã va fi foarte greu sã vã respectaþi reciproc toate gusturile, toþi prietenii, stilul de viaþã etc. Important este cã adaptabilitatea este crescutã pentru amândoi ºi poate veþi reuºi sã gãsiþi o cale de mijloc sau sã vã muºcaþi limba la momentul potrivit. În general, primul care va simþi nevoia sã facã tot felul de schimbãri este Florin, iar tu va trebui sã-l urmezi. ªi nu-þi va plãcea întotdeauna pentru cã veþi evolua diferit la un moment dat.
Comparând cele douã horoscoape se vede foarte clar cã tu ai un impact mult mai mare asupra lui, asupra devenirii lui ca persoanã. Ascendentul lui are aspecte foarte puternice cu multe dintre planetele tale. Ascendentul tãu este mai puþin marcat, aspectele dintre planetele lui ºi Ascendentul tãu sunt mai slabe ca intensitate.
Astfel, Ascendentul lui Florin face conjuncþie cu Venus de pe horoscopul tãu. E un aspect profund pozitiv indicând o puternicã iubire, o legãturã sentimentalã foarte puternicã. ªtii cum sã-i faci pe plac, cum sã-i faci viaþa mai frumoasã ºi cel puîin deocamdatã te lasã pe tine sã dai tonul în aceastã relaþie, sã stabileºti cum trebuie procedat. Este foarte clar cã te apreciazã, dar este foarte posibil ca în strãfundul lui sã-ºi doreascã altceva ºi sã nu-þi spunã. De dragul tãu, sã nu te supere. Dar, pe termen lung acest tip de comportament este dãunãtor pentru cã se adunã frustrãri care izbucnesc apoi neplãcut. Din combinaþia Asc Florin, Venus Mariana reiese cã tu te strãduieºti serios în relaþia asta, cã faci tot ce poþi ca lucrurile sã meargã bine, iar el încearcã sã-þi ofere ºi material ceea ce crede cã tu aºtepþi de la el.
Stilul tãu de a fi, gusturile tale îi afecteazã la modul cel mai serios sistemul de valori. În bine.
Tot la capitolul aspecte pozitive cu Ascendentul lui Florin am sã menþionez trigon cu Jupiter Mariana ºi trigon cu Uranus Mariana.
Aspectul cu Uranus de pe horoscopul tãu este foarte intens ºi de remarcat este faptul cã ºi Ascendentul tãu face un aspect pozitiv cu Uranus de pe horoscopul lui Florin. Este vorba despre un sextil, un aspect nu foarte puternic, dar importantã aici este reciprocitatea.
Aspectul Ascendent – Uranus este considerat unul cu încãrcãturã karmicã, un aspect foarte intens ºi adesea chinuitor. Marcheazã, în general, orice legãturã sentimentalã foarte pasionalã, dar imprevizibilã. Aspectul pozitiv nu garanteazã stabilitatea sau siguranþa, ci mai degrabã oferã descoperire reciprocã ºi de sine însuºi. Relaþia voastrã este marcatã de bucurie de viaþã ºi poate rezista mai bine decât altele în faþa convenþiilor, dar convieþuirea se poate dovedi o provocare de lungã duratã. Sunt convinsã cã amândoi aºteptaþi foarte mult de la acest cuplu, unul de la celãlalt, iar în momentul în care veþi începe sã locuiþi împreunã e posibil sã aparã unele tensiuni care sã vã descurajeze. Nu lãsaþi dezamãgirea sã punã imediat stãpânire, ci luptaþi pentru a ajunge la un echilibru. Pentru cã aspectele dintre Ascendet ºi Uranus sunt reciproce, aº spune cã amândoi vã temeþi cã o relaþie prea serioasã v-ar încãlca grav nevoia de independenþã, de libertate, chiar dacã nu discutaþi deschis despre acest lucru ºi procedaþi în aceeaºi manierã, probabil. Lãsaþi mereu o distanþã regulamentarã între voi. Treceþi amândoi prin momente în care vã îndoiþi de sentimentele celuilalt, chiar dacã nu discutaþi despre asta ºi nu vã exprimaþi temerile. Dar cred cã, dacã aþi fi mai atenþi, aþi realiza cã sunteþi o oglindã unul pentru celãlalt ºi cã vã puteþi corecta greºelile, doar fiind mai atenþi. Amândoi sunteþi predispuºi la a manipula, la a folosi chiar nevinovate ºantajãri sentimentale etc. Deocamdatã cred cã nu e neapãrat o problemã majorã, dar în cazul traiului în comun ar putea deveni.
Trigonul Ascendent Florin – Jupiter Mariana aduce o notã de optimism relaþiei voastre. Când Florin e descurajat, tu ºtii cum sã-l faci sã creadã iarãºi în proiectele lui, când e deprimat ºtii cum sã intri în suflet ºi sã-i dai un sfat bun ºi liniºtitor. La fel, Florin are darul de a te face sã priveºti altfel viaþa pentru cã îl admiri ºi crezi în el. Florin apreciazã sfaturile tale, are nevoie de ele, iar tu vei ºti cum sã-i lãrgeºti orizonturile. Schimbul de idei dintre voi îl va ajuta sã ia decizii importante, sã demareze proiecte importante pentru el.
Acum unul dintre aspectele puternic negative este acela dintre Ascendentul lui ºi planeta Marte de pe horoscopul tãu. Este vorba despre opoziþie, iar aceasta aduce puternice conflicte. Calitatea opoziþiei este aceea cã ea poate fi mai uºor transormatã din conflict în conciliere decât alte aspecte strasante.
Alãturi de tine, Florin se simte cumva forþat sã asimilize mai multe informaþii ºi mai motivat sã se afirme. E un aspect care aduce dinamism relaþiei voastre, dar care însã îi ºi perturbã activ existenþa, determinarea scopurilor în viaþã etc. Te considerã o persoanã foarte atractivã, iar þie îþi place când Florin dã dovadã cã e puternic, responsabil. Îþi doreºti ca el sã preia iniþiativa sub multe aspecte, dar în acelaºi timp ai tendinþa de a te opune planurilor sale. E poate un soi de competiþie sau teama ta cã pierzi controlul. În momentul în care veþi locui împreunã este foarte posibil sã resimþi iniþiativele lui ºi propunerile sale cu privire la stilul de viaþã în comun ca pe o ameninþare. Timpul este cel care va decide dacã este în interesul tãu sau nu sã-i sprijini propunerile legate de viaþa în comun.
Opoziþia are tendinþa de a aduce multe discuþii în contradictoriu, mai ales pentru cã þie nu-þi place sã þi se spunã ce ºi cum sã faci, iar asta poate intra în conflict cu intenþiile lui. De asemenea, acest tip de opoziþie indicã un conflict între ceea ce îþi doreºti tu de la el ºi direcþia pe care trebuie sã o ia viaþa lui în mod natural.
Mai este un aspect între Ascendentul lui Florin ºi o axã importantã a horoscopului tãu ºi anume Mijlocul Cerului. Ester vorba despre conjuncþie care indicã o puternicã legãturã între voi. Evoluþia lui Florin, schimbãrile pe care le va suferi la nivel de personalitate pot determina schimbãri în cariera ta ºi ca o consecinþã în viaþa de familie. E un aspect care te poate face pe tine sã-þi asumi un rol oarecum matern în aceastã relaþie ºi cred cã este una dintre indicaþiile cã într-o viaþã anterioarã ai fost mama lui.
Vorbeam mai sus de aspectele reciproce, mutuale. Mai existã între horoscoapele voastre douã astfel de aspecte majore. Este vorba despre Soare Florin în cuadraturã cu Pluton de pe horoscopul tãu ºi reciproca, Soarele de pe horoscopul tãu în cuadraturã cu Pluton de pe horoscopul lui Florin. Este vorba din nou despre aspecte karmice, cu atât mai puternice cu cât sunt reciproce. Relaþiile tensionate dintre aceste planete indicã întotdeauna conflicte pentru putere, pentru a domina. Amândoi vã temeþi cã veþi pierde controlul ºi de aceea, amândoi încercaþi prin diverse metode sã aveþi rolul dominant în relaþie. Cel mai bine ar fi sã ieºiþi de sub tirania traumelor din trecut pentru a dezvolta o relaþie sãnãtoasã bazatã nu numai pe respect ºi admiraþie reciprocã, dar ºi pe încredere. Influenþa acestui aspect se va simþi în momentele în care unul dintre voi trece prin schimbãri de personalitate, direcþie în viaþã etc. Trebuie sã evitaþi confruntãrile, confictele de putere. Tu ai mai mari ºanse de câºtig în cazul unui conflcit, pentru cã tu te temi mai puþin decât el de sfârºitul acestei relaþii. Ai un fel de a provoca mereu autoanalizã, iar aceastã tendinþã poate deveni într-adevãr foarte obositoare pentru amândoi. E posibil ca Florin sã fi trezit în tine un sentiment de nesiguranþã, iar tu încerci sã te aperi provocându-l în permanenþã sau dezechilibrându-l voit. Cuadratura Soare – Pluton, reciproc manifestatã aratã cã amândoi simþiþi puternica dorinþã de a aduce schimbãri în celãlalt. E un lucru pozitiv, dar pânã la un punct ºi cu anumite limite. Cred cã existã asupra amândorura puternice presiuni psihologice legate de existenþa voastrã ca ºi cuplu ºi poate de aici ºi tendinþa de a dori sã vã schimbaþi la nivel personal. ªi asta poate însemna destabilizare. Ar trebui sã evitaþi rolul de terapeut unul pentru celãlalt. Sunt mai constructive cred discuþiile sincere ºi deschise ºi înþelegerea faptului cã relaþia voastrã va produce mutaþii, schimbãri în amândoi ºi nu aveþi dreptul sã vã limitaþi reciproc, chiar dacã asta va conduce la evoluþii separate ºi la o rupturã sentimentalã. Nu cred cã va fi o rupturã definitivã. Sentimente vor exista mereu între voi, foarte puternice, mai presus de voinþa voastrã, doar cã relaþia voastrã va deveni altceva decât este azi.
Conºtient sau nu, premeditat sau nu vã subminaþi încrederea în forþele proprii ºi apare de ambele pãrþi dorinþa de a-l manipula pe celãlalt. Amândoi simþiþi nevoia de a fi recunoscuþi, de a domina ºi de aceea existã permanenþa tendinþã de a vã testa, de a vã trasa reciproc sarcini dificile. E un joc periculos.
Soarele în inconjuncþie cu Neptun este iarãºi un aspect reciproc. Soarele lui Florin este în inconjuncþie cu Neptun de pe tema ta natalã, la fel Soarele tãu este în inconjuncþie cu Neptun de pe tema lui natalã. Asta aduce dezamãgiri reciproce, neînþelegere ºi neîncredere generate prin dezinformare ºi manipulare. Pentru cã amândoi vã temeþi de decepþii, vã camuflaþi sentimentele. Vã înºelaþi reciproc (nu prin relaþii paralele) ºi pe voi înºivã. Cuvântul de ordine este iertarea ºi determinarea realitãþii aºa cum este ea, acceptarea ei, gãsirea unei cãi comune, dacã este posibil acest lucru. Orice vã dãruiþi unul altuia trebuie dãruit conºtient ºi necondiþionat, pentru a desface legãtura karmicã dintre voi. Vã admiraþi reciproc creativitatea pentru cã e diferitã, vã relaxaþi unul în braþele celuilalt, vã încurajaþi reciproc, dar nu ºtiu în ce mãsurã trãiþi o relaþie adevãratã sau vã proiectaþi în ea niºte idealuri, o folosiþi ca pe o fugã din faþa realitãþii, ca pe un refugiu din fiecare ia ce doreºte fãrã sã mai fie atent la ceea ce îºi doreºte cu adevãrat celãlalt. E iarãºi de vinã aici teama de decepþie, de a fi pãrãsit, de a rãmâne fãrã sprijin, fãrã laude, fãrã încurajãri.
Soarele lui Florin face cuadraturã cu NN de pe tema ta. Deºi nu este neapãrat punctata ca un aspect puternic negativ în compatibilitatea dintre voi, atrage din nou atenþia asupra faptului cã relaþia voastrã vã va ajuta sã vã regãsiþi identitatea, dar cã acest lucru va duce la tendinþe contrarii. Vei înþelege cã direcþia spre care se va îndrepta Florin în viaþã e greu de armonizat cu direcþia ta. ªi asta chiar dacã emoþional vã simþiþi atât de legaþi (Luna Florin în triunghi cu NN Mariana). Florin trezeºte latura emoþionalã a naturii tale, iar tu îi dai sentimentul cã se gãseºte la momentul potrivit, cu persoana potrivitã. Cu ajutorul lui Florin pãtrunzi în lumea iraþionalã a subconºtientului ºi vei înþelege mai uºor unele dintre lecþiile pe care le ai de învãþat în aceastã existenþã.
ªi dacã tot am vorbit aici despre influenþa Lunii ar trebui sã mai menþionez câteva aspecte cu punctaj foarte mare între horoscoapele voastre. Este vorba despre Luna lui Florin în trigon cu Neptun de pe tema ta (+87), în sextil cu Pluton de pe tema ta (+225) ºi Luna ta în conjuncþie cu Marte Florin (+67) ºi opoziþie cu Uranus Florin (-279).
Sextilul (aspect pozitiv) Lunã Florin – Pluton Mariana indicã iarãºi schimbãri, vã transformaþi în bine unul pe celãlalt. Florin simte cã îºi poate deschide sufletul în faþa ta, cã poate discuta cu tine despre lucruri din trecut care l-au marcat foarte profund. Îl vei ajuta sã alunge fantomele, ca sã spun aºa ºi vei fi martora maturizãrii lui emoþionale. Dacã veþi decide sã rãmâneþi împreunã pe termen lung ºi veþi începe sã trãiþi practic împreunã, Florin va trebui sã se rupã de multe lucruri din trecut, lucruri de care este ataºat. Va intra sub influenþa ta, cel puþin la început, pentru cã tu rãspunzi la nevoia lui interioarã de a schimba ceva în viaþa lui. Aspectul pozitiv dintre Lunã ºi Neptun mã duce cu gândul la empatie puternicã, la o puternicã legãturã psihicã între voi. Aveþi parte de o relaþie romanticã fascinantã ºi vi se dã ºansa de a repara ceva din viaþa precedentã. Percepeþi foarte bine sentimentele ºi stãrile celuilalt ºi de aceea nu cred cã trebuie sã vã fie teamã sã vã exprimaþi deschis sentimentele. Dacã nu eºti pregãtitã, dispusã sã te accepþi aºa cum eºti în realitate – inclusiv cu greºelile tale - dacã nu-þi accepþi toate sentimentele, inclusiv cele negative, nu vei putea ajunge la armonie în relaþia cu Florin, pe termen lung. În acest tip de relaþie este foarte important ca persoanele implicate sã comunice de la început clar ºi sincer. Florin te poate ajuta sã-þi exteriorizezi decepþiile oferindu-þi un sincer ajutor. Dacã acest lucru nu e posibil, legãtura se va destrãma.
Luna Mariana în conjuncþie cu Marte Florin este un aspect stimulant care genereazã atracþie fizicã, dar este în acelaºi timp încãrcat de tensiune ºi agresivitate. Florin trebuie sã evite lipsa de tact, tu trebuie sã eviþi reacþiile prea intens emoþionale. Este posibil ca Florin sã nu aibã întotdeauna rãbdare cu schimbãrile tale de stare ºi sã aparã discuþii neplãcute legate de viaþa de familie.
Aspectul cel mai puternic, dintre cele enumerate mai sus la capitolul Lunã, este cel negativ cu Uranus.
Luna ta în opoziþie cu Uranus Florin (-279) este iarãºi un aspect cu trimiteri karmice. Când Uranus se întâlneºte cu luna, aerul se umple de electricitate, cei doi resimþind o emoþie foarte puternicã. Aceastã combinaþie implicã întotdeauna o enormã trãire sentimentalã, coloratã cel mai ades de intensitate sexualã. Dar, Uranus este o planetã a neprevãzutului, a revoluþiilor, aduce instabilitate, cu atât mai mult cu cât aspectul sãu cu Luna este negativ. Cel mai probabil, în cazul traiului în comun, cãminul va deveni un loc al tensiunilor ºi nu al armoniei. Florin poate fi puþin deranjat de nevoia ta de ordine ºi liniºte ºi simte nevoia sã te provoace. Cel mai probabil rolul lui este de a trezi ceva în tine, de a te învãþa ceva, dar acest tip de comportament expus pe termen lung te va obosi. Este foarte probabil ca relaþia ta cu Florin sã fie marcatã de despãrþiri ºi reveniri sau de acordul mutual de a vã acorda o considerabilã libertate de miºcare. Probabil cã relaþia voastrã ºocheazã ºi nu va ajunge vreodatã sã satisfacã nevoia ta de a avea un cãmin stabil. Este imposibil sã mulezi tipul acesta de relaþie pe ideea clasicã de familie.
Florin îþi poate perturba echilibrul emoþional, iar tensiunile lui interioare îþi creazã stãri de nervozitate. Poate sã aparã o contradicþie puternicã între nevoia ta de a fi iubitã ºi nevoia lui de a fi liber.
Acest Uranus al lui Florin mai face ºi o opoziþie cu Saturn de pe horoscopul tãu indicând neîncredere (-252). Florin se poate dovedi în final mult prea rebel pentru tine, prudentã, chiar lentã uneori. Nu vei aprecia întotdeauna schimbãrile pe care el se aºteaptã sã le vadã la tine. E un conflict între dorinþa ta de a pãstra relaþia ta cu Florin într-o anumitã structurã ºi tendinþa lui de a se schimba, de a înlãtura restricþiile. Orice fel de schimbare cu care cãdeþi de acord trebuie fãcutã printr-un proces de negocieri care sã împace cumva metodele ºi nevoile voastre disparate, diferite. E drept cã, tu ai putea lua drept lipsã de respect tendinþa lui de a aduce schimbare în lucrurile pe care tu vrei sã le pãstrezi aºa cum sunt, sã le îngheþi. Nu ai voie sã-i schimbi drumul, sã-l abaþi de la ceea ce înseamnã evoluþia lui.
Soare Florin în cuadraturã cu Uranus Mariana (-151.8), din nou influenþe karmice. La începutul relaþiei voastre i-ai produs multe suferinþe lui Florin ºi trebuie sã lucrezi la tendinþa de a pune sub semnul întrebãrii modul în care el se exprimã ca individualitate. Trebuie sã fii atentã pentru cã în relaþiile tensionate Soare – Uranus, acesta din urmã joacã rolul negativ. În cazul de faþã este vorba despre tine. Îl poþi face pe Florin sã se simtã foarte frustrat ºi iarãºi ajungem sã vorbim despre putere ºi autoritate. Nu spun cã o faci intenþionat, dar s-ar putea ca aceast aspect sã fie una dintre nemulþumirile pe care Florin le adunã ºi le þine ascunse de tine, ca un copil care nu vrea sã-ºi dezamãgeascã mama. Traiul în comun poate aduce la suprafaþã conflicte între stilurile voastre, între personalitãþi, iar Florin se va simþi ameninþat de faptul cã tu îi pui mereu în vedere faptul cã nu vei accepta limitãri doar pentru cã sunteþi împreunã. De regulã, mai ºi demonstrezi practic, ai tu metodele tale de a-þi proclama independenþa J.
 
Alte aspecte karmice:
Venus Florin în conjuncþie cu Saturn de pe tema ta natalã (+23), Marte Florin în conjuncþie cu Saturn (-21).
În primul caz, se confirmã iubirea care vine din alte vieþi ºi datoria ta de a-l stabiliza pe Florin Când încrederea se clatinã, Florin îºi gãseºte sprijinul în tine. Îþi apreciazã simþul de rãspundere ºi îi place siguranþa afectivã pe care o oferi. S-ar putea ca la un moment dat sã te simþi complexatã de atitudinea pe care o are Florin în public, fie faþã de relaþia voastrã, fie în relaþiile lui sociale, în general. Nu te feri sã faci gesturi romantice, Florin are nevoie de ele.
Aspectul Saturn-Marte indicã puternicã atracþie sexualã, dar nu vã exprimaþi întotdeauna deschis sentimentele sau poþi da uneori dovadã de inhibiþie. Simþi cã în relaþia ta cu Florin existã un element de predestinare ºi ai dreptate, dar insecuritatea ºi dorinþa de a avea control absolut asupra relaþiei de cuplu pot duce la destrãmarea ei. Simþi cã alãturi de el poþi trece peste orice, dar timpul îþi va arãta cã nu e chiar atât de uºor precum pare. E posibil sã te simþi ameninþatã de energia debordantã a lui Florin ºi sã simþi nevoia de a o canaliza aºa cum vrei tu. Intrã ºi asta în atribuþiile tale. Trebuie sã-l ajuþi în procesul de evoluþie individualã, dar în niºte limite. E posibil ca multe bãtãlii sã se ducã în dormitor, unde sexul poate deveni condiþionat, poate deveni arma unuia dintre voi în manipularea celuilalt. Înclini sã confunzi spontaneitatea lui cu imaturitatea, iar el se va autorestricþiona ca sã-þi fie pe plac. Dar pe termen lung nu cred cã poate funcþiona aºa ceva. Relaþia voastrã implicã foarte multã rãbdare ºi multã muncã. Tu eºti cea care traseazã regulile în relaþia de cuplu. Pe moment, Florin nu protesteazã, dar pe termen lung cred cã o va face.
 
Un alt aspect pozitiv, cu multe puncte de compatibilitate este Soare Florin în conjuncþie cu Mercur Mariana (+284.7) ceea ce reprezintã un uriaº potenþial pozitiv în comunicarea dintre voi. În general, apreciezi ideile lui Florin ºi ºtii sã-l temperezi atunci când are tendinþa de a-ºi da prea multã importanþã. Relaþia voastrã este foarte activã din punct de vedere mental ºi puteþi colabora foarte bine ºi în carierã.
 
Tema compusã  - astrograma cuplului vostru
 
Pe tema compusã se remarcã un marcaj foarte puternic al casei 12, pe care sunt prezente patru planete: Soare, Luna, Mercur ºi planeta profesor - Saturn. Casa 12, pe tema compusã, reprezintã viaþa interioarã a cuplului. Ne aratã ceea ce cuplurile nu pot sã exprime, gândurile secrete. Ca ºi pe tema natalã aceastã casã este legatã de karma, iar dacã este puternic marcatã, este rareori favorabilã. O casa 12 puternic marcatã de planete poate fi beneficã în cazul în care am studia o legãturã între medic ºi pacient sau profesor-elev, dar când vine vorba despre un cuplu, reprezintã partea ascunsã care submineazã relaþia.
Soarele (energia de bazã a relaþiei), pe casa 12, este într-o posturã foarte delicatã. ªi, în general, indicã o imposibilitate de exprimare a Eului. Este, în schimb, o poziþie favorabilã pentru evoluþie spiritualã comunã. Soarele pe acest sector indicã o confruntare cu voi înºivã. Florin te ajutã sã te descoperi ºi sã te confrunþi cu lucruri noi din tine, lucruri pe care le þii ascunse faþã de alþii. Reciproca este valabilã. Este foarte important sã nu aveþi secrete unul faþã de celãlalt. În caz contrar, ceea ce obligatoriu va ieºi la ivealã într-o zi (din cauza legãturii karmice dintre voi) va submina sau chiar distruge tot ceea ce aþi crezut cã aþi construit împreunã. Vã ajutaþi reciproc sã evoluaþi, sã vã descoperiþi pe voi înºivã, sã vã dezvoltaþi, poate chiar sã vã schimbaþi. Iar aceste schimbãri, poate cã în unele cazuri vor fi adevãrate mutaþii, vor deveni mai importante decât relaþia voastrã în sine.
Soarele face un aspect tensionat cu Pluton, aflat pe casa 4, ceea ce indicã un conflict de putere. Apare tendinþa unuia dintre voi de a-l transforma pe celãlalt în ceva ce nu este. Pluton este o planetã a transformãrii interioare foarte profunde ºi chiar dacã nu vorbim de ceva premeditat, aveþi unul asupra celuilalt un impact foarte mare. Sã nu înþelegi de aici cã schimbãrile care apar în voi înºine sunt 100% negative, ci mai degrabã cã, oricum ar fi ele, vor afecta relaþia voastrã. Nu veþi mai fi aceiaºi. Este foarte important sã evitaþi orice jocuri de forþã, de putere, de vanitate, oricât de subtile sau de nevinovate ar fi ele. Sunt fire de nisip care se adunã, se adunã constant pânã se poate ajunge la ceva neplãcut. Nu vã legaþi de lucruri mãrunte într-un fel de joc al inteligenþelor sau mai ºtiu eu ce altceva. Pentru unele cupluri e amuzant ºi stimulant, dar în cazul vostru se poate transforma într-un fel de fotbal cu o bombã pe post de minge.
Revenim la planetele de pe casa 12. Luna, planul emoþional al relaþiei, tandreþea, sentimentele împãrtãºite, ambianþa, intimitatea face aspecte pozitive cu Marte ºi Uranus (trigon), Mercur (conjuncþie) ºi un aspect mai tensionat cu Neptun (opoziþie).
Luna pe casa 12, chiar bine aspectatã, aduce iarãºi unele dificultãþi. Este vorba despre disimularea emoþiilor ºi sentimentelor. Trebuie sã vã analizaþi foarte sincer relaþia, sã definiþi clar ce aºteaptã fiecare de la ea ºi sã luaþi o decizie de comun acord ºi în perfectã cunoºtinþã de cauzã. Dacã existã sentimente reprimate, neexprimate, neelucidate, ele pot exploda mai târziu extrem de distructiv pentru amândoi. Dacã veþi fi sinceri ºi vã veþi explora împreunã sentimentele puteþi ajunge la o deosebit de bunã înþelegere, la o înþelepciune comunã, de cuplu, pe care alþii nu o pot atinge în viaþa în comun.
Aspectul bun cu Mercur aduce un plus la comunicare ºi de aici speranþa cã în ciuda unor temeri sau alte interese veþi discuta deschis ºi scoate la luminã ºi sentimente mai neplãcute, aspecte care þin de dureroase momente din trecut care v-au marcat pe fiecare în parte. Faptul cã Mercur se aflã în Gemeni, în domiciliu, îi dã mai multã putere în faþa Lunii ºi de aici remarc detaºare ºi poate lipsa implicãrii la un nivel mai profund. Dupã cum observi, aceastã combinaþie de elemente scoate în evidenþã douã predispoziþii oarecum contrare. Dacã nu sunteþi la fel de implicaþi în relaþie sau sunteþi doar la suprafaþã, ºansele de reuºitã sunt mici. Mã gândesc cã aceastã detaºare adusã de Mercur vã poate ajuta sã vã analizaþi obiectiv sentimentele ºi interesele ca sã ajungeþi la concluzia corectã în ceea ce vã priveºte.
Ceaþa, ca sã-i spun aºa, din jurul vostru este sugeratã aici de prezenþa lui Neptun în opoziþie cu Luna. Dar ºi aici avem o laturã pozitivã. Chiar dacã este un aspect tensionat, opoziþia poate fi întoarsã spre pozitiv. Care sunt pericolele opoziþiei Lunã-Neptun. Neptun este planeta minciunii, a iluziei, a înºelãtoriei, dar ºi a spiritualului, idealizãrii ºi înþlegerii telepatice.
Apare tendinþa de a evada prin intermediul acestei relaþii, de a uita de multe probleme sau tendinþa unuia de a-ºi asuma totul doar pentru a avea senzaþia cã deþine controlul în relaþie. (sã fie vorba despre tine? J ). Responsabilitãþile trebuie împãrþite, în momentul în care vã gândiþi la o relaþie serioasã în comun. Este la fel de posibil sã aveþi opinii total opuse, viziuni radical diferite despre relaþia în care sunteþi implicaþi, dar sã nu le exprimaþi deschis, sincer.
Aspectul Lunii cu Uranus poate aduce o notã de imprevizibil relaþiei voastre. Este foarte intensã, aveþi nevoie de libertate în expresia emoþionalã ºi într-o zi poate lua o turnurã la care nici unul nu vã aºteptaþi. De aceea þi-am spus sã laºi lucrurile sã vinã de la sine, dar sã fii mai atentã, mai alertã ºi poate mai investigativã. Aºa cum am mai spus, relaþia voastrã are un efect foarte profund ºi asupra ta ºi asupra lui Florin.
Combinaþia Marte - Lunã se simte mai ales în plan sexual ºi aduce acea notã de pasional care vã face sã pierdeþi din vedere foarte multe alte aspecte care trebuie însã analizate când ne gândim la o relaþie pe termen lung.
Trecem mai departe la Mercur, aflat ºi el pe casa 12. Deºi este în propriul domiciliu ºi are aspecte pozitive, casa 12 nu-l avantajeazã prea mult pe Mercur, iar poziþia acestuia aici poate duce o restrângere a comunicãrii sau, aº spune eu, din ceea ce am vâzut pânã acum o canalizare a acesteia doar pe anumite canale. E un fel de a vã pune ochelari de cal sau de a vã manipula reciproc. Permanenta sondare a celuilalt poate duce la tentaþia de a testa emoþiile ºi sentimentele celuilalt ºi la manipulare. Jocurile de acest gen, chiar nevinovate sau nepremeditate pot duce la limitarea comunicãrii, la alunecarea spre sfera superficialã a relaþiei voastre ºi la acumularea de secrete de ambele pãrþi.
Pe lângã acea conjuncþie cu Luna, Mercur mai face ºi o conjuncþie cu Saturn, trigon cu Marte ºi Uranus, cuadraturã cu Pluton.
Conjuncþia Mercur – Saturn este foarte puternicã, cele douã planete sunt doar la 3 grade distanþã una de cealaltã. Este o poziþie care aduce cu sine un mare potenþial, deoarece Saturn disciplineazã ºi vã poate ajuta sã vã faceþi planuri concrete, bine organizate legate de viitorul apropiat sau îndepãrtat. Dar în acelaºi timp poate conduce spre o anumitã rigiditate ºi rutinã. Þinând cont de faptul cã atât de multe planete importante sunt „închise” pe casa 12 înclin sã cred cã sunteþi cumva rupþi de exterior, ca ºi cuplu.
Ce este însã foarte clar despre relaþia voastrã ºi încã o datã subliniat de aspectele lui Mercur cu Marte ºi Uranus, este aceea cã vã va transforma pe amândoi, vã va da o perspectivã diferitã asupra lumii, vã va stimula mental, intelectual. Cuadratura cu Pluton este destul de slabã ca putere, dar, þinând cont cã Pluton e pe casa 4, a intimitãþii ºi cãminului, cred cã acolo pot apãrea disensiuni, lupte mute ºi surde pentru supremaþie ºi ajungeþi în punctul în care realizaþi cã ideile voastre diferã radical pe acest sector.
Saturn reprezintã limitãrile, îndatoririle cuplului, este sectorul în care trebuie sã învãþãm cel mai mult în relaþia de cuplu. În cazul vostru este vorba despre o relaþie karmicã, este ceva din trecut care vã leagã, dar lecþia lui Saturn vine pe domeniul comunicãrii sentimentelor ºi a conºtientizãrii, a înfruntãrii realitãþii aºa cum este ea. Când am analizat temele voastre suprapuse ºi aceastã temã compusã a cuplului, am trãit mereu cu senzaþia cã trebuie sã explodeze ceva, sã iasã la suprafaþã ceva care sã vã situeze pe alte poziþii unul faþã de celãlalt. Rãmâne de vãzut.
Dintre aspectele lui Saturn, important mi se pare trigonul cu Marte care dã naºtere la stereotipuri, la obiceiuri care apar în viaþa de cuplu, la un anume fel de idei fixe sau un anumit fel de a percepe, ceea ce vã îndepãrteazã pe amândoi de realitate. Nu mai vedeþi lucrurile exact aºa cum sunt. Trebuie sã fiþi foarte flexibili în modul de a gândi relaþia ºi evitaþi sã vã rãspundeþi în mod stereotip sau cu stereotipuri.
 
Acum cã am terminat cu aceastã casã atât de populatã, mã voi opri pe rând ºi la celelalte elemente ale temei relaþiei voastre. Mai întâi, Ascendetul este situat în Rac, ceea ce defineºte o relaþie profund emoþionalã, caldã. Toþi cei din jur vãd apropierea dintre voi ºi cât de importantã este aceastã relaþie ºi pentru tine ºi pentru Florin. Oferiþi altora sprijin ºi vã sprijiniþi reciproc.
Ascendentul face cuadraturã cu Uranus ºi sextil cu Venus. Uranus aduce mereu instabilitate. El este ca un fel de roatã a norocului care se poate rãsuci oricând în direcþia opusã. Cuadratura este un aspect tensionat ºi poate sugera în acest caz cã, la un moment dat, þelurile, drumurile voastre vor fi foarte diferite. Amândoi aveþi tendinþa de a-l îndruma pe celãlalt ºi asta poate fi deranjant uneori, chiar dacã nu o recunoaºteþi deschis. De aceea, încercaþi sã vã confruntaþi cât de curând cu realitãþile de cuplu, cu realitãþile relaþiei voastre ºi sã înlãturaþi pe cât posibil secretele dintre voi.
Relaþia armonioasã cu Venus aduce un plus de echilibru relaþiei voastre, indicând cã în momentele tensionate sunteþi ambii interesaþi de binele cuplului ºi relaþionaþi la nivel profund.
Casa I, imaginea cuplului, ceea ce este perceput de cei din afarã, nu ceea ce este relaþia cu adevãrat, este ocupatã de Jupiter care face un trigon cu Neptun. Jupiter este Marele Benefic ºi de aceea va indica întotdeauna ºansã, dar ºi tendinþa cãtre excese. Cei din jur vã percep ca pe un cuplu optimist, iar în plan personal, Jupiter vã aduce sentimentul de împlinire. Cred cã, în cazul în care într-o zi veþi decide sã vã separaþi, nu vor avea loc lupte de stradã, ci existã ºansa de a rãmâne prieteni. Aceastã relaþie are rolul de a vã ajuta sã evoluaþi ca indivizi, dar influenþa lui Neptun accentueazã idealismul adus de Jupiter. ªi ajungem din nou în sfera înºelãtorului. Poate cã relaþia aceasta este un fel al vostru de a evada din cotidian, de a întoarce spatele problemelor ºi de a vã relaxa. Dar ca sã trãiþi într-adevãr ca ºi cuplu, în viaþa de zi cu zi, împreunã, ca o familie, trebuie sã rãmâneþi ancoraþi în realitate, sã o confruntaþi, sã luaþi decizii împreunã, sã vã clãdiþi o strategie sau mai multe etc.
Casa IV, rãdãcinile relaþiei, în sens fizic ºi karmic, cãminul ºi emoþiile intime ale cuplului, este ocupatã de Pluton ºi Uranus în Balanþã. Pluton nu se simte bine în Balanþã ºi de aceea, influenþele negative se vor simþi mai puternic. Pluton pe casa 4 aduce tensiuni în cãmin. Fie cã trecutul atârnã prea greu, fie cã pãrinþii unuia dintre voi vor trece la represalii, casa are tendinþa de a deveni un loc al disputelor, în loc sã fie unul al liniºtii, locul în care vã adunaþi ca sã vã reechilibraþi. Uranus aduce ºi el instabilitate. Revin la senzaþia aceea de clocotire mocnitã, de ceva care stã sã iasã la suprafaþã, sã erupã. Nu ºtiu dacã pânã acum aþi locuit împreunã mãcar pe termen scurt sau nu. Dacã nu, este posibil ca în momentul în care veþi începe sã locuiþi sub acelaºi acoperiº, sã aparã tot felul de aspecte care sã vã facã sã priviþi relaþia voastrã din noi unghiuri, poate mai puþin roz ca pânã acum. În cazul vostru, cred însã cã, în cea mai mare parte, confruntãrile sunt constructive, vã învaþã ceva, trezesc ceva în voi.
Casa V, legãturile amoroase, copiii, creativitatea, este ocupatã de Neptun care aduce romantism, fascinaþie, compasiune. Dar, revenim la iluzie. Acest Neptun vã poate face sã credeþi cã îl ajutaþi pe celãlalt, când, de fapt, nu faceþi decât sã lucraþi la propriile neajunsuri sau vã luptaþi din rãsputeri sã creaþi un fel de realitate paralele a cuplului vostru, ruptã de ceea ce este într-adevãr real.
Ajungem ºi la Marte, situat pe casa VIII, casa sexului ºi a banilor care vin din afara cuplului. Plasarea lui Marte aici indicã o puternicã atracþie sexualã între tine ºi Florin, o incredibilã energie comunã ºi putere de refacere. Dar, Marte face cuadraturã (aspect puternic tensionat) cu Venus, ceea ce poate da dependenþã de sex sau unul dintre voi îl manipuleazã pe celãlalt folosindu-se de sex. Acest aspect poate da ºi tendinþa unuia dintre voi de a-l domina pe celãlalt, dar acest fapt se poate rezolva prin discuþii constructive ºi prin decizia de a alege, de comun acord, un lider în cuplu. Nu e musai sã fie aºa, dar dacã ajungi la concluzia cã apar disensiuni pe tema asta, provoacã fãrã teamã o discuþie.
Venus compus se gãseºte pe casa 11, casa prietenilor ºi relaþiilor cuplului. Casa 11 mai indicã proiectele comune ºi dacã cei doi sunt ºi buni prieteni pe lângã a fi doar buni amanþi, spre exemplu. Venus pe casa 11 este una dintre cele mai bune poziþii pentru o relaþie personalã. Ea indicã o relaþie pasionalã, profundã ºi faptul cã sunteþi ºi prieteni foarte apropiaþi. De aceea consider cã, dacã relaþia voastrã se va transforma ºi vã veþi despãrþi în relaþia amoroasã, veþi rãmâne prieteni foarte buni.
AdaCocos
Postat pe 18 Noiembrie 2009 17:28

Oau, da' ai scris ceva, nu jucarie! Poate o sa citesc altadata, ca acum n-am rabdare!
miss_darine
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:06

Femeia complica asa de mult lucrurile .Casa a v in a 4-a .Soarele in jurul lui....,marte cazut ,luna apusa.
Cititi Freud si se simplifica totul.Sau sa nu ziceti ca o iau si eu pe aratura ,un simplu manual de sexologie si veti realiza de unde vin "micile " probleme de mansarda. Citez :" in general o femeie sanatoasa ,care are un libidou puternic ,intrece cantitativ potenta sexuala a unui barbat " (unde e luna ,planetele ? ) ,sau "prin natura sa ,femeia nu ejaculeaza propriu -zis ,nu are rezerve seminale epuizabile ,din aceasta cauza satietatea ei sexuala se obtine mai greu si tine mai mult de trairea psihica a actului sexual si de pragul de saturare a erotizarii sale vaginale si clitoridiene (deh ,sexologii astia ,au adus casele stelare pe pamant !)."Frigiditatea la unele femei tine de clitoris (la femeile teleclitoridiene ,se rezolva prin clitorichatezie ,coborarea acestuia -cate dintre ele au impresia ca li se trage de la incompatibilitatea zodiilor !! )"Sensibilitatea sexuala feminina este superficiala ,difuza si nespecifica .Pentru ea ,excitatia sexuala este inainte de toate psihica (deci nu condamn pe nimeni care crede -la mansarda -ca trairile ei se imbunatatesc dupa pozitia planetelor ,a soarelui ,etc ,E bine ! )Si asta o sa va placa : "Exista totusi si femei care au vaginul exceptional de dezvoltat sau dimpotriva foarte mic ,cum sunt si barbati cu penis foarte dezvoltat sau prea mic .In aceste situatii ,acomodarea sexuala este dificitara "(pacat ca nu a scris domnul profesor dr.doc Tudor Stoica si de corelatia acestora cu sistemul solar ) Mare e gradina Ta ,Doamne !
sorelpaul
Postat pe 13 Decembrie 2009 06:33
pacalelile ...se practica de 1aprilie...dar tu probabil abia acum ai ajuns in aprilie.
RUY_BLAS
Postat pe 13 Decembrie 2009 07:59
Sunt de acord cu mesajul precedent. O fi ceva si cu pozitia astrelor, dar important e ce si cum simti
kudika041554
Postat pe 13 Decembrie 2009 10:16
Buna! MirandaE, am citit ceea ce ai scris, sunt impresionata de-a dreptul. Oare cum as putea capata si eu o astfel de analiza cu interpretarile aferente? Crezi ca ma poti ajuta? Iti raman indatorata! Multumesc anticipat! Adresa mea este: isoldatristan@ymail.com
mariutze
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:00
:O
atata complicatie, iubesti, te intelegi si gata
atata tam tam cu zodiile.
claudiaaz86
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:30
Daca vrei sa faci o analiza asupra compatibilitatii dintre doua persoane trebuie luate in considerare mai multe aspecte decat astrele sub care s-a nascut (data & locul nasterii), aspecte precum mediul in care persoanele respective au crescut, viziunea lor despre viata, anturajul in care traiesc si muulte altele care tin de cum au trait si cum traiesc oamenii dupa ce s-au nascut.

pt sorelpaul: consideri ca femeia complica asa de mult lucrurile... tu ai, in schimb, o viziune mult prea simplificatoare catre superficialitate... nici una dintre extreme nu e buna
kudika077611
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:45
buna MirandaE, interesant ce ai scris, si trb apreciat efortul depus...unii nu-si dau seama ca este mult mai profunda intelegerea aspectelor zodiacale care ne influenteaza viata...cum as putea sa obtin si eu o interpretare?
asta dak nu cer prea mult? m-ar ajuta f mult sa inteleg ceea ce se intampla...deoarece trec,sa zicem, printr-o perioada ciudata si dificila...
dak rasp este pozitiv multam mult...dak nu, nu e nici o problema (inseaman ca e mai bine sa nu stiu)
adresa mea este geo_sst@yahoo.com
mygeo
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:49
De la: mitura, la data 2009-11-16 22:32:38 ....m-ai pacalit



Ne jucam aici pacalici asa de dimineata? Si eu vreau. Ofer cafea si ceai.




De la: MirandaE, la data 2009-11-18 17:28:04ufff! de fapt am scris foarte mult la el, dar nu pricep de ce nu a aparut nimic...e vreo limita la numarul de cuvinte?


Trebuia sa urmezi semnul divin. Daca nu ti-a aparut postarea inseamna ca nu trebuia sa fortezi lucrurile si sa postezi inca o data. Fiecare semn are sensul lui. Poate candva vei intelege ce am scris. Dar va fi prea tarziu.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 13 Decembrie 2009 11:59
Buna MirandaE..as vrea si eu sa stiu atatea lucruri..intai sa ma inteleg pe mine si apoi pe ceilalti..nu stiu cum sa fac asta..am iesit dintr-o relatie luuunga cu mult efort investit si nervi si dragoste si lacrimi si suferinta si timp mai ales .. si de toate..dar eram implinita(cred)..acuma parca ma simt pierduta pe undeva simt ca nu imi mai gasesc locul nicaieri, am niste ganduri si sentimente pe care efectiv nu pot sa le inteleg caci nu le-am mai avut. As avea nevoie de putin ajutor daca se poate. Adresa mea de mail e cl_iulia@yahoo.com...multumesc. o duminica frumoasa!
Giulia84
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:04
Buna Miranda,as dori sa aflu si eu compatibilitatea dintre mine si pr meu,te rog daca se poate sa ma ajti,e foarte important pt ca trecem printr-o perioada foarte grea.Ti-as fi vesnic recunoascatoare daca m-ai ajuta. Eu sunt nascuta in data de 28.03.1988 in comuna Cujmir Jud. Mehedinti,in zodia berbec, dar am domiciuliul in Dr.Tr.Severin de 12 ani, in copilarie am stat la bunici la tara in comuna Pristol,iar pr. meu e nascut in data de 18.09.1984 in Dr.Tr.Severin jud- Mehedinti in zodia fecioara.
Adresa mea de e-mail este ana_violeta2004@yahoo.com. Te rpg din suflet sa-mi calculezi si mie,te pup si iti multumescanticipat!
ana_violeta2008
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:19
Buna. Vrei, te rog, sa mai intocmesti o analiza a compatibilitatilor pentru un cuplu? 11noiembrie 1959, ora 0 (sau 10 noiembrie 1959, ora 24) si 26 noiembrie 1967, ora 3 dimineata. Adresa mea este: tabigania@yahoo.com
tabigania
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:29
stii foarte bine Sorele (sic!) ca s Freud e depasit, astea le scria la 1900...
crede-ma ca si femeia ejaculeaza - se numeste juisare in cazul nostru si tot din experienta iti scriu ca am avut cateva luni un barbat pe care nu dadeam prea multi bani la verticala, dar la orizontala a fost unul dintre cei mai buni... si-acum ma umezesc cand imi aduc aminte ....
si apropo, dupa orgasm si juisare, adormeam exact ca si el .... nici un chef de imbratisari si prostii ... doar sa dormim un pic frate .. si-apoi o luam de la capat la dus - dupa fo 40min asa
sa va iubiti mult ;)
springface1
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:32
Buna Miranda.Sunt si eu o persoana foarte pasionata,de astrologie..dar din pacate,nu am ajuns,sa o aprofundez asa de mult,ca si tine,incat sa stiu sa calculez o tema natala sau o compatibilatate,dupa tema natala.M-a impresionat,ceea ce ai scris,se vede,ca sti..M-as bucura foarte tare,daca ai putea sa imi acorzi si mie umpic de timp,din timpul tau,si sa imi spui-calculezi si mie..adresa mea e-mail e daniadanana@yahoo.it sunt nascuta la 09-06-1973,la ora 05,45 dim.la Brasov,din cate stiu,sunt gemeni,ascendent rac? apoi ma intereseaza compatibilitatea cu o pers.nascuta la data 25-01-1977,in jurul orei 12-dupaamiaza,...s-ar putea avea un ascendent in taur,nu stiu sigur..dar data,luna si anul,sunt exacte.multumesc anticipat!!! ai putea sa imi spui ceva si despre unde se afla norocul,meu?in ce sector ar trebui sa insist?sunt in alta tara de mai multi ani,dar nu gasesc servici..si nu stiu cum sa fac ,cand mi se iveste norocul,sau in ce domeniu sunt mai norocoasa?multumesc foarte mult.
xena_a
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:42
marian 10.05.1968, gianina 21.07.1971
gianina71
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:45
De la: danyarmand, la data 2009-12-13 12:42:53Buna Miranda.Sunt si eu o persoana foarte pasionata,de astrologie..dar din pacate,nu am ajuns,sa o aprofundez asa de mult,ca si tine,incat sa stiu sa calculez o tema natala sau o compatibilatate,dupa tema natala.M-a impresionat,ceea ce ai scris,se vede,ca sti..M-as bucura foarte tare,daca ai putea sa imi acorzi si mie umpic de timp,din timpul tau,si sa imi spui-calculezi si mie..adresa mea e-mail e daniadanana@yahoo.it sunt nascuta la 09-06-1973,la ora 05,45 dim.la Brasov,din cate stiu,sunt gemeni,ascendent rac? apoi ma intereseaza compatibilitatea cu o pers.nascuta la data 25-01-1977,in jurul orei 12-dupaamiaza,...s-ar putea avea un ascendent in taur,nu stiu sigur..dar data,luna si anul,sunt exacte.multumesc anticipat!!! ai putea sa imi spui ceva si despre unde se afla norocul,meu?in ce sector ar trebui sa insist?sunt in alta tara de mai multi ani,dar nu gasesc servici..si nu stiu cum sa fac ,cand mi se iveste norocul,sau in ce domeniu sunt mai norocoasa?multumesc foarte mult.


Eu sunt o persoana careia i se rupe total de astrologie, dar crede-ma, nu tre' sa ai simturi extrasenzoriale ca sa se vada "unde trebuie sa insisti" - de exemplu ar trebui sa iti faci un CV care sa arate profesional.
Nu te amagi, si daca aplici pentru menajera, un CV bine facut iti aduce un avantaj peste ceilalti candidati.
Dor_a
Postat pe 13 Decembrie 2009 12:56
De la: springface1, la data 2009-12-13 12:32:53stii foarte bine Sorele (sic!) ca s Freud e depasit, astea le scria la 1900...
crede-ma ca si femeia ejaculeaza - se numeste juisare in cazul nostru si tot din experienta iti scriu ca am avut cateva luni un barbat pe care nu dadeam prea multi bani la verticala, dar la orizontala a fost unul dintre cei mai buni... si-acum ma umezesc cand imi aduc aminte ....
si apropo, dupa orgasm si juisare, adormeam exact ca si el .... nici un chef de imbratisari si prostii ... doar sa dormim un pic frate .. si-apoi o luam de la capat la dus - dupa fo 40min asa
sa va iubiti mult ;)

Ai uitat sa scrii datele de nastere a tipului bun la orizontala;-) Sau macar zodia
Full_Metal_Jacket
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:09
m-au zapacit toate astea ...ma dau batuta...
alejandraa20
Postat pe 13 Decembrie 2009 13:28
buna Miranda.M-a impresionat foarte mult ce ai scris si cat de detaliat.Te rod daca poti sa-mi faci si mie acelasi lucru dar pe mail[rodica1902@yahoo.co.uk].Multumesc anticipat pooop.Data mea 23.02.1988 ora 12.30 sau 13.30 nu stiu exact iar el29.04.1983 nu stiu ora.
Rodica_Stafania
Postat pe 13 Decembrie 2009 14:45
)))) se poate si varianta in care iubesti si nu te intelegi sau iubesti si nu esti iubita inapoi
AdaCocos
Postat pe 13 Decembrie 2009 14:51
mediul inconjurator, educatia sau lipsa ei pot influenta sau nu si in functie de predispozitiile pe care ni le imprima astrele in momentul nasterii. astfel, unii dintre noi sunt mai impulsivi si mai lipsiti de rabdare, altii mai studiosi si mai perseverenti etc.

ceea ce este insa foarte important este evolutia spirituala a fiecaruia dintre noi, si asta nu tine de educatie...un simplu taran needucat poate fi mai evoluat spiritual decat o persoana faimoasa si, de altfel, foarte citita, foarte culta.

Astfel, conteaza capacitatea fiecaruia de a iubi si de a accepta fara sa masoare ce a primit in schimb.
Sunt multe cazuri in care unul dintre parteneri spune: "Imi iubesc sotia asa cum e, chiar daca ma dispera uneori pentru ca nimic nu e mai important decat sa ma trezesc alaturi de ea in foecare zi".
Dar sunt si oameni pentru care relatia inseamna "What you pay is what you get".

personal, consider ca sunt relatii menite sa mearga de la sine si relatii in care trebuie sa depui efort constant zi de zi,,,desigur, e alegerea fiecaruia de a decide daca vrea sa se zbata asa sau nu.

Ca astrolog, pot incerca impreuna cu clientii mei sa gasim solutia de a contrabalansa aspectele negative de pe o compatibilitate cu cele pozitive.

AdaCocos
Postat pe 13 Decembrie 2009 15:11
buna Miranda E. Foarte interesant ce ai scris. Sincer, m-ar interesa si pe mine o astfel de...
compatibilitate. Deci eu scorpion, el fecioara.ce poti spune despre asta? adresa mea este
pirania_1960@yahoo.com
maria_doina
Postat pe 13 Decembrie 2009 15:59
Cate detalii... chiar daca-mi iubesc jumatatea, tot n-as fi de acord sa ma cunoasca asa de bine... trebuie sa am ceva doar al meu, numai al meu! Oricum, e de un real ajutor sa cunosti unele detalii importante inainte de a incepe o relatie... timpul e prea pretios, chiar daca totusi iti este scris sa platesti cuiva anumite "datorii" din alte vieti!
krisla
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:07
imi faci si mie o descriere ? eu 23 decembrie 1988, ora 00:40 si el peste 26 februarie 1985....multumesc
freakbabe
Postat pe 13 Decembrie 2009 17:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna 27 De la: kudika_861 4 Martie 2012 09:16
Lion king 43 De la: cecilialiv 27 Februarie 2011 12:48
Femeia taur-barbatul scorpion 11 De la: kudika082099 10 Noiembrie 2009 09:32
E adevarat ca sagetatorii sunt aventurieri?Ce apreciaza ei mai mult la o femeie, astfel incat sa se mai cuminteasca? 3 De la: Lady_Pisy 14 Ianuarie 2010 11:19
femeia capricorn-barbatul leu 33 De la: kudika_1042992 31 Ianuarie 2022 14:19