Setari Cookie-uri

Barbatii musulmani - de luat sau de lepadat?

De la: kudika_978297, la data 2014-12-24 15:44:52Vor fi de acord exact in aceleasi conditii in care romancele sunt de acord cu amantele :) platite. Si nu doar un caz cunosc in care nevasta si amanta conduc fix aceleasi afaceri. Si uneori mai sunt si prietene.Dar doar ne place sa criticam, si de cele mai multe ori fara a avea o baza de cunostinte generale despre ceea ce discutam...si din cauza asta devine mult mai grea convietuirea si cunoasterea altei religii si a altei culturi....Eu ma bucur ca am cunoscut cu adevarat ce se intampla in lumea musulmana si sincer nu le plang de mila deloc femeilor de acolo :))))))) imi vine sa le plang de mila europencelor :(


din pacate nu ai cunoscut nimic ca nu poti inca sa faci o diferenta


amante sunt peste tot insa nu i nici decum un lucru tolerat de dumnezeu ci din contra sunt pacatele oamenilor,,,,,,,,,acolo e tolerat de alah si incurajat,,,fa diferenta islamul este o falsa religie bazata pe dorintele lui mahomed si voi pune ti botu si va lasa ti desconsiderate ca asa vrea mahomed sa fiti a 4 roata la caruta
kudika_976884
Postat pe 24 Decembrie 2014 16:00
Despre bãrbații turci ce se poate spune? De curând am întâlnit unul, care s-a nãscut și a trãit toatã viața în Belgia, deși pãstreazã legãtura cu originile sale. Va mulțumesc mult tuturor pentri rãspunsuri anticipat.
Laura_Ramona_1
Postat pe 8 Iunie 2015 18:24
am auzit ca is dotati
izzabela
Postat pe 8 Iunie 2015 18:42
Wtf??? Pe bune? Sotul meu e arab. Si nu are nici o trb realitatea cu ce spui tu... in fine.. esti cu vreun arab de vb?
Angelica_Sandru_1
Postat pe 1 Iunie 2016 02:44
Radu Banciu a avut o replica colosala intr-o seara, un proverb francez cred, care spunea asa " degeaba te plac femeile daca barbatii nu dau doi bani pe tine " , ii vad seara de seara pe acesti musulmani, sunt urati, sunt parosi, parosi pe maini, pe piept, nebarbieriti, chiar par pe spate si pe fund am vazut, DA AM VAZUT ASTA prin spatiul gol lasat de tricou, nespalati, infecti, si ii vad seara de seara, eu nu pricep cum de va puteti cupla cu asemenea animale, care-i argumentul, asta nu pricep ??? Am vazut pe facebook o romanca cu un pakistanez, deci tipul nu-si mai daduse cu sampon pe cap de 15 ani si ii lucea parul a jeg in soare, astia sunt barbatii vostrii frumosi cu care va tot laudati voi ??? da-o dracu de religie, de terorism si de traditii, nu despre asta discutam, cu astia umblati ba voi ??? Repet, ii vad seara de seara cand se aduna la restaurantele lor arabesti. pai bah, mai bine stau singura sau ma fac lesbi.
intr-un articol scria ca barbatii romani sunt cei mai agresivi soti in Europa, este o realitate trista, stiu ca asa este dar nu vad care-i argumentul pentru care sa ma cuplez cu o maimuta paroasa si infecta, nu-i laud pe romani acum pentru ca n-am de ce si bine le faceti dar voi chiar nu vreti sa aveti un barbat aranjat, barbierit si cum trebuie langa voi !!?? stati bah dracului nemaritate sau cautati-va barbati in estul europei sau pe continentul american, ce copii ati putea avea cu astia ??
Inca ceva, in toate desenele animate ale copilariei sau in caricaturi ei apar asa, barbosi, parosi pe maini si pe piept, nespalati si parul acela cret si nespalat cu anii, pentru ca asa sunt ei,
hai pa, imi este sila si de voi pentru ca sunteti proaste si imi este scarba si de ei.
Florin_Toth_1
Postat pe 4 Septembrie 2016 15:47
mmmda....casatoritb este dar in toate pozele doar el...fara copii sau femeie......
so....femeia probabil e inexistenta din toate pdv dupa ce se marita cu un arab....
oricum,proastele isi merita soarta....indragosteala nu e o scuza.
hellya
Postat pe 12 Decembrie 2016 03:02
Faza cu " musulmanii e parosi, prosti si jegosi" e precum bancul cu "romanii autentici sunt cei de la Vaslui" :)
Darius_
Postat pe 13 Decembrie 2016 00:29
Cred ca barbatii arabi sunt mutilati sufleteste probabil inca din copilarie. Incapabili sa iubeasca o femeie. la ei, din ce mi-am dat seama, dragostea inseamna sex. Si 'dragostea' asta tine fix pana ii cazi in plasa sau se satura el sa faca pe indragostitu'. Dupa, urmeaza un soi de scavie mai blanda. Da' tot sclavie. Singura femeie din viata lor, pe care o iubesc pana la venerare e mama lor. Atat. Restul... Eu am avut o relatie de peste 4 ani cu un musulman. Eu sunt crestin ortodoxa. Si i-am spus de la inceput ca n-o sa imi schimb religia. La inceput nici nu mi-a cerut asta. Asculta metal si parea foarte modern. Ne-am intalnit, totul minunat, pana cind, dupa 4 ani (amanand casatoria din varii motive) a inceput sa fie atras de credinta. A aparut covorasu', Coranu', rugaciunea zilnica etc. Si incet incet incerca sa ma convinga de minunatia Islamului. Plus familia lui si in special mama lui voia pe cineva musai din aceeasi religie. 4 ani am fost perfecta, am fost minunata, apoi, incet incet am incetat sa mai fiu minunata. Ca nu eram musulmana. Nu am crezut ca poate fi atat de lipsit de cuvant si onoare. Se pare ca m-am inselat. Acum cred ca barbatii musulmani sunt, cum am zis, mutilati sufleteste, incapabili sa iubeasca. E un surogat de iubire. Pentru ei, femeia face copii si ii slujeste (de dorit ar fi sa le poata citi si gandurile sau dorintele neexprimate) ca un fel de sluga. Cam atat.
kudika_1024782
Postat pe 19 Martie 2017 18:19
am scris pe alt kudica ce inseamna casatoria cu un musulman si viata cu el la el in tara, repet iar, majoritatea tarilor arabe, cu cateva exceptii gen Emiratele sau Kuweit, sunt tari falimentare sau in curand falimentare ( ex. Iordania, Liban ), viata ta alaturi de un arab, la el in tara, presupune sa stai toata ziua acasa cu mama soacra, sa-i torni copii ca proasta in timp ce el este plecat de acasa. autoarea care a pornit topicul a facut referire despre Tunisia, in clasamentul global pentru PIB sau PIB per cap de locuitor ai vedea ca tunisienii sunt mult mai jos decat romanii, este saracia de pe lume acolo, altceva ce sa faci acolo ??? oamenii astia fug de saracie crancena si vin in Europa, crezi ca la el in tara o sa ai o cariera si crezi ca o sa muncesti ??? vezi sa nu !!!!
oameni buni, islamul este o ideologie falimentara, este dovedit cu statistici clare, imaginati-va ce ar fi fost Arabia Saudita sau Emiratele fara resursele de petrol, in toate celelalte tari islamul a adus falimentul total. Ce dracu sa cauti si sa faci in Egipt unde la putere sunt fratii musulmani ??? Libia nu mai exista, Magreb-ul este radicalizat si falimentar, Turcia se indeparteaza pe zi ce trece de NATO si UE, " Iran este o tara inchisa, nimeni nu intra, nimeni nu iese " ca sa-l citez pe fostul presedinte, Liban si Iordania platesc pretul pentru razboaiele din Siria si Iraq, Yemen este in razboi cu Arabia Saudita, Iraq nu mai exista. oameni buni, nu spun ca crestinismul este mai bun, spun ca islamul si natiunile arabe sunt falimentare, n-am mentionat Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka unde-i saracie pana la Dumnezeu. islamul este falimentar, lumile arabe sunt falimentare, nu vedeti ??? nu spun neaparat ca Romania este mai buna dar uitati-va si la ei in ograda, mai consultati o statistica. saracia de la ei este justificata de mentalitatea primitiva pe care o au.
Concluzia pentru autoare este ca nu Tunisia draga, nu acolo.
Florin_Toth_1
Postat pe 25 Martie 2017 09:27
daca ai fi avut o minima curiozitate sa cauti, ai fi vazut ca pe internet exista multe topice si s-a discutat mult despre asta, arabii sunt mult mai parosi decat un barbat occidental, africanii au iq-ul mult mai redus, la fel si arabii, si atunci pun o intrebare aiurea, defineste dragostea ???
defineste dragostea !!!! sunt mai parosi, sunt mai prosti si au un nivel potential de violenta mult mai ridicat decat un barbat normal, defineste dragostea ???
ne uitam la ei in curte si vedem ca 80% din tarile lor sunt falimentare si in razboi sau in pragul razboiului, hmmmmmmmm, ma intreb de ce !!!! inca odata intreb, defineste dragostea ??? da, la arabi am vazut par pe buci si un par pe piept si pe spate absolut interminabil, defineste dragostea sa intelegem si noi ce intelegi tu prin "iubesc un arab " !!!!! nu ne arati si o poza cu el ??? normal ca nu !!!!
Florin_Toth_1
Postat pe 22 Februarie 2018 16:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu pot sa cred ca mi se intampla asta!!!...SA CUNOSC UN PSIHOPAT 14 De la: kudika421339 14 Noiembrie 2011 14:46
Inimile frante sa vina la mine 322 De la: Ame_ly 29 Iunie 2011 12:37
Sotia mea refuza sexul. 66 De la: kudika_975374 16 Noiembrie 2014 16:06
Inelul de pe mana dreapta 12 De la: kudika313344 3 Noiembrie 2010 16:04
ce sa fac sa fie ca inainte? 9 De la: simonycik 15 Septembrie 2009 11:51