internet corp

Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Sanatate » Sarcina »

Creme pt gravidutze

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont

uitarea_aducerii_aminte
Avatarul lui uitarea_aducerii_aminte
1034 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 11:35 Raporteaza abuz de limbaj

am tot cautat la acesta sectiune un subiect care sa fii abordat si cremele pentru gravidute. eu ma apropii de 4 luni de sarcina si doresc sa incep sa folosesc creme contre vergiturilor... care sa ma fereasca de toate neplacerile care apar dupa ce micutzul se va naste... si fiind si la prima sarcina... shi fiind si un pic mai speriata de eventualele amprente care le va lasa asupra corpului meu... nu pot decat sa va cer sfaturi! va multumesc
Cea mai infidela amanta a omului este speranta.Te inseli zilnic si totusi traiesti cu ea toata viata.
one_size
2932 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 11:35 Raporteaza abuz de limbaj

sanosan!crema pt graviduta!
nastere usoara si un bebe sanatos!
Sa stii sa lupti cand vrei sa ai, sa nu regreti cand pierzi sau dai, sa poti urca cand altii te coboara, sa poti sa induri cand altii te inseala, sa poti zambi cand inima iti plange, sa-ti fie cald chiar daca afara ninge, sa poti avea dorinta chiar daca is clipe ce trec in nefiinta, sa poti trai cand lupta e pierduta, sa ai in viata tot ce sufletul iti cere: credinta, dragoste, placere.
fdianamaria
3 mesaje
Oras: Arad
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 13:04 Raporteaza abuz de limbaj

sarcina usoara in continuare.
sanosan e bun intr-adevar
mustela e foarte bun

dar eu din motive financiare ma dadeam zilnic pe burtica cu o lotiune de corp de la Avon, un tub mare care facea in jur de 10 lei si imi ajunsese cam doua-trei luni unu. Dupa doua nasteri n-am nici o vergetura
anissya
160 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 12:57 Raporteaza abuz de limbaj

Sanosan am luat si eu . Plus inca una concentrata de la Palmer's...pentru bust nu stiu ce sa-ti zic, la mine nu au efect .Poate daca as fi mai putin uituca si m-as tine de un program cu ele, dar asa . Deci iti recomand mai intai sa fii constanta in aplicarea cremei .

Mergi la:

Inchide Setari

off