Setari Cookie-uri

fibroadenom mamar

buna!!am 24 de ani si in urma cu o luna am fost diagnosticata cu fibroadenom mamar drept. mi s-a prescris tratament cu orgametril(2/zi), paduden si tamoxifen. problema la mine ar fi si o tromboflebita pentru care urmez tratament cu anticoagulante(sintrom si detralex), iar tratamentul pentru fibroadenom se cam bate cap in cap cu cel pentru tromboflebita. daca cineva a mai trecut prin aceasdta situatie sa sufere de fibroadenom...va rog din suflet sa ma sfatutit si sa-mi impartasiti din experienta dumneavostra(ce tratament ati luat...daca a avut efect, daca operatia e o solutie).
va multumesc anticipat
adriana0814
Postat pe 16 Februarie 2008 17:48
Fibroadenomul mamar este o tumoare benigna si poate fi tratat natural. El este una din expresiile unui dezechilibru hormonal numit HIPERESTROGENISM, f. raspandit si care sta la baza multor alte afectiuni: fibrom, chisturi etc. Pentru a te vindeca trebuie sa afli cauza acestui dezechilibru (de preferat intr-un cabinet de medicina integrativa) si apoi sa faci o terapie PERSONALIZATA care sa-ti stabilizeze fibroadenomul si apoi sa-l reduca. Vestea foarte proasta este ca poti sa faci operatie si dezechilibrul sa se manifeste in alta parte (sa recidiveze). Vestea buna este ca exista o solutie naturala, cu terapii neinvazive (energetica, ortomoleculara, fitoterapie, dietoterapie, automasaj etc) care te poate ajuta in toate domeniile ce trebuiesc tratate : dezechilibrul hormonal, inflamatia, dezechilibrul nutritional etc. Vestea mai putin buna este ca terapia naturala de echilibrare neuro-hormonala dureaza minim 4 luni si implica foarte multa seriozitate si dedicatie. Daca esti cu adevarat interesata in a-ti rezolva problema intr-un mod neinvaziv scrie-mi. PS : intamplator, unul din ingredientele naturale ce poate fi folosit pentru reducerea inflamatiei sanului este si un excelent anticoagulant !
dusa
Postat pe 3 Martie 2008 18:48
Si eu am primit acelasi diagnostic recent; fibroadenim mamar cu dim 14/15 mm;m ar interesa orice tratament pt a rezolva ac problema( personalizat) sau macar a o stagna;va multumesc
astept raspuns
diana_maria8
Postat pe 13 Iunie 2008 13:42
vreau si eu acest tratament
georgetaaneta
Postat pe 9 Iulie 2008 14:30
am 37 ani , acum 10 ani am fost operata de fibroadenom mamar iar acum in 2008 sunt plina de fibroadenoame la ambii sani.
solutia ar fi interventia chirurgicala avand in vedere ca nu a mers cu progestogel , diufaston ...
daca stie cineva ceva va rog sa-mi spuneti si mie . ce stiti despre tumorles " al dr. angela haimovici de la otv.?
argila cu suc de varza si miere facuta o pasta si aplicata pe sani a folosit-o cineva?
a dat rezultate?
valy_healthy
Postat pe 28 Iulie 2008 16:47
Varza si argila sunt detoxifiante, mierea este antimicrobian. Din pacate toate aceste "retete" dupa ureche NU constituie o rezolvare (spun din propria experienta). Rezolvarea (stoparea evolutiei fibroadenoamelor si eventual, micsorarea lor) se poate gasi NUMAI ATUNCI cand se gaseste cauza: dezechilibru hormonal endogen/exogen + dezechilibrele asociate care sustin si perpetueaza dezechilibrul endocrin etc. Totul pleaca de la diagnosticul corect: exista mai multe cauze, deci exista mai multe tratamente, fiecare pt. o cauza anume.
Obs : este normal ca NU a mers cu Progestolgel, Duphaston etc - sunt hormoni sintetici care agraveaza dezechilibrul endocrin !
dusa
Postat pe 29 Iulie 2008 16:03
Imi permit sa spun in cunostinta de cauza ca tratamentele cu ingrediente naturale cum ar fi foile de varza si mierea nu sunt "retete dupa ureche". Medicina alopata contemporana a dezvoltat o serie de remedii sintetice care au plecat de la principiile acestor "remedii rudimentare" si, din pacate, in ziua de astazi asistam la proliferarea a tot felul de substante si tratamente care aduc o ameliorare de moment, dar cu tot felul de repercursiuni in timp. Referitor la fibroadenomul mamar as recomanda in primul rand un regim alimentar fara proteine animale o perioada de timp, pentru dezintoxicare si pentru a ajuta organismul in lupta sa de eliminare a problemelor cu care se confrunta. In acelasi timp puteti folosi si remediile naturiste. In ce priveste medicamentele, va recomand sa le utilizati cu mare grija si doar dupa ce ati consultat mai multi medici de specialitate. De multe ori orice consult se soldeaza cu alt tip de tratament si nu este recomandabil sa tot incercati tot felul de medicamente pana se "potriveste ceva". Va mai recomand si sedinte de acupunctura si eventual consultarea unui homeopat.
Multa sanatate
Preafericita
Postat pe 30 Iulie 2008 11:20
Si eu l-am descoperit de o luna si primul lucru cu care am fost sfatuita a fost sa-l operez, dar am renuntat, am mers la endocrinolog, am facut unele analize,dar acum astept interpretarea acestora deoarece medicul este in concediu. Ma bucur sa aud ca mai sunt si alte tratamente decaT cele drastice adica operatia, pentru ca m-am gandit si eu ca poate recidiva in alta parte. As vrea sa tinem legatura.
lenuta_dan
Postat pe 30 Iulie 2008 11:42
Attn: Preafericita - m-ati inteles gresit: nu am afirmat ca tratamentele naturiste nu sunt folositoare, ci doar ca folosirea lor nu trebuie sa se faca dupa ureche. De exemplu, la un fibeoadenom mamar (sau orice alt tip de tumoare) cauzat de metale toxice in organism, nu exista rezultate nici cu varza, nici cu argila, nici cu diete. Componenta principala a tratamentului fibroadenomului cauzat de metale grele este electro-chelarea, insotita (de la caz la caz) de tratament cu uleiuri esentiale.
Important este sa se determine CAUZA si sa se trateze specific prin (dupa parerea mea) medicina sec XXI, adica medicina energetica moderna (electro-medicina), nu acupunctura sau homeopatia clasica. De acupunctura clasica ce sa mai vorbim ? Inst. medicale din China au abandonat-o de cativa ani in favoarea electroacupuncturii (met. Voll) deoarece s-a constatat ca durerea si stresul mentalo-emotional modifica dinamic pozitia punctelor de acupunctura. In plus acupunctura clasica era folosita in tratamentul crizelor de boala, pe cand acum sunt mult mai raspandite bolile cronice. Homeopatia clasica este o stiinta veche de doua secole. La noi sunt f. multi specialisti in homeopatie clasica, dar cati sunt specialisti in homeotoxicologie ? (aceasta este un fel de homeopatie revizuita pe la 1956 pt. a fi adaptata bolilor moderne). Sigur ca trebuie mers la endocrinolog, DAR este ABSOLUT NECESAR sa se mearga si la homeotoxicolog care sa precizeze daca dezechilibrul hormonal este legat sau nu de ecotoxine. Este absolut necesar sa se evalueze si starea suprarenalelor sau stresul nutritional ... este destul de complicat sa determini cauza dezechilibrului hormonal pe care ti-l confirma endocrinologul. Este complicat DAR exista si solutii si, MAI ALES, exista si metode de tratament.
dusa
Postat pe 31 Iulie 2008 08:38
eu nu prea cred in medicina naturista. si un fibroadenom este o predispozitie la cancer. Eu nu cred ca poti sa risti cu asa ceva... nush ce sa zic....
OanaTrifu
Postat pe 31 Iulie 2008 10:51
Va rog sa-mi spuneti cum se manifesta fibroadenomul mamarsi care sunt simptomele.
Va multumesc
bake017for779
Postat pe 31 Iulie 2008 15:07
Att. Dusa: Tocmai despre eliminarea CAUZEI am pomenit eu cand am insistat ca primul lucru trebuie sa fie dezintoxicarea si detoxifierea organismului. Sigur ca se pot face tot felul de investigatii pentru a vedea ce anume produce modificarile care conduc la aparitia fibroadenomului, dar acest lucru nu este suficient. Referitor la durerea si starea emotionala "terifiante" care ar fi cauzate de acupunctura traditionala ... ce sa zic, nu prea am auzit ca metoda traditionala ar fi chiar asa de groaznica, dar ... de dragul progresului trebuie sa folosim si tehnologia care se dezvolta, altfel cum am mai contribui la dezvoltarea economiei de piata? Nu sunt o traditionalista prin definitie si nici nu fac parte dintre cei care refuza cu orice pret progresul, dar in primul rand as dori sa atrag atentia asupra "grabei" cu care se declara o boala "incurabila" (asta a propos de spaima unei cititoare care s-a dus imediat cu gandul la cancer ...), asupra "usurintei" cu care se recurge la tot felul de lucruri foarte complicate, inainte de a se avea grija in primul rand de asigurarea unui comfort psihologic adecvat al pacientului/pacientei pentru a putea face fata stresului pe durata vindecarii. Din experienta mea de cativa ani (nu sunt medic si nici nu pretind ca m-as substitui acestoa), am constata ca este extrem de important sa se apeleze cu multa grija la tot felul de explicatii, tratamente, investigatii, iar "verdictele" ar trebui sa se dea cu extrema precautie. In uimitor de multe cazuri este mult mai important ca pacienta in cauza sa aiba incredere ca se poate face bine si ca nu are de-a face cu cine stie de lucru extraordinar. De aceea insist si pe aceasta cale, si imi cer scuze daca deranjez specialistii in medicina, sa se recurga pe cat posibil la lucruri mai "simple" la inceput. Referitor la tehnica, avem deja o multime de exemple prin care "cuceririle stiintifice" s-au dovedit "spectaculoase" la inceput, pentru ca in ultimul timp sa ne tot intoarcem la "natura".
Preafericita
Postat pe 31 Iulie 2008 16:33
Cuceririle stiintifice pe care le catalogati "spectaculoase" in ghilimele, inseamna peste 50 de premii Nobel in ultimii 70 de ani privind activitatea electrica a celulei si aplicatiile campurilor EMF in tratamentul bolilor. (Sunt inginer si, daca doriti, va pot da lista exacta). Nu inteleg de ce nu agreati tehnologiile noi: s-a ajuns, de exemplu, ca divizia medicala a celei mai mari firme din lume (nu spunem nume, nu vrem penalizare !) sa testeze de peste 2 ani un aparat care "topeste" fibromul uterin in cca 1/2 ora. Va dati seama cata economie la operatii (!) pentru spitale si cata "economie" de suferinta pt. noi femeile !
DE CE sa avem ca unica solutie cutitul ? (care NU este de fapt o solutie definitiva si NU elimina riscul de cancer !) De ce sa nu alegem sa ne echilibram organismul, sa fim mai sanatoase, sa avem o viata mai buna, fara spectrul cancerului !
Medicina energetica moderna, bazata pe utilizarea campurilor vibrationale in diagnosticul si tratamentul bolilor, este una din cele 10 tehnologii care vor schimba lumea in urmatorii 20 de ani (Mike Adams). Eu nu vreau sa astept 20 de ani. Vreau sa lupt pt. sanatatea mea prin orice mijloace naturale ACUM ! De ce sa mergem cu caruta cand exista si avion ? Cred ca este bine ca fiecare dintre noi sa stie ca exista si caruta, si bicicleta si masina si avion si fiecare sa-si aleaga metoda dorita in cunostinta de cauza - adica sa poata pune in balanta riscurile, costurile dar si REZULTATELE !
dusa
Postat pe 31 Iulie 2008 17:43
Buna...cu intarziere...Am tot verificat daca mi-a raspuns cineva in acea perioada...dupa care m-am lasat pagubasa, si acum din "greseala" am vazut mesajul tau.As fi foarte interesata de tratamentul naturist.Putem vorbi mai pe indelete pe mail , adresa mea : adyt08@gmail.com.In speranta ca tu vei vedea mesajul mai repede decat mine nu pot decat sa iti multumesc!!!
adriana0814
Postat pe 4 August 2008 22:04
Pentru adriana0814, diana maria8, georgetaanetabacioiu ... si toate doamnele/domnisoarele care doresc sa LUPTE pt.sanatatea lor si nu asteapta rezultate peste noapte - doresc sa va ajut prin metode naturale, puteti sa-mi scrieti pe mail euvita_mspa@yahoo.com. Va promit ca va raspund la toate, chiar daca cu o mica intarziere in perioada 12-30 aug.
dusa
Postat pe 5 August 2008 10:38
Si eu am fost diagnosticata acum 3 ani cu fibroadenom mamar. Am fost pe la diversi medici si pana la urma m-am operat. Medicul mi-a zis ca nu garanteaza ca nu imi va mai apare dupa aceasta operatia. Pana la menopauza totul este posibil. Un medic mi-a zis ca poate sa dispara daca alaptezi. Deci trebuia sa fac un copil ceea ce era o masura prea radicala avand in vedere ca abia implinisem 20 de ani.
Multa sanatate!
GetaVarvaroi
Postat pe 5 August 2008 11:08
Buna,
Cand mi-am descoperit nodul ( intamplator)am crezut ca inebunesc.A doua zi am fost la eco..fibroadenom mamar de 3 cm.Solutia era operatia.Am contonuat apoi la alti medici..ginecologi, radiologi,Am ajuns si in Cluj si acolo acelasi diagnostic si acelasi sfat..sa ma decid daca optez sau nu pt operatie..In caz ca nu.si daca nu creste sau nu ma doare ..sa-l urmaresc.La sfarsit de octombrie trebuie sa merg aici in tm..la control..la eco, sa vedem evolutia si apoi sa ma decid..Sunt inca indecisa si gandul asta ma chinuie foarte tare..."ce sa fac"??...
Poate ma ajutati cu o sugestie...
Numai bine
d0a0n0a0
Postat pe 5 August 2008 15:50
De la: d0a0n0a0, la data 2008-08-05 15:50:40Buna,
Cand mi-am descoperit nodul ( intamplator)am crezut ca inebunesc.A doua zi am fost la eco..fibroadenom mamar de 3 cm.Solutia era operatia.Am contonuat apoi la alti medici..ginecologi, radiologi,Am ajuns si in Cluj si acolo acelasi diagnostic si acelasi sfat..sa ma decid daca optez sau nu pt operatie..In caz ca nu.si daca nu creste sau nu ma doare ..sa-l urmaresc.La sfarsit de octombrie trebuie sa merg aici in tm..la control..la eco, sa vedem evolutia si apoi sa ma decid..Sunt inca indecisa si gandul asta ma chinuie foarte tare..."ce sa fac"??...
Poate ma ajutati cu o sugestie...
Numai bine
d0a0n0a0
Postat pe 5 August 2008 16:04
Pentru orice formatiune fibroasa depistata la san este bine sa consultati atat un medic oncolog cat si un chirurg(daca vi se recomanda) pentru a va da sfatul cel mai bun pe care ar urma sa-l respectati. Oricum sa nu cadeti prada unor sarlatani cu pretentii de mari vindecatori naturisti;puteti merge in paralel si cu medicina alternativa dar tratamentul principal si deloc de neglijat este cel alopat pe care vi-l recomanda medicul oncolog chiar daca formatinunea pe care ati depistat-o este benigna.Nu mergem la oncolog numai cand sunjtem depistate cu cancer, ci pentru orice formatiune. Oncologul este singurul in masura sa va reconmande un tratament adecvat. Sanatate si succes!
ophelia
Postat pe 11 August 2008 17:38
De la: dusa, la data 2008-03-03 18:48:15Fibroadenomul mamar este o tumoare benigna si poate fi tratat natural. El este una din expresiile unui dezechilibru hormonal numit HIPERESTROGENISM, f. raspandit si care sta la baza multor alte afectiuni: fibrom, chisturi etc. Pentru a te vindeca trebuie sa afli cauza acestui dezechilibru (de preferat intr-un cabinet de medicina integrativa) si apoi sa faci o terapie PERSONALIZATA care sa-ti stabilizeze fibroadenomul si apoi sa-l reduca. Vestea foarte proasta este ca poti sa faci operatie si dezechilibrul sa se manifeste in alta parte (sa recidiveze). Vestea buna este ca exista o solutie naturala, cu terapii neinvazive (energetica, ortomoleculara, fitoterapie, dietoterapie, automasaj etc) care te poate ajuta in toate domeniile ce trebuiesc tratate : dezechilibrul hormonal, inflamatia, dezechilibrul nutritional etc. Vestea mai putin buna este ca terapia naturala de echilibrare neuro-hormonala dureaza minim 4 luni si implica foarte multa seriozitate si dedicatie. Daca esti cu adevarat interesata in a-ti rezolva problema intr-un mod neinvaziv scrie-mi. PS : intamplator, unul din ingredientele naturale ce poate fi folosit pentru reducerea inflamatiei sanului este si un excelent anticoagulant !




te rog daca poti sa ma indrumi catre un cabinet unde pot gasi astfel de specialisti ,, seriosi " unde sa mi se depisteze adevarata cauza a aparitiei acestor fibroadenoame. sunt 5 dintre ele de aproximatic 3-4 cm. , restul fiind micuti. nu stiu ce sa mai fac . sunt f f f, speriata cand vad ca nu am solutii. iti multumesc mult.
vreau sa urmez si tratamentul de care spui , cel de minim 3-4 luni , dar totusi vreau sa cunosc cauza .
valy_healthy
Postat pe 18 August 2008 23:02
Exista un cabinet de medicina integrativa in Bucuresti unde un medic naturopat cu competenta in medicina alternativa (data de Min.Sanat) pune diag. cu aparat (atestat UE + ISO). Se fac si tratamente. Il veti gasi usor pe INternet sau scrieti-mi pe mail-ul euvita_mspa@yahoo.com.
Recomand acest cabinet femeilor care inteleg ca sanatatea si-o construieste fiecare prin ceea ce mancam, bem, punem pe piele etc. Trebuie cunoastere, vointa si perseverenta in a-ti construi sanatatea. Cabinetul ajuta cu partea de cunoastere, dar restul reprezinta efortui fiecarei persoane pt.a-si dobandi sanatatea.
Nici o femeie nu trebuie sa fie speriata doar pt. ca are fibroadenom mamar. Echilibrarea organismului incepe cu latura mentalo-emotionala. Nu este usor sa ai tumori, dar fibroadenomul este benign. Tumoarea trebuie vazuta ca un mic "depozit" al organismului in care acesta stocheaza un exces, ceva ce el nu mai poate procesa (exces de hormoni, toxine etc). Trebuie intai diagnosticul corect (ce s-a depozitat), apoi trebuie inteles de ce a aparut excesul, care sunt verigile slabe, apoi trebuie analizate caile de detoxifiere si echilibrare etc
Rezultatele nu se obtin imediat, organismul are nevoie de 4-6 luni ca sa se echilibreze si sa se detoxifice.
Principiile care conduc acest proces in cadrul cabinetului sus-mentionat sunt urmatoarele:
- fiecare persoana este unica deci va avea un diagnostic si tratament personalizat, adecvat dezechilibrelor individuale;
- organismul trebuie ajutat, nu fortat sa se echilibreze - aceasta se va face urmarind in fiecare sedinta de tratament modul in care raspunde organismul si apeland la tratamente NEINVAZIVE (curenti la nivel biologic, fitoterapie etc)
- fiecare pacienta trebuie sa participe in mod constient la procesul de vindecare: va primi explicatii pt. fiecare componenta a planului de tratament pe care trebuie sa-l respecte integral (inclusiv dieta, modificari stil de viata etc) pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.
Daca sunteti de acord cu cele de mai sus, atunci acest cabinet este pt. dvs. Daca nu, fiecare poate gasi si alte optiuni ... Nu cred ca exista un singur loc bun care sa le rezolve pe toate, ci doar ca fiecare trebuie sa ajunga intr-un loc unde sa gaseasca persoane compatibile cu el, deschise intelectual si sufleteste, care sa-l ajute sa-si "cucereasca" sanatatea durabila, temelia fericirii noastre.
dusa
Postat pe 10 Septembrie 2008 13:52
pentru dusa
sti cumva un astfel de cabinet in timisoara??..sau ceva similar unde as putea discuta cu profesionisti.si unde as putea incerca un tratament??.multumesc
d0a0n0a0
Postat pe 12 Septembrie 2008 15:21
am 48 de ani si acum 4 ani in urma unei autoexaminari am descoperit o mica galma care se misca, perfect conturat nedureros, dar faptul ca stiam ca e acolo ma deranja cumplit.am incercat tot ce a fost naturist, de la unguente, la plasturi de varza, la tratamente de dezintoxicare, naturiste, vegetariene, etc.
Dupa o luna de zile am fost la Bucuresti la institutul oncologic Treistioreanu cu mamografia in original si m-am prezentat la examinare.
Doctorul mi-a zambit spunand ca e o chestie care apare in special la tineret si ca nu este neaparata nevoie sa se procedeze chirurgical. DAR daca sta prea mult, avand in vedere ca tesutul nu este "aerisit" fiind un gen de tesut inchis, este preferabila operatia candva pentru ca tesutul se poate eventual trece in cancer (celule care sunt inchise si care nu au un anume tip de evolutie normal) Dupa inca vreo luna am avut senzatia ca formatiunea a mai crescut, poate si datorita faptului ca in fiecare zi o controlam si poate ca nu era indicat nici un tip ,,de masaj" chiar usor fiind, nu stiu.
Operatia a fost usoara, timp de 10-15 min cu totul, dar este clar cu anestezie generala, si chiar daca mi s-a spus ca nu exista nici o siguranta ca nu va mai apare in alt loc sau la celalalt san pana azi . In general eu am avut probleme cu ciclul si la un moment dat am avut un diagnostic de uter fibromatos dar m-am reglat cu rabdare, tratament naturist anticonceptionale si ergometril pe care la un moment nu le-am mai suportat, iar cu varsta s-au rezolvat usor toate.
Succes in decizia pe care o veti lua
enovac2005
Postat pe 16 Septembrie 2008 10:36
Buna, doamnelor si domnisoarelor!
Aveam 20 de ani cand am descoperit un nodul mic la sanul drept. Mi-a fost atat de frica incat nu am spus nimanui. Nu stiu ce a fost in mintea mea. Probabil ca daca nu ma gandeam la el urma sa dispara. Nu a disparut, ba chiar a crescut. Apoi am fost la diversi medici: ginecologi, endocrinologi. Unii imi dadeau tot felul de tratamente, altii mi-au sugerat biopsie. Mi-a fost atat de teama. Apoi am ajuns la Institutul Oncologic din Bucuresti unde am intalnit un medic radiolog extraordinar. Dupa ce m-a trimis sa imi fac mamografie, mi-a aratat ca aveam zeci de noduli la ambii sani (dereglare hormonala). Impreuna cu doctorita endocriniog mi-au prescris un tratament cu o durata de 2 luni, dar amandoi m-au avertizat ca cel mare este posibil sa nu dispara. Asa a fost dupa 2 luni de tratament nici macar nu scazuse. De aceea cei doi medici s-au sfatuit si cu medicul chirurg si am hotarat impreuna ca cel mai bine ar fi sa il opereze. Totul a decurs bine. Am fost la controale din 6 in 6 luni la Institul in primii 2 ani, iar mai apoi o data pe an la medicul meu ginecolog. Au trecut 8 ani de atunci, intre timp m-am casatorit si am si un baietel de 4 ani. Nu am mai avut probleme de genul asta. Numai ca operatia mi-a dereglat organismul. Asa ca, doamnelor si, mai ales, domnisoarelor mergeti la control din timp, pentru ca tratamentul, de orice fel ar fi el, naturist sau medicamentos, sa aiba efect. Orice interventie in organism este de evitat.
DANA_POPESCU
Postat pe 16 Septembrie 2008 12:10
dana buna ziua
ma bucur ca ai postat cu detalii
ma bucur ca ai o viata implinita
spune-ne te rog in ce sens ti-a dereglat operatia organismul?
pentru ca eate totusi o operatie locala, nu afecteaza organele interne, nici glandele hormonale, este ca si cum ti-ai opera apendicele si el este tot o excrescenta, dar mai naturala
sau cum ti-ai opera un chist de grasime aparut sub piele
ce s-a intmplat?
enovac2005
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:33
Pentru problemele de la sani se poate face un simplu masaj de detoxifiere (tip ayurveda); orice alt tip de masaj este daunator (vorbesc din experienta proprie) si COMPLICA PROBLEMELE, poate IMFLAMA efectiv sanul !
dusa
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:27
Buna seara. Mama mea a avut fibroadenom mamar cu cca 10 ani in urma. Era foarte mare si a fost trimisa la spitalul Fundeni pentru biopsie. S-a temut sa mearga acolo, asa ca am ajuns cu ea la un medic homeopat. In 3 saptamani a scapat de el. Sanul i-a revenit la normal si nu i-a mai aparut nimic, este bine sanatoasa.Continuam sa mergem la medicul homeopat ori de cate ori este nevoie, pentru diverse afectiuni si de fiecare data ne simtim foarte bine, remediile nu au reactii adverse cum se intampla cu medicamentele. Ar fi bine sa incercati aceste metode, dau rezultate foarte bune in majoritatea afectiunilor. Sanatate si numai bine !!!
mmarii
Postat pe 17 Septembrie 2008 21:24
Si mie mi s-a depistat fibroadenom mamar si mi s-a recomandat operatia.
Sunt cam sceptica in privinta ei, in special, ca am citit aici ca pot reaparea problemele.Cine imi poate da adresa unui medic homeopat?
Mmarii ma poti ajuta?
adnanagh
Postat pe 27 Septembrie 2008 10:54
Buna din nou fetelor!
Mai nou am aflat ca si matusa mea suferea de acesti insuportabili noduli de la varsta de 14 ani....a mai fost din cand in cand la medici de a facut mamografii, ecografii, etc...tratament,,,fara nici un rezultat.In schimb acum de cand a intrat la menopauza mi-a marturisit ca o mare parte din ei au disparut...singura explicatie fiind aceea ca hormonii isi inceteaza activitatea....Eu incerc in prezent pastilele FEMICUR(se gasesc la SENSIBLUE si costa vreo 37 de lei..sunt pe baza de plante fara reactii adverse).Mai am o luna de tratament cu aceste pastile dupa care merg la eco sa vad ce s-a intamplat intre tim,p(au dat inapoi..au crescut).Multa sanatate fetelor!
adriana0814
Postat pe 27 Septembrie 2008 20:50
Buna seara. Mentionez ca eu sunt din Pitesti si am fost la un medic homeopat de aici. Nu stiu daca va este de folos adresa. Este bine sa-l gasiti in orasul in care locuiti, pt. ca trebuie sa mergeti de cateva ori la control. Se poate sa gasiti un cabinet chiar prin internet. Doctora la care am apelat noi se numeste Floroiu si are cabinetul pe N. Balcescu.( in caz ca suntem din acelasi oras). Daca va pot ajuta cu ceva, tinem legatura. Sanatate si numai bine !!
mmarii
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nutritie speciala bolnav cu cancer! 3 De la: tarot 10 Iunie 2010 18:14
Crema Spermicida Pharmatex 1 De la: vonsabinne 21 Februarie 2014 20:12
:) 8 De la: yumy 7 Iunie 2011 08:09
buna 3 De la: battleofwits 29 Mai 2011 07:17
Urgent !!! 13 De la: Blondis12 21 Iulie 2014 17:31