Setari Cookie-uri

....dureri reumatice ...

...Buna ziua ! ...am si eu o rugaminte; a folosit cineva (sau foloseste)... benzi magnetice...pentru dureri reumatice ?.... gen Dr.Levine sau de coloana,... de bazin ?... sunt chiar atat de bune pe cat se spune in recleme ?... Va multumesc anticipat. Mirela, Rm.Valcea.
maryaug_0809@yahoo.com
Postat pe 21 Iulie 2008 14:32
eu folosesc atat genunchere cu magneti cat si magneti(am aflat de ei din F.AS)pentru dureri reumatice.Ii folosesc pentru genunchi,sold si coloana.Sunt foarte multumita.
karlla57
Postat pe 28 Iulie 2008 00:01
DIN CEEA CE STIU, BAI CALDE, TERMALE SAU SARATE , FACUT SAPTAMANAL SAU FACUTE CURE DE BAI ANUAL, TE VA AJUTA, MISCAREA DE ASEMENEA.
andreea9
Postat pe 28 Iulie 2008 06:14
Intr-adevar, balnearul este cel care are efect pe termen lung si stopeaza atat cat se poate, aceste dureri si aceasta boala. De ce nu incerci si varianta homeopata? Este excelenta si mai reduce din efectul secundar al antiinflamatoarelor care uneori fac foarte mult rau. Sanatate!
EMILIARALUCA
Postat pe 22 August 2008 20:37
Este o crema , ii mai spune crema rosie, la Life-Care.Nu este scumpa si este foarte buna.Daca vrei detalii ma poti contacta la adresa danielaciortan@yahoo.com
Monalissa_healthy
Postat pe 6 Noiembrie 2008 09:52
Buna!!!
Te pot ajuta folosind produsele naturiste ,deoarece si eu am trecut prin aceasta faza si te inteleg.
Aceste produse sunt cu adevarat miraculoase si ai succesul scontat!!!!
Scrie-mi la adresa de email si te ajut sa le comanzi postal urmand sa le achiti la primirea coletului.
ivanescu
Postat pe 8 Decembrie 2008 10:51
Daca doriti cu roduse aloe vera care sunt pastile natur-min si o crema rosie cre este buna pentru dureri maschiulare si dureri reumatice si a tndoanelor .cautati-mma la epopescu58@yahoo.com
epopescu58
Postat pe 17 Decembrie 2008 18:30
Si eu am probleme reumatice dar eu fac tratamentul prescris de medic si ma simt mult mai bine, masaj si plimbare, evita sedentarismul
ramyxena
Postat pe 27 Decembrie 2008 00:43
vanesa26
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:56
Recomand acupunctura.Eu am avut dureri mari la umar si cot de ma trezeam din somn, iar genunchii mi se inflamau si nu puteam indoi piciorul, plus durerile.am facut cateva sedinte de acupunctura si nu mai am nimic de 3 ani.
De asemenea mai aveam o problema-faringita cuplata cu sinuzita.Faceam tratamente cu antibiotice, iar dupa 2 saptamani boala revenea.Tot prin acupunctura din 2,3 sedinte am scapat de boala si antibiotice. Merita sa incercati.Cremele si pastilele nu rezolva reumatismul pe o perioadalunga.
parker
Postat pe 10 Ianuarie 2009 22:28
M-au chiniut si pe mine durerile reumatice, azi pot spune ca putin le-am ingenucheat. Cum? In primul rand sa te pazesti sa nu faci puroi in gat, sa-ti intaresti imunitatea, sa te lasi de carne o vreme de vreo 5-6 ani, sa accepti bucuros legumele si fructele, sa te inveti a manca seminte crude de in si susan, de nuci si dovleac, sa inveti sa te ridici din pat corect, sa te intretii dimineata la sculare cu putina gimnastica, sa-ti atarni in casa o bara pentru "elongatii" deosebit de necesara pentru coloana, sa detoxifici organismul cat de des poti cu tincturi de soc, de aloe, de mesteacan... si apoi mai povestim. Ma vei gasi mereu pentru alte informatii si idei!!?? Succes si s-auzim de bine
3mamarute_
Postat pe 2 Martie 2009 17:07
Te referi la magnetii lui Lili Colotin? I-am cumparat si eu, dar am fost dezamagita de cum i-am vazut.Cum sa-ti rezolve reumatismul 2 jumatati de cerc cu diametrul de8 cm?I-am abandonat si pe ei si idea de a incerca sa ma vindec cu ei. Mis-a parut o pacaleala.
parker
Postat pe 7 Martie 2009 20:31
OanaChera
Postat pe 30 Martie 2009 16:13
Acesti magneti ai lui Lili Colotin m-au facut sa uit ce inseamna durerile acelea pe os ca un sfredel care te macina.Ii multumesc lui Dumnezeu ca am aflat de ei din Formula As.Probabil nu la toata lumea are acelasi efect sau poate nu i-ai folosit dupa instructiuni si ai obturat fluxul magnetic.Multa sanatate .
karlla57
Postat pe 31 Martie 2009 15:23
Nu stiu de benzile de care vorbesti dar am un remediu contra durerilor reumatice daca te intereseaza se numeste Reumax si cista 13 euro si daca ai nevoie cauta-ma la nr. de telefon 0651309949 sau la epopescu58@yahoo.com si iti voi spune despre acest produs deosebit si mai sunt pastilele Vitalion care sunt deosebite fabricate in Anglia.Cu deosebita stima Edi din Timisoara
epopescu58
Postat pe 24 Aprilie 2009 20:12
doamne fereste sa nu te plangi de ceva in tara asta,ca imediat sunt fel de fel de binevoitori cu oferte....asa am fost trasa si eu in teapa de una care mi-a recomandat ceva talpici ca nu o sa ma mai doara picioarele.In disperare am comandat talpicii respectivi care au fost o caciula de bani si de folosit poate v-a folosit voua care cititi acum.sa va ia naiba pe toti care sariti sa ajutati oamenii asa doar conditionand produsele pe care le vindeti voi ,iar noi bolnavii suntem smerceriti de voi.Aveti grija fratilor,cand scrie-ti ceva pe forum,cei care se ofera sa va trimita una si alta ,da-ti cu flit!!!bleh! sanatate tuturor celor care au probleme si apelati la medic va rog!
eurobgb_yahoo_com
Postat pe 8 Mai 2009 09:38
Recomand Kinetic gel (de la plafar). Eu am probleme cu coloana si am avut dureri mult mai mari decat cele reomatice (pe care le am la genunchi). Dar cu sport, dieta si gelul mentionat mai sus pot spune ca sunt aproape o persoana normala.
Alapopescu
Postat pe 21 Mai 2009 07:22
ALOE HEAT LOTION

Mod de prezentare: 118 ml de cremã ambalatã în tuburi sigilate din masã plasticã inscripþionatã.
Prezintã sigla Consiliului ªtiinþific Internaþional pentru Aloe.
Termen de garanþie ºtanþat pe terminaþia tubului: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Conþine: 62% gel de Aloe Vera stabilizat natural 100%, apã deionizatã, salicilat de metil, propilenglicol, glicerilstearat, (antiiritant) alcool cetilic, mentol, trietanolaminã, ulei de eucalipt (volatil), ulei de miez de sâmbure de caisã, vaselinã, ulei de sesam, lanolinã, ulei de jojoba, acid oleic, PEG-100 stearat, carbomer, alantoinã, lanolinalcool, acid ascorbic, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben.
Efectele derivã din cele ale substanþelor componente. Rea¬mintim cã produsul este bazat în mare mãsurã pe gelul de Aloe Vera, ale cãrui proprietãþi asupra tegumentelor sunt descrise în prezentarea gelului de Aloe Vera.
Aloe Heat Lotion este o cremã emolientã cu efect resimþit de optimum termic (uneori cu percepþia senzaþiei de cãldurã fiind hiperemiant, dar unele persoane pot percepe contactul cu aceastã cremã ca senzaþie de rece). Aloe Heat Lotion are o penetrabilitate extrem de ridicatã iar principalul sãu efect, extrem de prompt este acela de a înlãtura durerea resimþitã din artralgii, entorse.
Este recomandatã pentru masaj sau aplicaþii locale cu efecte prompte ºi în contuzii, elongare traumaticã, suprasolicitare a zonelor de inserþie osoasã, febrã de suprasolicitare muscularã, inflamaþii musculare (miozitã), tendinite.
Are ºi proprietatea de a fi adjuvant în resorbirea hematoamelor.
S-a observat eficienþa produsului ºi în sinuzite frontale ºi maxilare cât ºi în crize migrenoase.
Are efect de ameliorare a crizelor dureroase din poliartrita reumatoidã.
Este eficientã, de asemenea, în algoneurodistrofii, sindrom osteoporozant locoregional al coloanei vertebrale, în sindromul de conflict discoradicular (discopatii lombare incipiente).
Preparatul dã rezultate ºi în sechele recente sau tardive dupã entorse, luxaþii ºi imobilizãri ghipsate.
Este un mediu excelent pentru ultrasunete. Crema se maseazã uºor câteva minute la loco dolens (locul durerii) efectul este simpto¬matic dar, prin repetarea procedurii, el devine chiar curativ.
Crema Aloe Heat Lotion nu se recomandã a fi aplicatã pe arsuri sau pe plãgi
enemgabriel
Postat pe 21 Mai 2009 08:19
Toate formele de artritã împãrtãsesc aceleasi simptome de durere severã, pierdere a mobilitãtii si o diminuare a calitãtii vietii. Se mai poate adãuga si faptul cã ucigasul numãrul unu de astãzi din lume rãmâne tot boala cardiovascularã si existã un exces de medicamente farmacceutice si naturale realizate pentru a reduce severitatea acestor boli.
S-ar putea ca un medicament nutritiv numit colagen de tip II sã amelioreze ambele boli într-un mod eficient? Siguranta devine întotdeauna o problemã. Medicamentele moderne cum ar fi antiinflamatoriile fãrã steroizi (NSAIDS) pot cauza sângerãri ascunse, ulcere si chiar efecte ce amenintã viata. Alte studii includ medicamente naturale cum ar fi ulei de peste (ficat), fenialaninã DI si cartilaj de rechin. Se poate dovedi cã o mare promisiune de ameliorare atât a artritei cât si a bolilor de inimã sunt componentele naturale ale cartilajului.
Am devenit interesat de colagen de tipul II ca tratament pentru artritã si boli de inimã când fãceam cercetãri cu privire la cartilaj si scriam cartea mea numitã ”Fãlci pentru viatã, povestea cartilajului de rechin”. În studiul meu am descoperit cã ingredientele medicale efective din cartilaj se datoreazã colagenului de tip II. Cunoastem cã acesta este compus din patru sau cinci tipuri diferite de colagen. Existã 14 tipuri de colagen, dar colagenul primar, cel mai predominant, este cel de tipul II. Dacã acesta se obtine din cartilajul sternului de pui, pui de la 6 la 8 sãptãmâni, contine un numãr mare de glicoproteine cu un continut foarte mare de polizaharide care sustin încheieturile. Acestia includ sulfat de glucozaminã pe care s-au fãcut timp de 30 de ani studii controlate tip placebo care în prezent ajutã la refacerea cartilajului din tesutul articulatiilor. De asemenea, stim cã acestia contin o concentratie mãritã de sulfat de condroitinã A care este un antiinflamatoriu puternic si care reface tesutul articulatiei. Încã o datã dacã produsul derivã din cartilajul sternului de pui, aceste douã componenete sunt în concentratie foarte mare în comparativ cu orice altã sursã de cartilaj. În plus fatã de acestea, colagenul de tip II mai contine un antioxidant descoperit recent numit matrice de cartilaj glicoproteic (CMGP), care ajutã la reducerea degradãrii oxidative a articulatiei. În afarã de aceste noi descoperiri, mai sunt si alte ingrediente în colagenul de tip II care îl fac mai eficient decât dacã s-ar lua numai glucozaminã sau condroitinã.
Un alt avantaj al colagenului de tip II este cã se absoarbe foarte repede. Cercetãtorii au demonstrat cã acest colagen de tip II are o ratã de absorbtie de circa 70 pânã la 90 %, fatã de 8% rata de absorbtie a cartilajului ingerat. Înseamnã cã se va lua mult mai putin colagen de tipul II în comparatie cu cartilajul. Multe persoane trebuie sã ia de la 9 pânã la 12 grame de cartilaj pentru a avea o reactie pe când cu colagenul de tip II sunt suficiente, în mod obitnuit, 3 pânã la 4 grame.
Când oamenii suferã de artritã, colagenul de tip II se autodistruge selectiv. Oamenii de stiintã stiu cã aceastã componentã din cartilaj este atacatã de celulele albe si cumva aceasta activeazã sistemul imun al pacientului bolnav de artritã reumatoidã care dezvoltã anticorpi ce distrug colagenul de tipul II. Dupã care se initiazã un rãspuns imun cãtre toate cartilajele care se degradeazã. Astfel încât dor încheieturile mâinii, genunchii, soldurile, spatele etc. În osteoartritã se distruge cartilajul prin uzurã normalã pierzându-se colagenul solubil de tip II, dar fãrã rãspuns imun. La final rezultatul este acelasi. Dureri foarte mari si pierdere a calitãtii vietii. Întrebarea este: cum opreste colagenul de tipul II sistemul imun în artrita reumaticã? Rãspunsul e cã eficienta colagenului de tipul II este realizatã prin ”tolerantã oralã”. Câtiva ani în urmã, Dr. Howard Weiner din Brigham, a descoperit cã existã o parte a intestinului numitã GALT (tesut limfatic activat) ce face parte din sistemul nostru imun. În esentã, celulele albe din GALT ne permit sã mâncãm diferite feluri de proteine fãrã a deveni alergic sau sensibil la acestea. Sistemul tolerantei orale a fost descoperit cu multi ani în urmã de cercetãtorii germani care dãdeau iederã toxicã pacientilor puternic alergici si astfel le eliminau alergiile. Se ajunge la principiul homeopatic ”cui pe cui se scoate”.
Dr. Weiner a început sã le dea mielinã de vacã la multi pacienti cu sclerozã si a observat îmbunãtãtiri ale simptomelor. Dr. David Trentham, de la Universitatea Harvard, a format o echipã cu Dr. Weiner pentru a investiga efectele adverse ale colagenului de tipul II din sternul de pui, investigatii fãcute pe soarecii cu artritã. Ceea ce au descoperit a fost destul de remarcabil. Dupã a doua sau a treia lunã, soarecii nu mai manifestau simptome ale artritei. A fost o ameliorare a bolii.
Urmãtorul pas a fost testarea tolerantei orale a colagenului de tipul II pe pacienti umani. Doctorii Trentham si Weiner au fãcut studii pe zece persoane cu artrite reumatice severe. Acestia au eliminat terapiile standard cum ar fi NSAIDS si metotrexat si le-au dat pacientilor colagen de tipul II din cartilajul sternului de pui. La sfârsitul celei de-a doua luni, sase din cei zece pacienti au prezentat îmbunãtãtiri substantiale, iar unul dintre ei a prezentat o remisie completã a bolii care a durat 26 de luni fãrã efecte secundare. Rãspunsul clinic al acestui studiu a fost definit ca o reducere cu aproximativ 50% si mai mult a inflamatiilor si a sensibilitãtii, o îmbunãtãtire cu 50% a rigiditãtii simtite dimineata, cât si îmbunãtãtirea mersului pe jos cu 15 minute. Astfel, au fost câteva criterii obiective si subiective pentru a mãsura succesul. De fapt, acest studiu demonstreazã cã o ratã de rãspuns de 70% în unele din cele mai severe cazuri fãrã efecte secundare la acesti pacienti au fost complet reduse fãrã medicatie standard. Chiar dacã restul de 30% nu au prezentat îmbunãtãtiri. si datoritã acestei încercãri, aceeiasi doctori au fãcut un nou studiu pe 59 de pacienti cu artrite reumatice severe active. 28 dintre pacienti au primit colagen de tipul II iar 31 au primit pilule placebo. Ceea ce este interesant este faptul cã cei care au luat colagen au arãtat o stabilizare semnificativã si o îmbunãtãtire pe când cei cu placebo au continuat sã se deterioreze. De fapt, patru dintre pacientii ce au luat colagen au prezentat o remisie completã a bolii, pe când nici un pacient din grupul placebo nu au prezentat nici o remisie a bolii. Din nou, nu s-au descoperit efecte secundare. Observãm cã ingerarea oralã a colagenului de tipul II poate dovedi a fi una dintre cãile eficiente de controlare a artritei indiferent de forma de artritã. Întrebarea care apare acum este: cum lucreazã, mai exact colagenul de tipul II pentru a produce aceste rezultate incredibile. Apare mecanismul suprimãrii imune prin celulele albe localizate în GALT. Aceste celule albe devoreaza o parte din colagenul de tip II si dupã aceea învatã sistemul imun sã nu mai atace colagenul de tip II, deoarece aceste celule albe îl identificã ca fiind prieten si nu inamic. O datã ce sistemul imun este alertat sã nu mai atace colagenul se pare cã apare o înmultire a celulelor de blocaj-T. Sunt cunoscute si ca celule T8. În cele in urmã, acesta reduce numãrul de citocine (cytokines) inflamatorii care sunt, în parte, responsabile de reactia inflamatorie din artritele reumatice. Celãlalt motiv, si anume de ce existã rezultate în osteoartritã , este faptul cã acest colagen de tipul II are o concentratie ridicatã de glucozaminã si condroitinã care întãreste cartilajul, însã creste, de asemenea, producerea celulelor din cartilaj. Aceste ingrediente au de asemenea proprietãti antiinflamatorii care se comportã ca o pernã în conditii normare de activitate fizicã.
Colagenul de tipul II mai contine si proteoglicani care inhibã formarea de vase de sânge în articulatii si reduce atacul enzimelor asupra cartilajului. Asadar, existã o refacere a celulelor ce produc cartilaj si o reducere a biochimiei destructive a articulatiei. În plus, multi dintre acesti proteoglycani gãsesc în colagenul de tip II suport pentru fluidul lubrifiant al articulatiei numit fluid sinovial. Acesti proteoglycani cresc efectiv consistenta si puterea de lubrifiere ale acestui fluid.
Este extrem de important sã întelegem cã nu toate tipurile de colagen sunt la fel si nu toate tipurile de cartilaj vã pot da un colagen de tip II eficient din punct de vedere medical. Colagenul de tipul II trebuie sintetizat din cartilajul sternului de pui. Motivul este foarte simplu. Aceastã sursã de cartilaj detine cea mai mare concentratie de proteoglycani. O persoanã cu artritã dacã ia colagen de tipul II trebuie sã astepte o perioadã de 4 pânã la 8 sãptãmâni înainte de a lua o decizie dacã produsul are efect sau nu. Pentru a avea rezultate trebuie luat tratamentul pentru o anumitã perioadã de timp. Am vãzut persoane are nu mai aveau dureri doar dupã o sãptãmâni dar aceasta e o exceptie nu o regulã. Colagenul de tip II este disponibil în capsule de 500 mg. Trebuie luat 3 capsule (doze) seara pe stomacul absolut gol la 2-3 ore dupa masa, de preferat cu o cantitate de 1-2 pahare de apa pentru a îmbunãtãti absorbtia. În afarã de faptul cã acest produs nu prezintã efecte secundare, acesta pare a fi o sansã atunci când suferim de orice formã de artritã.

Din studiu stim faptul cã toate componentele colagenului de tip II sunt agenti condroprotectori deoarece acestia 1) rezistã la atacul enzimelor care distrug proteina din cartilaj; 2) reprogrameazã condrocitele si citocitele reducând inflamatia; 3) promoveazã sinteza noillor celule ale cartilajului si sinteza proteoglicanã; 4) intensificã producerea de fluid, hialuronan, producând un fluid sinovial lubrifiant si eficient pentru articulatii; 5) protejeazã suprafata cartilajului de deteriorarea oxidativã si de distrugerea enzimaticã; 6) se comportã ca un puternic antiinflamator si modulator de durere.
healthy001487
Postat pe 21 Mai 2009 22:48
Best Hyaluronic Acid cu BioCell Collagen ll si Chondroitin Sulfate 60 cap

Complex proteic colagenic 1900 mg
BioCell Collagen II 1000 mg
Hyaluronic Acid 100 mg
Chondroitin Sulfate200 mg
Hydrolyzed Collagen Type II 600 mg

Contine BioCell Colagen II brevetat. BioCell Colagenul II este obtinut din sternul de pui si ofera biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara si rapida.
In 2-3 luni uiti de cosuri, puncte negre, riduri,artrita,coxartroza,dureri de articulatii, etc...

93 lei/cut cu 60 caps/1 luna

Alte informatii si detalii despre produs 0751209820
semaka_boy
Postat pe 22 Septembrie 2009 03:09
Eu va recomand Gel antireumatic "Puterea ursului"-produs bio
costa 26 lei-250 ml si 39 lei-500 ml
Pretul e pentru toate buzunarele si cine vrea eu ii pot trimite gratis o mostra si daca e multumit sa mai comande,daca nu....sa scrie pe forum ca nu e bun produsul.
Sunt asistenta si pana sa dau de produsul asta am tot incercat diclofenac,fastum gel..etc.
Acest produs "Puterea ursului" este intradevar foarte bun si recomand.
Apropo si de aloe vera ,am lucrat 6 ani in forever,nu zic ca produsele nu-s bune,dar nici atat de bune nu sunt pe cat se face reclama,daca ar fi fost atat de miraculoase nu ar mai fi existat medicii...dupa parerea mea+ ca sunt si foarte scumpe aceste produse.


*Cel mai puternic gel antireumatic al gamei Kr�er cu efect rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor.
Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei.Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta.Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului.Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece.Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant, in timp ce extractul de vita-de-vie ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice.
Se maseaza usor in locurile cu probleme.
In concluzie cine doreste "Puterea ursului"-sa ma caute pe
yahoo:ronnabog
Sanatate la toata lumea!
EchipaLifeCareiasi
Postat pe 14 Octombrie 2009 09:07
Mergila un medic reumatolog,el iti va da un tratament adecvat,antireumatice,gimnastica medicala,fizioterapie,etc.Eu sunt o reumatica si numai asa ma recuperez,in rest sunt povesti de adormit copiii!!!!Iti doresc sanatate!
eurobgb_yahoo_com
Postat pe 15 Octombrie 2009 16:35
De la: healthy001992, la data 2009-10-15 16:35:36Mergila un medic reumatolog,el iti va da un tratament adecvat,antireumatice,gimnastica medicala,fizioterapie,etc.Eu sunt o reumatica si numai asa ma recuperez,in rest sunt povesti de adormit copiii!!!!Iti doresc sanatate!


Povesti sunt multe ...eu iti propun ceva daca vrei.
Imi spui adresa si eu iti trimit gratuit o cutie de Puterea Ursului,si daca te-o mai durea dupa ce te masezi ceva sa intri inapoi sa scrii ca-s povesti,iar daca iti va trece la fel te rog sa faci.
Numai bine
EchipaLifeCareiasi
Postat pe 20 Noiembrie 2009 00:06
Stimata doamna,/domn,
Doresc, pe acesta cale, sa va fac cunostinta cu un produs deosebit pentru pastrarea tinereti, vigorii si sanatati. Produsul este “100% PUR COLLAGEN Capsule”,obtinut din stern de pui de 6-8 saptamini si este rezultatul cercetarii si productiei firmei ENCORE COLLAGEN Ich. USA. Este legalizat pentru comercializare in ROMANIA si asigura o regenerare a intregului organism. Americanii il numesc “PILULA DE TINERETE”.. . Are efecte benefice asupra circulatiei periferice, asupra inimii (inaintea unei operati de valve, baypas etc . se face o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN), si in special asupra articulatiilor si bolilor acestora (artrite si poliartrite reumatoide, artroze, coxartroze, discopatii, … reface lichidul sinovial ).Nu in ultimul rand , este un produs cu un efect miraculos asupra tenului (inlocuieste cu succes si pe termen lung acidul hialuronic,biotonina si alte descoperiri recente in materie de eliminarea ridurilor si de intinerire), asupra celulitei, dar rolul lui major este de vindecare si regenerare a intregului organism.
Puteti afla mai multe noutati intrind pe www.centrofarm.ro, forum de sanatate, “Produse naturiste” sau contactindu-ma la telefon nr. 0770492583, andreidan51@gmail.com, O.P. 1, C.P. 174, IASI
P.S. Mie , acest produs mi-a facut mult bine si am promis ca voi face la randul meu bine , facindu-l cunoscut .
Cu stima si pretuire,
DAN ANDREI
healthy001487
Postat pe 20 Ianuarie 2010 06:53
As dori sa va propun cea mai buna crema, o emulsie cu efect emolient confine agenti de incalzire locala, fapt care o transforma in produsul ideal de masaj in cazul oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion poseda pH echilibrat si actiune lubrefianta, fiind special realizata pentru masaj relaxant. Capacitatea de penetrare in profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera va contribui la indepartarea rapida a durerii aparute ca urmare a tensiunilor, stresului, reumatismului,practicarii exercitiilor fizice, la probleme cu sinuzita, dureri de cap sau a eforturilor fizice mari.
Daca va intereseaza puteti sa ma contactati pe, krasznai@flp.ro
kraszi
Postat pe 9 Aprilie 2010 18:33
stie sineva un medic reumatolog bun in bucuresti? nu neaparat profesor sau mare renume ,sa fie om si sa nu stau cu orele pe la usa lui . exiata asa ceva ?
skiuri
Postat pe 9 Aprilie 2010 22:32
Ne ocupam cu recomandari de produse. nu?
Ca de asta se intreaba, nu? Sa se raspunda.
Monalissa_healthy
Postat pe 10 Aprilie 2010 22:27
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:43
De la: skiuri, la data 2010-04-09 22:32:21stie sineva un medic reumatolog bun in bucuresti? nu neaparat profesor sau mare renume ,sa fie om si sa nu stau cu orele pe la usa lui . exiata asa ceva ?


Buna,
ai putea incerca sa cauti pe doctorating.ro un medic ok. In general au ratinguri si comentarii, asa ca te poti orienta destul de usor.
Succes!
Monicamm85
Postat pe 16 Iunie 2010 12:00
Pentru toti cei ce sufera de afectiuni reumatice de orice fel, ofer o consiliere gratuita pe aceasta tema, cat si un numar de 3 sedinte de terapie naturista .
Pentru detalii 0720825401 (de luni pana vineri intre orele 11-18)
kudika369288
Postat pe 19 Februarie 2011 20:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cistita 14 De la: Manager 6 Mai 2010 15:33
buna 5 De la: utad 2 August 2010 20:10
50 de milioane de americani suferã de diferite forme de artritã, reumatism sau osteoartrit. 0 De la: 25 Aprilie 2009 03:25
discopatie cervicala 2 De la: dany657 2 Mai 2010 19:10
anxietate 51 De la: office_salinasusesi_ro 21 Iunie 2010 13:11