Setari Cookie-uri

despre sterilet

am si eu o problema .daca ma poate ajuta cu o informatie.am 38 de ani,iar la virsta dee 33 mi-am pus sterilet.l-am scos dupa 4 ani.am incercat sa ramin insarcinata timp de 7 luni.nu am reusit.am si anexita pe care am tratat-o cu medicamente,pe urma cu plidin injectabil.deocamdata nici un rezultat.ce as mai putea incerca ca sa ramin insarcinata,si daca cineva s-a mai confruntat cu o problema de genul acesta cum a procedat.e vreo problema cu steriletul?nu mai poti ramine insarcinata dupa folosirea lui?multumesc
mihaelacnx
Postat pe 31 Iulie 2008 19:37
buna mihaela!
trebuia sa-ti spuna medicul ca dupa ce ai sterilet cu greu poti sa mai ramia insarcinata
dar, tot asa de bine dupa ce-l scoti se poate sa ramai fff. repede...
eu am de 15ani sterilet, dar m-a intrebat de multe ori dr. inainte de a-mi pune primul sterilet daca o sa mai vreau copii........am un copil si gata
mai incearca, ca sa zic asa......aproape totul este posibil in viata, nu-i asa?
dumnezeu sa va ajute!
sa auzim de bine
pa
viky67
Postat pe 31 Iulie 2008 21:40
multumesc vicky pt raspuns
mihaelacnx
Postat pe 1 August 2008 16:04
poti sa ramai insarcinata.un dr. f.f. bun este la BUCUR dr.AUGUSTIN este nemaipomenit.Iti spun din experienta de 13 ani merg la el.DOAMNE AJUTA
selenavisan
Postat pe 5 August 2008 15:55
buna selena.poti sa imi spui la ce spital sau clinica?mersi mult
mihaelacnx
Postat pe 5 August 2008 17:06
Pentru mihaela - cel mai bine incepe cu un control la un medic bun. cauta recomandari ale altor fete pe net. Eu personal am avut sterilet si l-am tinut aproape 5 ani desi termenul cred ca era de 3 ani. dar medicul de atunci "a uitat" sa ma avertizeze. dupa ce l-am scos am mers vreo 2 ani pe anticonceptionale si apoi6 luni prezervativ. iar in luna in care am "testat" am si ramas insarcinata, recunosteam ziua in care aveam ovulatie. chiar si cu anexita netratata. deci fiecare organism reactioneaza in felul lui. ne ghidam dupa niste repere general valabile, respetiv ovulatie la jumatatea ciclului menstrual (14 zile inainte de menstruatie) dar .. oricum. succes
vali_filote
Postat pe 6 August 2008 09:09
esti norocoasa.sper sa am si eu noroc.mersi mult
mihaelacnx
Postat pe 6 August 2008 16:18
ptr anexita incearca un tratament cu supozitoare carpicon,sunt foarte bune si dau rezultate excelente,i plus sunt naturale.multa bafta !
miaitu
Postat pe 7 August 2008 07:08
eu am avut sterilet 4 ani,dupa care l-am scos. am facut pauza un an (timp in care am folosit prezervativul) si acum ,de 2 ani mi-am pus altul .dr mi-a spus ca dupa cel de-al doilea s-ar putea sa nu ai fie nevoie de altul caci nu vo mai ramane insarcinata - peste 2 ani cand il voi scoate voi avea 41 ani / totusi cred ca depinde si de organism - asta e ce mi-a spus medicul -tu ia-o ca pe o simpla informtie
MYL
Postat pe 7 August 2008 10:16
pana acum am citit doar tampenii despre sterilet
eu am folosit sterilet timp de 8 ani(2 buc) si am ramas bine merci insarcinata dupa ce l-am scos
nu acesta este motivul pt care nu ramai insarcinata
cauta in alta parte"buba"
cineva ti-a scris despre supozitoarele cu carpicon
sunt cele mai bune
ar mai putea folosi o cura balneo la sovata
nu e gluma cu sovata
are efect garantat in cele mai multe cauze genitale
plus ca zona este f frumoasa si va iesi un concediu super
incearca si ai sa vezi
totdeauna ce e natural e mai bun decat orice tratament medicamentos
bafta multa
liviuca0
Postat pe 8 August 2008 12:46
ce nu inteleg eu e altceva: se foloseste steriletul si de catre femeile care nu au in prealabil sarcini? cunosc relativ bine subiectul, teoretic, dar de folosit nu s-a pus problema. dar, din cate stiu, conditia sine qua non a montarii lui e existenta a cel putin doua sarcini anterioare, cu toate ca stiu chiar printre cunostintele mele persoane care, fara copii, eventual cu un avort, il folosesc. nu mai intreb, dar presupun ca toata lumea stie ca efectul contraceptiv consta in starea de congestie si inflamatie pe care o intretine la nivelul colului. poate ca ar fi bine de luat in seama inainte de a-l aborda si folosi. multa sanatate, tuturor......
megas
Postat pe 9 August 2008 14:39
cred ca toate problemele discutate mai sus s ar rezolva cu un simplu prezervativ
pt ca steriletul aduce numai complicatii care dak nu apar acum apar cu siguranta mai tarziu..tot ce e strain in organism e respins intr un fel sau altul..
asa ca ganditi va de 2 ori
va spune cineva cu pregatire medicala
oana.parfene
Postat pe 10 August 2008 16:51
eu am avut sterilet aproape 5 ani si apoi am ramas insarcinata si am facut primul copil:) apoi iarasi sterilet vreo 3 ani si am facut imediat al doilea copil n-a fost nici o complicatie si sfatuiesc pe toata lumea sa-l foloseasca si sa mearga la doctori cu experienta iar igiena sa fie la maximum. va doresc sanatate si copii sanatosi!
robertsoana
Postat pe 22 August 2008 14:44
Um medic bun.
Dr. Isreb N
tel cabinet (Dr. Taberei) 021-777.48.70

Nu spun asta pt ca este medicul meu ci pentru ceea ce face. In urma cu 9 ani o convingeam pe prietena mea (care de cativa ani buni se straduia sa ramana insarcinata) sa mearga la acest medic al meu. Se saturase de medici, de "Sovata", de tratamente, isi luase gandul. Eu faceam al doilea copil de cand ea se tot chinuia. Am convins-o intr-o zi de august sa ajunga la cabinet. In decembrie a ramas insarcinata. Avea o problema atat de marunta... pe care medici nu o observau si puneau sterilitatea pe seama unor grave probleme de au innebunit-o.

Un consult si vei sti ce problema ai.
(este medicul meu, al tuturor femeilor din familia mea - mama mea este operata de el-, al tuturor femeilor din jurul meu; toti copii din jurul meu, mai mici de 10 ani sunt asistati la nastere de el, dupa ce eu am nascut primul copil in chinuri groaznice iar pe cel de-al doilea l-am facut dupa 4 ani de tratament cand l-am cunoscut pe el)

Si da, ii fac reclama cu mana pe inima stiind ca nu-mi incarc constiinta cu probleme pe care le-ar putea avea cineva.

Mult succes!
danaspirea
Postat pe 10 Septembrie 2008 11:16
multumesc mult dana.
mihaelacnx
Postat pe 10 Septembrie 2008 15:22
ce aiureli vb k nu se paote ramane insarcinata dupa sterilet? k doar nu opreste ovulatia sau inchde trompele. pur si simplu e un ibiect straint in uter care impiedica sau mai corect spus, din cauza prezenei lui, ovulul fecundat nu se pooate dezvolta si se elimina de la sine.
se paote ramane insarcinata, mai ...exerseaza. eu am avut 5 ani, cu pauza doi, si acum am unul pt 8 ani. tb doar sa faceti controale periodice, cele normale, sunt perfecte, pt k firul care ramane in afara uterului,( care ar tb sa il simtiti cand va spalati intern, dupa ciclu, ), poate sa franjureze, k sa explic ce se intampla, colul, si sa faceti cervicita. e tratabila, dar e bine de tinut sub supraveghere.

deci tehnic vb, nu are nici o treaba steriletul cu a nu mai ramane insarcinata dupa c il scoti....mai ganditi, fetelor, ce dumnezeu!!!!
serseniuc
Postat pe 9 Aprilie 2009 10:00
Poti ramane linistita insarcinata
Am aceeasi varsta ca si tine am avut streilet timp de 8 ani l-am scos si am crezut ca nu ao sa mai raman dar dupa doi ani am ramas nu credeam ca o sa se mai intample din pacate mi-am pus inapoi si l-am scos acum
dar credema daca iti doresti o sa ramai .
alinapoali
Postat pe 11 Aprilie 2009 21:59
Buna.acum trei saptamani,am fost la medic am avut o problema........am pierdut al doilea copil,si m-am hotarat sa-mi pun sterilet.Imi este cam frica,nu stiu ce sa fac,am avut se relatii sexuale,e posibil sa raman insarcinata?Dupa 6 saptamani trebuie sa plec la medic ,dar nu mai am rabdare va rog dati-mi si mie niste pareri.Avortu l-am facut in londra si mi s-a zis sa merg la medic dupa 6 saptamani.....pana atunci ce fac,imi este frica se poate sa raman insarcinata?
Mee32
Postat pe 25 Iunie 2009 00:27
De la: viky, la data 2008-07-31 21:40:39buna mihaela!
trebuia sa-ti spuna medicul ca dupa ce ai sterilet cu greu poti sa mai ramia insarcinata
dar, tot asa de bine dupa ce-l scoti se poate sa ramai fff. repede...
eu am de 15ani sterilet, dar m-a intrebat de multe ori dr. inainte de a-mi pune primul sterilet daca o sa mai vreau copii........am un copil si gata
mai incearca, ca sa zic asa......aproape totul este posibil in viata, nu-i asa?
dumnezeu sa va ajute!
sa auzim de bine
pa
sagara_laksami
Postat pe 7 Iulie 2009 12:18
buna
nu intra in panica,nu de la sterilet nu poti ramane insarcinata problema e in alta parte, cauta un medic bun si iti vei indeplini si dorinta de a fi mama.
eu cunosc persoane care au ramas insarcinate cu steriletul montata asa ca mai fa analize atat tu cat si sotul si totul v-a fi ok.
abgavrila
Postat pe 12 Iulie 2009 22:58
Eu o sa spun un lucru f. imp: VRETI sau NU VRETI sa ramaneti insarcinate - supraspecialistul in aceste probleme e prof. dr. HORHOIANU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie ale Spitalului UNIVERSITAR - S.U.U.B. - BUCURESTI, metrou EROILOR. Rezolva tot simplu - infertilizare definitiva fara riscuri ; tratamente simple pentru femeile care nu pot avea copii - dimineata la prima ora consultatii la Cabinetul de consultatii interdisciplinare (echografie/ colposcopie) - pe A2 - aripa 2 a sectiei.
Puteti cauta spitalul pe google, luati telefonul spitalului, cand raspunde centrala cereti sectia ginecologie prof. HORHOIANU , intrebati acolo daca mai da consultatii dimineata la "interdisciplinare" pe A2 pentru femeile cu probleme de sarcina si va duceti. Are si cabinet particular.
healthy005533
Postat pe 21 August 2009 18:35
BUNA ZIUA.AM SI EU O INTREBARE O PRIETENA DE-A MEA ARE STERILET EXPIRAT DE 1 AN SI NU L-A SCOS CE SE POATE INTAMPLA?
jojobela
Postat pe 28 Martie 2010 16:21
nu vreau sa fiu prea bagatoare dar vreau sa te intreb dupa cat timp de la montarea de sterilet pot sa am contact sexual si daca se poate deplasa cumva ieri l-am montat ...e normal sa sangerez putin?
kudika406526
Postat pe 4 Iunie 2011 11:50
poate sa alunece la primul ciclu cumva ? steriletul la primul ciclu? va rog sa-mi spuneti
kudika406526
Postat pe 4 Iunie 2011 11:58
De la: kudika406526, la data 2011-06-04 11:58:34poate sa alunece la primul ciclu cumva ? steriletul la primul ciclu? va rog sa-mi spuneti


da iti aluneca in toaleta, nu face nici kk

Valy90
Postat pe 4 Iunie 2011 12:53
De la: kudika406526, la data 2011-06-04 11:50:57nu vreau sa fiu prea bagatoare dar vreau sa te intreb dupa cat timp de la montarea de sterilet pot sa am contact sexual si daca se poate deplasa cumva ieri l-am montat ...e normal sa sangerez putin?

Da si da; de aceea mergi la control dupa 6 saptamani si ti se spune sa mergi urgent la medic daca ti se pare ceva in neregula in primele saptamani. Durerile sunt si ele normale.
De alunecat, poate aluneca, dar nu-ti inchipui ca va cadea din tine sau ceva de genu' , alunecarea se refera la cativa milimetri (banuiesc ca ti s-a spus in cabinet cum sa verifici)

Despre sex nu sunt sigura, intreaba medicul, caci depinde de tipul de sterilet.
kudika_pudika
Postat pe 4 Iunie 2011 18:30
incearca sa crezi in Dumnezeu
Ale_xandra_27
Postat pe 7 Iunie 2011 00:38
De la: Ale_xandra_27, la data 2011-06-07 00:38:44incearca sa crezi in Dumnezeu

WTF?
kudika_pudika
Postat pe 7 Iunie 2011 11:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"De Exemplu Fete virgine " 20 De la: crazy_mire 31 Decembrie 2010 14:49
probleme hormonale??????'sau ce 7 De la: rodyana 24 Februarie 2010 23:03
Sterilet... daca mai exista acest subiect imi cer scuze...recunosc nu am citit! 18 De la: kudika353252 21 Martie 2011 17:14
Anticoneptionale 2 De la: andreeaBMA 1 August 2011 06:38
de vanzare vaccin IBC10 IMPOTRIVA CANDIDEI 4 De la: AdrianaR 26 Ianuarie 2011 16:14