Setari Cookie-uri

spasmofilie cosmarul meu

in urma cu 4 ani am fpst ionternata la pediatrie si m-a diagnosticat cu spasmofilie manifestata.am urmat tratament 2 ani cu vitamine calciu aspacardin penicilina si nu a avut nici o reactie tratamentul deoarce am mereu o stare de nervi,insomnii,simt ca nu am putere,scap obiectele din mana,am dureri in tot corpul si ma inteapa inima foarte des.
Am mai fost de atunci la medic dar nu mi-au dat un rezultat deoarece spun medicii ca nu isi dau seama de la ce am aceste simptome..,,va rog frumos sa ma ajutati sa stiu ce sa fac in continuare
Carmen1_healthy
Postat pe 9 August 2008 17:51
Acum cativa ani si eu am fost diagnosticata cu ..spasmofilie. Sau cel putin asta a constatat medicul meu de familie in urma analizelor. Am facut tratament cu calciu pastile, intramuscular..... Apoi iar nu ma simteam bine. La recomandarea unui medic am facut 2 ani la rand, primavara si toamna, calciu intravenos si B1, B6 si B12 intramuscular.Nu stiu daca am cuvinte sa ii multumesc acelui domn doctor. De atunci....ma simt foarte bine. ( Organismul meu nuu prea asimileaza calciu din alimente si de atunci, primavara si toamna mai iau si pastile de calciu, magneziu si vitamina D3). Sanatate!
me_tweety
Postat pe 27 August 2008 09:53
buna,si eu am aceeasi problema de cateva luni nu stiu ce sa ma mai fac,senzatii de voma, lesin, amorteli chiar am zis ca am apenticita si medicul de fam,mi-a zis sa iau calciu magnesiu si d3 iar cand am intrebat cat timp a spus ca atata timp cat ma simt rau,
balymoon
Postat pe 28 August 2008 17:22
Utilizarea calciului in organism este guvernata de un oligoelement prezent in paratiroide (in proportie de 98%). Persoanele cu spasmofilie trebuie sa-si testeze si nivelul acestui element daca doresc sa-si rezolve problema.
dusa
Postat pe 1 Septembrie 2008 16:21
Dragele mele ,cel mai bun tratament pt spasmofilie ,indiferent de sezon este calciu,magneziu ,vitamina D,cate 1 cp /pe zi timp de 30 de zile .Daca printre simptome se numara si tahicardia(batai accelerate ale inimii)luati in fiecare zi 1ct distonocalm pt ca are in compozitia pastilei 15 mg propanolol care are rolul de a regla bataile inimii.Dupa ce faceti analizele pt calciu si magneziu si observati ca nu se gasesc in parametrii normali,in special magneziu scazut foarte tare ,v-as recomanda niste Magnerot,care contine acid orotic cu rol in biosinteza pirimidinei.Daca aveti nelamuriri ,ma puteti contacta la un nr de te. 0728004897 sau e-mai:alidentis@yahoo.com.Va urez multa sanatate!Medic
kudika142081
Postat pe 6 Septembrie 2008 13:58
Pentru remineralizare osoasa cea mai buna este tinctura de coada calului;cea mai buna forma de asimilare a calciului: luati calciu lactic-10 tablete,le sfaramati si le puneti intr-un litru de lapte care da in clocot.Se mananca branza care se strange desupra,zerul se arunca.
sea_shell
Postat pe 9 Septembrie 2008 02:53
Buna, pentru " Carmen 1 "

Cu mult timp in urma am fost diagnosticata cu spasmoifilie, am luat o perioada indelungata Panangin, foarte bun, este pe baza de plante, deci fara efecte secundare, insa organsimul nu asimila f bine, mi-a fost teama sa iau calciu si vitamine din 2 motive, unul mi-era teama sa nu ma ingras, al doilea motiv excesul de calciu si vitamine poate avea efect nedorit invers fata de ceea ce doream eu ....asa ca, la sugestia unei prietene care de 15 ani facea acupunctura am zis si eu " de ce nu " am facut 30 sedinte de acupunctura pt spasmofilie, cate 10 sedinite, apoi pauza 10 zile, iara 10 sedinte si tot asa....de atunci, adica de 8 ani n-am mai avut pb.
Sper ca sfatul meu sa te ajute, decizia iti apartine in totalitate

Multa sanatate si toate cele bune
Irina

alma_irys
Postat pe 9 Septembrie 2008 09:55
POATE SA FIE O LIPSA DE NUTRIENTI LA NIVELUL CREIERULUI MAI EXACT OMEGA 3
SAU O REDUCERE A NIVELULUI SEROTONINEI CEL MAI BINE AR FI SA FACI O DETERMINARE CU BIOREZONANTA SA VEDEM CARE SUNT PROBLEMELE SI SA STIM CE SA RECOMANDAM CONSILIER NUTRITIONIST MARIAN
TEL.0754541219 / 0336101586
habybela
Postat pe 10 Septembrie 2008 09:54
Biorezonanta este o metoda de tratament, nu de diagnosticare. Este bine sa faci o investigatie energetica, ajuta foarte mult la depistarea cauzelor, DAR trebuie facuta de un medic specialist naturopat care STIE ce face (ce metoda foloseste !)
dusa
Postat pe 10 Septembrie 2008 10:28
VEZI TE ROG PE INTERNET SCIO APARAT DE BIOREZONANTA CE POATE FACE O DIAGNOSTICARE PRECISA A TUTUROR BOLILOR EU COLABOREZ DE CITIVA ANI CU MEDICI CARE FOLOSESC ACEST APARAT.
habybela
Postat pe 18 Septembrie 2008 19:43
Vezi manualele Nelson + Kelsey ! Iti spun ceva termenii "biofeedback, TENS, EPR" ? Daca colaborezi cu medici care n-au habar de ce este capabil aparatul si il folosesc doar ca sa vanda produse ... deh ! Alegeti mai bine colaboratorii ! Biorezonanta este o metoda de tratament prin care semnalul electric cules de catre electrozi este comparat cu semnalul standard de referinta (pacient sanatos) iar deviatia (diferenta) de semnal este inversata si redirectionata catre pacient. Metoda a fost inventata de doi nemti (socru si ... ginere) acum peste 40 de ani.
Aparatul SCIO poate fi folosit in spasmofilie, in primul rand pentru diagnosticarea cauzelor aparitiei acestei boli, dar numai de catre un medic competent, care stie CE cauta !
dusa
Postat pe 19 Septembrie 2008 16:42
Spasmofilia este in primul rand o lipsa de magneziu. Incearca sa gasesti un supliment. Eu am aflat foarte tarziu acest lucru. Toata copilaria am facut crize de spasmofilie pe care le tratam cu calciu.
carlogea
Postat pe 22 Septembrie 2008 10:55
De la: Carmen1, la data 2008-08-09 17:51:13in urma cu 4 ani am fpst ionternata la pediatrie si m-a diagnosticat cu spasmofilie manifestata.am urmat tratament 2 ani cu vitamine calciu aspacardin penicilina si nu a avut nici o reactie tratamentul deoarce am mereu o stare de nervi,insomnii,simt ca nu am putere,scap obiectele din mana,am dureri in tot corpul si ma inteapa inima foarte des.
Am mai fost de atunci la medic dar nu mi-au dat un rezultat deoarece spun medicii ca nu isi dau seama de la ce am aceste simptome..,,va rog frumos sa ma ajutati sa stiu ce sa fac in continuare

Este foarte greu sa scapi de asta. Ai grija sa o tratezi eficient pentru ca eu am ajuns la tacuri de panica mai tarziu. O pritena de a mea a inceput program cu herbalife si acum nu mai are nici o problema. Eu am inceput si eu acum. Tre sa vezi excat cum asimilezi calciul. La mine a mers odata cel gluconic, apoi cel lacti. Pentru atacuri de panica am urmat tratament medicamentos . Acum am ivatat sa le stapanesc. Daca vrei sa vorbim mai mult ma gasesti pe messenger.
i_love_lexa
Postat pe 23 Septembrie 2008 04:20
pentru carmen1

poate ar trebui sa faci niste analize de sange pentru tiroida (TSH si fT4) precum si analizele uzuale de sange.
crissthina_healthy
Postat pe 26 Septembrie 2008 23:24
Analizele de sange nu sunt intotdeauna semnificative in cazul hormonilor tiroidieni, deaorece actiunea lor poate fi blacata de ecotoxine sau hormoni sexuali in exces
dusa
Postat pe 29 Septembrie 2008 15:18
De la: alidentis@yahoo.com, la data 2008-09-06 13:58:09Dragele mele ,cel mai bun tratament pt spasmofilie ,indiferent de sezon este calciu,magneziu ,vitamina D,cate 1 cp /pe zi timp de 30 de zile .Daca printre simptome se numara si tahicardia(batai accelerate ale inimii)luati in fiecare zi 1ct distonocalm pt ca are in compozitia pastilei 15 mg propanolol care are rolul de a regla bataile inimii.Dupa ce faceti analizele pt calciu si magneziu si observati ca nu se gasesc in parametrii normali,in special magneziu scazut foarte tare ,v-as recomanda niste Magnerot,care contine acid orotic cu rol in biosinteza pirimidinei.Daca aveti nelamuriri ,ma puteti contacta la un nr de te. 0728004897 sau e-mai:alidentis@yahoo.com.Va urez multa sanatate!Medic


distonocalmul si propanololul se dau doar la indicatia medicului, pt a evita efectele secundare... sub nici o forma nu se iau in spasmofilie fara sa fi facut investigatii suplimentare
camiflorea
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:15
De la: dusa, la data 2008-09-10 10:28:35Biorezonanta este o metoda de tratament, nu de diagnosticare. Este bine sa faci o investigatie energetica, ajuta foarte mult la depistarea cauzelor, DAR trebuie facuta de un medic specialist naturopat care STIE ce face (ce metoda foloseste !)


biorezonanta e o metoda de investigare energetica in primul rand, si in functie de deficientele constatate se face tratamentul corespunzator... ca o curiozitate, cum poti face un tratament fara sa stii intai despre ce e vorba?
camiflorea
Postat pe 3 Ianuarie 2009 22:19
Biorezonanta este o metoda de tratament. Cauta pe Internet, in lb. germana de preferinta, la met. MORA si te vei lamuri.
Dispozitivele de electromedicina NU PUN DIAGNOSTICUL, nu sunt sisteme expert, ci culeg datale si le interpreteaza primar astfel incat medicul sa le poata folosi dupa priceperea lui.
Metodele folosite pentru culegerea datelor (sa le spunem, cu bunavointa, de diagnosticare):
- EDS (electro-dermal screening)
- EPR (evoked potential response)
- analiza spectrala a semnalului EKG, EEG, EMG si multe altele.
Cine doreste sa continue discutia despre biorezonanta, este bine sa deschida un topic aparte (poate la medicina alternativa/complementara).
Revenind la ceea ce vor oamenii sa discute aici, este bine sa va ganditi intai la ceea ce controleaza absorbtia Ca, iar daca reglati acest aspect, atunci organismul va asimila natural, din ceea ce i se da in alimentatia obisnuita.


dusa
Postat pe 4 Ianuarie 2009 21:04
buna, stie cineva un centru medical , unde sa se poata determina exact ce organ consuma calciul si metoda de tratament tintita pe aceasta problema? caut numai profesionisti cu aparatura de ultima generatie, posibil si in strainatate.
detalii: sint cu spasmofilie de 10 ani , analizele de singe, tomograf, eeg, ekg, doppler la inima, tsh, pth- le-am depasit de mult, totodata medicamentatie gluconolactat cu stabilizator alfa d3, capsule sunatoare, vitamine multivita centrum, etc - nu au avut nici un efect pe termen lung, singurul efect imediat il are injectiile cu gluconolactat de calciu, care incepe sa produca mai mult rau pe termen lung.
multumesc

Postat pe 7 Ianuarie 2009 14:04
EU VA ERECOMAND REMEDII NATURISTE-ALOE VERA, dau rezultate foarte bune, nu dau reactii adverse, nu au contraindicatii ca produsele de sinteza la care cand citesti un prospect vezi au 2-3 indicati 7-8 contraindicatii, iar dupa tratament boala nu mai recidiveaza. detalii oe www.caraghiaur.ro
lucian_rich
Postat pe 11 Ianuarie 2009 09:28
ne poti spune si noua numele acestui medic? Te rugam
iri_40
Postat pe 11 Ianuarie 2009 09:52
De la: Carmen1, la data 2008-08-09 17:51:13in urma cu 4 ani am fpst ionternata la pediatrie si m-a diagnosticat cu spasmofilie manifestata.am urmat tratament 2 ani cu vitamine calciu aspacardin penicilina si nu a avut nici o reactie tratamentul deoarce am mereu o stare de nervi,insomnii,simt ca nu am putere,scap obiectele din mana,am dureri in tot corpul si ma inteapa inima foarte des.
Am mai fost de atunci la medic dar nu mi-au dat un rezultat deoarece spun medicii ca nu isi dau seama de la ce am aceste simptome..,,va rog frumos sa ma ajutati sa stiu ce sa fac in continuare



spasmofilia e o boala de care nu prea mai scapi in viata asta.
spune-mi: ai trecut printr-o perioada de stres foarte mare?
te macina ceva, ai ceva suparari?
poti intra pe vivacedonna2005@yahoo.com si povestim
pa
vivacedonna
Postat pe 24 Martie 2009 18:36
Ca si voi - cei diagnosticati cu spasmofilie - am suferit si eu, iar o doctorita neuroloaga mi-a recomandat calciu fiole (dimineata si seara)+ 5-10 picaturi de tahistin (un fixator - la fel ca vigantolete). Deci puteti alege - calciu cu tahistin sau calciu cu vigantolete - timp de 1-2 luni. Dar problemele cu starea de nervozitate si palpitatiile si insomniile (aveam si din acestea) erau din cauza tiroidei. Acum m-am vindecat definitiv, DAR naturist (am inceput cu ceaiuri, apoi acupunctura, apoi tincturi). Pentru tratament naturist aveti adresa de site www.pirasan.ro. Multa sanatate!
ionela_oprea68
Postat pe 2 Aprilie 2009 08:59
Buna.Eu sufar de acelasi lucru ca si tine: de spasmofilie.Nu pot sa iti descriu ce am simtit in momentul aflarii rezultatului. Ceea ce la mine a dat rezultate a fost o dieta bogata in lactate de orice fel:lapte, branza, unt, etc.Sper sa gasesti o rezolvare cu privire la aceasta problema
alice_cornelia
Postat pe 7 Aprilie 2009 07:34
buna.si fiul meu are spasmofilie.acum 6 ani a inceput sa lesine asa din senin.adevarul este ca e foarte emotiv.dupa analize si plimbari pe la doctori ,diagnosticul a fost spasmofilie.am fost si la un neuropsih.,plingeam ca copilul meu nu poate fi nebun.dr.a inceput sa il intrebe cum se simte cind lesina.lui ii era frica de prof de mate.de la scoala si la gindul ca in ziua aia avea matematica,incepea sa transpire si elimina calciul din corp.dar din cauza medicamentelor primite sa nu elimine calciul din organism,acesta i s-a depus in glanda salivara si trebuia operat.daca merg la un cabinet de acupunctura si cer acup.pt spasmofilie e suficient?multumesc mult.
say
Postat pe 14 Aprilie 2009 18:52
draga mea,,,inteleg prin ce trece fiul tau.eu am avut aceleasi simptome.ma duceau cu salvarea la spital de fiecare data.am luat toate tipurile de calciu care exista in farmacii.am facut calciu injectabil si starea mea ramanea aceeasi.am descoperit pe internet cal mag plus d ,de la firma gnld international si dupa o saptamana de cand le-am luat nu am mai avut nici in atac de spasmofilie.de atunci au trecut doi ani si eu ma simt ca inainte.daca doresti sa vorbim mai multe poti sa ma contactezi pe email laviniadeliac@yahoo.com.Exista solutie crede-ma!!!!
healthy001005
Postat pe 30 Aprilie 2009 22:44
stiu prin ce treci.,,am suferit doi ani de zile de spasmofilie ,plus atacuri de panica!!am incercat toate tipurile de calciu din farmacii dar degeaba.am descopperit cal mag plus D de la firma gnld international.dupa o saptamana nu am mai avut nici un simptom si de atunci au trecut doi ani.am facut o cura de 3 luni de zile cu nutritionalele de la aceasta firma si crede-ma ..spasmofilia este cel mai usor de rezolvat cu nutritionalle de la acesta firma.sunt extraordinare.daca doresti sa discutam mai multe email-ul meu este laviniadeliac@yahoo.com. multa sanatate!!!
healthy001005
Postat pe 30 Aprilie 2009 22:54
De 6 zile am fost si eu diagnosticata cu spasmofilie si am facut 3 crize care nu au fost cu spame musculare sau furnicaturi ci mai mult ca niste atacuri de panica.Mi-au zis sa iau magnerot si calDvita cate 10 zile fiecare(sa le alternez ca sa se asimileze).Sunt la inceput si necunoscatoare, spuneti-mi ce pot sa fac( ma cam sperie din cate am citit pana acum pe forumuri) ?
Sunt din cluj si astept un sfat!
healthy002900
Postat pe 2 Iunie 2009 22:32
o

Postat pe 3 Iunie 2009 00:31
Stiu ca am si eu lipsa de calciu ionic si hipertiroidie.Am luat atunci cand am descoperit boala eutirox dar imi facea foarte rau.Sigur am spasmofilie ,fac si eu atacuri de panica,dar toti medicii ma trimit la psihiatrie.Fac tratament de 5 ani de zile cu mici pauze de 2 luni dar starea mea este la fel de alterata indiferent daca iau sau nu tratament.Nu stiu ce sa mai fac ptr ca am fost la toti medicii posibili.pot sa spun ca am aceleasi stari de rau ca si ceilalti din acest forum.Ce sa mai fac?
ginuta
Postat pe 1 August 2009 23:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hidrocortizon Acetat - Tratamente 1 De la: wasymed 23 Februarie 2010 19:27
patru produse pentru o memorie excelenta 48 De la: amalia79_healthy 10 Ianuarie 2017 08:41
GINECOLOGIE 16 De la: oficup 28 Februarie 2010 13:44
Tuberculoza 28 De la: office_salinasusesi_ro 2 Aprilie 2010 20:06
CODEX ALIMENTARIUS 5 De la: ioanabobocea 24 Ianuarie 2010 17:06