Setari Cookie-uri

tratamente naturiste pentru chistul ovarian

da exisista si tratamente pentru chisturi ovariene daca doriti contactatima la acest nr de telefon 0741064817
kudika162441
Postat pe 19 Februarie 2009 08:15
biorezonanta si un gemoderivat,cu rezultate ffff bune .mai multe detalii pe www.dermavital-med.ro
mcornelia19
Postat pe 19 Februarie 2009 08:54
Buna fetelor!!
Am urmat si eu acest tratament naturist cu picaturile de mladite de zmeur si muguri de coacaz negru,regret ca l-am facut va spun imediat de ce.Ginecologic mi-sa descoperit un chist micut dar care trebuia tinut sub observatie si mi-sa recomandat duphaston,ei bine am zis eu sa combin si cu tratamnetul naturist,mare prostie am facut.Fetelor dupa o luna de tratament ma dureau sanii groaznic si se umflasera ,simteam ca am si ceva formatiuni in ei...pe scurt tratamentul mi-a dat reactii in sani si am facut o mastoza fibrochistica.Poate la unele femei nu are reactii adverse dar la mine a fost destul de rau,credetima pe cuvant ,inca ma dor sanii si fac tratament acum medicamentos,chestia mi-sa intamplat in urma cu 2 luni .Va rog frumos aveti grija ce tratamente faceti sa nu va dezechilibrati mai mult decat sa...Va doresc multa sanatate si ganditiva de mai multe ori inainte sa urmati un tratament.
ciobanu_craciun_daniela@yahoo.com
Postat pe 19 Februarie 2009 11:50
Un tratament pe care l-am facut este 5 injectii (una pe zi) de voltaren sau diclac. Am fost prietena chisturilor si mi-au fost vindecate de un doctor minunat...fara sa ma chinuie...
gabriela32_healthy
Postat pe 19 Februarie 2009 19:54
cele mai bune tratamente pentru chisturi, fibroame sint cele homeopate . am avut si una si alta si nu mai am
bela_zzz
Postat pe 19 Februarie 2009 20:31
Ciobanu Craciun Daniela...Ceea ce ai ''patit'' tu reprezinta un dezechilibru hormonal care se manifesta asa (chisturi pe ovare si apoi se extinde la sani pentru ca dezechilibrul trebuie tratat mai intai emotional si dupa ce terenul a fost curatat abia apoi se trece la tratament naturist-adica tratament homeopat pentru a inlatura cauza si apoi restul)...Nicidecum nu reprezinta efectele tratamentelor naturiste.....Ceea ce zici tu este total eronat...
sea_shell
Postat pe 20 Februarie 2009 01:29
recomand tratament naturist pe baza de aloe vera.Pentru fiecare persoana in parte se face o schema.
Pentru detalii contactati-ma pe yahoo:ronnabog

Sanatate si grija domnisoarelor si doamnelor ca aceste chisturi pot influenta foarte mult sarcinile de mai tarziu.
EchipaLifeCareiasi
Postat pe 22 Februarie 2009 18:45
Ma sperie foarte tare o operatie...chistul meu are 28 mm si e dureros.
mimi_gras
Postat pe 23 Februarie 2009 15:27
Ma sperie foarte tare o operatie...chistul meu are 28 mm si e dureros.
mimi_gras
Postat pe 23 Februarie 2009 15:31
daca stii engleza........aici o informatie interesanta:


http://dudas.ovarian.hop.clickbank.net/?tid=FORUM
nonstop4you
Postat pe 26 Februarie 2009 08:04
da cunosc si urmez acum . rezultatul e uimitior. poti sa cumperi si tu prin posta contra rambus . scrie la claudia_nistor2001@yahoo.com si primesti informatii si o usoara consultatie telefonica si recomandari.la mine a mers si ma simt super .
naturistul
Postat pe 10 Martie 2009 22:28
De la: naturistul, la data 2009-03-10 22:28:11da cunosc si urmez acum . rezultatul e uimitior. poti sa cumperi si tu prin posta contra rambus . scrie la claudia_nistor2001@yahoo.com si primesti informatii si o usoara consultatie telefonica si recomandari.la mine a mers si ma simt super .
cu ce a mers la tine??? la foarte multe femei din intraga lume merge cu TRANSFER FACTOR BELLE VIE creeat special pentru a asigura sanatatea optima aparatului reproducator feminin !!! www.4life-romania.ro sau http://www.4life.com/shopping/productdetail.aspx?mode=1&iid=22535&cid=69 sau cautati detalii pe youtube....face toti banutii pe care ai dati pe acest produs !!!!
4Life
Postat pe 5 Aprilie 2009 20:24
si eu ma confrunt cu aceeasi problema si sunt interesata de un tratament naturist.Ma puteti ajuta si pe mine?
multumesc!
catalina28matei
Postat pe 8 Aprilie 2009 16:02
Carmen,numele meu este Dana si sunt noua pe forum.Te rog din tot sufletul sa-mi dai numele si un nr de telefon al dr. homeopat la care ai fost pentru fetita ta.Am fost diagnosticata cu chisturi endometriozice, operata deschis-interventie clasica de 2 ori si chisturile s-au refacut.Nu stiu ce sa mai fac.Pana acum am rezolvat doar efectul cred ca e cazul sa rezolv si cauza.
Multumesc pentru timpul acordat.Daca poti si vrei scrie-mi pe adresa de mail danymihdragomir@yahoo.com sau la telef 0741062110
Am uitat ce e mai important: eu sunt tot din Galati.
Sanatate multa tie si fetitei tale.
Astept un raspuns de la tine
healthy001431
Postat pe 9 Aprilie 2009 10:56
M-a mai intrebat cineva din Galati, dar nu strica daca mai repet, nu?
Se numeste GOARZA NICOLAU Ecaterina.
Str.Oltului, bl.I1B, ap.22
Programari la telefon 0236.46.46.45 sau 0745.61.69.11
Program: L,Mie,V: 15-20 si Ma,J: 8-11.
Consultul era 500.000 lei, nu mai stiu cat e acum.
O sa te intrebe tot istoricul bolilor pe care le-ai avut de cand te-ai nascut. Daca ai ceva analize sau ecografii le poti lua cu tine.
Fata mea a luat cu anii medicamente si nu mai suporta, iar ea, cu homeopatele ei mi-a fost de mare ajutor.
Si pe mama mi-a pus-o pe picioare, ca nu mai manca de 3 zile si avea niste crize de rinichi de nu-ti spun.
Sper sa-ti fie si tie de folos.
N-as vrea s-o iei ca pe o reclama gratuita facuta cuiva, chiar e buna ca medic.
Succes!
carmenstan
Postat pe 9 Aprilie 2009 17:16
Buna!
Sunt noua pe forum si am o mare problema(asemanatoare cu a voastra).Am un chist ovarian de 4,5/3 cm si uter fibromatos.Nu vreau operatie, imi doresc un copil si astept sfaturile voastre pentru a trata aceasta problema!
Va multumesc!
kudika039152
Postat pe 14 Mai 2009 09:38
dragele mele,
mergeti la biorezonanta scio.(aparatele au fost concepute de specialisti de la NASA_cititi pe net).se face diagnosticarea extrem de exact si fara suferinta, durere, iradiere, timp pierdut la zeci de medici si zeci de milioane de lei ....conectarea sigur se poate face doar la cdei care cred ,este o depistare pe baza energetica, naturala,acolo nu ti se da o reteta ca pe banda, esti identificat exact ca si organism si individ-prin ce stil de viata ai,cum gandesti, cum esti integrat social...
Se poate vedea si trecutul bolii dar si tendinta ei de evolutie in viitor...
Se face si terapie , tratament cu acest aparat.Eu merg la sedinte de terapie lunar(in functie de gravitate, si multe ..)Medicii acestia lucreaza cu retele de ,,medicamente,, naturale! (da , la ei se recomanda si ,,evening primrose oil,, indeosebi cu reteaua CALIVITA INTERNATIONAL)
pt. orice boala se poate face terapie , si cancer...se regleaza centrii energetici-ceacrele, si alte sisteme....
pt. orice boala -o dezintoxicare a organismului este primul pas necesar,
ti se dau recomandari de viata care sa inlature CAUZA care a determinat aparitia bolii(degeaba tratam boala daca cauza ramane ,organismul va recidiva prin aceeasi boala sau alta dupa un timp)
Se vorbeste tot mai mult chiar si la TV(Condurateanu la Etno TV-Antena
2 si alte..)desi aparatele scio sunt un mare dusman pt. medicina clasica !!! Dar acestea reprezinta viitorul, cu toata oponenta intereselor..
Stiu atatea cazuri in jurul meu pe care le-am ajutat....
Cautati pe internet,, biorezonata (-in orasul vostru)...
Dumnezeu a creat in noi resurse de activare si regenerare celulara pt. toate organele!! fara sa fie nevoie de compusi de sinteza(mai ales cei hormonali care au atatea efecte negative!!!!incercati orice naturist inainte sa luati hormoni!!!!stiu exact de la cazul surorii mele -care e cadru medical, nu a crezut decat in chimicale si nu am putut-o ajuta!!
Ma grabesc, limbajul nu este elevat si... dar cautati pe net!!! informati-va!!!!
O singura mare greseala nu avem voie sa facem in ziua de azi : sa actionam fara informatie in prealabil-este secolul informatiei!!!internetul nu este doar forum, este o susa de informare pe care parintii nostrii nu au avut-o!


deceflor
Postat pe 18 Mai 2009 12:30
Exista multe alternative de tratament naturist pentru chisturile ovariene,depinde cat de mari sunt si cine recomanda aceste tratamente(pentru ca ele daca nu sunt puse in scheme de specialisti nici rezultate nu vor fi)ivanescu.daniela@yahoo.com
ivanescu
Postat pe 18 Mai 2009 16:25
Chiar sunt in dilema ...ce sfatuiti persoanele care au un chist :tratament naturist sau operatie; mladite de zmeur , coacaz negru...nu stiu ce sa fac am tratament cu duphaston ptr.6 luni.Gresesc daca in paralel folosesc si picaturile de la plafar?Va rog frumos sa-mi raspundeti?Sunt disperata!!!!!!Folosesc de 7 zile duphaston si ma dor sanii ingrozitor, este rau cred...nu mai stiu ce sa fac...astept un sfat....am fost deja la 4 medici din localitati diferite....unul mi-a zis direct operatie ceilalti tratament!!!
kudika039152
Postat pe 21 Mai 2009 13:30
Tratamentul corect depinde in primul rand de natura chistului, si apoi de marimea lui (stadiul bolii) si de resursele organismului.
Tinctura de frunze de zmeur contine fitoestrogeni, poti avea dureri la sani si din acest motiv.
dusa
Postat pe 21 Mai 2009 17:39
Fetelor, si eu am fost diagnosticata cu chist ovarian tumoral neomogen (nu si-a dat seama nici un doctor din ecografia transvaginala de care este si am facut vreo 4). In prima faza, am luat si eu tinctura de mladite de zmeur si coacaz negru aproximativ o luna, apoi am renuntat ca sa nu amestec tratamentele.
Apoi, am urmat un tratament cu suplimente naturiste recomandate intr-o carte cumaparata pe net. Alte recomandari se refereau la schimbarea regimului alimentar, 70% cruditati. Am facut si cateva tipuri de dezintoxicari ale intestinului si deparazitare, shank, postul negru si cura cu sucuri de 3 zile.
Am mai facut 10 zile bai de argila in cada.
Am fost si la biorezonanta, dar nu am avut bani sa continuu tratamentul care consta in sedinte de reechilibrare cu acelasi aparat. Nu am simtit nici un efect asa cum am fost o singura data. Foarte multe aparate de biorezonanta lucreaza in parteneriat cu producatori de suplimente naturiste si recomanda explusiv o marca. Asa ca atentie!!! O colega a luat cateva luni bune, un amestec de plante si suplimente fara a observa o imbunatatire.
Alta incercare a fost biorezonta, am facut la fel, doar o sedinta, era costisitor tot tratamentul si pe langa asta nu am considerat de cuviinta sa lucreze cineva necunoscut cu energiile mele subtile de care eu nici macar nu sunt constienta...
Dupa 3 luni, ma simt mai bine, dar chistul are aceiasi dimensiune, 5 cm... Mi se recomanda doar operatia ca solutie finala. Simt din cand in cand o unda de discomfort si durere pe piciorul drept, partea pe care am chistul... Am si mastoza fibrochistita, de mai multi ani, cred ca a crescut impreuna cu chistul dar nu mi-am dat seama...
Vreau sa mai incerc sa imi schimb regimul la 100% cruditati...
As incerca si homeopatia sau acupunctura, a avut cineva rezultate?
Cred ca e foste important si un diagnostic hormonal ca cel propus de dusa, sper sa ajung si eu sa-l fac cat mai curand.
Eu perseverez, cred ca se va gasi leac dezechilibrului meu...
Cred ca organismul are resursele lui naturale de vindecare iar noi trebuie sa il ajutam si fizic si psihic.

As vrea sa aflu si alte pareri.
Sanatate!
vrijaya
Postat pe 15 Iunie 2009 13:12
De la: vrijaya, la data 2009-06-15 13:12:47Fetelor, si eu am fost diagnosticata cu chist ovarian tumoral neomogen (nu si-a dat seama nici un doctor din ecografia transvaginala de care este si am facut vreo 4). In prima faza, am luat si eu tinctura de mladite de zmeur si coacaz negru aproximativ o luna, apoi am renuntat ca sa nu amestec tratamentele.
Apoi, am urmat un tratament cu suplimente naturiste recomandate intr-o carte cumaparata pe net. Alte recomandari se refereau la schimbarea regimului alimentar, 70% cruditati. Am facut si cateva tipuri de dezintoxicari ale intestinului si deparazitare, shank, postul negru si cura cu sucuri de 3 zile.
Am mai facut 10 zile bai de argila in cada.
Am fost si la biorezonanta, dar nu am avut bani sa continuu tratamentul care consta in sedinte de reechilibrare cu acelasi aparat. Nu am simtit nici un efect asa cum am fost o singura data. Foarte multe aparate de biorezonanta lucreaza in parteneriat cu producatori de suplimente naturiste si recomanda explusiv o marca. Asa ca atentie!!! O colega a luat cateva luni bune, un amestec de plante si suplimente fara a observa o imbunatatire.
Alta incercare a fost biorezonta, am facut la fel, doar o sedinta, era costisitor tot tratamentul si pe langa asta nu am considerat de cuviinta sa lucreze cineva necunoscut cu energiile mele subtile de care eu nici macar nu sunt constienta...
Dupa 3 luni, ma simt mai bine, dar chistul are aceiasi dimensiune, 5 cm... Mi se recomanda doar operatia ca solutie finala. Simt din cand in cand o unda de discomfort si durere pe piciorul drept, partea pe care am chistul... Am si mastoza fibrochistita, de mai multi ani, cred ca a crescut impreuna cu chistul dar nu mi-am dat seama...
Vreau sa mai incerc sa imi schimb regimul la 100% cruditati...
As incerca si homeopatia sau acupunctura, a avut cineva rezultate?
Cred ca e foste important si un diagnostic hormonal ca cel propus de dusa, sper sa ajung si eu sa-l fac cat mai curand.
Eu perseverez, cred ca se va gasi leac dezechilibrului meu...
Cred ca organismul are resursele lui naturale de vindecare iar noi trebuie sa il ajutam si fizic si psihic.

As vrea sa aflu si alte pareri.
Sanatate!
buna,incearca sa te informezi asupra TRANSFER FACTOR BELLE VIE de la 4 Life Research...este un produs destinat sustinerii sanatatii organelor reproducatoare feminine...
http://media.4life.com/us/pdf/pps/BelleVie_0108.pdf
4Life
Postat pe 15 Iunie 2009 14:12
Postarea ta imi da de gandit serios si as incerca sa mai spun ceva, sper sa nu te superi.
In primul rand spui ca ai "chist ovarian tumoral neomogen" - pai ori e chist, ori e tumoare (difera densitatea, printre altele !) Poate ca ai chistadenom (=tumoare exterioara ovarului) si atunci trebuie un cu totul alt tratament fata de chisturile obisnuite !!!
In al doilea rand ne spui ca nu esti de acord sa ti se manipuleze energiile subtile - asta cu un aparat care este atestat pentru asa ceva, dar doresti sa incerci homeopatie/acupunctura - pai aceste metode iti manipuleaza campul intr-un mod mult mai brutal - in plus remediile homeopate nu au efect daca esti influentata de radiatii (tel. mobil de ex). Mai mult - diagnosticul lipseste ! (si se pare ca in cazul tau este ESENTIAL !)
In al treilea rand ne spui ca ai facut o sedinta de biorezonanta si nu a avut efect. Aici sunt mai multe de discutat:
(a) biorezonanta nu are legatura cu reglarea hormonala, ea este folositoare in reumatism, astm, alergii (vezi http://www.institut-biophysikalische-medizin.de/bioresonance_e.htm )
(b) indiferent de metoda, daca faci o singura sedinta nu are cum sa aiba efect. Boala nu a aparut intr-o zi - tratamentul natural trebuie sa dureze min 3-4 luni de zile, ca organismul sa aiba timp sa se regleze.
Chiar si tratamentele alopate (unde se lucreaza cu potente de mii de ori mai mari) necesita zile, chiar saptamani - o infectie acuta necesita minim 5 zile cu antibiotice - si le iei, nu ? Nu astepti sa te faci bine numai dupa prima tableta ?
(c) poti sa te duci la un cabinet de electromedicina unde sa faci tratament adevarat, fara sa fii obligata sa cumperi - de fapt ti-as spune ceva esential - exista o lege de functionare a cabinetelor medicale unde este INTERZISA comercializarea de suplimente/medicamente in cadrul cabinetului. Deci unde ai fost tu, daca se vindeau suplimente, inseamna ca nu prea era cabinet medical de-adevaratelea, intelegi ?
In al patrulea rand, as dori sa-ti spun ca eu nu recomand postul negru deoarece creste nivelul de estrogen, ceea ce contribuie la cresterea chistului/tumorii.
Sper ca nu te-am plictisit prea tare, dar chiar ai nevoie sa intelegi ca nu ai un chist obisnuit si rezultatele vin atunci cand ai tratamentul corect !
dusa
Postat pe 15 Iunie 2009 14:24
Multumesc pentru post, dusa.

Stiu ca nu e un chist obisnuit, la ultima ecografie mi-a scris: "formatiune tumorala ovar drept multiloculara cu aspect mucilaginos??? (hematic???)". Mi-a spus ca posibil e endometrial dar nu e sigur... La consultati de acum cateva luni, mi s-a spus ca e benign dar nu imi poate spune exact de care este decat inainte de operatie cand se face analiza tumorii prin biopsie.
Nu este exterior ovarului, este ovarul transformat in acest chist dupa cum mi-a spus doctorul de la ecografie.
Eu cred ca e polichistic (dar e doar din ce am citit eu pe net) desi mi-a venit ciclul perfect normal in toata aceasta perioada, poate ca lucreaza celalalt ovar, nu stiu ce sa zic... Dar am problemele specifice, acnee si fire de par pe barbie cam de un an.

Chistul l-am descoperit in urma sangerari dupa un act sexual. Am fost la urgenta atunci, nu ma durea nimic dar nu era normal sa sangerez. Mi s-a facut un test de sarcina si o ecografie normala si mi s-a spus ca mi-a venit ciclul mai devreme... Am fost apoi la doctorita mea ginecolog, ma inflamasem rau intre timp, o saptamana cred, mi-a dat antibiotice si antiinflamatoase si mi-a spus ca am o infectie, desi nu aveam de unde... Inflamatia a trecut si analizele au iesit curate si de-abia atunci m-a trimis la eco transvaginala unde am aflat de chist si apoi CA 125 care a iesit crescut.

Vizavi de energii, ma refeream la cele manipulate de alti oameni. Din cate am inteles eu prin tratamentul cu biorezonta se restabileste echilibrul organelor afectate in conditiile in care se inlatura cauza fizica(alimentatie) si mentala(ex:stres)

Stiu ca tratamentul e de durata, nu astept un panaceu imediat.

Nu am inteles prea bine ce e electromedicina? Biorezonanta nu e tot un fel de electroenergie?
Tu ce intelegi prin stabilirea unui diagnostic exact? Ecografii si testare hormonala? Se poate stabili doar cu acesti parametri diagnosticul?

Am vb cu cei de la euvita si o sa fac o diagnosticare estella. La nivel hormonal stiu ca par multe dereglari, doctorul bioenergetician mi-a spus ca am exces de FSH (foliculina) . As putea sa-l cred sau nu... Cred ca e important sa aflu care anume e problema la acest nivel.

Multumesc mult din nou, m-ai ajutat sa imi clarific anumite aspecte.
vrijaya
Postat pe 15 Iunie 2009 18:45
De la: vrijaya, la data 2009-06-15 13:12:47Fetelor, si eu am fost diagnosticata cu chist ovarian tumoral neomogen (nu si-a dat seama nici un doctor din ecografia transvaginala de care este si am facut vreo 4). In prima faza, am luat si eu tinctura de mladite de zmeur si coacaz negru aproximativ o luna, apoi am renuntat ca sa nu amestec tratamentele.
Apoi, am urmat un tratament cu suplimente naturiste recomandate intr-o carte cumaparata pe net. Alte recomandari se refereau la schimbarea regimului alimentar, 70% cruditati. Am facut si cateva tipuri de dezintoxicari ale intestinului si deparazitare, shank, postul negru si cura cu sucuri de 3 zile.
Am mai facut 10 zile bai de argila in cada.
Am fost si la biorezonanta, dar nu am avut bani sa continuu tratamentul care consta in sedinte de reechilibrare cu acelasi aparat. Nu am simtit nici un efect asa cum am fost o singura data. Foarte multe aparate de biorezonanta lucreaza in parteneriat cu producatori de suplimente naturiste si recomanda explusiv o marca. Asa ca atentie!!! O colega a luat cateva luni bune, un amestec de plante si suplimente fara a observa o imbunatatire.
Alta incercare a fost biorezonta, am facut la fel, doar o sedinta, era costisitor tot tratamentul si pe langa asta nu am considerat de cuviinta sa lucreze cineva necunoscut cu energiile mele subtile de care eu nici macar nu sunt constienta...
Dupa 3 luni, ma simt mai bine, dar chistul are aceiasi dimensiune, 5 cm... Mi se recomanda doar operatia ca solutie finala. Simt din cand in cand o unda de discomfort si durere pe piciorul drept, partea pe care am chistul... Am si mastoza fibrochistita, de mai multi ani, cred ca a crescut impreuna cu chistul dar nu mi-am dat seama...
Vreau sa mai incerc sa imi schimb regimul la 100% cruditati...
As incerca si homeopatia sau acupunctura, a avut cineva rezultate?
Cred ca e foste important si un diagnostic hormonal ca cel propus de dusa, sper sa ajung si eu sa-l fac cat mai curand.
Eu perseverez, cred ca se va gasi leac dezechilibrului meu...
Cred ca organismul are resursele lui naturale de vindecare iar noi trebuie sa il ajutam si fizic si psihic.

As vrea sa aflu si alte pareri.
Sanatate!

Acum vad ca am scris biorezonanta de 2 ori, am vrut sa zic bioenergie a doua oara...
vrijaya
Postat pe 15 Iunie 2009 18:49
Biorezonanta este o metoda de electroterapie prin care se inverseaza semnalul corespunzator perturbatiei energetice si se aplica organului afectat - se obtine o anihilare de moment a perturbatiei, organul isi reia astfel activitatea normala. Dupa mai multe sedinte, in conditiile in care biorezonanta este sustinuta si prin alte terapii, se poate ajunge ca organul sa se redreseze. La noi s-a incetatenit in mod gresit acest termen pentru toate tipurile de electroterapie pe curenti slabi, deoarece la inceput s-au facut terapii cu aparatele cele mai ieftine - aveau numai biorezonanta ca UNICA metoda de tratament. Acum sunt aparate mult mai sofisticate cu zeci de terapii - problema este ca trebuie sa stii ce sa faci cu ele !
Eu inteleg prin diagnostic exact o combinatie intre electrodiagnostic (calitativ/ cauze, factori agravanti etc) si diagnosticul alopat clasic (cantitativ /ecografie, analize sange etc). Corpul are o structura mixta (energie + materie), deci si analizele trebuie sa investigheze ambele laturi --> din complementaritatea analizelor rezulta informatii care sunt esentiale pentru diagnostic.
dusa
Postat pe 16 Iunie 2009 15:57
Revin cu noutati, mi-am facut analizele hormonale, au iesit toate bine, in afara de TSH care a iesit un pic ridicat 5.042. Endocrinologul mi-a dat sa mai fac analizelele specifice tiroidei, sa vad cum ies alea. Insa mi-a iesit o infectie urinara, Enterobacter, nu prea inteleg cum se fac infectiile astea asa din senin sau care e cauza lor de fapt. Nu as vrea sa iau antibiotic. Urologul mi-a dat Norfloxacin 400mg pentru 7 zile, mi-a spus ca e un antibiotic specific cailor urinare. Stiti cumva alta varianta? Eu beau multe ceaiuri diuretice dar nu cred ca pot scapa doar asa...
vrijaya
Postat pe 20 Iulie 2009 18:33
De la: amalia79, la data 2008-08-28 18:11:17cunoaste cineva tratamente naturiste pentru chisturile ovariene?Multumesc!
sya29_love_yahoo_com
Postat pe 16 August 2009 13:10
daca stie cineva din voi un tratament ptr chisturi ovariene am unul de 3cm si ma doare picioru tare ,va rog frumos spunei-mi si mie ce sa fac
sya29_love_yahoo_com
Postat pe 16 August 2009 13:13
poti sa faci tratament cu lipitori din clasa HIRUDO MEDICINALIS
daca vrei consultanta pentru tratament scrie pe id hirudo_medicinalis@yahoo.com
mult succes
naziru
Postat pe 16 August 2009 15:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EASY LOVER 1 De la: ledy21 4 Aprilie 2011 09:58
salut 5 De la: office_salinasusesi_ro 27 Februarie 2010 09:09
alergia la histamina 31 De la: juicenoni 11 Iulie 2015 19:04
Anemia 12 De la: Doina37 4 Martie 2014 15:51
LEGENDA AJUNULUI CRACIUNULUI 3 De la: healthy004017 30 Iulie 2009 09:33