Setari Cookie-uri

fibroadenom

Buna , Am 26 de ani si in urma cu un an am descoperit acest fibroadenom, in urma ecografiei mamare am aflat ca sunt doiunul mai mic si unul mai mare.dupa ecografie am fost indrumata la un ginecolog am facut o gramada de analize de sange (prolactina care la mine era dublu si un pic) si chiar radiografie de sa turceasca; am urmat un tratament cu mastodinon si mastoprofen si nici un rezultat.
in urma cu 2 luni am fost iarasi la o ecografie si am 3 fibroadenoame in loc de doua si bineinteles ca intre timp au crescut.
nmoni82
Postat pe 16 Septembrie 2008 17:02
Sa intelegem ca rezultatul radiografiei de sa turceasca a fost bun ? Ai nevoie atunci de alte analize care sa precizeze cauza nivelului ridicat de prolactina.
dusa
Postat pe 30 Septembrie 2008 20:19
da , radiografia de sa turceasca a iesit in limite normale , a fost ok.
mi a prescris medicul ginecolog ceva medicamente pt stoparea lactatiei si bineinteles ca nu am putut sa le iau pt ca mi a fost rau de la el.
m am prezentat din nou la medic si mi aschimbat medicatia . le am luat si a fost ok.
mi am refacut analizele de sange(prolactina ) dar de aceasta data in ungaria si prolactina mi a iesit un pic mai mare decat normal dar medicul a zis ca i ok.
la indrumarea aceluiasi medic din ungaria am mers la ecografie mamara (tot ungaria) si medicul mi a zis ca tre sa ma operez dupa parerea ei si mi a indicat un chirurg la care inca nu am ajuns pt ca mi sa indicat de catre o ruda un medic homeopat din bucuresti.
acum urmez un tratament indicat de catre el.
nmoni82
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:52
Poate nu stii ca tratamentul homeopat (indiferent de cine a fost dat) nu are efect daca organismul se afla sub influenta radiatiilor, stresului geopatic, arome tari etc ( e pur si simplu o chestie de frecvente). Cum ar fi daca ai face un diagnostic INAINTE de tratament (ca sa fie clar CE se trataeza sau ai primit deja un diagnostic ?)
dusa
Postat pe 3 Octombrie 2008 09:18
da am primit un raspuns . sistemul limfatic defectuos, canale inchise, stres, nervi , nivel ovarian scazut(etc,etc) .
nmoni82
Postat pe 3 Octombrie 2008 15:07
si pe primul loc ar fi toxinele pe care nu le elimin din corp.
nmoni82
Postat pe 3 Octombrie 2008 15:09
Cum ti-a diagnosticat sistem limfatic defectuos ? Cine iti face un diagnostic adevarat de asa ceva (si nu vorbeste din teorie), trebuie sa stie si calea de eliminare a toxinelor. Trebuie sa stie cum sa stimuleze organismul sa scape de toxine.
Cat priveste diagnosticul "nervi" dupa mine acesta nu exista: poti sa ai probleme reale sau poti sa ai o greutate (sa zicem asa) in a face fata stresului. Si intr-un caz si in altul poti sa fii ajutata de un medic adevarat cel putin prin dieta si fitoterapie ...
dusa
Postat pe 4 Octombrie 2008 18:06
Dragele mele,
Eu sunt in recuperare acum dupa operatia de fibroadenom, suferita acum 4 zile.
Sfatul meu este sa va operati ( cele care ati fost diagnosticate cu aceasta tumora), pentru ca sincer, ce am vazut eu la Institutul Oncologic m-a marcat cred ca pe viata.

Doctorul care m-a operat, chiar mi-a zis,ca in final aceste tumori benigne (fibroadenoame) peste ceva ani se pot maligniza.

Ce lume bolnava de cancer am vazut, m-am speriat ingrozitor, femei care au neglijat simptomele, noduli gasiti si tratati babeste, cu tot felul de leacuri si care in final au dus la cancer.

Eu sunt bine acum, sunt cu moralul ridicat fiindca stiu ca nu am celule canceroase in san.

Va pup si aveti grija de voi!

Anca

Postat pe 17 Noiembrie 2008 12:31
problema sta in felul urmator si eu vreau sa ma operez dar ca sunt alergica la anestezic si la antibiotice chiar si la nenorocitele de calmante asa ca am incercat tratamentul indicat de catre homeopat si acuma de 3 luni i au tot felul de extracte din plante si vitamnine.
pe data de 26 noiembrie am control la medic.
intrebarea mea este : unde te ai operat?
si ce presupune aceasta operatie anestezie totala sau doar locala?
pt ca dupa acest tratament daca nu se vede nici un rezultat o sa ma duc la operatie si eu dar nu stiu ce riscuri sunt la aceasta operatie?
si daca o sa mi gaseasca un anestezic la care sa nu fac alergie
te rog cat mai repede un raspuns. mersi
id mess: nmoni82 sau adresa de mail nmoni82@yahoo.com
mersi mult.
nmoni82
Postat pe 18 Noiembrie 2008 15:39
De la: anca_tudose, la data 2008-11-17 12:31:56Dragele mele,
Eu sunt in recuperare acum dupa operatia de fibroadenom, suferita acum 4 zile.
Sfatul meu este sa va operati ( cele care ati fost diagnosticate cu aceasta tumora), pentru ca sincer, ce am vazut eu la Institutul Oncologic m-a marcat cred ca pe viata.

Doctorul care m-a operat, chiar mi-a zis,ca in final aceste tumori benigne (fibroadenoame) peste ceva ani se pot maligniza.

Ce lume bolnava de cancer am vazut, m-am speriat ingrozitor, femei care au neglijat simptomele, noduli gasiti si tratati babeste, cu tot felul de leacuri si care in final au dus la cancer.

Eu sunt bine acum, sunt cu moralul ridicat fiindca stiu ca nu am celule canceroase in san.

Va pup si aveti grija de voi!

Anca

De unde stii ca nu ai celule canceroase ? Ti-ai facut vreo analiza speciala ?
Sigur ca esti impresionata de ceea ce ai vazut in spital, dar realitatea este si mai trista decat crezi: femeile cu operatie + citostatice au sansa de supravietuire sub 2% la cinci ani ! Iar cele cu leacuri babesti - cam tot asa !
Este interesant de vazut (statistic vorbind) cate femei operate de fibroadenom, chist, fibrom etc fac o "recadere", adica dezechilibrul hormonal se manifesta altundeva - dar cine are interesul sa ne spuna noua adevarul ? Crezi ca dr. cu cutitul au acest interes ? A avut interes dr. care te-a operat de aceasta tumoare BENIGNA sa-ti spuna ca sansa de malignizare este sub 2% (ca si la fibrom, de altfel !) ? Aceasi sansa o au femeile absolut sanatoase care consuma legumele interzise pt. sani !
Nu vreau sa-ti stric bucuria ca ai scapat de operatie dar nu cred ca ai rezolvat nimic. Incearca sa urmezi dieta contra cancerului la san (sper ca ti-a dat-o medicul care te-a operat), sa iei suplimentele naturale corecte pt. echilibrare hormonala si ... s-auzim de bine peste 2-3 ani !
dusa
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:04
Draga nmoni
Eu am fost operata in septembrie cu fibroadenom mamar care avea 10 cm
M-am operat aici in oras si acum ma simt foarte bine
Credema ar fi bine sa te operez iar taietura mi sa facut astfel incat deabia se mai vede daca ai intrebari eu iti raspund cu cea mai mare placere

Postat pe 20 Noiembrie 2008 12:17
da am intrebari.
in oradea unde la care spital si la care medic?
te rog un raspuns ,,, da si binenteles sa mi zici cat te a costat operatia?
mersi mult.
nmoni82
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:13
Draga mea NMoni,

Intr-adevar poate ca nu am vazut decat o parte din adevar, cert e ca eu am facut biopsie, cu ocazia acestei operatii si a iesit rezultatul negativ.

In alte analize oricum nu am incredere, pentru ca pana la urma am ajuns cu toate tratamentele si investigatiile intreprinse de mine in ultimii ani, tot la operatie, asa ca...

Ce este cu adevarat in organismul nostru nimeni nu poate sti, noi nu putem decat sa amelioram situatia atunci cand e cazul, dar incerc sa-mi pastrez parerea optimista ca imi va fi bine.

te pup


Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:14
Draga nmoni,
La spitalul judetean m-am operat, la domnul doctor German Radu, un medic si om deosebit, are o echipa foarte buna, iar costurile nu prea conteaza.

Postat pe 20 Noiembrie 2008 18:54
Poate sa-mi spuna cineva ce reprezinta uterul infantil si retrovers pentru a avea copii? Din cate mi-a explicat doctorul voi ramane greu insarcinata.

Asa e? daca da, exista remediu pentru a indrepta problema?

Multumesc.


Postat pe 21 Noiembrie 2008 15:33
buna.eu am fost depistata cu fibroadenom in urma cu 7 ani...ma deranjeaza atat de tare prezenta lui in corpul meu,incat am hotarat sa ma operez.vineri e operatia si sper sa treaca cu bine!ce voiam sa va intreb este.....cand v-a operat pe dvs. v-a facut anestezie generala sau locala?mi-e tare tema sa nu imi faca anestezie locala!stiu tot ce se va face...sunt studenta la medicina si stiu ce se va petrece in timpul operatiei,asa ca prefer sa dorm in acel moment.
andreea_coman07
Postat pe 9 Martie 2009 23:47
Buna fetelor!!!!!Este cineva din Lugoj pe acest forum care ma poate ajuta cu o informatie?Am auzit ca exista in Lugoj un medic naturist ale carui tratamente au dat rezultate in cazul nodulilor mamari.A AUZIT CINEVA DE ACEST MEDIC?CE TARIFE SE PRACTICA IN ASTFEL DE CABINETE?
adriana0814
Postat pe 1 Aprilie 2009 21:52
Iti voi da unul dintre cele mai bune tratamente naturiste care exista la ora actuala .timp de 6 luni sa faci cura de ceai de NAPRAZNIC , insotit de tincturi de: zmeur , mur si coacaz negru.

Napraznicul este o planta necunoscuta pentru medicina moderna, efectele sale revigorante si afrodiziace puternice, antitumorale si antivirale ramanand neexplicate prin compozitia chimica a plantei din care nu s-a izolat nici o substanta cu efecte spectaculoase. Cu toate acestea napraznicul vindeca si nu orice boli, ci din cele mai grave. Acest lucru ni-l confirma rezultatele medicinii populare romanesti (in satele noastre de munte este un adevarat panaceu), dar si din tari precum Austria, Germania, Elvetia sau Ucraina. Tot mai multi oameni afirma ca s-au vindecat de boli greu de tratat prin mijloace clasice cum ar fi cancerul uterin, intestinal sau pulmonar, sterilitatea sau impotenta, tumorile benigne sau herpesul cu ajutorul sau
Napraznicul ar fi bine sa-l procuri de la specialisti , care il culeg de la munte sau din alte locuri nepoluate , dar daca nu se poate este bun si din comert.
Iata, pe scurt, cateva modalitati de preparare a napraznicului, preluate din medicina populara si actualizate:Sucul

O mana de frunze si tulpini proaspat culese se pun intr-un mojar si se piseaza bine pana devin ca o pasta. Apoi se filtreaza printr-un tifon, iar sucul rezultat se combina imediat cu lapte sau se consuma ca atare. O metoda mai moderna foloseste mixerul de bucatarie cu care se maruntesc fin, frunzele muiate in putina apa, dupa care stoarcerea se face mai usor.
Se administreaza 6 linguri de suc de napraznic pe zi, de obicei diluat cu tot atata lapte proaspat.Ceaiul

O mana de frunze si flori uscate, nemacinate, se pun cu o cana (250 ml) de apa la muiat de seara pana dimineata. Dimineata se filtreaza licoarea rezultata (care nu este altceva decat un macerat), iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa. Dupa ce se lasa sa se raceasca vreme de jumatate de ora la temperatura camerei, aceasta infuzie se filtreaza. La sfarsit se combina maceratul cu infuzia racita.
Se beau 3-4 cani din acest ceai pe zi, pe stomacul gol. Ceaiul se bea inghititura cu inghititura (unii terapeuti recomanda sa se bea cu lingura).
Atentie! Pentru ceaiul de napraznic nu se foloseste apa de la robinet, ci doar apa plata sau, mai bine, apa de izvor care nu trebuie sa fie mai veche de 48 de ore.
Si nu in ultimul rand multa credinta in DUMNEZEU !
healthy003516
Postat pe 2 Septembrie 2009 10:54
Dragele mele dragi doamne si domnisoare, suferinde (ca si mine), va comunic cu mult entuziasm si placere ca EXISTA tratamente foarte eficiente pentru VINDECAREA oricarei forme de boala degenerativa, inclusiv cancer in metastaza. Multi medici din pacate nu le cunosc, iar cei care stiu despre ele le ignora ori pentru ca sunt aserviti industriei farmaceutice chimice, ori pentru ca pur si simplu nu au vrut sa aprofundeze argumentul, din pura comoditate si indolenta.
Un exemplu este terapia dr. Gerson care poate fi urmata ACASA pe cont propriu, fara prea mari cheltuieli, dar cu deosebita atentie la calitatea alimentelor pe care le consumam.
Alta, se bazeaza pe metoda dr. Catherine Kousmine, care la fel ca si prima poate fi urmata ACASA, fara eforturi prea mari, ci doar cu o VOINTA DE FIER si CONSTIENTA ca NUMAI asa ne putem dezintoxica de tot ceea ce ne-a otravit sangele (prin medicamente, alimente tratate chimic, nebiologice, radiatii) si intari sistemul imunitar si sa-l determinam sa isi reia complet functia de aparator al organismului. Eu insami, (afectata de sclerodermie difuza , sistemica) cu implicatii ale plamanilor, uterului, intestinului- am o multime de adenoame tubulare cu inalt risc displazic-, ochilor si ficatului, am inceput-o si dupa doar 3 saptamani am inceput sa obtin mici rezultate (confirmate de analizele de sange si urina si pentru prima data in 3 ani de cand am inceput sa am simptomele). Cine doreste sa cunoasca si sa urmeze aceste terapii sa imi scrie pe adresa floriingrau@gmail.com si am sa ii trimit toate informatiile necesare.
Terra_Mater
Postat pe 2 Septembrie 2009 16:45
tarot_healthy
Postat pe 12 Noiembrie 2009 04:54
Buna ziua la toata lumea

Am urmarit acest episod si am ramas cu aceiasi nelamurire si ton nu va inteleg. Informatia canceroasa se transmite cell to cell si noi nu avem capacitatea de a stopa aceasta informatie. Chiar daca ai facut o operatie aceasta inf. ramine acolo si reincepe activitatea mai devreme sau mai tirziu. Eu aici nu doresc sa sperii pe nimeni,pentru ca exista capacitatea de oprire a mesajului si nu datorita desteptaciunii noastre ci datorita priceperii lui...Dumnezeu. Dumnezeu te-a inzestrat pe tine si pe mine cu capacitatea de a rezolva problemele fara eforturi majore. Acum daca va uitati pe toate programele sunt sigur ca nu o sa gasiti solutie,ci doar o stupida de operatie care nu are nici un efect asupra bolii si ginditi si voi. Operatia de deposedeaza de o bucatica din corpul tau si din acest moment fiecare asteapta ceva ?????
Uitati si vedeti ce multi bani se investesc in gasirea solutiei penrtu cancer si dupa parerea mea continuind in aceleasi conditii nu vor avea nici o sansa sa descopere ceva.
Costello

clungu@hotmail.com
kudika009311
Postat pe 6 Decembrie 2009 07:03
BUNA SI EU AM AVUT MAI MULTI SI MAI MARI SI AM UEMAT TRATAMENT CU MASTODINON SI PROGESTOGELTIMP DE 3 LUNI SI PE LINGA AM BAUT IN FIECARE ZI CITE O CANUTA DIN AIA CARE BEI CAFEA,AM BAUT,3-4 LINGURI DE TARITE CU O LINGURITA DE MIERE DE ALBINE SI CU APA ADAUGAT PINA SE UMPLE CEASCA SI AM FACUT ASA SI DUPA CE AM TERMINAT TRATAMENTUL DAR ZILNIC SI CIND AM FOST LA ECOGRAFIE MAMARA BILATERALA FIBROADENOAMELE S-AU ABSORBIT ADICA SAU MICSORAT ITI RECOMAND DIN TOATA INIMA SI CU TOATA INCREDEREA CEEA CE AM FACUT EU . MULTA SANATATE
nita_coco
Postat pe 23 Decembrie 2009 10:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Anexita... 9 De la: ralukutzza 5 Noiembrie 2009 14:35
CANDIDA acest dusman al sanatatii noastre 1 De la: Ioana_Bobocea_1 13 Martie 2012 17:46
Dereglari hormonale tratament 5 De la: kudika_27339 8 Februarie 2013 12:48
dupa extractia steriletului... 39 De la: OPHELIA2008 28 Ianuarie 2016 15:20
Tratament cu ovule 6 luni? 3 De la: size_back 29 Noiembrie 2010 13:25