Setari Cookie-uri

Osteoporoza

De la: Donamishi, la data 2010-03-18 15:14:10Osteoporoza pot face si barbatii ceea ce este ingrijorator pentru ca aceasta afectiune este recenta la barbati.Dr.Mencinicopski a spus ca aceasta se datoreaza e-urilor din alimentatie ( mezeluri si branzeturi rafinate)care impiedica depunerea calciului si stabilizarea lui in oase.Eu am Osteopenie si am dobandit-o intr-un an pe perioada in care am intrat destul de brusc si violent la menopauza.Nu este foarte grav dar trebuie sa fac tratament cu Actonel si alimentatie pe baza de branzeturi si lactate.Ce a fost deteriorat de ex deformatiile oaselor ramn asa , nu se repara dar se poate imbunatati consisitenta lor prin depunerile de calciu.va sfatuiesc sa faceti testele de osteoporoza indiferent de varsta si sex dar mai ales daca sunteti femeie la menopauza. Sanatate!


Eu folosesc Strontium Bone Maker 340mg de vre-o 4 luni, aveam Scor T -3, am fost din nou la control si acum este mai mare densitatea osoasa, a ajuns la -1, sunt pe calea cea buna. Am luat si calciu cu D3 dupa masa de pranz, nu are rost sa faci cura daca nu iei calciu. L-am luat de pe internet dupa multe multe cautari l-am gasit si la noi in tara, la Cluj.... gasiti pe netten.ro
kudika311713
Postat pe 5 August 2010 09:48
Pentru acele dintre voi care deja urmeaza tratament pentru refacerea densitatii osoase si alte probleme aparute din cauza osteoporozei cu produse gen Fosamax sau Fosavance am o veste buna. A aparut un produs relativ nou de la Sandoz Romania care are exact aceeasi substanta activa (sare de alendronat) ca si celalalte doua dar spre deosebire de ele produsul are un pret extrem de accesibil. El costa 12,8 lei, in farmaciile HelpNet este chiar sub 12 lei si se gaseste sub numele de Alendronat Sandoz.

Eu l-am cumparat deja pentru mama mea care de vreo 3 luni renuntase la Fosamax din considerente financiare si deja se plangea ca durerile de spate i-au reaparut. Dupa o discutie cu medicul ei de familie a inceput sa le ia. Efectul pastilelor e greu de observat dupa dpoar 2 luni insa un lucru e cert. In conditiile in care a respectat modul de administrare (jumatate de ora intre orice fel de mancare sau alt medicament si administrarea de alendronat) nu a remarcat nici un fel de reactie adversa suparatoare (isi facea mari probleme si se temea sa le ia pe motiv ca "sunt prea ieftine n-au cum sa fie atat de bune").

M-am gandit ca in situatia mamei mele sunt o multime de alte mame care pe motiv ca nu-si mai permit sa ia un anumit medicament renunta complet la tratament si ca ar fi bine ca si ele sa stie ca in conditiile in care toate sunt tot mai putin accesibile, printre picaturi mai apare si cate o raza de soare.

Nu am pretentia ca ceea ce scriu are valoare stiintifica insa de nevoie, am citit mult despre acest subiect si am discutat cu o multime de persoane destul de avizate.
Osteoporoza este o boala care afecteaza structura osului. Se materializeaza prin scaderea densitatii osoase si de obicei este strans legata de activitatea hormonilor estrogeni. Este adevarat ca ea apare de obicei la femeile ajunse la menopauza din cauza incetarii activitatii hormonilor estrogeni. Insa din ce in ce mai des sunt diagnosticate si femei mai tinere suferind de aceasta afectiune. Pentru ca atat structura osoasa cat si activitatea hormonilor estrogeni sunt influentate de factori externi. De exemplu alimentatia.. rationala sau nu. Cat calciu intra in ratia noastra zilnica normala? Cate alimente sau bauturi care influenteaza absorbtia calciului consumam zilnic? Cat de poluata (si cu ce?) este zona in care traim?
Discutand de curand cu un medic endocrinolog dar si cu un medic de recuperare medicala am aflat ca tot mai des apar cazuri de osteoporoza la barbati (tineri chiar - si sub 35 de ani) dar si la femei care sunt departe de varsta menopauzei.
Se vehiculeaza tot mai mult ideea conform careia osteoporoza nu este o boala in sine ci este o stare de fapt spre care ne indreptam cu totii, viteza cu care o atingem fiind dependenta doar de niste factori de risc.. unii dependenti de noi insine, altii de societatea in care ne desfasuram activitatea.
Ceea ce este unanim acceptat insa este ca impotriva osteoporozei se poate lupta pe mai multe cai:
- alimentatie rationala si echilibrata;
- evitarea sedentarismului, cel putin 30 de min de miscare zilnica;
- tratament constant sub supravegherea medicului specialist.
Nu este suficient sa tratam osteoporoza ca pe gripa, adica pana "trece"! Si este de preferat un examen de osteodensiometrie tip DEXA decat examenul rapid de osteodensiometrie rapida "la picior" cum mai este cunoscut. Osteoporoza afecteaza bazinul, coloana si antebratul. De ce ti-ai face testul la oasele piciorului?
Unii medici il accepta si recomanda deoarece asta le aduce in mod cert o multime de pacienti.
Kyiutza
Postat pe 5 August 2010 10:00
De la: miana_alma, la data 2008-12-06 15:35:25In primul rand, trebuie facut testul de osteodensitometrie. Daca aceasta boala "muta", care nu are simptome pana la o eventuala fractura, este deja instalata bine, se instituie medicatia necesara : Actonel sau Fosamax, o tableta saptamanal, plus un supliment de calciu. Tratamentul trebuie recomandat si supravegheat de medicul ortoped. Sanatate !

Endocrinologul aste acel care va evaluiaza si monitoriza, orice tratament pentru osteoporoza trebuie monitorizat/
Testul pentru osteoporoza se face 1/an,la clinicile de specialitate sunt densiometre care iti face test/toate oasele. cap, maxilare, cervicala,lombara,solduri,membre. Se fac teste complete hormonale, tiroidiene etc.Osteoporoza are ca baza una dintre cauze , dezechilibrele hormonale, efectele negative din; antiinflamatoare,alte tratamente de sinteza care da ca efect advers osteoporoza. De aceia este f. bine sa cititi conspectul de pe orice medicament si mai detailat apelati la informatii/SETE-ul fabricantului. Medicii tineri nu cred in naturiste, inainte medicii recomandau si alternative. Si acum mai sunt oameni care spun:""mi-adat doar o pastila""? , neam invatat sa mancam dimineata , la pranz si seara medicamente, fara sa vedem si sa luam in consideratie , efectele adverse.Sunt tratamente pentru boli cronice ex. pentru inima, reomatism(sau boli generate), care au o asa mare
cauza adversa ca, pacientul in cativa ani face hepatita toxica, autoimuna, steatoza hepatica etc.
Tratamentele medicamentoase de orice fel, trebuie insotite si cu hepatoprotectoare si multe lichide sa elimini toxicul/medicament.
Curele cu suplimente nutritive, ceaiuri etc, se va face o cura de 10 zile/20 pauza, la cronici , nu mai mult de 3, 6 luni, dupa care pauza. Si naturistele, ceaiurile pot fi toxice daca se va face exces. Atat medicamentele, cat si suplimentele sunt personalizate pe individ.De aceia individul trebuie monitorizat EX. tratamentul care mi se potriveste mie, nu se potriveste si tie, organele noastre functioneaza/hormoni /stimul nervosi etc, care sunt tot timpul in miscare , cu modificari , cu + sau -",
Daca preferati sa faceti in paralel si naturiste, in tot deauna luati si suplimente care regleaza suprarenala, tiroida, hormoni.
dorina27
Postat pe 6 August 2010 08:51
Iata reteta care am facut-o acum si o iau."reteta lui tatoiu""
Eu am facut-o asa:
10 fiole de laptisor de matca,
400 gr. polen dat prin rasnita de cafea, blender.
200 ml.proplolis lichid.
20 dl ser fiziologic, sau apa fiarta si racita.
aproximativ 200 ml, alcool.(se poate si mai putin daca ati sfarmat bine propolisul)
Cumparati din piata sau faceti comanda pe net.produse apicole de calitate.Atentie la propolis sunt unii care nu stiu sa colecteze si sunt multe impuritati,propolisul trebuiesa fie straveziu** adica sa aibe o culoare galben spre brun inchis.
Propolis; bulgare de propolis brut, cam cat un ou de gasca , aprox. 100 gr. il pisezi,astfel nu ocupa spatiu mult si poti acoperi cu o cantitate mai mica de alcool, sa fie palinca naturala de preferinta ,sau alcool alimentar cumparat de la farmacie(mai sigur de calitatea lui), Se pune propolisul pisat intr-un borcan de 800gr,( sa aibe capac cu filet). se completeaza cu alcool, atat cat sa acopere pulberea de propolis si putintel mai mult, dar nu exagera.Acesta se va macera cam in 7,8 zile, borcanul il lasi la temperatura camerei si la indemana sa il mai zbati din cand in cand. astfel grabesi macerarea. cand totul s-a topit si lichidul va avea o culoare galben/brun.Pe fundul borcanului va ramane ceva , ex. ceara, sau alte reziduri. torni 20 ,25 dl. ser fiziologic acolo in borcan, lichidul va capata o culoare laptoasa, strecori compozitia printrun tifon sau strecuratoare din inox. sau plastic, intr-un alt borcan, de preferinta mai mare , acolo rastorni si polenul ( care intre timp lai dat prin rasnita de cafea, blender), pui si laptisorul de matca, amesteci bine de tot cu o lingurita cu coada lunga din inox, sau ce ai prin casa , numai sa fie din inox, plastic. lemn. Pana umplii borcanul torni miere de albina,de preferinta din salcam,(mierea este bine sa fie incalzita/aburi, astfel este mai subtire si usor de amestecat).
Aceste componente si eficienta lor/ sanatate ,le gasiti pe ne" tratamente apicole"
Eu pentru ca am osteoporoza aceasta reteta am completato cu o alta care mi-a fost recomandata de Profesor dr. Tansanu, medic pediatru de la spitalul SF> Maria din iasi , acum multi ani, reteta care am dato copilului meu care avea probleme cu , calciu , nu asimila nici un medicament/baza de calciu.
Reteta , prof. univ.dr. Tansanu.
1 kg. lamaie.
5 oua de gaina f. proaspete De la tarani de incredere, sau rude(trebue sa fie de o vechime de maxim 5 zile).
Si reteta d-nei.Tatoiu
Medicii inainte credeau si recomandau pacientilor produse naturiste, acum D-zeu cu mila, dezinteres total.
Storci 1 kg. lamaie, va rezulta aprox. 600 ml. de lichid. speli cele 5 oua cu cun burete de bucatarie, bine de tot, le asezi intr-un borcan de 800 gr. si completezi cu zeama de lamaie pana se umple borcanul, se acopera cu un tifon si se lasa la macerat, fara sa umblii la el, cam 5,6 zile, la teperatura camerei, te mai uiti la el, ca nu cumva sa se evapore zeama de lamaie si sa ramana oule descoperite, foarte important ca tot timpul oule sa fie acoperite in zeama, altfel se compromite reteta.
Cand toata coaja de pe ou s-a macerat si a cazut la fund,poti considera ca este ok.
te speli bine pe maini, ei langa tine un castron,bol,etc. si ei cate un ou in palma(fara grija nu se imprastie,,pentru ca, lamaia si-a facut datoria), spargi pielita oului si lasi sa curga inbol zeama din ou,(printre degete), aceasta zeama este o chimie a lamaiei, a intrat prin porii oului in interior a papat vitaminele din galbenus si ti-lea pastratt tie. Rastorni zeama rezultata din oua in borcanul cu coaja si zeama rezultata prin macerare, amesteci foarte bine toata compozitia, se poate pune si in blender, robot. Se obtine la fel o pasta alba.Va rezulta cam 400,500 ml. de compost. Daca vrei strict numai pentru osteoporoza, completezi doar cu miere de albine, nu mult atat cat sa indulcesti compostul sa fie bun de inghitit.Aceasta reteta este f. sigura si o asimileaza orice organism fara gres si mai ales nu ingrasa, nu se depune aiurea. Vati dat seama ca aveti trei componente, coaja= calciu, lamaia=Vit.C, deasemeni, zeama de lamaie este cel mai bun si natural mod de a se pastra/termen lung, produsele,conservantul ideal.
Astfel din acesta reteta veti avea o cura de 2 luni , pentru boli cronice,adica cate o linguritax 3/zi. Pentru intretinere 1 lingurita dimineata pe stomacul gol. Atentie a se administra cu 30 minute inainte de masa.

Dar reteta completa sunt cele doua impreuna.
Nu va mai scriu si ce reprezinta pentru sanatate, fiecare componenta in parte, le gasiti pe net, ceia ce va spun sigur este ca astfel, ati rezolvat cam toate problemele din corp.
Recomandari.
Cancer de orice natura, deficit de vitamine, calciu, etc.
Tiroida de orce fel, stomac si digestive, boli hepatice cu sau fara virus, sida, etc. etc.
dorina27
Postat pe 6 August 2010 10:38
Raspunsul meu e o bucata dintr-un post de la un alt topic de pe Kudika si este o explicatie in termeni mai simpli pentru ceea ce declanseaza osteoporoza si DE CE tratamentele naturiste NU AU CUM sa aiba efect:

Imi vine greu sa cred ca produsele naturiste rezolva aceasta problema deoarece osteoporoza nu este o boala a deficitului de calciu cum este rahitismul de ex. degeaba administrezi preparate pe baza de calciu si vitamina D daca nu administrezi si un produs care sa stopeze procesul. Calciul nu produce osteocite (celule osoase)! Osteocitele in prezenta calciului fixat cu ajutorul vitaminei D formeaza matricea osoasa. Osteoporoza consta in functionarea defectuasa a acestui sistem si este o boala care nu se vindeca niciodata complet, eventual se amelioreaza. De aceea este important ca tratamentul sa fie de foarte lunga durata si pe langa minerale si vitamine sa administram si un produs care ajuta sa se desfasoare procesul.

Ce se intampla de fapt? Exista 2 feluri de osteocite: osteoblaste (celule osoase bune) si osteoclaste (celule osoase rele). La un organism tanar si echilibrat osteoclastele care impiedica sinteza osteoblastelor se afla intr-un echilibru cu aceastea si practic impiedica secretia lor in exces pentru a se forma un tesut osos armonios. Odata cu varsta si cu incetarea activitatii hormonale (de care procesul este strans legat) osteoclastele (celulele rele) castiga teren in defavoarea celulelor bune si impiedicandu-le sinteza in proportie mai mare de fapt se produce rarefierea tesutului osos care este intr-o permanenta sinteza. Iei calciu, iei vitamine si iei degeaba, deoarece osteoblastele (celulele bune) care ar trebui sa formeze impreuna cu ele tesutul.. nu prea mai sunt! Motiv pt care calciul si vitaminele se elimina neputincioase.

De aceea este important sa luam un produs care inhiba secretia de osteoclaste (celule rele) dar nu complet (motiv pentru care e bine sa luam un preparat medicamentos, standardizat, din farmacie si recomandat de medic) pentru ca altfel riscam sa cadem in extrema cealalta unde tesutul osos se va forma in exces ducand la calcifieri si osoficari ale tendoanelor. Calciul, Fosforul si vitaminele sunt si ele recomandate ca si suplimente si adjuvante. Insa cei care isi fac de fapt treaba sunt Bifosfonatii de care vorbeam (ALENDRONAT SANDOZ, FOSAMAX, ETC) si care mentin echilibrul in procesul de osteosinteza.

Tratamentele naturiste si suplimentele minerale sunt ok administrate in faza de preventie. Odata insa boala instalata sa lasam Cezarului ce este al Cezarului si sa nu ne jucam cu sanatatea noastra si a celor din jur din cauza unor obsesii pt ceea ce este natural!
Kyiutza
Postat pe 6 August 2010 11:15
Bravo!!!!!
kudika226898
Postat pe 6 August 2010 15:58
Multumesc! ***blushing***
Kyiutza
Postat pe 6 August 2010 19:04
Buna,eu am avut hepatita C ,nu aveam voie sa iau mf. Pt.osteoporeza ,de 4 ani iau zilnic calciu cu d3,ma simt foarte bine,va doresc multa sanatate.
Augusta60
Postat pe 7 August 2010 17:40
aceasta afectiune se poate preveni si ameliora si cu un tratament homeopat pentru cine nu stie ce este homeopatia intrati aici
http://sanatate.findtalk.net/forum.htm

.............................
Pericole induse de suplimente cu vitaminele sintetice si minerale
scarface la data de Mar Dec 08, 2009 4:37 pm

.Mai jos o lista oficiala despre pericolele induse de supradozearea vitaminelor sintetice.
Sursa: http://www.focus.de/gesundheit/ernaehrung/gesundessen/vitamine/zu-viel-des-guten_aid_19055.html

Doza zilnica fare efecte daunatoare* / Pericole datorita intoxicatiei
---------------------------------------------------------------------------
Vitamina A 3 mg Poate duce la imbolanavirea ficatului si la diminuarea densitatii osoase.

Vitamina B6 25 mg Daune la sistemul nervos in special la coordinare, nervii tactili si de simtire a temperaturii

Vitamina D 50 µg Pietre la rinichi si depuneri calcaroase, oboseala si dureri de cap

Vitamina E 300 mg Risc de cancer pentru fumatori. Slabiciunea muschilor, senzatie de rau si dureri de cap

Acid folic** 1 mg Rau, imbalonari si dereglearea gustului sau a somnului

Niacin 10 mg Acid Nicotic/900 mg Nicotinamid Daune la ficat, arsuri pe esofag, supraaciditate si voma

Fluorid 7 mg Intepenirea articulatiilor, decolorarea dintilor

Jod 600 µg dereglarea glandei tiroide, senzatie de arsura in gura si exces de saliva

Calciu 2500 mg Pierderea puterii, ameteala, lipsa de apetit, rau si constipatie

Cupru 5 mg Arsuri la stomac, voma, ciroza

Magneziu** 250 mg Dereglari neuromusculare, letargie si lipsa puterii de respiratie

Molibden 600 mg dereglari in cresterea oaselor, guta

Selen 300 µg Pierderea parului si a unghiiilor, miros de usturoi in gura, rau si voma

Zinc 25 mg Dereglarea globulelor rosii si albe. Anemie

Vitamin C (USA 2 Gramm) Pietre la rinichi si distrugerea smaltului la dinti

Betacarotin doza maxima inca nu a fost stabilita. Creste riscul de cancer la plamani pa persoanele care fumeaza sau lucreaza cu azbest cat si decesele la cardiaci

Pentru fier, vitamina K si fosfor inca nu s-au definit limite maxime, desi in doze mai mari au definitiv efecte
negative.

* doza stabilita de EFSA ca suma totala din alimente si suplemente
**cantitatea este valaibila numai pentru suplemente
-------------------------------------------------------------------------------

Aceasta este o foarte mica listuta cu efectele adverse recunoscute de medicina alopata la supradozearea suplementelor dar care este inca foarte grosolana si departe de adevar. Cateva din greselile din lista de mai sus :

a) O substanta toxica ca cuprul, iodul, fluoridul, zincul sau selenul produce sute de simptome diferite si nu numai doua trei asa cum vor sa ne faca sa creada medicina alopata.

Se pot compara simptomele toxice cunoscute de alopatie si homeopatie in publicatiile de mai jos:
http://www.homeoint.org/books3/kentmm/cupr.htm
http://www.homeoint.org/books3/kentmm/zinc.htm
http://www.homeoint.org/books3/kentmm/iod.htm

b) Doza minima a fost stabilita tot de cei care fabrica pastile cu aceste substante. O substanta toxica ca cuprul metalic sau ca zincul este si in cantitati de 100 de ori mai mici decat cele stabilite mai sus toxica (Zinc 25 mg, Cupru 5 mg).
In doezele acestea mari ele produc cu siguranta simptome.

c) Efectul toxic al unei substante depinde nu numai de cantitate ingurgitata dar si de varsta, sex, constutie (limfatica, sanguina, colerica, etc), de alimentatie si modul de trai, de medicamentati luata si de starea de sanatate al celui care o ingurgiteaza. In alopatie acesti factori nici macar nu sunt considerati.

In homeopatie se cunoaste faptul ca anumite toxine actioneaza de exemplu mai puternic la femei decat la barbati, ca in cazul selenului si al iodului. Alte substante afecteaza mai mult barbatii decat femeile. Unele vitamine si suplemente pot fi letale pentru copii sau creeaza boli grave.

Cunostintele de toxicologie ale medicinii alopate sunt mai primitive ca acum 1000 de ani cand se stia foarte putin si medicii tratau cu mercur, plumb si alte otravuri omenirea.

d) Cine sta oare sa adune cantitatea de vitamina A artificiala si naturala ingurgitata zilnic ?
Vitamina A si alte vitamine ni se pune in sucuri, bonboane, suplemente, alimente. Cine face oare socoteala zilnica la cate miligrame de vitamina a consumat, dat faptul ca cineva din industria alimentara ni le baga fortat pe gat insa uita sa ne mai avertizeze ca supradozajul este toxic ?.

healthy014679
Postat pe 9 August 2010 07:54
Iar "naturisme" si reclama....
kudika226898
Postat pe 9 August 2010 20:17
nu este chiar deloc reclama va spune cineva care s-a tratat pentru prima oara in viata homeopat si e cutotul incredibil cum lucreaza remediile hopeopate . ele, rmediile nu au nimic chimic si daunator cum sunt cele alopate . eu am tratat lipsa de calciu foarte usor luand remediul homeopat calcarea carbonica ch15 timp de o saptamana.
healthy014679
Postat pe 10 August 2010 18:37
Sa fim rezonabili..nici celelalte tipuri de calciu, asa-zise chimice, n-au daunat nimanui si efectul a fost intotdeauna garantat....
kudika226898
Postat pe 10 August 2010 18:53
@14679

Ai dat paste la o lista intreaga (prefer sa nu comentez limba romana defectuoasa in care e scrisa toata polologhia).. dar tu crezi in ceea ce scrie acolo? Ce pregatire ai? Nu de alta dar mi se cam pare ca incerci sa instigi lumea la prostii si lovesti cu noroi in zeci daca nu sute de ani de munca si cercetare din partea unor oameni cel putin avizati..

Eu te-as intreba altceva: daca medicatia homeopata e atat de eficienta si buna.. cum naiba de n-a dat faliment inca intreaga industrie farmaceutica mondiala si de ce inca mai exista facultati de medicina si farmacie in toate statele civilizate si avansate din lume?? De ce in facultatea de medicina din toata materia de farmacologie un singur capitol (maxim 20 de pagini) este alocat medicatiei si principiilor homeopate, un fel de "stiati ca.." sau "si ei se cred tot medici.."??

Imi vei spune ca din motive financiare.. De acord! Insa.. ceva te face sa crezi ca din medicamente homeopate si naturiste nu se pot face bani la o adica?? Stii ce usor se poate schimba o linie de productie intr-o fabrica cu ceva mai rentabil?
Kyiutza
Postat pe 10 August 2010 21:29
intra aici si mai documenteazate daca nu crezi
http://acpunctura.forumgratuit.ro/informatii-generale-f2/forumul-acupunctura-si-homeopatie-este-pe-primul-loc-in-top-t496.htm
sunt medici foarte renumiti in institutul de cercetare a medicinei complementare acupunctura si homeopatie .
lamureste-te singura !
healthy014679
Postat pe 11 August 2010 16:32
Ce-mi place chestia aia cu "informeaza-te", cand e vorba de naturisme-aburisme...
kudika226898
Postat pe 11 August 2010 17:35
in noiembrie 2009 am facut testul dexa si mi-a iesit osteoporoza 2,8, am urmat tratament cu fosavance, iar in decembrie cand am facut un nou test, mi-a iesit osteopenie, valoarea scazand la 2,0. sincer vorbind sunt f multumita de tratament, costisitor dar cel putin am vazut rezultatele( fosavance- ul se da cu reteta compensata).
lela_healthy
Postat pe 6 Ianuarie 2011 10:01
Produse naturale, inclusiv pentru ameliorarea osteoporozei, gãsiþi aici: naturmedmagazinonline.wordpress.com
Citiþi ºi pagina ''ce înseamnã client special'' ca sã aflaþi cum le puteþi cumpãra cu discounturi sau chiar GRATIS! Nu e nici o ºmecheriem doar citiþi cu atenþie.
Pentru osteoporozã,aici sunt produsele recomandate de medicii fitoterapeuþi de la Hofigal:
http://naturmedmagazinonline.wordpress.com/category/boli-ale-oaselor-si-articulatiilor/osteoporoza/
SÃNÃTATE TUTUROR!
Alina_Ml
Postat pe 27 Martie 2011 00:12
Frectie...
kudika226898
Postat pe 28 Martie 2011 03:40
Strontium este numa bun pentru osteoporoza, practic este liantul care leaga moleculele de calciu in oase
semaka_boy
Postat pe 28 Martie 2011 18:46
Orice tratament ati urma asocierea cu vitamina C si Calciu este obligatorie.Chimicalele de tip Fosamax,Bon Viva.......Evista cred ca sunt medicamente de sinteza pentru care suntem cobai.Le-am comercializat peste 15ani,la recomandarea medicilor specialisti dar nu am avut nici un pacient care sa se vindece.Poate ati auzit voi pe cineva.....
Japonezii folosesc pentru intarirea sistemului osas un calciu extras din corali si se pare ca la ei boala asta nu era prea raspindita ,cel putin pina acum,vom vedea acum ce se intimpla la ei avind in vedere accidentele nucleare care le-au afectat apele.
Am vazut niste pliculete cu calciu din coral care se folosesc precum plicurile de ceai,1 plic la 1,5 litri apa rece.
carmen_natural
Postat pe 30 Aprilie 2011 19:48
Carmen, cred ca e vorba de Lithothamnium calcareum, este o macroalga, contine calciu organic cu o biodisponibilitate de 90%. Interesant! ptr detalii la 0767756300
Sanatate multa tuturor!
Ildikuta
Postat pe 9 Mai 2011 13:02
Inca le mai ai?
kudika226898
Postat pe 10 Mai 2011 22:48
CEL MAI BUN TRATAMENT ESTE PRODUSUL STRONG BONES CALCIU SI MAGNEZIU INTR-UN RAPORT OPTIM DE 3LA 1 DIN SURSA NATURALA
RELATII LA TEL 0754541219 CONSILIER NUTRITIONIST CALIFORNIA FITNESS LEON MARIAN
MARIO_LYON
Postat pe 14 Iunie 2011 18:02
Alta megaescrocherie....
kudika226898
Postat pe 15 Iunie 2011 22:21
Fetelor, eu am luat pentru articulatii un supliment natural Articular Total de la Bio Elemente. Este un supliment natural care creste mobilitatea articulara si ajuta la regenerarea oaselor. Il puteti incerca cu incredere. Zi faina!
kudika406324
Postat pe 11 Iulie 2011 15:25
Acupunctura,suplimente nutritive cu calciu si magneziu.vitamina C .omega 3,BOSWELIA si glucosamina
carmen_natural
Postat pe 11 Iulie 2011 23:48
Daca preferati sa faceti in paralel si naturiste, in tot deauna luati si suplimente care regleaza suprarenala, tiroida, hormoni. doamna intotdeauna nu se desparte ,insa daca osul e spongios nu vad cum refaci cu naturiste ..structura osoasa ..pls explica
gabrielle_new
Postat pe 24 Iulie 2011 14:41
Lipsa resorbtiei osului prin osteoclastele defective este patognomonica pentru osteopetroza.histologie
gabrielle_new
Postat pe 24 Iulie 2011 14:48
Credeti ca e mai bine sa fiti pe banii vostrii cobaii MS luind Evista,Fosamax sau Bon VIVA si sa nu aveti nici un rezultat ?
carmen_natural
Postat pe 2 August 2011 22:57
Cred ca merita ascultat ce spune un domn doctor, care are experienta in tratamentul multor boli...
Sanatate tuturor!
http://altamedicina.com/conferinte-ale-dr-marginean-calin/
Ildikuta
Postat pe 4 August 2011 23:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma doare spatele foarte tare!!! 10 De la: Madallina16 25 Ianuarie 2015 07:54
crema "miraculoasa" antirid? 8 De la: kudika50ani 26 Octombrie 2018 10:47
Un dentist ºi-a anesteziat pacienta ca sã facã sex oral cu ea.Ce ziceti de asta? 13 De la: sweet_dream 29 Februarie 2012 20:34
Medicina Traditionala Chineza 2 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 09:58
LASERTERAPIA UN TRATAMENT EFICACE IN SPONDILOZA CERVICALA 1 De la: ottto 2 Decembrie 2008 16:41