Setari Cookie-uri

Chistul ovarian

Intr-adevar, manipularea campul electric poate duce la rezultate spectaculoase pt. problemele feminine (chist, noduli, endometrioza, ovare polichistice etc) DAR cu doua conditii esentiale:
1) tratamentul energetic trebuie sustinut de dietoterapie, fitoterapie etc
2) tratamentul trebuie sa se desfasoare sub indrumarea unui medic cu competenta in medicina energetica.
Spre a fi totusi mai aproape de adevar, putem spune ca echilibrarea hormonala dureaza 4-6 luni, si este normal asa: orice problema serioasa nu se rezolva peste noapte. Important este ca femeile sa inteleaga ca un chist/fibrom/nodul .. etc este un simtom al unor dezechilibre in organism si ca vindecarea incepe de la identificare si tratarea cauzelor.
dusa
Postat pe 2 Ianuarie 2009 18:43
Buna Dusa,
Am si eu un chist folicular si te-as ruga sa-mi recomanzi si mie un medic sau un centru medical din Romania unde mi-as putea trata problema in totalitate(adica exista in Romania cineva care regleaza hormonii de stres?)
Acantha2
Postat pe 7 Ianuarie 2009 11:57
Ti-am trimis MP cu info cerute.
dusa
Postat pe 7 Ianuarie 2009 18:23
kukuliildi@yahoo.com
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:26
hormoni de stres se regleaza cu sex facut zilnic macar de 2 /3 orri
kukuliildi@yahoo.com
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:29
Gaby211081
Postat pe 10 Ianuarie 2009 15:13
incearca si un tratament naturist elixir din fructe de soc asociat cu extract din mladite de zmeur.
multa sanatate!
mim0307
Postat pe 14 Ianuarie 2009 01:47
Faza cu sexul care vindeca un chist ovarian mi se pare aiurea...N-am mai auzit-o la nimeni!!!
Gaby211081
Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:48
da de remedii naturiste-aloe vera ati auzit, sunt produse naturale si dau rezultate foarte bune, detalii la www.caraghiaur.ro
lucian_rich
Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:14
Nu cred in produse naturiste! Cel putin nu in acest caz!
Gaby211081
Postat pe 17 Ianuarie 2009 15:06
TOCMAI in acest caz tratamentele neinvazive au efect maxim !
Chisturile ovariene au, ca substrat hormonal, excesul de estrogeni (poate fi vorba si de xenoestrogeni, sau un exces relativ la progesteronul scazut).
Tratamentul alopat se poate face in trei moduri:
1)cu hormoni sintetici - cate ceva despre pericolul reprezentat de acestia puteti gasi la
http://www.euvita.ro/HORMONI%20NATURALI%20vs%20HORMONI%20SINTETICI.pdf
Oare merita riscurile ?
2) operatie - stiati ca in aprox. 45% din cazuri chisturile recidiveaza ? Si tineti seama ca nimeni nu a numarat in cate cazuri dezechilibrul hormonal "se muta" la sani ! Asta deoarece operatia NU rezolva dezechilibrul hormonal ! (mai mult, orice operatie de chist creste riscul de a face endometrioza)
3) "dizolvare" prin electroterapia ECT
Tratamentul naturist corect pleaca de la identificarea TIPULUI DE CHIST (sunt peste 15 tipuri) si a CAUZELOR ce au determinat aparitia chistului (hormonale si nu numai !)
Eliminarea cauzelor (sau cel putin diminuarea lor) conduce la reducerea / eliminarea chisturilor.
Sigur, tratamentul natural este de lunga durata: 6-12 luni, dar are cateva efecte secundare benefice: cresterea imunitatii, sporirea rezistentei la stres, reglarea ciclului, cresterea fertilitatii etc. Tratamentul natural trebuie inteles ca o combinatie de terapii (printre care fitoterapie tintita pe hormoni) + modificari stil de viata.
Cine doreste si crede ca aceasta boala se poate regla cu o capsula in 1-2 luni, merge pe tratamentul alopat (bine ar fi sa-i cunosca si riscurile inainte !)
Cine intelege ca organismul are mecanisme delicate de ajustare hormonala, acela va intelege de ce tratamentul naturist este unica solutie, chiar daca dureaza relativ mai mult.
dusa
Postat pe 18 Ianuarie 2009 10:45
Cred ca fiecare femeie se confrunta cu aceasta problema.De ceva timp mi s-au descoperit si mie cateva chisturi pe diferite organe.Cel mai interesant e ca toate sunt pe partea stanga a corpului de la ovar, rinichi, pana la sanul stang.Am inceput un tratament electromagnetic si cu fitoterapie cu fitockoctail-ul Markov.Dupa prima serie, pot zice ca se simt imbunatatiri.
Ptr informatii intrati pe adresa: www.centrulmarkov.ro
getaso
Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:07
De la: dusa, la data 2008-12-31 09:18:43Pt. Gaby211081: hormonii de stres se regleaza prin electroterapie + dietoterapie + fitoterapie + ... (in functie despre ce hormoni de stres sunt implicati). De exemplu daca o femeie are (pe langa chistul ovarian) testosteronul dezechilibrat (ex.simptom: pilozatate pe fata) se alege un tratament (si se urmareste evolutia in timp - apare sau nu PCOS), daca are o greutate excesiva (leptina dezechilibrata) se alege alt tratament etc.
Reglarea TUTUROR hormonilor (inclusiv si mai ales a celor de stres) este conditia fundamentala a tratamentului chistului ovarian (dar, atentie !, nu singura !!!).
Daca dr. la care ai fost tu nu stie acest lucru, poate ca nu ai ajuns inca la medicul care sa te vindece la chist ovarian ...


care este adresa la care poate fi contactat specialistul pentru reglarea hormonilor de stres?
capra_claudia
Postat pe 9 Februarie 2009 09:53
care este adresa la care poate fi contactat specialistul in reglarea hormonilor de stres?
capra_claudia
Postat pe 9 Februarie 2009 10:02
Daca doresti reglare hormonala globala pentru chisturi ovariene poti citi la:
http://www.euvita.ro/Estella-C.htm
Daca doresti reglare hormonala numai pentru probleme de stres poti citi la:
http://www.euvita.ro/StresSPA.htm
dusa
Postat pe 9 Februarie 2009 15:25
buna si eu am avut un chist si mi-a recomandat cineva un hemeopat....am tinut tratament cu hemeopate 3 luni si am scapat nu mai am nimic!!
miki_198810
Postat pe 9 Februarie 2009 19:53
multumesc pentru promptitudine
capra_claudia
Postat pe 10 Februarie 2009 15:23
eu am ovare polichistice . canva mi s-a scos n chist odata cu operatia de apenticita . dar ...incearca biorezonanta ,reflexo,produse naturiste www.dermavital-med.ro
mcornelia19
Postat pe 12 Februarie 2009 22:36
ce te faci daca la analiza chistului ovarian, rezultatul este endometrioza????
lela_healthy
Postat pe 25 Februarie 2009 15:37
Salutare fetelor ! Am si eu o intrebare, in special pentru dusa, daca poti sa-mi raspunzi ti-as fi recunoscatoare : De ce recomanda medicii Arcoxia pentru chisturi sau inflamatii ale ovarelor sau ale vaginului? Din cate am citit eu in prospectul acestui medicament, el ajuta la reducerea durerii si tumefactiei de la nivelul articulatiilor si muschilor la persoane cu boala artrozica, poliartrita reumatoida si guta.

Eu am fost diagnosticata cu vaginita si medicul mi-a prescris Arcoxia si Feminella Vagi C, iar initial am crezut ca a gresit farmacista, si apoi cand m-am interesat pe internet am vazut cazuri similare.
MarseVintila
Postat pe 28 Februarie 2009 14:37
Uni medici recomanda Arcoxia ca remediu anti-inflamator in toate bolile pelvine in care apare inflamatia. Nu este o solutie din mai multe puncte de vedere:
1) Arcoxia este un medicament periculos, poti vedea cate ceva pe link-ul
http://cnas.wordpress.com/2008/09/16/atentionare-emea-arcoxia-etoricoxib-risc-cardiovascular/
si nu trebuie dat TOCMAI in afectiuni pelvine pt. ca mareste riscul de hemoragii;
2) nu trateaza CAUZA problemei, ci doar inceraca sa adreseze efectul (inflamatia)
In cazul tau este important sa intelegi ce fel de vaginita ai, din ce cauza ti-a aparut: ai lipsa de estradiol, ai dezechilibru florei bacteriene normale (si daca da, din ce cauza) sau chiar anticonceptionalele pot fi de vina. Diagnosticul cauzelor este esential (ca in toate cazurile de altfel)Tratamentul se face diferit,in functie de cauze.
dusa
Postat pe 1 Martie 2009 09:15
Multumesc pentru raspuns dusa :* Acum inteleg de ce a doua zi a mentruatiei nu am putut iesi din casa Crd ca intr-un fel mi-a accentuat menstruatia...sper ca nu am avut hemoragie...sau ceva de genul asta... Nici nu prea am de unde sa-mi dau seama, ca eu de cand ma stiu am menstra foarte abundenta :( M-am speriat cand am citit articolul ala...Nici nu stiu daca e bine sa continui...Dna doctor mi a zis ca trebuie sa iau cate 5 pastilute de arcoxia de 90 in fiecare luna,timp de 4 luni, cand sunt pe rosu. Intr-adevar, cand am facut ecografia mi-a zis ca ovarul meu drept este usor marit, inflamat. :-?? Si vaginita mea nu stiu ce fel e...ca nu mi-a luat nici o proba... diagnosticul a fost vaginita... doar atat. Si mi-a mai prescris ovule Feminella.... cred ca pentru a-mi restaura ph ul.... sper sa fie bune de ceva.. :( m-am saturat de mers prin doctori... si sa nu simt nici un fel de imbunatatiri.

Fetele care ati luat Arcoxia....v-ati simtit rau/ bine? Sunt foarte speriata cu medicamentul asta pe care-l iau... ca nu a fost el interzis degeaba in unele tari.... Dar vad ca in Europa se pune accentul mai degraba pe profitul care iese de la acest medicament decat pe sanatatea populatiei.
MarseVintila
Postat pe 4 Martie 2009 11:30
sunt multe femei cu aceasta problema.din pacate tratamentul oferit de medici nu prea da rezultatul scontat.
e de durata si tot recidiveaza.
incearca si cu produsele de la Forever, au dat rezultate bune, unele persoane chiar au scapat de aceste chisturi.
http://mary.dlb.ro/
maria.frumuzaiche@yahoo.com
healthy001546
Postat pe 14 Mai 2009 10:02
Am si eu chist ovarian, nu foarte mare si de fiecare data cand am fost la ginec., dr mi-a recomandat DIANE35.
Sper sa va ajute!
Numai bine
CarismaD
Postat pe 16 Mai 2009 15:02
De la: honeyu, la data 2008-10-02 17:25:18Ca toate femeile si eu ma confrunt cu aceasta problema, dr mi-a prescris Yasmin, din pacate nu le suport.
Voi stiti alte metode pt chist, sau un alt anticopeptional la fel de bun care sa ajute la eliminarea chistului ?



Am si eu chiat ovarian, nu foarte mare, dar de fiecare data cand am fost la ginec., dr. mi-a recomandat DIANE35.
Sper sa te ajute.
Numai bine
CarismaD
Postat pe 16 Mai 2009 15:04
eu am luat trei luni lady4,prescris de ginecolog...si inca ceva doar in prima luna,dar nu mai tin minte ce...de la 4,3 cm am ajuns la 1,5.
iuliazah65
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:39
Draga Dusa si ...alte Duse.

Este o mica greseala de perceptie a corpului uman.
Corpul este o combinatie FIZIC-SPIRIT si daca vei analiza un pic mai profund,
vei fi nevoita sa-ti schimbi pozitia.In aceasta combinatie exista si secretul vindecarii .
Costello
clungu@hotmail.com
kudika009311
Postat pe 15 Septembrie 2009 09:20
Costello, nu cred ca o cunosti pe dusa atat de bine ca sa te pronunti cu aroganta, mai ales ca vorbesti despre spirit. ai scris o fraza care insemana totul si nimic in acelasi timp. scrie la subiect despre abordarea spirituala a dezechilibrului, daca tot trebuie sa scrii si dumneata.
eleain
Postat pe 15 Septembrie 2009 12:08
Multumesc elain de ajutor, dar nu ma simt jignita de dl. C... deoarece nu ma simt vinovata de nici o greseala de perceptie. Nu-l cunosc (nici mult, nici putin) si nici nu-mi imaginez de unde poate sa stie domnia sa care sunt perceptiile mele privind realitatea.
Ca sa fiu mai explicita: pt. mine corpul este partea materiala (de densitate energetica crescuta, dar de frecventa scazuta, pana in 100 Hz)a fiintei umane. Reglajul din exterior se poate face pornind de la anihilarea perturbatiilor de frecventa > 100 Hz din planurile energetic, mental si emotional, iar reglajul pe planul fizic este bineinteles ultimul (dar despre acest plan se discuta la acest topic, da, discutam despre biochimie !).
Planul spiritual este planul in care individul comunica (sau nu) cu Constiinta Suprema si nu poate fi mediat/influentat din exterior.
Cine are nevoie sa citeasca despre emisiile biofotonice si electromagnetice ale fiintei umane si rolul lor in controlul corpului fizic se poate documenta cu ajutorul unei recente si excelente aparitii editoriale "Câmpul. Cãutarea forþei secrete a universului" de Lynne McTaggart, sau citind cartea "Medicina vibrationala" de Richard Gerber.
dusa
Postat pe 15 Septembrie 2009 18:13
multumim de recomandari, doamna. eu chiar imi doresc sa citesc. am notat titlurile.
eleain
Postat pe 15 Septembrie 2009 19:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
maladia becker 1 De la: madi_ela 25 Aprilie 2010 21:03
virusul papiloma 4 De la: healthy001128 31 Ianuarie 2010 12:31
spuneti`mi pls!! :( 9 De la: office_salinasusesi_ro 23 Februarie 2010 14:11
pilula pt a doua zi 3 De la: healthy010599 18 Ianuarie 2010 12:33
buna 33 De la: SERPICO 20 Februarie 2012 09:14