Setari Cookie-uri

Chistul ovarian

tarot_healthy
Postat pe 11 Noiembrie 2009 17:53
Chistul ovarian

Aici incepe sa fie interesant si hai sa o luam mai in detaliu.
Marea mea bucurie este ca nu v-ati suparat si putem continua discutiile. Tot ce mentioneaza Dusa este absolut corect si nu neg nimic dar va reamintesc ca toate aceste cunostinte sunt umane la nivelul cunoasterii umane. Eu va propun sa sarim peste acceasta si sa vedem ce se inimpla in partea spirituala. Toata lumea stie ca noi am fost fabricati de cineva care pe linga frumusetea corpului a mmai creat si un sistem perfct de protectie. Acum cu toata stiinta lui Dusa nu prea poate penetra forta celui ce ne-a creat. Aici este secretul meu si pot sa-l confirm daca doriti. As vrea ca si Dusa sa ia un caz si sa-l duca pina la capat rezolvind poate necazurile. Sau daca doriti dati-mi mie un caz si sa ia si Dusa un caz si hai sa incercam sa le rezolvam.
Ce va pot eu garanta este ca am capacitatea de a rezolva problema relativ usor fara a avea pretentia ca am inteles perfect totul.Eu lucrez de aproape 30 de ani cred ca am rezolvat de acum sute de cazuri iar cu Dusa teoria ramine teorie. Personal Dusa are o lucrare frumoasa si nu cred in utilitatea ei.In genera ea va va trimite la un doctor care banuiesc ca stie la nivelul ei. Dorinta mea este de a vedea un caz care este preluat de Dusa si apoi rezolvat total. Chiar daca ve-ti incerca eu nu cred ca ve-ti reusi si eu pot afirma ca voi nu ati rezolvat problema ci doar am ramas impresionat de frumusetea explicatiei fizice.Propunerea mea este de schimbare a atiitudinii medicale cu cu una spiritual medicala. Nu stiu daca ati inteles ceva dar tot ce va spun este adevarat si daca incercati alta varianta nu cred ca ve-ti avea succes.

Costello
kudika009311
Postat pe 1 Februarie 2010 03:18
Caut de ceva vreme un forum unde se discuta problema aceasta,in sfarsit am reusit sa-mi fac si eu cont.Am dureri mari in partea stanga jos,este posibil sa am chist?
kudika113187
Postat pe 2 Februarie 2010 17:35
Asta doar un medic specialist poata determina, mergeti la medic, nu aminati.
colnago
Postat pe 2 Februarie 2010 17:40
1) "Toata lumea stie ca noi am fost fabricati de cineva care pe linga frumusetea corpului a mmai creat si un sistem perfct de protectie." Din pacate aici intervine povestea cu ucenicul vrajitor: acel Cineva care ne-a creat, ne-a dat o minte ... zburdalnica (minim exprimare), astfel incat au aparut DDT-ul, dioxina, parabenii, electrosmog-ul etc etc si am reusit sa distrugem acel sistem "perfect" de protectie numit sistemul imunitar.
2) " Eu lucrez de aproape 30 de ani cred ca am rezolvat de acum sute de cazuri ..."
Dusa a inceput in 2004 prin a-si rezolva ... propria persoana. In aprilie 2004 a fost diag. cu chist ovarian 6 cm. Dupa o luna tratament dat de ginecolog (prf.dr., un OM MARE, dar medic alopat ...) chistul a ajuns la 8 cm si singurul tratament propus a fost OPERATIA ! Cum Dusa scapase cu greu dintr-o cezariana (anestezicul Fortral era sa o dea gata, asta o spun pt. persoanele care se reped la operatie, ignorand RISCURILE !) si nu avea chef sa repete experimentul-operatie, a trebuit sa-si puna mintea la contributie si sa-si rezolve problema: in sept. 2004 nu mai avea nimic !!!
De atunci Dusa a invatat continuu si cel mai important lucru pe care l-a invatat si pe care vi l-a impartasit si voua aici pe forum este acesta: VINDECAREA ESTE PERSONALA ! Fiecare dintre voi se poate vindeca de chist/fibrom/nodul etc daca are o diagnosticare corecta a cauzelor bolii ! Naturopatul doar asista organismul in procesul de vindecare : organismul se vindeca SINGUR daca ii inlaturi stresorii (toxinele, inclusiv cele mentale) si il hranesti corespunzator (inclusiv si mai ales spiritual) ! Nu trebuie multa filozofie ca sa intelegi acest lucru, dar ceva teorie a sistemelor, teoria transmisiei informatiei, biochimie, endocrinologie functionala etc tot mai trebuie - asa, cate putin, ca sarea (si piperul) in bucate - ca sa intelegi ca fiecare organism este UNIC, ca el reflecta (si este reflectat in) planul ME si spiritual.
Cred ca fiecare femeie trebuie sa faca efortul si sa treaca peste spaima pe care o provoaca boala, peste groaza de a se duce la ginecolog, si sa-si puna cinstit intrebarea: CE AM ? (chist, chist endometrial, ovar polichistic, chistadenom etc) DE CE AM ACEST LUCRU ? De ce a aparut ? Cine stie sa raspunda la toate aceste intrebari - numai acela poate ajuta cu adevarat ... la VINDECAREA PERSONALA !
dusa
Postat pe 3 Februarie 2010 17:02
Chistul ovarian
Eu nu stiu ce sa mai explic dar ce ai patit tu ma pus pe ginduri. Chistul ovarian de 6 cm eu al pot distruge in 4-5 sedinte (Garantat) si fara operatie.Trebuia sa-ti atraga atentia ca am lucrat sute de cazuri si nu am cum sa gresesc. Trebuie sa repet din nou ca noi suntem constituiti ca niste super computere care au ceva defecte in anumite ferestre. Eu nu pot sa explic exact modul de vindecare dar stiu bine ca lucreaza. Cind mi-ai spus de dopamina de aici trebuie inteles ca sistemul uman este prea complex de explicat. Fiziologic tu le poti explica dar spiritual este un pic mai complicat.
Costello
kudika009311
Postat pe 4 Februarie 2010 16:05
@dusa: t rog trimite-mi si mie informatii despre unde se poate face in romanian aceasta echilibrare a tuturor hormonilor, si eu am probleme cu ovarele. Multumesc
mirunad
Postat pe 1 Aprilie 2010 14:09
De la: alexandra__, la data 2010-02-02 17:35:12Caut de ceva vreme un forum unde se discuta problema aceasta,in sfarsit am reusit sa-mi fac si eu cont.Am dureri mari in partea stanga jos,este posibil sa am chist?


sunt foarte multe posibile... fa niste investigatii ca sa ti se stabileasca diagnosticul! in afara de durere mai ai vreun simptom?
camiflorea
Postat pe 1 Aprilie 2010 15:06
De la: mirunad, la data 2010-04-01 14:09:06@dusa: t rog trimite-mi si mie informatii despre unde se poate face in romanian aceasta echilibrare a tuturor hormonilor, si eu am probleme cu ovarele. Multumesc

Din pacate nu reusesc sa-ti trimit mesaj. Incearca tu sa-mi trimiti, poate reusesc sa-ti raspund asa
dusa
Postat pe 1 Aprilie 2010 18:36
si eu am aceasta problema...si am facut tratament..mie mi-a dat doctorita meleva 35 prima data..si cand am fost la control mai aveam doar pe ov drept...si mia schimbat tratamentul cu 2 hormoni...se numesc logest...
lina_bubulina
Postat pe 5 Octombrie 2010 20:14
tot cu un chist ma confrunt si eu si din pacate nu a dat rezultate tratamentul, 3 tratamente de fapt, anticonceptionale iau de cativa ani deci nu se pune problema unui tratament cu asa ceva
in final o sa imi fac operatie laparoscopic la inceputul lui noiembrie
este un chist de 8 cm descoperit la un control de rutina, fara simtome, fara dureri
cine a mai trecut prin asa ceva, operatie laparoscopic?
poate imi dati cateva sfaturi sa ma pregatesc :)
vamps
Postat pe 5 Octombrie 2010 23:45
1) 8 cm - cam mult pt operatie laparoscopica ... mai documenteaza-te !
2) Ai cumva acnee, vre-un fir de par ratacit pe fata ?
dusa
Postat pe 7 Octombrie 2010 09:50
De la: dusa, la data 2010-10-07 09:50:361) 8 cm - cam mult pt operatie laparoscopica ... mai documenteaza-te !
2) Ai cumva acnee, vre-un fir de par ratacit pe fata ?


1) doctorul cu care am facut tratamentul si doctorul care ma va opera mi-au spus ca se poate fara probleme
2) poza este facuta cu telefonul (calitate mai proasta) si parul este pe fata
vamps
Postat pe 7 Octombrie 2010 15:06
1) Te asteptai la altceva ?
dusa
Postat pe 7 Octombrie 2010 16:14
De la: camysrose, la data 2008-10-20 19:54:47AM SI EU UN CHIST OVARIAN DE 7 CM SI ULTIMA SOLUTIE E OPERATIA.AS VREA TOTUSI SA INCERC UN TRATAMENT PENTRU A SCAPA DE EL FARA OPERATIE. SE POATE??? VA ROG SA IMI RASPUNDETI SI MIE.MULTUMIRI ANTICIPATE.

Buna ziua .Sunt medic anatomopatolog(deaci ma ocup si cu diagnosticarea oricaror boli-chiar si cele mai dificile,si anume cele tumorale),doctor in stiinte medicale,cu o experienta de peste 15 ani in fitoterapie.Am enumerat asta ,doar pentru a reliefa si faptul ca spre deosebire de cei care isi lasa adresa de mail doar,sunt si in masura de a da sugera o serie corecta ,tintia de analize ,diagnosticarea,dar si schema propriu-zisa de tratament
Pentru a raspunde,asadar,intrebarii dumneavoastra,eu va sfatuiesc in calitate de medic sa efectuati urmatoarele analize:
-profilul hormonal-prin dozari din sange si urina a unor hormoni,specific in functi de afectiune
-nutritional:determinarea indicelui corporal(indice de masa corporala),metabolism bazal,corelate cu tipul constitutional,pentru asta puteti consulta un diabetolog-nutritionist
-metabolicul insumeaza cele spune mai sus
-stresul se poate determina fie prin determinare hormonilor corticosuprarenlieni,a hormonilor de medulosuprarenala asociata cu determinarea nivelului de antioxidanti sau daca doriti si prin biorezonanta

Va multumesc si va doresc ca fiecare zi sa fie asa cum o ganditi! daca doriti contactati-ma pe ezra_therapy@yahoo.com.
EZARA
Postat pe 24 Octombrie 2010 18:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rana pe col dupa avort 5 De la: Ancaaaaaa 19 Noiembrie 2014 16:05
buna sunt noua, mi-am facut testul pap si acum astept rezultatul sunt f ingrijorata pentru ca am condiloame si doctorita mi-a spus ca automat am si o forma de hpv. Am o relatie stabila de 3 ani el mi-a spus ca nu ma inselat a fost si el la control si nu a 7 De la: healthy008030 6 Februarie 2010 03:40
raman gravida 7 De la: elisa1987 28 Februarie 2010 11:35
Este interzisa folosirea anumitor produse cosmetice, in zona sanilor? 9 De la: healthy003806 5 Noiembrie 2009 18:56
chisturi ovariene 8 De la: vamps 5 Octombrie 2010 13:45